Opublikowano 21 lipca 20222 l 5 minutes ago, Popi said: Ty to masz borderline chłopie Borderline? Małż od zawsze wyglądał chujowo i nigdy nie powiedziałem o tym wyglądzie dobrego słowa
Opublikowano 21 lipca 20222 l 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: ty to masz obowiązek zamknąć mordę Być botem i nie mieć xboxa, podlaskie state of mind
Opublikowano 21 lipca 20222 l dzięki edit: czemu zmieniłeś "haha" na minusa? ;/ myślałem, że też mocno zaśmiałeś z mojej WYBITNEJ gry słownej
Opublikowano 21 lipca 20222 l 5 godzin temu, Donatello1991 napisał: Na PC to nowa gra. Nieźle Was Sony wytresowało
Opublikowano 21 lipca 20222 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Już niedłigo. Nieśmiertelne hasło Xboxa. I jeszcze: tym razem będzie inaczej
Opublikowano 21 lipca 20222 l 2021 pokazał że chuja warte są te bzdury o dominacji Plejki, więc macie farta że Xbox rozniesie was dopiero za rok. Możecie jeszcze przez rok marnować cenne powietrze.
Opublikowano 21 lipca 20222 l Ej a ogólnie co ma Sony zapowiedziane na 2023? Coś już było oficjalnie?
Opublikowano 21 lipca 20222 l Sonka na pewno coś wyczaruje dla zagrajmera to są porządne chłopaki z Japonii
Opublikowano 21 lipca 20222 l 5 minut temu, Pupcio napisał: Sonka na pewno coś wyczaruje dla zagrajmera to są porządne chłopaki z Japonii Mydło jako DLC do remaku remastera bez zmian za trzy bomby.
Opublikowano 21 lipca 20222 l Może i Sony rucha i bije, ale z miłością! Zielonych to Spencer nawet ruchać nie chce już. Oszukał i porzucił. Powiedział w 2021, że wychodzi do sklepu ze studiami po gierki i nie wrócił do tej pory xD
Opublikowano 21 lipca 20222 l Czyli też nie za kolorowo. Oby w przyszłym roku odłączyli te trupy pastgenowe od tlenu
Opublikowano 21 lipca 20222 l Prawdziwą konsolę poznaje się po tym jak kończy, nie po tym jak zaczyna Sonka trzy ruchy i wór suchy. Xbox prawdziwy długodystansowiec
Opublikowano 21 lipca 20222 l No kochani super,że Sony nic nie zmieniło, zagram tak samo jak zapamiętałem To jest ta nostalgia Coś pięknego ale będzie grane
Opublikowano 21 lipca 20222 l "Persona 5 Royal jest kolejną produkcją, która nie otrzyma opcji darmowego przejścia z PS4 na PS5. Wierni fani IP zapłacą za nową wersję i zapewne będą mogli liczyć na kilka ulepszeń." Xdd Sony kochane dba żeby dupy nie stygły
Opublikowano 21 lipca 20222 l Kupić podstawke, później royala i później pacza żeby podkręcił gre z ps3 wiedzą jak golić graczy. Ale jako obrońca personek pójde taktyką tych zakutych łbów z tematu tlou. NIE PODOBA SIĘ NIE KUPUJ
Opublikowano 21 lipca 20222 l 5 minut temu, drozdu7 napisał: "Persona 5 Royal jest kolejną produkcją, która nie otrzyma opcji darmowego przejścia z PS4 na PS5. Wierni fani IP zapłacą za nową wersję i zapewne będą mogli liczyć na kilka ulepszeń." Xdd Sony kochane dba żeby dupy nie stygły To gra atlus, co ma do tego Sonka?
Opublikowano 21 lipca 20222 l No niewiele ale pupcio i drozdu7 nie specjalnie znają tą serie gier od Japońskiego studia Atlus.