Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
12 minut temu, Shen napisał:

Już mało kto broni gówno passa:kekw:

A po co bronić? Dziesiątki dobrych gier.  Symulator Karchera? Kupiłbyś taką grę? Ja bym nie kupił, podobnie jak Unpacking, ale zainstalowałem, spróbowałem i mi siadła jak cholera, może podobnie będzie z Karcherem. 

Pierwsze z brzegu - The Artful Escape. Genialna produkcja, którą odkryłem dzięki GP, Snowrunner w życiu bym tego nie spróbował, nie kupił a wyrwało mi grubo ponad 100h. To samo z Outriders niby żółty crap 7/10 a bawiłem się przednio i grałem całymi dniami, dalej Sniper Elite 5 i ostatnio Żółwie czy Disc Room bardzo dobre gry. Podkreślam GRY a nie cinematic experiance w ładnym papierku. 

Opublikowano

FF7 spoko, w sam raz dopasowuje sie do profilu Retrostation5 :shieeet:

Ale na miejscu klaperskich szampanów bym nie otwierał :sonkassie:

Opublikowano
16 minut temu, dee napisał:

FF7 spoko, w sam raz dopasowuje sie do profilu Retrostation5 :shieeet:

Ale na miejscu klaperskich szampanów bym nie otwierał :sonkassie:

Szampana to ty nie otworzysz nawet na swoim miejscu :shieeet:

F319BD09-74D0-4ADF-AC72-A5CEAD12E2F4.jpeg

Opublikowano

Dziękujemy za tę piękną rodzinną fotkę. Pozdrów swojego partnera i psa :lapka:

Opublikowano
48 minut temu, 20inchDT napisał:

7 asasynów ja pierdolę :pawel: Przecież sony najlepiej wie w co wy tam gracie

mmmm pośmiejemy się jak będziecie się tasować do pierdyliarda CoDów

:kekw:

Opublikowano

Miałem właśnie kupować dodatek z Yuffie do FF a teraz zagram za darmoszke. Wspaniale Panie Jimbo. 

Opublikowano

Gardłowy celnie o sytuacji botów w statusie.  Chcieliby premier i gier AAA, a nie mają, ani premier ani gier. Ogórek to parafraza indyków i retro :asax:

BCC7BD73-3BA6-4FEB-8CBD-79C4900573ED.jpeg

Opublikowano

Ehhh muszę się zadowolić szynka szwarcwaldzka bez chleba, a co stać mnie! W gierkach przekłada się to na Phantom kurwa Dust, ale to dobre :banderas:Czuc ten japonski sznyt we współpracy z microsoft studios

Opublikowano

20inchDT gra na głupiutkich klapkach jak Jankiel na cymbałach :dynia:

Ale że będzie jaranko remake FF7 to bym nie pomyślał. Przecież klapki wszystkie eksy ogrywają na premierę.

Czyli jednak prawda jest, że niebiescy to patologiczni kłamcy i janusze niegrający w gry :D

Opublikowano

Oj jak boli, że gówno pass nie moze sie rownac z najlepszym abonamentem:banderas:

Opublikowano
39 minut temu, 20inchDT napisał:

japonski sznyt we współpracy z microsoft studios

5510D0F7-5F49-499D-8022-44B18371F74C.gif

Opublikowano

:banderas:

a niebieskie pokraki co? dlc do brodatego ubi? xD

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał:

:banderas:

a niebieskie pokraki co? dlc do brodatego ubi? xD

Byle do listopada :banderas:

a nie, czekaj :kekw:

Opublikowano

Piękne czasy, FF wreszcie ogram w najlepszej wersji w abo za free i Stray a później Bayo3, Xbox już umarł 

Opublikowano

Demon Souls

Deathloop

Ratchet 

Ghost of T DE

Spider Man MM

Ghostwrite Tokyo

Returnal 

GT7

Horizon 2

A zaraz jeszcze Last part 1 i Bóg Wojny 

Vs 

MS Flight

Halo nieskończone 

Forza Horizon 5

:kekw::kekw::kekw:

No ale gówno gierki z GP :kekw:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
30 minut temu, Lord Protector napisał:

Deathloop

jak jeszcze to nie wyjdzie w tym roku to :kekw: albo będzie działać gorzej niż na ps :kekw:

skołowali by jakąś dużą grę np Tiny Tina wonderlands do passa bo bym zagrał :asax:a tak to xboxa ratuje tylko Plague 2 no i Scorn jako ciekawostka 

Opublikowano

Nie wiem czy cokolwiek może uratować ochłap passa po premierze PS+ dla prawdziwych graczy.

Opublikowano

Frajer+ z niesamowitym Ape Escape :obama: prawdziwa usługa dla prawdziwych januszy

Opublikowano

Ten ps+ nie jest wart złamanego grosza a te durnie płacą za to 5 bomb na rok :kekw::kekw::kekw: