Opublikowano 1 marca 20232 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Skoda Fabia sprzedaje się lepiej niż Masserati Stradale, więc jest lepszą furą. xdddddd ZDROWYPIERDOLNIĘTY Gdzie ja napisałem, że sprzedaż = jakość? Czasem tak, czasem nie, to zależy od wielu czynników. Postawiłeś sobie kukłę, z którą sam się boksujesz. No i sam sobie jeszcze do tego zaprzeczyłeś, bo chyba same ochy i achy to jednak jakość? Edytowane 1 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20232 l Teraz, zdrowywariat napisał: Gdzie ja napisałem, że sprzedaż = jakość? Czasem tak, czasem nie, to zależy o wielu czynników. Postawiłeś sobie kukłę, z którą sam się boksujesz. No i sam sobie jeszcze do tego zaprzeczyłeś, bo chyba same ochy i achy to jednak jakość? Tłumoku, piszesz o sprzedaży i jak mówię, że nie jest żadnym wyznacznikiem. Na tę śmieszną Zeldę szkoda strzępić ryja, bylejakość bije od niej na kilometr, a ten Mario Odyssey to też po prostu porządna gra, ale żaden mesjasz. Dla mnie lepszą platformówką jest Crash 4, niż hydraulik.
Opublikowano 1 marca 20232 l Czyli cwelstation 4.5 bez gier w 2023, ciekawe czym niebieskie ameby będą wojować, baseballem? a tak wygląda first party od początku generacji, trochę naciągane u śmieciary4.5 połowa gier to remastery z ps4 gdzie równie dobrze można dodać wsteczną do Nadkonsoli Spencera plejkurwa4.5 rozjebana jak gówno w polu a drodze jeszcze przejcięcie AB
Opublikowano 1 marca 20232 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Tłumoku, piszesz o sprzedaży i jak mówię, że nie jest żadnym wyznacznikiem. Na tę śmieszną Zeldę szkoda strzępić ryja, bylejakość bije od niej na kilometr, a ten Mario Odyssey to też po prostu porządna gra, ale żaden mesjasz. Dla mnie lepszą platformówką jest Crash 4, niż hydraulik. Bo Mario Odyssey to porządna gra, gdzie ja napisałem, że mesjasz? Znowu boksujesz się z kukłą. Zresztą na platformówki to nawet nie wyskakuj, bo Switch ma ich więcej, niż XSX i PS5 razem wzięte, więc zostałbyś zniszczony argumentami, wbity w ziemię.
Opublikowano 1 marca 20232 l Mario odyssey? Litości. Nie byłem w stanie ukończyć takie gówno. Crash 4? Arcydzieło.
Opublikowano 1 marca 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Bo Mario Odyssey to porządna gra, gdzie ja napisałem, że mesjasz? Znowu boksujesz się z kukłą. Zresztą na platformówki to nawet nie wyskakuj, bo Switch ma ich więcej, niż XSX i PS5 razem wzięte, więc zostałbyś zniszczony argumentami, wbity w ziemię. Możesz wymieniać ile chcesz, dla mnie najlepszą platformówką tej generacji pozostaje Crash 4 do którego nie potrzebuję Switcha. Ba! Switch zaoferowałby mi jedynie najgorszą wersję tego sztosa (tak jak w przypadku arcymistrzowskiego Ori). Dam jeszcze szansę platformerom 2D, bo jak dla mnie Nintendo najlepiej się w tym formacie spisuje. 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: Bo Mario Odyssey to porządna gra, gdzie ja napisałem, że mesjasz? Nigdzie nie napisałeś, ale jak coś dostaje 97 na MC to powinno byc tytułem wybitnym, ale tyle warta jest ta jebana branża dziennikarska jak takie "porządne" gry dostają prawie perfect score. 10-20 lat temu uznałbym taką średnią za zwiastowanie pańskie, dzisiaj chuja to znaczy.
Opublikowano 1 marca 20232 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Możesz wymieniać ile chcesz, dla mnie najlepszą platformówką tej generacji pozostaje Crash 4 do którego nie potrzebuję Switcha. Ba! Switch zaoferowałby mi jedynie najgorszą wersję tego sztosa (tak jak w przypadku arcymistrzowskiego Ori). Dam jeszcze szansę platformerom 2D, bo jak dla mnie Nintendo najlepiej się w tym formacie spisuje. Ależ ja też uwielbiam Crasha4, spędziłem w nim 110h, zdobyłem prawie wszystkie skrzynie sam. Cudowny platformer, tym bardziej do grania poza domem, zawsze możesz dokupić ekran jak Spencer xD. Z tym, że obok Crasha leży jeszcze SMO, SM3DW, SMG, DKTF i wiele innych, a do tego jest masa multiplatform ze skakaniem w roli głównej i cała biblioteka klasyków 2D od Nintendo i Segi. Nie pierdol, że chcesz się boksować na platformówki? Edytowane 1 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20232 l Czego elden ring przykładem. Final pokaże jak się robi dark fantasy nie uciekając przy okazji w dziesięciu innych kierunkach jak kosmologia czy gołe dupy i komediowe dzbanki.
Opublikowano 1 marca 20232 l Większość porty, a i tak najlepiej bawiłem się przy Wario Land 3 z GBC, z czasów gdy Nintendo miało jeszcze sznyt. Pozdrawiam przy moim 900. poście w temacie, elo.
Opublikowano 1 marca 20232 l 13 minut temu, Daddy napisał: Czyli cwelstation 4.5 bez gier w 2023, ciekawe czym niebieskie ameby będą wojować, baseballem? a tak wygląda first party od początku generacji, trochę naciągane u śmieciary4.5 połowa gier to remastery z ps4 gdzie równie dobrze można dodać wsteczną do Nadkonsoli Spencera plejkurwa4.5 rozjebana jak gówno w polu a drodze jeszcze przejcięcie AB A gdzie Stellar Blade ?
Opublikowano 1 marca 20232 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: 900 postów pierdolenia kocopołów i nieznana się na grach wideo To tak jak Spencer.
Opublikowano 1 marca 20232 l 7 minut temu, Szermac napisał: A gdzie Stellar Blade ? Zajebiste xDD od razu widać, że zrobione przez zielonych, brak Finala, Horizona DLC, forspoken, Death Stranding 2, Baldura 3, vr2 itd itp. Ghostwire w Xbox zakladce, no litości xD
Opublikowano 1 marca 20232 l 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nigdzie nie napisałeś, ale jak coś dostaje 97 na MC to powinno byc tytułem wybitnym, ale tyle warta jest ta jebana branża dziennikarska jak takie "porządne" gry dostają prawie perfect score. 10-20 lat temu uznałbym taką średnią za zwiastowanie pańskie, dzisiaj chuja to znaczy. 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Większość porty, a i tak najlepiej bawiłem się przy Wario Land 3 z GBC, z czasów gdy Nintendo miało jeszcze sznyt. Pozdrawiam przy moim 900. poście w temacie, elo. No i tu muszę Ci po części przyznać rację, trylogia DKya od Rare, polecam, a później panowanie w 3D: Banjo-Kazooie, Banjo-Tooie, Donkey Kong 64, Conker's Bad Fur Day, a co tam teraz u nich słychać pod szyldem Microsoftu?
Opublikowano 1 marca 20232 l Niebiescy #mopsiarzegamingu jak zawsze w formie, trzepanie gruchy do tabelek i liczb, zero grania w gry
Opublikowano 1 marca 20232 l W wątku każdej nowej gry klapy: 1. gdzie kupić najtaniej, niż za 3 i pół bomby? 2. ile zajmuje kampania, bo muszę szybko przejść i wrzucić na pchli, zanim „sztos” stanieje? 3. jak gracie: 4k no RT 30k/s, 1440P no RT 55k/s, czy 898P RT 55k/s? zieloni: 1. będzie w GP? 2. jak gracie? cyrk jak chuj z tymi nextgenami xD Edytowane 1 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20232 l 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Zajebiste xDD od razu widać, że zrobione przez zielonych, brak Finala, Horizona DLC, forspoken, Death Stranding 2, Baldura 3, vr2 itd itp. Ghostwire w Xbox zakladce, no litości xD Forspoken to z litości nie ma żeby tabelka Sony na żółto nie wyszła.
Opublikowano 1 marca 20232 l Tak samo no można się jarać Spidermanem 2. Z pierwszej części już robiono huj wie co, no fajnie się bujało. Ale pozatym aktywności jak z gry ubi. Co poza grafiką tam jest niesamowitego względem takiego Arkham City z 2011r. ? A w dwójce? Wyzwania, posterunki, ratowanie przechodniów i Venom do pogrania.
Opublikowano 1 marca 20232 l Klapy 3 raz będą się bujać po tej samej mapce za 3 i poł bomby i zbierać plecaki
Opublikowano 1 marca 20232 l Godzinę temu, Pupcio napisał: Klapy 3 raz będą się bujać po tej samej mapce za 3 i poł bomby i zbierać plecaki Patrz ile części Spidermana juz by powstało, gdyby robiło go Ryu Ga Gotoku Studio xDD.
Opublikowano 1 marca 20232 l Mi się w Spider-Mana grało super, ale ja wyłączyłem wszystkie znaczniki, olałem wszelkie gównoznajdźki i robiłem główną fabułę, roleplayując sobie.
Opublikowano 1 marca 20232 l Ja nawet platyne w tej grze wbilem ale tak mnie to wymeczylo ze do dzisiaj sie zastanawiam po co to robilem. MM juz nawet po latach nie mialem sily ogrywac i do dzisiaj nie zaczalem.