Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, dee napisał:

Te jaranko symulatorem kota xDDD 

Gierka w sam raz dla niekochanych przegrywów bez Xboksa :shieeet:

Na xboxiku można się jarać prezentacją z powerpointa aka as dusk falls :xboxssie:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

To już standard od ponad dekady:

image.png.044a8d6af65a64737ffee6c410d17e93.png

A do tego mozna aktywowac 7 dni darmowy trail ps plus premium i zrobic speedrun stray jak prawdziwa :cebula:

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Chwilowa zadyszka MSu, 2021 był rokiem zwycięskim dla zielonych, a od następnego taki będzie każdy kolejny do końca generacji. Mocniejszy sprzęt, najlepsze 1st party i najlepszy abonament. Spokojnie powtórzą sukces X360.

Oj bardzo obrażasz X360. To retro gówno nawet nie nadaje się jako podstawka dla tej świetnej konsoli.

Opublikowano

Najbardziej awaryjna konsola w historii, Xbox jest już skończony i następna konsola nie powstanie będą dodawać do TV jako aplikacje 

Opublikowano

lime-ew-gross-lime

wygłodniałe kundle jak atakują xboxa

Zacznijcie grac w gry to nie bedzecie tak sfrustrowani

Opublikowano

dobra, ale tak poważnie, w co boty grają ostatni rok? bo to nie może być tylko Blinx w 4k i HaloGearsyForza. Nie wierzę, że można się tak upodlić. 

Opublikowano

Ktos tu kiedys wrzucał screena listy znajomych i wyszło, ze głownie to w youtube

Opublikowano
12 minut temu, Figaro napisał:

dobra, ale tak poważnie, w co boty grają ostatni rok? bo to nie może być tylko Blinx w 4k i HaloGearsyForza. Nie wierzę, że można się tak upodlić. 

jak mozna byc tak głupim?

Opublikowano

2inchDick zauważyłem w ostatnich podstronach tylko obraża. to nie jest za dobry znak. 

10 minut temu, Shen napisał:

Ktos tu kiedys wrzucał screena listy znajomych i wyszło, ze głownie to w youtube

ja na liście znajomych na xboxie mam tylko Paola, i widzę w zasadzie to chłopak w nic nie gra, a jedyny flagowy tytuł MSu ostatniego roku - Forza Horizon 5 - dziabnął jakieś 2 godziny bo już drugiego dnia posiadania prześcignąłem go w przejechanych drogach :/ 

Opublikowano

Paolo od dawna na Sonce 5 napierdala jak pan bóg przykazał :)

A 2inchDick i Deebil to juz odklejka całkowita, brak gier, godności, zostało im tylko obrazanie :)

Opublikowano

ty patrz na swoj profil, bo tez nie masz sie czym pochwalic. Jak mozna zaczac takie gry jak hades i nie miec nawet jednego achievementa? To sa ci zagrajmerzy? Tfu na was. Forum antygraczy.

Opublikowano
12 minut temu, Figaro napisał:

ja na liście znajomych na xboxie mam tylko Paola, i widzę w zasadzie to chłopak w nic nie gra, a jedyny flagowy tytuł MSu ostatniego roku - Forza Horizon 5 - dziabnął jakieś 2 godziny bo już drugiego dnia posiadania prześcignąłem go w przejechanych drogach :/ 

Brak Xboxa robi swoje. Warto o tym pamiętać nim wam kiedyś ktoś powie, że PC zastąpi konsolę. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Brak Xboxa robi swoje. Warto o tym pamiętać nim wam kiedyś ktoś powie, że PC zastąpi konsolę. 

No nie wiem, ja gram pewnie więcej niż większość ludzi tutaj. Może za stary już jesteś na gierki? :ragus:

Opublikowano
1 minutę temu, UberAdi napisał:

No nie wiem, ja gram pewnie więcej niż większość ludzi tutaj. Może za stary już jesteś na gierki? :ragus:

PC super sprzęt, ale "Xbox for PC" czyli GamePass na blachę i działanie gier 1st party jako apek to trzeba do wora, a wór do jeziora. Zawsze coś, jak niekompatybilność pada to Halo nie instaluje się w całości,a  sama oferta XGP jest bardzo wybrakowana w porównaniu do PC. To nawet nie pół Xbox co jego 1/3. :lapka:  

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PC super sprzęt, ale "Xbox for PC" czyli GamePass na blachę i działanie gier 1st party jako apek to trzeba do wora, a wór do jeziora. Zawsze coś, jak niekompatybilność pada to Halo nie instaluje się w całości,a  sama oferta XGP jest bardzo wybrakowana w porównaniu do PC. To nawet nie pół Xbox co jego 1/3. :lapka:  

No Microsoft nie potrafi robić softu pod gierki, nie pierwszy raz to pokazali. Na PC się gra u grubasa.

A co do ofery XGP to skąd ich tak dużo? Z tego co na oficjalnej stronie widzę w konsolowym GP jest 469 gier a na PC 376. Przy czym do konsolowego GP wliczają się stare gry x360 chyba.

Opublikowano
9 minut temu, UberAdi napisał:

No Microsoft nie potrafi robić softu pod gierki, nie pierwszy raz to pokazali. Na PC się gra u grubasa.

A co do ofery XGP to skąd ich tak dużo? Z tego co na oficjalnej stronie widzę w konsolowym GP jest 469 gier a na PC 376. Przy czym do konsolowego GP wliczają się stare gry x360 chyba.

Tak, jest dużo gier z X360 co w sumie dla mnie jest zajebistą sprawą. No i fakt, że każda pojedyńcza gra z XGP wspiera achievementy i działa to już dla mnie wystarczający argument za konsolą. 

Opublikowano

o niczym innym nie marzę tylko grać w gierki z 360tki. I powinieneś być wdzięczny że MS zablokował Ci tego hujowego singla z Halo!