Opublikowano 18 lipca 20222 l 19 minut temu, dee napisał: Te jaranko symulatorem kota xDDD Gierka w sam raz dla niekochanych przegrywów bez Xboksa Na xboxiku można się jarać prezentacją z powerpointa aka as dusk falls
Opublikowano 18 lipca 20222 l 1 hour ago, LiŚciu said: To już standard od ponad dekady: A do tego mozna aktywowac 7 dni darmowy trail ps plus premium i zrobic speedrun stray jak prawdziwa
Opublikowano 18 lipca 20222 l 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Chwilowa zadyszka MSu, 2021 był rokiem zwycięskim dla zielonych, a od następnego taki będzie każdy kolejny do końca generacji. Mocniejszy sprzęt, najlepsze 1st party i najlepszy abonament. Spokojnie powtórzą sukces X360. Oj bardzo obrażasz X360. To retro gówno nawet nie nadaje się jako podstawka dla tej świetnej konsoli.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Najbardziej awaryjna konsola w historii, Xbox jest już skończony i następna konsola nie powstanie będą dodawać do TV jako aplikacje
Opublikowano 18 lipca 20222 l wygłodniałe kundle jak atakują xboxa Zacznijcie grac w gry to nie bedzecie tak sfrustrowani
Opublikowano 18 lipca 20222 l dobra, ale tak poważnie, w co boty grają ostatni rok? bo to nie może być tylko Blinx w 4k i HaloGearsyForza. Nie wierzę, że można się tak upodlić.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Ktos tu kiedys wrzucał screena listy znajomych i wyszło, ze głownie to w youtube
Opublikowano 18 lipca 20222 l 12 minut temu, Figaro napisał: dobra, ale tak poważnie, w co boty grają ostatni rok? bo to nie może być tylko Blinx w 4k i HaloGearsyForza. Nie wierzę, że można się tak upodlić. jak mozna byc tak głupim?
Opublikowano 18 lipca 20222 l 2inchDick zauważyłem w ostatnich podstronach tylko obraża. to nie jest za dobry znak. 10 minut temu, Shen napisał: Ktos tu kiedys wrzucał screena listy znajomych i wyszło, ze głownie to w youtube ja na liście znajomych na xboxie mam tylko Paola, i widzę w zasadzie to chłopak w nic nie gra, a jedyny flagowy tytuł MSu ostatniego roku - Forza Horizon 5 - dziabnął jakieś 2 godziny bo już drugiego dnia posiadania prześcignąłem go w przejechanych drogach
Opublikowano 18 lipca 20222 l Paolo od dawna na Sonce 5 napierdala jak pan bóg przykazał A 2inchDick i Deebil to juz odklejka całkowita, brak gier, godności, zostało im tylko obrazanie
Opublikowano 18 lipca 20222 l ty patrz na swoj profil, bo tez nie masz sie czym pochwalic. Jak mozna zaczac takie gry jak hades i nie miec nawet jednego achievementa? To sa ci zagrajmerzy? Tfu na was. Forum antygraczy.
Opublikowano 18 lipca 20222 l 12 minut temu, Figaro napisał: ja na liście znajomych na xboxie mam tylko Paola, i widzę w zasadzie to chłopak w nic nie gra, a jedyny flagowy tytuł MSu ostatniego roku - Forza Horizon 5 - dziabnął jakieś 2 godziny bo już drugiego dnia posiadania prześcignąłem go w przejechanych drogach Brak Xboxa robi swoje. Warto o tym pamiętać nim wam kiedyś ktoś powie, że PC zastąpi konsolę.
Opublikowano 18 lipca 20222 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Brak Xboxa robi swoje. Warto o tym pamiętać nim wam kiedyś ktoś powie, że PC zastąpi konsolę. No nie wiem, ja gram pewnie więcej niż większość ludzi tutaj. Może za stary już jesteś na gierki?
Opublikowano 18 lipca 20222 l 1 minutę temu, UberAdi napisał: No nie wiem, ja gram pewnie więcej niż większość ludzi tutaj. Może za stary już jesteś na gierki? PC super sprzęt, ale "Xbox for PC" czyli GamePass na blachę i działanie gier 1st party jako apek to trzeba do wora, a wór do jeziora. Zawsze coś, jak niekompatybilność pada to Halo nie instaluje się w całości,a sama oferta XGP jest bardzo wybrakowana w porównaniu do PC. To nawet nie pół Xbox co jego 1/3.
Opublikowano 18 lipca 20222 l 29 minut temu, Paolo de Vesir napisał: PC super sprzęt, ale "Xbox for PC" czyli GamePass na blachę i działanie gier 1st party jako apek to trzeba do wora, a wór do jeziora. Zawsze coś, jak niekompatybilność pada to Halo nie instaluje się w całości,a sama oferta XGP jest bardzo wybrakowana w porównaniu do PC. To nawet nie pół Xbox co jego 1/3. No Microsoft nie potrafi robić softu pod gierki, nie pierwszy raz to pokazali. Na PC się gra u grubasa. A co do ofery XGP to skąd ich tak dużo? Z tego co na oficjalnej stronie widzę w konsolowym GP jest 469 gier a na PC 376. Przy czym do konsolowego GP wliczają się stare gry x360 chyba.
Opublikowano 18 lipca 20222 l 9 minut temu, UberAdi napisał: No Microsoft nie potrafi robić softu pod gierki, nie pierwszy raz to pokazali. Na PC się gra u grubasa. A co do ofery XGP to skąd ich tak dużo? Z tego co na oficjalnej stronie widzę w konsolowym GP jest 469 gier a na PC 376. Przy czym do konsolowego GP wliczają się stare gry x360 chyba. Tak, jest dużo gier z X360 co w sumie dla mnie jest zajebistą sprawą. No i fakt, że każda pojedyńcza gra z XGP wspiera achievementy i działa to już dla mnie wystarczający argument za konsolą.
Opublikowano 18 lipca 20222 l o niczym innym nie marzę tylko grać w gierki z 360tki. I powinieneś być wdzięczny że MS zablokował Ci tego hujowego singla z Halo!