Opublikowano 23 czerwca 20222 l Na kiedy jest zapowiedziana kolejna premiera jakiegoś first party za 4zł? Tzn. wiem, że nie w tym roku, ale coś w 2023 będzie?
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Wytykanie gamepassa za 4zł a potem zapierdalanie do Turcji, zeby przycebulic taniej plusa, no niezła hipokryzja klapów, a niby za jakość się płaci
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Po co teraz Xbox? Gamepass wjechał na PS i rozjebal wszystko, cały internet teraz patrzy na Sony które wydając najlepsze gry dodaje teraz takiego molocha. A odnośnie cebuli, Turcji, sami hipokryci, świszczą od lat o 4 zł i multum kont a śmieją się z tureckich kont kiedy sami na Brazylii zakładali.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l I tak dużo litości od Sony dla MS,że nie ma exow dayone. No, ale nie przeszkadza. Zabule śmiało 339 za hity.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Robert Gardlowicz bedzie cos pierdolil o turcji chlopy maja czelnosc ryjem mlaskac gdzie w dziale xkurwiarza najpopularniejszym tematem jest ten o cebuleniu cwelpassa Oj deep throat. Jak spisz u starego w nogach to i tak kazdy kraj wyglada dla ciebie jednakowo XDDD
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Dlatego teraz tak mocno boli ich ta usługa która dla nas jest dodatkiem a oni płaczą bo GPU jest jedyną opcją. Teraz oni maja opłacone abo kilka lat i od premiery dwi gry, u nas wysyp gier zarówno nowych, jak i teraz w PREMIUM. Sony w tej generacji dosłownie ZAMIATA
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 15 minut temu, Whisker napisał: Sony w tej generacji dosłownie ZAMIATA chyba mi chodnik przed blokiem xD
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 18 minut temu, messer88 napisał: No jakby jebli eksami day one w tym premium to pozamiatane. Lepiej nie bo potem zamiast exów najwyższej jakości by wysrali takie pentiment i grounded i człowiek by konsole z automatu wyłączył.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l no w sumie wiadomo że takiego ragnaroka za chuj nie wrzuca bo się nie kalkuluje ale już remake remastera by mogli wrzucić
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Ale jak mówimy o grach na premierę w abo, to rozmowa jest o xboksie? Bo chyba tylko oni takie cuda obiecywali.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Zieloni standardowo nie widzą belki w swoim oku. Kali mieć krowa spox, inny mieć krowa niedobrze. Wytykają niebieskim Turcję ale sami bez oporu biorą kody od brazoli i wpierdalają pringelsy. Oczywiście w dziale Xboxa top temacik jak najtaniej wyrwać gamepassa! Tak szanują markę te zielone karakany hipokryckie.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l festiwal hipokryzji jest nieziemski w wykonaniu klapsów, nawet streaming gierek z PS3 spoko
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Podoba mi się hipokryzja klapów - pisali o cebularzach, bo jak światowcy robimy zakupy z brazylii czy argentyny NA JEDNYM KONCIE, a te lemmingi muszą zakładać oddzielne konta na każdy kraj. Teraz abo z turcji to NORMALKA - abonament? zabójca branży! Nie ma duszy w cyfrze, tylko pudełka. Nie ma w co grać w tych abonamentach, wszystko ogrywane na bieżąco... a teraz knury rzucają się nawet na gry z ps1 i streamowane ps3. ŻENADA Ogólnie panowie powiem tak - zobaczymy teraz jak wy ogrywaliście te wszystkie gry sony czy może jednak będzie odpalane z abonamenciku Jeszcze jak się okaże że gumofilec jedzie na zdrapkach z turcji to jebnę
Opublikowano 23 czerwca 20222 l W sumie podjarałem się zdeczka tą ofertą i ograniem kilku gier co mi zostały z PS4 ale jak sobie pomyślę, że mam zapłacić za to 480 zł to trochę za mniej kupiłem gamepassa na prawie 3 lata i gram jak król na najlepszym sprzęcie. Te kilka exów to wolę kupić w pudełku za parę groszy i grać normalnie jak człowiek a nie zwierzę na tureckim koncie.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 3 hours ago, Shen said: Wytykanie gamepassa za 4zł a potem zapierdalanie do Turcji, zeby przycebulic taniej plusa, no niezła hipokryzja klapów, a niby za jakość się płaci Albo skladanie sie na disney+
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 16 minut temu, Czoperrr napisał: W sumie podjarałem się zdeczka tą ofertą i ograniem kilku gier co mi zostały z PS4 ale jak sobie pomyślę, że mam zapłacić za to 480 zł to trochę za mniej kupiłem gamepassa na prawie 3 lata i gram jak król na najlepszym sprzęcie. Te kilka exów to wolę kupić w pudełku za parę groszy i grać normalnie jak człowiek a nie zwierzę na tureckim koncie. Ty żeś zwierzaku sam ciągnął kody z Brazyli i w ogóle jesteś podwójny agent bo się nie umiesz określić taka typowa szwajcaria w zależności od dnia co tam wypłynie na dany dzień z danego obozu, jak poniedziałek to sonka bee, jak wtorek to Spencer król jak środa to jednak shitpas z gierkami na komórkę a jak piątek to sonka to sonka. Walić
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 6 minut temu, Wolfie_ napisał: Albo skladanie sie na disney+ No z tego tez dobra beka, dorosłe chłopy się zrzucają w 4, zeby te pare złotych zaoszczedzic.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l A ja osobiście namawiam wszystkich na te 4+ od Spencera. Niech GP i Xbox traci kasę, to może nigdy się nie doczekamy premiery gry first party, których miało być tak dużo.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Sam nie wiem co lepsze dzisiaj. Czy to, że usługa PS Plus Premium jest tak dobra, czy to że tak chwalony przez bociarnie gamepass został w jeden dzień zdominowany przez konkurencję z Sony. Ale odrobinę szacunku to jednak wam zwrócę drogie boty. Jesteście twardzi zawodnicy. Po tylu upokorzeniach, porażkach i posuch ex'owych od czasu poprzedniej generacji, wciąż macie odwagę się tu pokazywać i nawet próbować bronić Xboxa. Kurcze, ja bym nie dał rady, kupiłbym PlayStation i udawał że nie miałem Xboxa, co by ratować resztki honoru...