Opublikowano 19 lipca 20222 l Patrzcie na to bogactwo niebieskie ROBALE, miażdżę Was ogrywając symulator myjki ciśnieniowej i zapijając trunki o których możecie pomarzyć a i jeszcze mam baterie NOWE!
Opublikowano 19 lipca 20222 l No i to jest życie, a nie EKSKLUZYWNE trunki jak Jack Daniels za cenę za którego nie kupisz nawet porządnego wina. Takie luksusy to tylko na Plejstejszonie.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 43 minuty temu, oFi napisał: nigdy każda gra od xboxa: No jest nawet trochę więcej tych indyków ocenianych lepiej niż 84/100.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 1 godzinę temu, SnoD napisał: No jest nawet trochę więcej tych indyków ocenianych lepiej niż 84/100. Stray? Zagrałem, oderwać się nie mogę, to coś nowego, świeżego, na wakacje w abo idealnie, napewno lepiej niż symulator myjni na XSX (najpotężniejszej konsoli na świecie?)
Opublikowano 19 lipca 20222 l Przecież whisker pisze najebany te posty i trolluje w temacie. Nie ma ludzi tak odklejonych.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Wspaniały ten nowy plus, setki gier, od klasyków po premiery jak Stray Gracz nie wie za co się zabrać najpierw. Co Sonka to Sonka.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Szkoda, że mainstreamowe media z takim samym zapałem nie robią marketingu dla (byłych lub nadal aktualnych) czasowych exów na Xboxa:
Opublikowano 19 lipca 20222 l Nawet na forum nie widzialem, zeby ktos o tych grach pisał xd z czym do ludzi
Opublikowano 19 lipca 20222 l Przeszedłem 3 z tych gier, bardzo dobre tytuły. Szkoda, że na tym forum nie ma prawdziwych graczy.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Bo Annapurna i Devolver Digital odpowiadają za same sztosy. ...oprócz 12 Minutes.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 3 minuty temu, 20inchDT napisał: Szkoda, że na tym forum nie ma prawdziwych graczy. To forum zdominowały klapy, więc nie dziw się, że nie grają w gry i nie mają gustu.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 16 minut temu, Shen napisał: Nawet na forum nie widzialem, zeby ktos o tych grach pisał xd z czym do ludzi Guwniarzu.zasrany.zajebany
Opublikowano 19 lipca 20222 l Fajne indyki ale na godzine bo potem człowiek gra i udaje że sie dobrze bawi bo za 4zł! A stray? Potęga playstacji i tyle
Opublikowano 19 lipca 20222 l A Ty młokosisko to chyba sam w tego posta nie wierzysz Z drugiej strony, 2h grania, napisy, wypad z dysku, no jest w tym dużo duszy plejstacji (tylko brak pudła, żeby maraton do paczkomatu obskoczyć)
Opublikowano 19 lipca 20222 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Guwniarzu.zasrany.zajebany Nie moja wina, ze xboty jak widac nie graja w dobre gry. Ani raz sie w cw nie przewinely.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Nie znasz sie na grach o czym juz wiemy Znam się bardzo. Jestem prawdopodobnie ostatnim prawdziwym graczem na tym forum
Opublikowano 19 lipca 20222 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: Znam się bardzo. Jestem prawdopodobnie ostatnim prawdziwym graczem na tym forum Trochę spaczonym przez Yakuzę i Red Deada, ale poza tym ostatni ze swojego gatunku.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 9 minut temu, Shen napisał: Nie moja wina, ze xboty jak widac nie graja w dobre gry. Ani raz sie w cw nie przewinely. Przewijały się wielokrotnie, ale wtedy to były gówniane indyki, a jak przeszły na plejkę to od razu dobre. Banda zawszonych, niebieskich, karaluszych hipokrytów.