Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 minuty temu, Lord Protector napisał:

Jeden w zupełności wystarczy to nie Elite V2 który się rozlatuje po tygodniu, tu jest jakość, nowe funkcje, nowe doznania to coś więcej niż wciskanie przycisków.

wszystko poza bateria 

Opublikowano

No niestety, nie ma rzeczy idealnych, cała reszta rekompensuje ten minus.

Opublikowano

W 2034 będzie się działo na xboxie więc nie wiem po co te hejterskie wrzutki :pechowiec:

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

W 2034 będzie się działo na xboxie więc nie wiem po co te hejterskie wrzutki :pechowiec:

Inch już się zamroził na 12 lat

8A6FEB68-8E21-477B-B8D5-F7D72ABC8A6D.jpeg

Opublikowano

Mnie zaskoczyło co innego. Tyle lat na karku, a Forza Horizon 4 i Sea of Thieves dalej w topie najczęściej ogrywanych gier, kto by o tym pomyślał w 2018 r.?

Opublikowano

Nic innego nie ma :dunno:

Juz jutro Stray na nadkonsole :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

FXutQ-tUUAAcgFE?format=jpg&name=large

:cw:

Widać gdzie jest seria Halo bez bungie, na smietniku historii:pawel:

Przechwytywanie.JPG.78fadd9890c82b995f6f0520f49d01ae.JPGPrzechwytywanie2.JPG.cf364e785b24f58ea37246e2b14cdb74.JPG

Opublikowano
36 minut temu, ASX napisał:

Mnie zaskoczyło co innego. Tyle lat na karku, a Forza Horizon 4 i Sea of Thieves dalej w topie najczęściej ogrywanych gier, kto by o tym pomyślał w 2018 r.?

A w co innego grać na xpizdzie?

Opublikowano

Wiadomo, jak gra staję się hitem na plejce to jest to dowód jej zajebistości i przykład tego jak dobre  gry tworzy Sonka.  A jak jakaś gra staje się hitem na xpizdzie to tylko dlatego "nic innego tam nie ma". Prosta logika. 

Opublikowano

Dla mnie droga którą obrał MS póki co z ekscytującej stała się niepokojąca. Tak naprawdę zacząłem się zastanawiać czy ja jestem targetem tej firmy? Patrząc na ilość zapowiedzianych kolorowych guwien, gaasów czy mmo. Tak wkoncu wyjdzie kilka poważnych gier, ale kurwa kiedy? 

Tak samo, czy w perspektywie następnych lat MS będzie zależało żebym kupił ich konsolę. Czy w ogóle taką drogą w produkcji konsolę będą chcieli tworzyć. Zapewniają ze tak, ale mocno idą w chmurę. Wg mnie to będzie priorytet. Jak kiedyś bym nie pomyślał, tak teraz jestem w stanie sobie wyobrazić Xboxa jako aplikacje dostępną na każdym możliwym sprzęcie. 

Opublikowano

Jak jesteś zagrajmerem starej daty to nie masz powoli co szukać w obozie spencera. Takie są fakty :sonkassie:

Opublikowano

Ale dla gówniaków którzy życie gierkowe znają z tabletu i komórek jest w sam raz.:/

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał:

Dla mnie droga którą obrał MS póki co z ekscytującej stała się niepokojąca. Tak naprawdę zacząłem się zastanawiać czy ja jestem targetem tej firmy? Patrząc na ilość zapowiedzianych kolorowych guwien, gaasów czy mmo. Tak wkoncu wyjdzie kilka poważnych gier, ale kurwa kiedy? 

Tak samo, czy w perspektywie następnych lat MS będzie zależało żebym kupił ich konsolę. Czy w ogóle taką drogą w produkcji konsolę będą chcieli tworzyć. Zapewniają ze tak, ale mocno idą w chmurę. Wg mnie to będzie priorytet. Jak kiedyś bym nie pomyślał, tak teraz jestem w stanie sobie wyobrazić Xboxa jako aplikacje dostępną na każdym możliwym sprzęcie. 

targetem tej firmy są w  skrócie wszyscy, dlatego starają się mieć jak najszerszą ofertę.

od Minecraftów, przez oryginalne gry Rare, przez HaloGearsy i Forze, RTSy, symulatory, cinematic experience od Ninja Theory a skończywszy na RPGach od Bethesdy, a za jakiś czas również  i CoDach i Diablach od Activision i Blizzarda.

Nie celują w jakiś jeden wybrany i sprawdzony schemat jak np. Ubisoft, tylko starają się mieć tyle studiów i wydawców by stać się samowystarczalni na rynku.

Ten sam, pomysł mają na platformy, ich targetem są wszystkie sprzęty. Chcesz grać na konsoli? Proszę oto najmocniejsza konsola jaka powstała. Wolisz na PC? Proszę oto nowa Gemapssowa apka do twojego pieca. Nie chcesz kupować konsoli czy PC? proszę oto możliwość grania w chmurze w najnowsze gierki.

Opublikowano

nawet w tej najszerszej ofercie trzeba wypisywać gry, które kiedyś tam wyjdą.

Dramat.

Opublikowano

Ale czy ta biblioteka staroszkolnych gier będzie się poszerzać czy będziemy dostawać symulator myjki, spinoffy minecrafta i coop kolorowe loot wampirze zabijanki? to nie jest oferta dla zagrajmerów tylko graczyków! 

Opublikowano

Niestety w twój nie zajrzymy bo youtube jeszcze nie wprowadził profilu graczyka oglądacza :kekw:

Opublikowano

Mówi gość który nawet nie ma profilu. Inch weź się już zamknij:shotgun:

Opublikowano

Podział jest prosty. Gracze wybierają Xboksa. Mopsiarze gamingu odpalający konsolę 2 razy w roku wybieraja plejśmieciarę5. :reggie:

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał:

Pytanie co rozumiesz przez "poważne gry"?