Opublikowano 15 lipca 20222 l Tym czym różni się halo, forza i gearsy od poprzedników. Niczym. To zwykłe dlc za 3 i pół bomby
Opublikowano 15 lipca 20222 l 38 minut temu, LiŚciu napisał: Super uczucie gdy możesz spokojnie kaske przeznaczyć płacąc w ciemno bo dostaniesz grę od Sony Studios które nigdy nie zawodzi. Sonka daje stabilność i bezpieczeństwo w sytuacji gdy inwestujesz swoje ciężko zarobione pieniądze w dobro jakim są gry. Nigdy nie przestanie śmieszyć. XDDD
Opublikowano 15 lipca 20222 l no na sonce jest wiadomy harmonogram z grami, a na xboxie od dwóch lat takie obrazki
Opublikowano 15 lipca 20222 l Sony przez ostatnie 6 lat robiło reskin jednej gry w innym settingu to mieli czas aby pracować nad innymi projektami. Od 2023 już nie istniejecie klapy, zostaniecie skończeni.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 21 minut temu, MaZZeo napisał: Czym się różni God of War od God of War Ragnarok? Poproszę o listę. Bigger, Better and more Badass
Opublikowano 15 lipca 20222 l 3 minuty temu, messer88 napisał: no na sonce jest wiadomy harmonogram z grami, a na xboxie od dwóch lat takie obrazki nie no bez przesady, pokazali przecież harmonogram na 12 miesięcy problem jest taki, że największe gry z tej listy (Starfield, Forza, Stalker, Redfall) wyjdą dopiero w pierwszej połowie 2023
Opublikowano 15 lipca 20222 l Xbox nigdy nie miał i nigdy nie będzie miał takiego przywileju czarna owca konsolowej rodziny od zawsze
Opublikowano 15 lipca 20222 l Na sonce konkretne daty a tutaj widzę Atomic Heart 2022? No jakoś ciężko mi w to uwierzyć.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 5 minut temu, Pupcio napisał: Xbox nigdy nie miał i nigdy nie będzie miał takiego przywileju czarna owca konsolowej rodziny od zawsze Byli jedynym next-genem generacji siódmej, zaczęli generację ósmą (najładniejsze gry i motor napędowy tejże), a w generacji dziewiątej mają jedyny next-gen na rynku. Trzeba się pogodzić z faktami pupcio, jak z tym, że jeśli Sony nie robi reskina assassin's creed to raczej wychodzą im żółtka z przebłyskami.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 2 minuty temu, messer88 napisał: Na sonce konkretne daty a tutaj widzę Atomic Heart 2022? No jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Na Sonce 3 gry mają konkretne daty. Remake The Last of Us i God of War, no i Stray
Opublikowano 15 lipca 20222 l stray dlaczego klapy w list wars wymieniaja jakies czasowo ekso indyki? Dlaczego kurwa? Ja pierdole zieloni bracia my tez powinnismy walczyc naszymi czasowymi eksami, ale my mamy rigcz
Opublikowano 15 lipca 20222 l mozecie sie schowac razem z kotem w obsikanym zwirku kiedy wyjdzie darktide. Ta grafika powyzej to anihilacja antygraczy
Opublikowano 15 lipca 20222 l 37 minut temu, 20inchDT napisał: stray dlaczego klapy w list wars wymieniaja jakies czasowo ekso indyki? Dlaczego kurwa? przecież wy kurwa robicie to samo, a ty jeszcze masz syndrom oblężonej twierdzy i napierdalasz tematy dla pół rocznych exów a później to wygląda tak w dziale XSX
Opublikowano 15 lipca 20222 l Co tam będziecie dzisiaj grali na waszych Xbox One albo XSX, Kerchera by zmyć z siebie brudy tygodnia? U mnie elegancko browar i Ghost of Tsushima na potężnym PS4 FAT
Opublikowano 15 lipca 20222 l Dzisiaj będę grał w "whisker simulator" i zapijał pałę aby zapomnieć jak Knur wyruchał mnie na gierki w 2022.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Ja moze dzis skoncze Syphon Filter na poteznym ps5, a potem pewnie wjedzie Toy Story 2
Opublikowano 15 lipca 20222 l 20 minut temu, Figuś napisał: przecież wy kurwa robicie to samo, a ty jeszcze masz syndrom oblężonej twierdzy mhm, tak jasne. Przyzwolenie na jebanie xboxa na calym forum mi sie tylko przewidzialo