Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przewijały się wielokrotnie, ale wtedy to były gówniane indyki, a jak przeszły na plejkę to od razu dobre. Banda zawszonych, niebieskich, karaluszych hipokrytów. :sonkassie:

Tylko napluć na takich.

hasbulla-magomedov-hasbulla.gif

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

2h kurva xDDDDDDDDD

2h i koniec przygody z kotem xDDDDDDDD

Przeciętny mężczyzna dłużej uprawia seks niż klaperski zabawę z siersciuchem:shieeet:

Opublikowano

Szkoda mi chłopaków, którzy dali się złapać na marketing sony i fanbojów playstation hajpujacych indyka nie rozniacego sie niczym od tych z gamepassa. wyjebać 130 ziko za 2h łażenia kotem :obama:

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

nie mam Xboxa to nie będę grał na PC jak zwierze :)

Przewijały się wielokrotnie, ale wtedy to były gówniane indyki, a jak przeszły na plejkę to od razu dobre. Banda zawszonych, niebieskich, karaluszych hipokrytów. :sonkassie:

:dynia:

Prawdziwy obraz fanboya MS - "konsola rozjebała konkurencję", wiec ja sprzedał.

Gierki wyjebane, wiec w nie nie gra xD

Najważniejsze, że jest Sonka i DualShock do grania na PC. xDDDDDDDDDDDDDD

19 minut temu, Bigby napisał:

Tylko napluć na takich.

hasbulla-magomedov-hasbulla.gif

No - bijcie się!

Opublikowano
12 godzin temu, Bigby napisał:

Szkoda, że mainstreamowe media z takim samym zapałem nie robią marketingu dla (byłych lub nadal aktualnych) czasowych exów na Xboxa:

oTBVJhT.png

4IYpTei.png

G39TAP1.png

nD69FXL.png

rwjns2S.png

To wszystko fajne gierki, ale mają jedną malutką wadę, nie wyszły na premierę na Plejstejszyn i to dla wielu to je dyskwalifikuje 

Opublikowano

Rozkminy na temat pobierania remastera FF7 na PS5 to jakaś komedia. Sony pluje na swoich subskrybentów, a te młotki się cieszą :dynia:

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

To wszystko fajne gierki, ale mają jedną malutką wadę, nie wyszły na premierę na Plejstejszyn i to dla wielu je dyskwalifikuje 

Myślę, ze jak komuś brakuje tego typu gier to odpali je nawet na lodówce.

Opublikowano

Ja myslalem ze oni to juz naprawili, a wciaz nie mozna na tym dziadowskim systemie kupic gry, jezeli dodało się ja z plusa? XDDDD Geniusze programowania

Opublikowano

Na xboxie też się nie da kupić gry bo ich nie ma:kekw: Geniusze developingu xddd

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Tak, nie wychodzą żadne gry

Na XSX wiem :( przejebalem opcje, kiedy mi się chociaż zwróci?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
38 minutes ago, dee said:

2h kurva xDDDDDDDDD

2h i koniec przygody z kotem xDDDDDDDD

Przeciętny mężczyzna dłużej uprawia seks niż klaperski zabawę z siersciuchem:shieeet:

Dlatego Sony na premiere Stray dalo opcje testowania PS+ Premium przez 7 dni za darmo. Zeby mozna bylo przejsc 84 razy! Takie rzeczy tylko u sony 

Opublikowano
9 minut temu, Wolfie_ napisał:

Dlatego Sony na premiere Stray dalo opcje testowania PS+ Premium przez 7 dni za darmo. Zeby mozna bylo przejsc 84 razy! Takie rzeczy tylko u sony 

Dodaj do tego po ad 300 gier które są hitami! I beng, rozjebane

Opublikowano

Ale wycie botów dziś w cw:banderas:

Moze idzcie jakies kible posprzatac w symulatorze sprzatacza czy coś:)

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Dodaj do tego po ad 300 gier które są hitami! I beng, rozjebane

300 retro gierek? Takie rzeczy są już od dawna w przeglądarce Xboxa. 

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

300 retro gierek? Takie rzeczy są już od dawna w przeglądarce Xboxa. 

Marzenia wasze! Teraz przepychanie kibla a wczoraj latanie nad kiblem, bizancjum tylko na PS5, bez konpromisow 

Opublikowano

Widze ze świnka peppa zielonym karakanom zrobiła błotko przed domem żeby mieli już przygotowane szambo do pozycji z gampassa :kekw:

Powiedzieć chlew to jakby nic nie powiedzieć

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Temat Stray dwie godziny później

Cytat

I co, to już?

Opublikowano

Ja pierdole, sony to geniusze co potrafią wyłowić perełkę z morza indorow :banderas: inny growy instynkt.

20220720_085454.jpg

20220720_085456.jpg

Opublikowano

Szkoda że nie możesz pograć kamilek bo to nie 3a i nie ma odbijania obozów więc nie będziesz wiedział o co chodzi w grze  :(