Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Na kiedy jest zapowiedziana kolejna premiera jakiegoś first party za 4zł?

Tzn. wiem, że nie w tym roku, ale coś w 2023 będzie? 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Wytykanie gamepassa za 4zł a potem zapierdalanie do Turcji, zeby przycebulic taniej plusa, no niezła hipokryzja klapów, a niby za jakość się płaci :kekw:

Opublikowano

Crash team racing za 16zł na 4 osoby, pamietamy [`] :kekw:

Opublikowano

Ja się cieszę że i klapki mają okazję do świętowania. 

Opublikowano

Po co teraz Xbox? Gamepass wjechał na PS i rozjebal wszystko, cały internet teraz patrzy na Sony które wydając najlepsze gry dodaje teraz takiego molocha.

A odnośnie cebuli, Turcji, sami hipokryci, świszczą od lat o 4 zł i multum kont a śmieją się z tureckich kont kiedy sami na Brazylii zakładali.

Opublikowano

Robert Gardlowicz bedzie cos pierdolil o turcji :kekw: chlopy maja czelnosc ryjem mlaskac gdzie w dziale xkurwiarza najpopularniejszym tematem jest ten o cebuleniu cwelpassa :kekw:

Oj deep throat. Jak spisz u starego w nogach to i tak kazdy kraj wyglada dla ciebie jednakowo XDDD

Opublikowano

Dlatego teraz tak mocno boli ich ta usługa która dla nas jest dodatkiem a oni płaczą bo GPU jest jedyną opcją. Teraz oni maja opłacone abo kilka lat i od premiery dwi gry, u nas wysyp gier zarówno nowych, jak i teraz w  PREMIUM. Sony w tej generacji dosłownie ZAMIATA

Opublikowano
15 minut temu, Whisker napisał:

Sony w tej generacji dosłownie ZAMIATA

chyba mi chodnik przed blokiem xD

Opublikowano
18 minut temu, messer88 napisał:

No jakby jebli eksami day one w tym premium to pozamiatane. 

Lepiej nie bo potem zamiast exów najwyższej jakości by wysrali takie pentiment i grounded i człowiek by konsole z automatu wyłączył.

Opublikowano

no w sumie wiadomo że takiego ragnaroka za chuj nie wrzuca bo się nie kalkuluje ale już remake remastera by mogli wrzucić 

Opublikowano

Ale jak mówimy o grach na premierę w abo, to rozmowa jest o xboksie? Bo chyba tylko oni takie cuda obiecywali. 

Opublikowano

Zieloni standardowo nie widzą belki w swoim oku. Kali mieć krowa spox, inny mieć krowa niedobrze. Wytykają niebieskim Turcję ale sami bez oporu biorą kody od brazoli i wpierdalają pringelsy. Oczywiście w dziale Xboxa top temacik jak najtaniej wyrwać gamepassa! Tak szanują markę te zielone karakany hipokryckie.

Opublikowano

festiwal hipokryzji jest nieziemski w wykonaniu klapsów, nawet streaming gierek z PS3 spoko :oh_you:

62E90155-4E10-4E97-BA71-E5856DBFB699.thumb.jpeg.b675476217f008ff6c1c9f4818281d57.jpeg

Opublikowano

Podoba mi się hipokryzja klapów

- pisali o cebularzach, bo jak światowcy robimy zakupy z brazylii czy argentyny NA JEDNYM KONCIE, a te lemmingi muszą zakładać oddzielne konta na każdy kraj. Teraz abo z turcji to NORMALKA

- abonament? zabójca branży! Nie ma duszy w cyfrze, tylko pudełka. Nie ma w co grać w tych abonamentach, wszystko ogrywane na bieżąco... a teraz knury rzucają się nawet na gry z ps1 i streamowane ps3. ŻENADA

Ogólnie panowie powiem tak - zobaczymy teraz jak wy ogrywaliście te wszystkie gry sony czy może jednak będzie odpalane z abonamenciku

Jeszcze jak się okaże że gumofilec jedzie na zdrapkach z turcji to jebnę

Opublikowano

W sumie podjarałem się zdeczka tą ofertą i ograniem kilku gier co mi zostały z PS4 ale jak sobie pomyślę, że mam zapłacić za to 480 zł to trochę :kekw: za mniej kupiłem gamepassa na prawie 3 lata i gram jak król na najlepszym sprzęcie. Te kilka exów to wolę kupić w pudełku za parę groszy i grać normalnie jak człowiek a nie zwierzę na tureckim koncie.

Opublikowano
3 hours ago, Shen said:

Wytykanie gamepassa za 4zł a potem zapierdalanie do Turcji, zeby przycebulic taniej plusa, no niezła hipokryzja klapów, a niby za jakość się płaci :kekw:

Albo skladanie sie na disney+ :whistling:

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał:

W sumie podjarałem się zdeczka tą ofertą i ograniem kilku gier co mi zostały z PS4 ale jak sobie pomyślę, że mam zapłacić za to 480 zł to trochę :kekw: za mniej kupiłem gamepassa na prawie 3 lata i gram jak król na najlepszym sprzęcie. Te kilka exów to wolę kupić w pudełku za parę groszy i grać normalnie jak człowiek a nie zwierzę na tureckim koncie.

Ty żeś zwierzaku sam ciągnął kody z Brazyli i w ogóle jesteś podwójny agent bo się nie umiesz określić taka typowa szwajcaria w zależności od dnia co tam wypłynie na dany dzień z danego obozu, jak poniedziałek to sonka bee, jak wtorek to Spencer król jak środa to jednak shitpas z gierkami na komórkę a jak piątek to sonka to sonka. Walić 

Opublikowano
6 minut temu, Wolfie_ napisał:

Albo skladanie sie na disney+ :whistling:

No z tego tez dobra beka, dorosłe chłopy się zrzucają w 4, zeby te pare złotych zaoszczedzic.

Opublikowano

A ja osobiście namawiam wszystkich na te 4+ od Spencera. 
Niech GP i Xbox traci kasę, to może nigdy się nie doczekamy premiery gry first party, których miało być tak dużo. :kekw:

Opublikowano

Sam nie wiem co lepsze dzisiaj. Czy to, że usługa PS Plus Premium jest tak dobra, czy to że tak chwalony przez bociarnie gamepass został w jeden dzień zdominowany przez konkurencję z Sony.

Ale odrobinę szacunku to jednak wam zwrócę drogie boty. Jesteście twardzi zawodnicy. Po tylu upokorzeniach, porażkach i posuch ex'owych od czasu poprzedniej generacji, wciąż macie odwagę się tu pokazywać i nawet próbować bronić Xboxa. Kurcze, ja bym nie dał rady, kupiłbym PlayStation i udawał że nie miałem Xboxa, co by ratować resztki honoru...