Opublikowano 19 lipca 20222 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Przewijały się wielokrotnie, ale wtedy to były gówniane indyki, a jak przeszły na plejkę to od razu dobre. Banda zawszonych, niebieskich, karaluszych hipokrytów. Tylko napluć na takich.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 2h kurva xDDDDDDDDD 2h i koniec przygody z kotem xDDDDDDDD Przeciętny mężczyzna dłużej uprawia seks niż klaperski zabawę z siersciuchem
Opublikowano 19 lipca 20222 l Szkoda mi chłopaków, którzy dali się złapać na marketing sony i fanbojów playstation hajpujacych indyka nie rozniacego sie niczym od tych z gamepassa. wyjebać 130 ziko za 2h łażenia kotem
Opublikowano 19 lipca 20222 l Nawet gdyby wydać tylko Stray to będzie i tak 2h wiecej od MS w tym roku. Także pod miotle szczury.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: 36 minut temu, Paolo de Vesir napisał: nie mam Xboxa to nie będę grał na PC jak zwierze Przewijały się wielokrotnie, ale wtedy to były gówniane indyki, a jak przeszły na plejkę to od razu dobre. Banda zawszonych, niebieskich, karaluszych hipokrytów. Prawdziwy obraz fanboya MS - "konsola rozjebała konkurencję", wiec ja sprzedał. Gierki wyjebane, wiec w nie nie gra xD Najważniejsze, że jest Sonka i DualShock do grania na PC. xDDDDDDDDDDDDDD 19 minut temu, Bigby napisał: Tylko napluć na takich. No - bijcie się!
Opublikowano 19 lipca 20222 l 12 godzin temu, Bigby napisał: Szkoda, że mainstreamowe media z takim samym zapałem nie robią marketingu dla (byłych lub nadal aktualnych) czasowych exów na Xboxa: To wszystko fajne gierki, ale mają jedną malutką wadę, nie wyszły na premierę na Plejstejszyn i to dla wielu to je dyskwalifikuje
Opublikowano 19 lipca 20222 l Rozkminy na temat pobierania remastera FF7 na PS5 to jakaś komedia. Sony pluje na swoich subskrybentów, a te młotki się cieszą
Opublikowano 19 lipca 20222 l 4 minuty temu, ASX napisał: To wszystko fajne gierki, ale mają jedną malutką wadę, nie wyszły na premierę na Plejstejszyn i to dla wielu je dyskwalifikuje Myślę, ze jak komuś brakuje tego typu gier to odpali je nawet na lodówce.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Ja myslalem ze oni to juz naprawili, a wciaz nie mozna na tym dziadowskim systemie kupic gry, jezeli dodało się ja z plusa? XDDDD Geniusze programowania
Opublikowano 19 lipca 20222 l Na xboxie też się nie da kupić gry bo ich nie ma Geniusze developingu xddd
Opublikowano 19 lipca 20222 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Tak, nie wychodzą żadne gry Na XSX wiem przejebalem opcje, kiedy mi się chociaż zwróci? Edytowane 19 lipca 20222 l przez Whisker
Opublikowano 19 lipca 20222 l 38 minutes ago, dee said: 2h kurva xDDDDDDDDD 2h i koniec przygody z kotem xDDDDDDDD Przeciętny mężczyzna dłużej uprawia seks niż klaperski zabawę z siersciuchem Dlatego Sony na premiere Stray dalo opcje testowania PS+ Premium przez 7 dni za darmo. Zeby mozna bylo przejsc 84 razy! Takie rzeczy tylko u sony
Opublikowano 19 lipca 20222 l 9 minut temu, Wolfie_ napisał: Dlatego Sony na premiere Stray dalo opcje testowania PS+ Premium przez 7 dni za darmo. Zeby mozna bylo przejsc 84 razy! Takie rzeczy tylko u sony Dodaj do tego po ad 300 gier które są hitami! I beng, rozjebane
Opublikowano 19 lipca 20222 l Ale wycie botów dziś w cw Moze idzcie jakies kible posprzatac w symulatorze sprzatacza czy coś
Opublikowano 19 lipca 20222 l 5 minut temu, Whisker napisał: Dodaj do tego po ad 300 gier które są hitami! I beng, rozjebane 300 retro gierek? Takie rzeczy są już od dawna w przeglądarce Xboxa.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Godzinę temu, Hubert249 napisał: 300 retro gierek? Takie rzeczy są już od dawna w przeglądarce Xboxa. Marzenia wasze! Teraz przepychanie kibla a wczoraj latanie nad kiblem, bizancjum tylko na PS5, bez konpromisow
Opublikowano 19 lipca 20222 l Widze ze świnka peppa zielonym karakanom zrobiła błotko przed domem żeby mieli już przygotowane szambo do pozycji z gampassa Powiedzieć chlew to jakby nic nie powiedzieć Edytowane 19 lipca 20222 l przez oFi
Opublikowano 20 lipca 20222 l Boty jak probuja w As dusk fall nabić chociaż jedną stronę w temacie xd xd
Opublikowano 20 lipca 20222 l Ja pierdole, sony to geniusze co potrafią wyłowić perełkę z morza indorow inny growy instynkt.
Opublikowano 20 lipca 20222 l Szkoda że nie możesz pograć kamilek bo to nie 3a i nie ma odbijania obozów więc nie będziesz wiedział o co chodzi w grze