Opublikowano 13 lipca 20222 l ktory gnoj wzial gre na xboxa od liscia i sie tego wstydzi (i slusznie!)?
Opublikowano 13 lipca 20222 l Inch metro exodus będzie w gamepassie za 4 pln, zagrasz jak na biedaka przystało Spoiler Chyba kurwa w snach przegrywie
Opublikowano 13 lipca 20222 l bylo, poza tym jako biedak kupilem klucz na wszystkie czesci z dlc za dyche
Opublikowano 13 lipca 20222 l 38 minut temu, Czoperrr napisał: Już było w Gamepassie, świetna gra, niestety ogrywałem na PS4. Ja też na ps4 grałem, że na xboxa na promkach tanio jest razem z dlc to wziąłem, zajebiście wygląda.
Opublikowano 13 lipca 20222 l Nintendo potwierdziło kolejną bombę na ten rok, ekskluzywna Bayonetta 3 zmierza na Switcha w październiku, a co tam zmierza na Xboxa? Kolejna promocja na gejmpasa? W sumie mam teorię, myślę, że te Xboxy są wykorzystywane jako koparki do kryptowalut przez Microsoft. Sprzęt potężny, niewymagające gównogiereczki rozdawane prawie za darmo byle tylko konsole były odpalone i podłączone do neta, a dużych i potrzebujących mocnego sprzętu gier nie ma. Przypadek?
Opublikowano 13 lipca 20222 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: Już było w Gamepassie, świetna gra, niestety ogrywałem na PS4. Ta która oddałem była wersja Enhanced Edition - krztusiła się na Xboxie Series X
Opublikowano 13 lipca 20222 l 42 minuty temu, Homelander napisał: ekskluzywna Bayonetta 3 zmierza na Switcha w październiku wyciągnie 15fpsów chociaż w 720p?
Opublikowano 13 lipca 20222 l Teraz, Shen napisał: Stray i FF7 w plusie, co za wspaniała usługa kot, psy i wiewiorka
Opublikowano 13 lipca 20222 l a gamepass to niby smietnik No ale oczywiscie takie rzeczy klapy przemilczą, ale cw w statusach, bo peppa 90 mc