Opublikowano 15 lipca 20222 l 45 minut temu, Pupcio napisał: Kurde z tym xboxem jest gorzej niż myślałem wytrzymaj jeszcze troche, 2023 rozjebie
Opublikowano 15 lipca 20222 l Starfield 24 rok. Zostaje srolza i redfall. Znając arcane bez marketingu. Chcecie epickosci? Wypatrujcie murali z Ragnarokiem 5 dnia o świcie. O brzasku patrzcie na wschód.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 20 minut temu, 20inchDT napisał: to prawda Beka z ciebie typie. Niezły sen o potędze xd
Opublikowano 15 lipca 20222 l To niezły Next Gen XDDDD Kratos będzie przemierzał niebezpieczny świat nordyckich bogów w 4K i 30 klatkach na sekundę lub w dynamicznej rozdzielczości do 4K przy 60 fps.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie to co nextgenowy starfield. Dynamiczna rozdzirlczosc i 15 fps. To jest moc.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 35 minut temu, Donatello1991 napisał: Nie to co nextgenowy starfield. Dynamiczna rozdzirlczosc i 15 fps. To jest moc. 15fps, ale za to z next genową oprawą. Spoiler Spoiler
Opublikowano 15 lipca 20222 l Nie to co Xbox, brak RAGNAROKU! Ale musicie zazdrościć PS5 takiego sztosu, THOR przybywaj!
Opublikowano 15 lipca 20222 l Zazdrościcie nam, nie? Zazdrościcie? Powiedzcie, że zazdrościcie! Proszę, powiedzcie Żałosny skowyt zmywam myjką z dyszą podciśnieninową, pozdro zagrajmery!
Opublikowano 15 lipca 20222 l Nic lepszego od Starfielda się na PS4.5 nie ukaże, a to tylko jeden z 3 tytułów 1st party zapowiedzianych na 2023. Ragnacock? Ogra się na PC w normalnej jakości, a nie 1080p/60 jak zwierze.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 1300 zeta za trochę chinskiego plastikowego szajsu i KOD NA GRĘ. Bez fizycznego nośnika xDDDDDDDDD Mówiłem, że ragnacock to scam, ale żeby aż tak? Klaperskie zgnojone przez sony jak zawsze
Opublikowano 15 lipca 20222 l 58 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nic lepszego od Starfielda się na PS4.5 nie ukaże, a to tylko jeden z 3 tytułów 1st party zapowiedzianych na 2023. Ragnacock? Ogra się na PC w normalnej jakości, a nie 1080p/60 jak zwierze. Pytanie kiedy.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Starfield to będzie arcydzieło jak każda gra od boga gamingu Todda Howarda
Opublikowano 15 lipca 20222 l 5 minut temu, Jakim napisał: Pytanie kiedy. Znając obecne Sony, do roku - bez ciśnienia.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 59 minut temu, dee napisał: 1300 zeta za trochę chinskiego plastikowego szajsu i KOD NA GRĘ. Bez fizycznego nośnika xDDDDDDDDD Mówiłem, że ragnacock to scam, ale żeby aż tak? Klaperskie zgnojone przez sony jak zawsze asax juz broni tej kolekcjonerki, no ale boty maja wprawe w obronie gowna
Opublikowano 15 lipca 20222 l Ja zamowilem już wersje podstawowa mam takie zaufanie do tego studia że w ciemno można brać, Sony dostarcza pewniaki!
Opublikowano 15 lipca 20222 l Super uczucie gdy możesz spokojnie kaske przeznaczyć płacąc w ciemno bo dostaniesz grę od Sony Studios które nigdy nie zawodzi. Sonka daje stabilność i bezpieczeństwo w sytuacji gdy inwestujesz swoje ciężko zarobione pieniądze w dobro jakim są gry. Inna sprawa z MS Studios gdzie bierzesz na przykład XAA na 2 lata i przez dwa lata dostajesz same crapy a coś co się zapowiada przynajmniej średnio jak np. Slajdfield, zostaje przesunięte na bliżej nieokreślona przyszłość.