Opublikowano 2 marca 20232 l 20 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Dla mnie lepszą platformówką jest Crash 4, niż hydraulik. Doktorze Oetkerze poproszę ambulans dla tego człowieka bo prawdopodobnie dostał mikro udaru bo pierdoli jakieś głupoty, ledwo rozumiem, paraliż połowy twarzy, szybko. @Il Brutto Cytat MM juz nawet po latach nie mialem sily ogrywac i do dzisiaj nie zaczalem W MM zrobiłem tylko jeden rodzaj znaczników na mapie, przeszedłem sobie fabułkę i bawiłem się wyjebiście. Polecam taki styl życia mieć wyjebane w stos znaczników, bawić się do napisów końcowych, odblokować stój z kotem i się pożegnać. Edytowane 2 marca 20232 l przez Krzysztof93
Opublikowano 2 marca 20232 l 8 godzin temu, Il Brutto napisał: Ja nawet platyne w tej grze wbilem ale tak mnie to wymeczylo ze do dzisiaj sie zastanawiam po co to robilem. MM juz nawet po latach nie mialem sily ogrywac i do dzisiaj nie zaczalem. Platyna w Spidermanie to przecież była sama przyjemność, nie trzeba było powtarzać nic (w Milesie trzeba było przechodzić grę bodaj dwa razy, bo chyba był trofik za speedruna), a aktywności pobocznych nie było dużo, imo w sam raz. Co jak co, ale czepianie się aktywności pobocznych w Spidermanie, gdzie sam traversal i poruszanie się po świecie to główna przyjemność z gry, to nie rozumiem . Insomniac to topka i czekam z wypiekami na część drugą z Venomem i dwoma Spidermenami.
Opublikowano 2 marca 20232 l I to jest Chad Nintendo, oni się z graczami nie pierdolą. Nowa edycja Switcha w wersji V2 z okazji filmu Mario Bros. Trzy gierki w pakiecie! A nie, sorry możesz sobie plebsie wybrać jedną tylko, zabieraj te łapy. Jedną sobie weź bo film a reszta za 260 PLN w eShopie. Co ty se myślisz, że my jesteśmy jak Spencer od Xboxa, że będziemy prosić: chodź do mnie graczu ja ci dam 1 000 000 gier za 4 zł miesięcznie, proszę wybierz mnie, zobacz jak tanio, CZTERY złote za milion gier proszę chodź tu do nas do Xboxa Kocham Nintendo to jest podejście z żelaznego tronu a nie zielonego rynsztoka rozdawnictwa.
Opublikowano 2 marca 20232 l Za jakość się płaci i jakość nie tanieje. Zelda w ciągu 6 lat staniała z 69e do 55e, MK8D z 59 do 49e. Sony goli frajerów po 3.5 bomby, bo wie, że ich gry za 2 miechy będą za pół ceny, a za rok za grosze. Microsoft rozdaje, bo nie ma posiada nic w bibliotece za co ktoś chciałby wyłożyć 250 zeta, a co dopiero 3 i pół bomby. 4zł na miesiąc to i tak o 3 razy za dużo.
Opublikowano 2 marca 20232 l Najlepiej opłaca się kupić Switcha, bo gry nie tanieją. A późnej XSX, bo są za darmo. PS5 dobrze jest kupić na koniec generacji i wszystkie gry, które chce się ograć, za grosze. Z ekonomicznego punktu widzenia Switch i XSX na start, a PS5 na sam koniec + kilka gier po 20zł. Taki mam plan: kupię kiedyś PS5 slimkę + TLOU + DS + RE4 + SH2 + coś tam jeszcze, za gry zamiast dać 4x 3 i pół bomby to dam maks 100zł za wszystkie cztery. Teraz już rozumiem Mejma, po co grać w zbugowane gry, gdy można w połatane, a i na jakiegoś holidaya co rok zostanie Edytowane 2 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 4 marca 20232 l W dniu 1.03.2023 o 08:46, Donatello1991 napisał: Final 16, dodatek do horizon i sp2 15 marca Wolcen: Lords of Mayhem, gra która rozpierdala Diablo na każdym kroku. Chyba najładniejszy i najbardziej rozbudowany Diablo-Like jako powstal, do tego wszystkie bolączki połatane.
Opublikowano 4 marca 20232 l W dniu 2.03.2023 o 13:41, Dr.Czekolada napisał: Wersja v2? Serio? Xdddd A jak będzie grał głównie na tv? Albo nie zależy mu na czerni i zielonych kałużach, i chcę zaoszczędzić?
Opublikowano 4 marca 20232 l Odkąd mam decka switcha wyciągam tylko do exow, sens kupowania jakiejkolwiek multiplatformy czy indyka na tą prehistoryczną specyfikację jest żaden. Zresztą te bundle switcha i ceny to jakiś żart. W 2023 to lite to powinien kosztować 449zl, oled 999zl.I tak by zarabiali sprzedając za tyle. V2 najlepiej wogole wyyebac z produkcji, a ci go w bundla pchają.
Opublikowano 4 marca 20232 l 5 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: To już lepiej Decka wtedy. Serio Smieszne, grafika to nie wszystko, dla niej na pewno nie mam switcha. Taka Zelda jest piękna nawet na tv.
Opublikowano 4 marca 20232 l 24 minuty temu, Rtooj napisał: dla niej na pewno nie mam switcha Na Switchu nie ma czegoś takiego jak grafika.
Opublikowano 5 marca 20232 l W dniu 17.01.2023 o 12:07, easye napisał: No do póki się coś nie zesra w trakcie gry. Yuzu jest fajne ale działa chyba z 1/10 gier... Osobiście co bym nie odpalił to zawsze wyplywa jakies gowno... ostatnio chciałem sobie pograć w New Super Mario Bross, który się nie włączał. 40 minu szukania odpowiedniego firmware'u. Jak się już wlaczyl to się okazuje że w 2 levelu wywala dzwiek, gra się przycina. Przeszedłem bez dźwięku, ale po ponownym włączeniu okazuje się że nie ma save'u. I takich przykładów jest od groma! Bayoneta 3? Artefakty przez ktore nie widac grafiki, ścinki, albo w ogóle jej włączyć nie można. No fajne rozwiązanie dla typical PC master Race, by napisać że się gra w 4k 60, a tak naprawdę już milion razy lepiej kupić ta konsole i nie tracić czasu za każdym razem na ścianach tekstu by coś zaczęło działać, co i tak w trakcie gry się wysypie... Jak już jesteśmy przy switchu, to chciałem sprostować, ze jednak ja odkryłem w sobie zespól, bo wystarczy wgrac 15.0 firmware w odpowiedni folder i wszystkie gry działają od kopa.
Opublikowano 5 marca 20232 l 5 hours ago, easye said: Jak już jesteśmy przy switchu, to chciałem sprostować, ze jednak ja odkryłem w sobie zespól, bo wystarczy wgrac 15 firmowane w odpowiedni folder i wszystkie gry działają od kopa. Dokładnie, na Yuzu skończyłem już Mario Odyssey, Super Mario 3D World, sporo grałem w Donkey Konga a teraz Metroid Dread i wszystko śmiga w 1440p bez zająknięcia. Do tego pad 8bitdo w trybie switcha i nie ma żadnej różnicy poza lepsza grafika niż na oryginalnym sprzęcie Jedynie problemy mam z Luigi Mansion 3 niestety.
Opublikowano 5 marca 20232 l Ciekawie kiedy Nintendo się zorientuje, że wydawanie swoich gier na Stemie nie będzie miało negatywnego wpływu na sprzedaż tych samych tytułów na ich przenośnej konsoli.
Opublikowano 5 marca 20232 l No nie powiem Luigi Mansion w 4k i 120fps mod rozjebał mi banie. Szkoda ze N ma takiego dalna.
Opublikowano 5 marca 20232 l Nintendo ma dałna od lat 80 prędzej wywalą się na ryj w tak spektakularny sposób jak Sega swego czasu i staną się multiplatformowym wydawcą. Serio czytając książki branżowe Nintendo nie zmienia swojej polityki od samego początku swojej kariery w branży gierkowej. Mają swoją politykę (w wielu miejscach zjebaną) ale szanuję za podejście do biznesu.
Opublikowano 5 marca 20232 l Nie no, Nintendo ma za silnych kultystów by spaść z rowerka. Niedługo kolejna konsola, później kolejne jej rewizje i kultyści oślinieni będą biegać do sklepu.
Opublikowano 5 marca 20232 l Sram na 500p Nintendo ale też mam bekę z forumowych biznesmenów. Nintendo rozpierdala konkurencję sprzedażą gier i sprzętu, od wyjścia Switcha mają rekordowe zyski, utrzymuja zajebiście wysokie marże a Ci będą wyzywać firmę od dalnow
Opublikowano 5 marca 20232 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: Nie no, Nintendo ma za silnych kultystów by spaść z rowerka. Niedługo kolejna konsola, później kolejne jej rewizje i kultyści oślinieni będą biegać do sklepu. No było to widać przy WiiU