Opublikowano 19 lipca 20222 l Niestety, dualsense potęgujący doznania, stabilniejszy klatkarz fps oraz ultraszybki dysk ssd powodują, że nie może być inaczej jak wyższa ocena każdej multiplatformy na ps5. Strażnicy galaktyki na dualsense a na smieci od xkurwy to zupełnie inne wrażenia. Plague tale na ps5 i ten wibrujący dualsens kiedy zbliżały się szczury też mnie trzymał przy tej grze. Edytowane 19 lipca 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 19 lipca 20222 l Gry na PS mają zawyżane oceny co widać po ocenach multiplatform, nawet jak gra jest dokładnie taka sama pod względem zawartości I warstwy technicznej, to na PS ma przeważnie wyższą ocenę tylko dlatego, że była w tej wersji ogrywana. Nie mówiąc już o grach na wyłączność od samego Sony gdzie wiele już było przypadków pomniejszych serwisów, które później nie dostawały już gier przed premierą jak wystawili 7-8 jakiejś produkcji od Sony. Jak nie jesteś dużym serwisem o grach, to 8/10 to absolutne minimum jakie trzeba wystawić żeby nie zostać odciętym od przyszłych produkcji Sony. Tutaj najlepsz przykładem jest też porównanie ocen np. Gears of War 1 z X360 i późniejszego remastera z Xone gdzie grafikę zrobiono praktycznie od nowa, do multi zremasterowano chyba wszystkie mapy itd. I porównać oceny TLOU z PS3 i tego śmiesznego portu zrobionego chyba już rok później na PS4.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Ja pierdole nie rozpisuj się tak. Xbox to ciota i już. 12 terabotów a fh5 wczytuje się 2 minuty.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Ale wolisz myć krasnale ogrodowe i zagryzać to jakąś pretensonalną historyjką lgbt z gamepassa czy dostarczać ważne przesyłki dzięki którym scalisz ameryczke Wezyr? Sonka to jest DOŚWIADCZENIE PODSKÓRNE
Opublikowano 19 lipca 20222 l Zależy od nastroju - czasem chce się człowiek wyszaleć, a czasem poczillowć przed konsolą. Teraz to najchętniej pograłbym w jakieś pokemony z DSa, ale jestem nawet za biedny aby patrzeć na aukcje.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Stray kolejna perełka na Sonke a w gówno passie symulator czyszczenia kołpaków
Opublikowano 19 lipca 20222 l 40 minut temu, Pupcio napisał: pretensonalną historyjką lgbt z gamepassa TLoU2 jest w gp?
Opublikowano 19 lipca 20222 l A o czym pisać w grze, która jest fabularnym slideshowem? Którym przyciskiem zatwierdzić kolejną linijkę tekstu czy spoilerować fabułę?
Opublikowano 19 lipca 20222 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Zależy od nastroju - czasem chce się człowiek wyszaleć, a czasem poczillowć przed konsolą. Xbox to idealna konsola na lato. Nie ma na niej w co grać, wiec nie kusi by spędzać czas w domu w tak piękna pogodę
Opublikowano 19 lipca 20222 l Pamietacie jaka beka była że Kratos kontekstowo skacze? Tak zostali wytresowani że teraz cała gra o kontekstowym Press X i nikt nie widzi problemu xD
Opublikowano 19 lipca 20222 l W sensie, że PlayStation uwstecznia gaming? Nic nowego, ta konsola nie wyznaczyła żadnego znaczącego trendu od czasów PS2. Chyba, że w poniżaniu klapów, to tak.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Chyba nie przekręcałeś zaworu w killzone 2 za pomocą pada sixaxis że pierdolisz takie głupoty! A czy wspomniałem już o H A P T Y C E?
Opublikowano 19 lipca 20222 l No niesamowite to było doznanie, tak niesamowite że Sony samo o tym zapomniało i w żadnej innej grze nie musiałem potem kręcić padem by zakręcić jakiś zawór. Jestem przekonany, że gdyby w tamtych czasach dzisiejszych wyznawcy mieli więcej niż 12 lat to przekonywaliby nas wówczas jaka to super immersja zakręcać te zawory. Podobnie jak teraz piszą o super wibrującym Dual Sensie dzięki którym, jak to piszą "czuć szczury w Plague Tale"
Opublikowano 19 lipca 20222 l Zapomniałem o jeszcze jednej zalecie dualsense. Dualsense powoduje ultra ból dupy zielonych karaluchów którzy muszą pocieszać się, że to tandetne gówno do xkurwy co technologicznie siedzi w pierwszej dekadzie XXI wieku nie potrzebuje żadnego progresu Niesamowicie przyjemnie w przerwach od grania na nadpadzie jest popatrzeć jak za siatką ujadają zielone pieski
Opublikowano 19 lipca 20222 l 10 minut temu, oFi napisał: nigdy każda gra od xboxa: Srał pies tego Kota z fenomenalnym gejplejem ja jestem na śnieżnej gorze i będę korzystał z wyciągu, czuje wibracje na padzie prawie jak te Wasze nowoczesne triggery Wpadł Acziw za ulepienie bałwana
Opublikowano 19 lipca 20222 l 10 minut temu, PanKamil napisał: Zapomniałem o jeszcze jednej zalecie dualsense. Dualsense powoduje ultra ból dupy zielonych karaluchów którzy muszą pocieszać się, że to tandetne gówno do xkurwy co technologicznie siedzi w pierwszej dekadzie XXI wieku nie potrzebuje żadnego progresu Niesamowicie przyjemnie w przerwach od grania na nadpadzie jest popatrzeć jak za siatką ujadają zielone pieski Pad od Xboxa nie potrzebuje progresu, bo konkurencja od czterech generacji próbuje się do niego upodobnić, ale wciąż nie wyszło więc mydłą oczy jakimiś wibracjami XDDDDDD Módl się aby MS nie dokonał rewizji pada, bo znów będziecie 15 lat za Xboxem.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Nie ma to jak Harnaś i ogrywanie Peppy na ultra potężnym XSX i co niebieskie powiecie? Nie macie nawet podejścia, u was tylko najdroższe Whiskey i jakieś 10/10 a prawdziwy KUNSZT tylko u nas w zielonym TERFLOPIE
Opublikowano 19 lipca 20222 l 27 minut temu, oFi napisał: nigdy każda gra od xboxa: wytłumaczenie i proszę miej chociaż godność nie kłócić się z tym 4 godziny temu, SnoD napisał: Gry na PS mają zawyżane oceny co widać po ocenach multiplatform, nawet jak gra jest dokładnie taka sama pod względem zawartości I warstwy technicznej, to na PS ma przeważnie wyższą ocenę tylko dlatego, że była w tej wersji ogrywana. Nie mówiąc już o grach na wyłączność od samego Sony gdzie wiele już było przypadków pomniejszych serwisów, które później nie dostawały już gier przed premierą jak wystawili 7-8 jakiejś produkcji od Sony. Jak nie jesteś dużym serwisem o grach, to 8/10 to absolutne minimum jakie trzeba wystawić żeby nie zostać odciętym od przyszłych produkcji Sony. Tutaj najlepsz przykładem jest też porównanie ocen np. Gears of War 1 z X360 i późniejszego remastera z Xone gdzie grafikę zrobiono praktycznie od nowa, do multi zremasterowano chyba wszystkie mapy itd. I porównać oceny TLOU z PS3 i tego śmiesznego portu zrobionego chyba już rok później na PS4. nie ma w tej branży nic bardziej zakłamanego niż "potęga PlayStation" która skończyła się gdzieś na przełomie generacji 6 i 7 yebać