Opublikowano 15 lipca 20222 l standard na tym forum. Nie pierwszy temat gdzie podobne rzeczy sie zarzuca.
Opublikowano 15 lipca 20222 l No pewnie, zachowujmy się jak rodzic, który bezstresowe wychowuje dziecko. MS I xciota dają powody do jebania to ich się jebię.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 3 minuty temu, 20inchDT napisał: mhm, tak jasne. Przyzwolenie na jebanie xboxa na calym forum mi sie tylko przewidzialo o tym właśnie mówię widzisz spisek tam gdzie go nie ma, choćby ostatnio donatello sobie odpoczywał bo mu się konsolowa tęcza z CW pojebała pokaz z 12 czerwca roku pańskiego doprowadził do schoziofrenii wśród niektórych
Opublikowano 15 lipca 20222 l Żeby mieć pozwolenie na CW poza CW trzeba mieć staż na forum i niebieskie literki. Taka prawda, że staż daje c h o d y.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 18 lat stażu na forum, nienaganna reputacja, a zero profitu i niebieskich literek
Opublikowano 15 lipca 20222 l Szkoda, że w realu nie jesteście tak wygadani klapeczki. Spotykacie takiego gozag gorwa bota-chada (np. mnie) i okazuje się, że pizda w necie, kozak w świecie. PILNUJCIE SIĘ, BO WIELKA MOC SPENCERA DALEKO SIĘGA
Opublikowano 15 lipca 20222 l Sześćdziesiona nie dygaj, nie wyjebie ci z liścia - konfidentów nie tykam nawet kijem zdalnie sterowanym. Za to wyjebal by chętnie Spencerowi bo zniszczył życie wielu dobrym chłopakom którzy uwierzyli w propagandę takich kłamców zielonych jak tu na forum.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Szkoda, że w realu nie jesteście tak wygadani klapeczki. Spotykacie takiego gozag gorwa bota-chada (np. mnie) i okazuje się, że pizda w necie, kozak w świecie. Przecież ty k#rwa jednostrzałowiec jesteś Wrzucałeś zdjęcie do PST to ten bałwan za Tobą był szerszy w barach
Opublikowano 15 lipca 20222 l N-nieprawda, mama mówiła, że jestem nasilniejszym chłopakiem na świecie i TO JEST PRAWDA!
Opublikowano 15 lipca 20222 l Wypuszczamy nextgenowego pada, który zmienia oblicze grania raz na zawsze. Zadowalamy w 100 procentach klienta. Jesteśmy zadowoleni. Mało? Oczywiście, że mało. Zaorac do reszty te xkurwe bez gier i robimy pro. https://www.ppe.pl/news/302939/ps5-pro-controller-coraz-blizej-zdjecia-patentu-pokazuja-nowe-urzadzenie-sony.html
Opublikowano 15 lipca 20222 l Sony i pro? To się nie dodaje. Będzie zabawka jak DualSense, tyle że z większą ilością przycisków.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Coś niesamowitego Sony nas tak rozpieściło najlepszymi tv, najlepszą konsolą i najlepszymi grami,że kupno tego kontrolera to nie jest kwestia czy kupimy tylko kiedy jest dostępne i czemu tak tanio Oddajcie swoje pieniądze Sony ,one są w dobrych rękach
Opublikowano 15 lipca 20222 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Żeby mieć pozwolenie na CW poza CW trzeba mieć staż na forum i niebieskie literki. Taka prawda, że staż daje c h o d y. Co ty tam przerzucie z neo plus znowu sapiesz dla zasluzonych S e n i o r o w tego zacnego forum? Mniej niz dekada w papierach to bujasz sie z frajerami, ka pe wu?
Opublikowano 15 lipca 20222 l 7 minut temu, Mejm napisał: Co ty tam przerzucie z neo plus znowu sapiesz dla zasluzonych S e n i o r o w tego zacnego forum? Mniej niz dekada w papierach to bujasz sie z frajerami, ka pe wu? TopsyTurvy pre2k12. Także nie zastraszysz dla mnie señor.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Cuszima na PS4 i monitorku (4K TV już tylko dla Xboxa) elegancka gierka Sony wchodzi na rynek monitorów to mam nadzieję żaden klap mnie nie będzie wyzywał
Opublikowano 15 lipca 20222 l 12 minut temu, Czoperrr napisał: Cuszima na PS4 i monitorku (4K TV już tylko dla Xboxa) elegancka gierka Sony wchodzi na rynek monitorów to mam nadzieję żaden klap mnie nie będzie wyzywał Myślałem, że to widok za oknem zanim zczailem, że to gra od sonki. Jak życie.
Opublikowano 16 lipca 20222 l 53 minutes ago, Whisker said: I whiskey obok, idealnie cały kufel whisky