Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No ja jestem typowo singlowy typ. Nie wiem, Starfield to dla mnie poważna gra. Duży tytuł, mam nadzieję że wciągnie mnie na wiele godzin. 

Ja wiem że mniejsze gry też potrafią być zajebiste. No ale ciągle poruszać się w segmencie indie, co za dużo to i świnia nie zje. 

To tylko chwilowe dramatyzowanie, bo pewnie w przyszłym roku jednak będzie o wiele lepiej. 

Edytowane przez drozdu7

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Chwilowa zadyszka MSu, 2021 był rokiem zwycięskim dla zielonych, a od następnego taki będzie każdy kolejny do końca generacji. Mocniejszy sprzęt, najlepsze 1st party i najlepszy abonament. Spokojnie powtórzą sukces X360.

Opublikowano

tlou i bloodborne? Moim zdaniem wyśmienita dieta :) a na xboxa jakie te perły? Sunset guwnodrive i ori indyk 2d? :kekw:

Opublikowano
32 minuty temu, Pupcio napisał:

Sunset guwnodrive i ori indyk 2d? :kekw:

Ej, ej, ty się kurwa tak nie zapędzaj. :sonkassie:

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

As dusk falls pierwszy " hit " z pokazu xkundla z 12 czerwca osiągnął zawrotne 76 na MC xd buahaha zaraz się wyrówna do 66.

Przy okazji nowa definicja samograja. Same qte i wybieranie dialogów przez całą grę :kekw:

Opublikowano

Stray zbiera podobne noty jak Kena (przypominam miała wyjść na Xboxa ale nie dla psa kiełbasa) czyli znowu boty wyruchane na wakacje, takie pierdolniecia i przebicia chyba nigdy nie było! Flawless Victory!!!

Opublikowano

Wezyr już przycebuliles triala ps plusa żeby moc jutro zagrać w kotka? Day Fuckin One w plusie ???:kekw:

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Wezyr już przycebuliles triala ps plusa żeby moc jutro zagrać w kotka? Day Fuckin One w plusie ???:kekw:

Nie, nie. Jadę do Białego, więc będę sobie gierczył w XClouw. Stray na liście może kiedyś, bo postanowiłem nie brać abonamentów kiedy mam nie skończone gry na płytach. Death Stranding samo się nie przyjedzie. 

BTW akt 3 jest rzeczywiście cudowny pod względem wizualnym :lapka:

Opublikowano

Chwilowa zadyszka :kekw::kekw:

Qrva 23 studia a oni nie są w stanie ogarnąć jakiegoś planu B na wypadek gdy coś się zesra. 

Jak życie pokazuje pieniądze to nie wszytsko i za nie wszytskiego się nie kupi MS nie ma tam tak tęgich głów jak są Sony...

Gdy MS zostaje w ciężkiej dupie kolejny rok, Sony rzuca z rękawa kapitalnym remake w postaci last part 1 chwilę później potwierdza premierę kolejnego sztosa UWAGA mając przy tym o połowę mniej ekip robiących gry:kekw:

Jeszcze ta nadzieję zielonych przegrywow, że kiedyś się tak karuzela zatrzyma o tuż nic się nie zatrzyma, bo Sony rozumie jak to się robi i zawsze wie, że plan B a nawet C musi być, jak nie jakaś gra od nich to myk jakiś exy od innych. Także nie rządzi ten kto ma kasę i może więcej kupić a ten kto ma łeb na karku.

I tak z roku na rok niebiescy gra za gra a u zielonych best E3 line up i best year plus 30 gier z czego 11 tylko na Xboxa i pc 

:kekw:

Opublikowano

A tymczasem głupie Pokemony robione zapewne za ułamek budżetu God of War czy Starfielda sprzedadza się lepiej niż te wszystkie gry na Xboxa czy Playstation razem wzięte. I kto tu ma łeb do interesów i plan na każda okazję?

Opublikowano

Ps+ dopiero się rozkręca a już siada na mordzie zielonego gruza i sra mu do ryja:kekw: nokaut i poniżenie xsmiecia.

Screenshot_20220718-193544_Chrome.jpg

Screenshot_20220718-193632_Chrome.jpg

Opublikowano

Te jaranko symulatorem kota xDDD 

Gierka w sam raz dla niekochanych przegrywów bez Xboksa :shieeet: