Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

standard na tym forum. Nie pierwszy temat gdzie podobne rzeczy sie zarzuca.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

mhm, tak jasne. Przyzwolenie na jebanie xboxa na calym forum mi sie tylko przewidzialo

o tym właśnie mówię widzisz spisek tam gdzie go nie ma, choćby ostatnio donatello sobie odpoczywał bo mu się konsolowa tęcza z CW pojebała

pokaz z 12 czerwca roku pańskiego doprowadził do schoziofrenii wśród niektórych

Opublikowano

zielone cipki znowu wyją o cw poza cw? KLASYCZEK :kekw:

Opublikowano

Szkoda, że w realu nie jesteście tak wygadani klapeczki. Spotykacie takiego gozag gorwa bota-chada (np. mnie) i okazuje się, że pizda w necie, kozak w świecie.

PILNUJCIE SIĘ, BO WIELKA MOC SPENCERA DALEKO SIĘGA :) 

Opublikowano

Nie ma co paolo, bo jebniesz liscia, a pojdziesz siedziec za zabojstwo

Opublikowano

Sześćdziesiona nie dygaj, nie wyjebie ci z liścia - konfidentów nie tykam nawet kijem zdalnie sterowanym.

Za to wyjebal by chętnie Spencerowi bo zniszczył życie wielu dobrym chłopakom którzy uwierzyli w propagandę takich kłamców zielonych jak tu na forum.

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że w realu nie jesteście tak wygadani klapeczki. Spotykacie takiego gozag gorwa bota-chada (np. mnie) i okazuje się, że pizda w necie, kozak w świecie.

Przecież ty k#rwa jednostrzałowiec jesteś :pawel:

Wrzucałeś zdjęcie do PST to ten bałwan za Tobą był szerszy w barach :yao:

Opublikowano

Wypuszczamy nextgenowego pada, który zmienia oblicze grania raz na zawsze. Zadowalamy w 100 procentach klienta. Jesteśmy zadowoleni. Mało? Oczywiście, że mało. Zaorac do reszty te xkurwe bez gier i robimy pro.

https://www.ppe.pl/news/302939/ps5-pro-controller-coraz-blizej-zdjecia-patentu-pokazuja-nowe-urzadzenie-sony.html

Opublikowano

Coś niesamowitego

Sony nas tak rozpieściło najlepszymi tv, najlepszą konsolą i najlepszymi grami,że kupno tego kontrolera to nie jest kwestia czy kupimy tylko kiedy jest dostępne i czemu tak tanio :kekw:

Oddajcie swoje pieniądze Sony ,one są w dobrych rękach :kekw:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Żeby mieć pozwolenie na CW poza CW trzeba mieć staż na forum i niebieskie literki. Taka prawda, że staż daje c h o d y. :) 

Co ty tam przerzucie z neo plus znowu sapiesz dla zasluzonych S e n i o r o w  tego zacnego forum? Mniej niz dekada w papierach to bujasz sie z frajerami, ka pe wu?

Opublikowano
7 minut temu, Mejm napisał:

Co ty tam przerzucie z neo plus znowu sapiesz dla zasluzonych S e n i o r o w  tego zacnego forum? Mniej niz dekada w papierach to bujasz sie z frajerami, ka pe wu?

TopsyTurvy pre2k12. Także nie zastraszysz dla mnie señor.

Do Whatever I Want Quotes. QuotesGram

Opublikowano

Cuszima na PS4 i monitorku (4K TV już tylko dla Xboxa) elegancka gierka :fsg:

Sony wchodzi na rynek monitorów to mam nadzieję żaden klap mnie nie będzie wyzywał IMG_20220715_194327.thumb.jpg.056c9aa9ffdd8c226f4a3d64c1512e6a.jpg

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

Cuszima na PS4 i monitorku (4K TV już tylko dla Xboxa) elegancka gierka :fsg:

Sony wchodzi na rynek monitorów to mam nadzieję żaden klap mnie nie będzie wyzywał IMG_20220715_194327.thumb.jpg.056c9aa9ffdd8c226f4a3d64c1512e6a.jpg

Myślałem, że to widok za oknem zanim zczailem, że to gra od sonki. Jak życie.