Opublikowano 13 lipca 20222 l 12 minut temu, Shen napisał: Już mało kto broni gówno passa A po co bronić? Dziesiątki dobrych gier. Symulator Karchera? Kupiłbyś taką grę? Ja bym nie kupił, podobnie jak Unpacking, ale zainstalowałem, spróbowałem i mi siadła jak cholera, może podobnie będzie z Karcherem. Pierwsze z brzegu - The Artful Escape. Genialna produkcja, którą odkryłem dzięki GP, Snowrunner w życiu bym tego nie spróbował, nie kupił a wyrwało mi grubo ponad 100h. To samo z Outriders niby żółty crap 7/10 a bawiłem się przednio i grałem całymi dniami, dalej Sniper Elite 5 i ostatnio Żółwie czy Disc Room bardzo dobre gry. Podkreślam GRY a nie cinematic experiance w ładnym papierku.
Opublikowano 13 lipca 20222 l FF7 spoko, w sam raz dopasowuje sie do profilu Retrostation5 Ale na miejscu klaperskich szampanów bym nie otwierał
Opublikowano 13 lipca 20222 l 16 minut temu, dee napisał: FF7 spoko, w sam raz dopasowuje sie do profilu Retrostation5 Ale na miejscu klaperskich szampanów bym nie otwierał Szampana to ty nie otworzysz nawet na swoim miejscu
Opublikowano 13 lipca 20222 l 48 minut temu, 20inchDT napisał: 7 asasynów ja pierdolę Przecież sony najlepiej wie w co wy tam gracie mmmm pośmiejemy się jak będziecie się tasować do pierdyliarda CoDów
Opublikowano 13 lipca 20222 l Ja pierdolę, karaluchy wierzące, że Śmieć+ ma jakikolwiek podjazd do GodPassa. Xdddd
Opublikowano 13 lipca 20222 l Miałem właśnie kupować dodatek z Yuffie do FF a teraz zagram za darmoszke. Wspaniale Panie Jimbo.
Opublikowano 13 lipca 20222 l Gardłowy celnie o sytuacji botów w statusie. Chcieliby premier i gier AAA, a nie mają, ani premier ani gier. Ogórek to parafraza indyków i retro
Opublikowano 13 lipca 20222 l Ehhh muszę się zadowolić szynka szwarcwaldzka bez chleba, a co stać mnie! W gierkach przekłada się to na Phantom kurwa Dust, ale to dobre Czuc ten japonski sznyt we współpracy z microsoft studios
Opublikowano 13 lipca 20222 l 20inchDT gra na głupiutkich klapkach jak Jankiel na cymbałach Ale że będzie jaranko remake FF7 to bym nie pomyślał. Przecież klapki wszystkie eksy ogrywają na premierę. Czyli jednak prawda jest, że niebiescy to patologiczni kłamcy i janusze niegrający w gry
Opublikowano 13 lipca 20222 l Oj jak boli, że gówno pass nie moze sie rownac z najlepszym abonamentem
Opublikowano 13 lipca 20222 l 39 minut temu, 20inchDT napisał: japonski sznyt we współpracy z microsoft studios
Opublikowano 13 lipca 20222 l 7 minut temu, Daddy napisał: a niebieskie pokraki co? dlc do brodatego ubi? xD Byle do listopada a nie, czekaj
Opublikowano 13 lipca 20222 l Piękne czasy, FF wreszcie ogram w najlepszej wersji w abo za free i Stray a później Bayo3, Xbox już umarł
Opublikowano 14 lipca 20222 l Demon Souls Deathloop Ratchet Ghost of T DE Spider Man MM Ghostwrite Tokyo Returnal GT7 Horizon 2 A zaraz jeszcze Last part 1 i Bóg Wojny Vs MS Flight Halo nieskończone Forza Horizon 5 No ale gówno gierki z GP Edytowane 14 lipca 20222 l przez Lord Protector
Opublikowano 14 lipca 20222 l 30 minut temu, Lord Protector napisał: Deathloop jak jeszcze to nie wyjdzie w tym roku to albo będzie działać gorzej niż na ps skołowali by jakąś dużą grę np Tiny Tina wonderlands do passa bo bym zagrał a tak to xboxa ratuje tylko Plague 2 no i Scorn jako ciekawostka
Opublikowano 14 lipca 20222 l Nie wiem czy cokolwiek może uratować ochłap passa po premierze PS+ dla prawdziwych graczy.
Opublikowano 14 lipca 20222 l Frajer+ z niesamowitym Ape Escape prawdziwa usługa dla prawdziwych januszy
Opublikowano 14 lipca 20222 l poza kotkiem to co tam jest w tym miesiącu retro asasyny? dla mnie remis z myjka ciśnieniową
Opublikowano 14 lipca 20222 l Ten ps+ nie jest wart złamanego grosza a te durnie płacą za to 5 bomb na rok