Opublikowano 1 marca 20232 l 2 godziny temu, ASX napisał: Bardzo dobra propaganda. Sprytnie pominięte przyklady, które nie pasują do narracji w taki sposób że wiele osób może w to uwierzyć. Spencer robi co może, a że po za ładnymi słówkami może niewiele Edytowane 1 marca 20232 l przez izon
Opublikowano 1 marca 20232 l Słowo jest nic nie warte, dopóki nie stanie się ciałem, taka mnie naszła refleksja, gdy pomyślę sobie o tych exach-widmach AAA na XSX.
Opublikowano 1 marca 20232 l Pamięta ktoś jeszcze LittleBigPlanet? To przedstawiam LittleBigZeldę: Spoiler i Super Zeldę Galaxy Edytowane 1 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20232 l Czy te jebane śmiecie z Nintendo znów wymyśliły już wielokrotnie wykorzystywane w innych grach patenty jak gotowanie, planowanie drogi, budowanie pojazdów czy mój ulubiony rewolucyjny i niespotykany nigdzie ficzer - niszcząca się broń? Czy te czerwone skurwysyny przestaną kiedyś zaskakiwać pomysłami innych?
Opublikowano 1 marca 20232 l 13 minutes ago, Paolo de Vesir said: Czy te jebane śmiecie z Nintendo znów wymyśliły już wielokrotnie wykorzystywane w innych grach patenty jak gotowanie, planowanie drogi, budowanie pojazdów czy mój ulubiony rewolucyjny i niespotykany nigdzie ficzer - niszcząca się broń? Czy te czerwone skurwysyny przestaną kiedyś zaskakiwać pomysłami innych? Nie masz jakiegoś norweskiego filmu o sraniu do obejrzenia?
Opublikowano 1 marca 20232 l 17 minut temu, zdrowywariat napisał: Pamięta ktoś jeszcze LittleBigPlanet? To przedstawiam LittleBigZeldę: Ukryj zawartość i Super Zeldę Galaxy Przedstawiam ci Nuts & Bolts sprzed 15 lat
Opublikowano 1 marca 20232 l Zielone ameby już obsrane na kolanach przed wielkim Fajnalem XVI only on nadstation 5 szlachta będzie grała, a zielone menele będą oglądać norweski film o sraniu i pogrywać w indora wyjętego z odmętów steama i udawać, że to sztuka 32 mln vs 18 mln? No to kurwa nie jest przypadek. Na szczęscie wojna konsolowa już zbliża się do końca i w microsofcie zamkną w końcu ten pierdolnik co tylko niszczy rynek gier.
Opublikowano 1 marca 20232 l 1 minutę temu, ASX napisał: Przedstawiam ci Nuts & Bolts sprzed 15 lat Czyli najchujowsze Banjo-Kazooie.
Opublikowano 1 marca 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Czyli najchujowsze Banjo-Kazooie. na którym wzoruje się podobno najlepsza Zelda
Opublikowano 1 marca 20232 l 3 minuty temu, ASX napisał: na którym wzoruje się podobno najlepsza Zelda Tylko, że Nintendo zrobi to lepiej, niż „Rare”. Po ponad 40 latach ciężko w tej branży wymyślić coś nowego, więc nie jest niczym złym wziąć jakiś znany pomysł i wykorzystać go po swojemu. Edytowane 1 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20232 l 3 minutes ago, ASX said: na którym wzoruje się podobno najlepsza Zelda A kto coś takiego powiedział?
Opublikowano 1 marca 20232 l Pamiętajcie, jeszcze nie wyszła nowa Zelda, ale zdrowypojebaniecjehowy wie, że Nintendo już zrobiło to lepiej? Skąd wie? Wyciągnął to sobie z dupy.
Opublikowano 1 marca 20232 l Co tu porównywać? Zelda BOTW miażdży, a Zelda TOTK zmiażdży. Ten twór u góry nie ma podjazdu do Banjo-Kazooie (które niedawno skończyłem - dalej sztos) i Banjo-Tooie.
Opublikowano 1 marca 20232 l 13 minut temu, PanKamil napisał: na kolanach przed wielkim Fajnalem XVI Jezu przecież na to nawet klapy mają wyjebane, ale przydaje się na potrzeby cw. Pamiętam że XV to tak zmęczyłem totalnie
Opublikowano 1 marca 20232 l Bieganie po pustym świecie, machanie mieczykiem do potworków z Krainy Oz, gotowanie jabłek, brak fabuły i zagadki na poziomie podstawówki. Trzeba oddać, że Nintendo potrafi opakowac kawał gówna w lśniące sreberko.
Opublikowano 1 marca 20232 l 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Pamiętajcie, jeszcze nie wyszła nowa Zelda, ale zdrowypojebaniecjehowy wie, że Nintendo już zrobiło to lepiej? Skąd wie? Wyciągnął to sobie z dupy. Zakład o zdrapkę o wartości 25e, żeby było na dobrego indyka, że Zelda TOTK zmiażdży i będzie zbierać podobne opinie jak Zelda BOTW?
Opublikowano 1 marca 20232 l Walka o Goty jest już wiadoma. Zelda Final i Spajdi. Xkundel dalej bez przedstawiciela od 15 lat xd xd
Opublikowano 1 marca 20232 l 5 minut temu, zdrowywariat napisał: Zakład o zdrapkę o wartości 25e, żeby było na dobrego indyka, że Zelda TOTK zmiażdży i będzie zbierać podobne opinie jak Zelda BOTW? Ja wcale nie wątpię, że Zelda dostanie 9 i 10 skoro redakcje dają dupy za presskity. Jakby wydać Nuts&Bolts w 2023 to miałoby pewnie średnią na poziomie 95+. 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Walka o Goty jest już wiadoma. Zelda Final i Spajdi. Xkundel dalej bez przedstawiciela od 15 lat xd xd a wygra Starfield
Opublikowano 1 marca 20232 l 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Walka o Goty jest już wiadoma. Zelda Final i Spajdi. Xkundel dalej bez przedstawiciela od 15 lat xd xd Jaka walka? Nie będzie żadnej walki. Chyba, że o drugie miejsce. Grą roku zostanie TOTK i Link nie będzie nawet musiał wyciągać miecza. Edytowane 1 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20232 l Zelda dostała GOTY, bo naprawdę niewiele dobrego wyszło w tamtym roku. Ja się zdziwię jak TOTK dostanie w ogóle nominacje, bo o tym płatnym DLC ludzie zapomną szybciej niż o Horizon Forgotten West.
Opublikowano 1 marca 20232 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Ja wcale nie wątpię, że Zelda dostanie 9 i 10 skoro redakcje dają dupy za presskity. Jakby wydać Nuts&Bolts w 2023 to miałoby pewnie średnią na poziomie 95+. a wygra Starfield Ten znowu o kupionych ocenach. W takim razie miesiąc po premierze zróbmy ankietę, tu na forum, komu to 25e się należy? Zakład?
Opublikowano 1 marca 20232 l 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: bo ja nie odpalam PS5 od jakiś, nie wiem, 4 miesięcy?