Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

ktory gnoj wzial gre na xboxa od liscia i sie tego wstydzi (i slusznie!)?

Opublikowano

Tylko czysta zielona rasa jutubkowa! :asax:

:kekw:

Opublikowano

Inch metro exodus będzie w gamepassie za 4 pln, zagrasz jak na biedaka przystało 

Spoiler

Chyba kurwa w snach przegrywie:kekw:

Opublikowano

bylo, poza tym jako biedak kupilem klucz na wszystkie czesci z dlc za dyche :lapka:

Opublikowano
38 minut temu, Czoperrr napisał:

Już było w Gamepassie, świetna gra, niestety ogrywałem na PS4.

Ja też na ps4 grałem, że na xboxa na promkach tanio jest razem z dlc to wziąłem, zajebiście wygląda. 

Opublikowano

Nintendo potwierdziło kolejną bombę na ten rok, ekskluzywna Bayonetta 3 zmierza na Switcha w październiku, a co tam zmierza na Xboxa? Kolejna promocja na gejmpasa?

W sumie mam teorię, myślę, że te Xboxy są wykorzystywane jako koparki do kryptowalut przez Microsoft. Sprzęt potężny, niewymagające gównogiereczki rozdawane prawie za darmo byle tylko konsole były odpalone i podłączone do neta, a dużych i potrzebujących mocnego sprzętu gier nie ma. Przypadek?

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Już było w Gamepassie, świetna gra, niestety ogrywałem na PS4.

Ta która oddałem była wersja Enhanced Edition - krztusiła się na Xboxie Series X

Opublikowano
42 minuty temu, Homelander napisał:

ekskluzywna Bayonetta 3 zmierza na Switcha w październiku

wyciągnie 15fpsów chociaż w 720p?

Opublikowano

Co Ty dupisz, B2 trzymało klatki lepiej niż ten kotoptak TLG na PS4

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Stray i FF7 w plusie, co za wspaniała usługa:banderas:

kot, psy i wiewiorka

Screenshot_2022-07-13-17-44-00-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Opublikowano

a gamepass to niby smietnik :pawel: No ale oczywiscie takie rzeczy klapy przemilczą, ale cw w statusach, bo peppa 90 mc

crapmanji.png

Screenshot 2022-07-13 at 19-53-52 ReadySet Heroes.png

Opublikowano

7 asasynów ja pierdolę :pawel: Przecież sony najlepiej wie w co wy tam gracie