Opublikowano 21 lipca 20222 l Nchyba lepiej zapłacić 3 bomby za 200h grania niż oddawać 700 zeta temu złodziejowi Spencerowi za darmowe gierki z epica i goga?
Opublikowano 21 lipca 20222 l Ja tam wole dać spencerowi 4zł i grać w najlepszą wersje persony 5 royal w czasie gdy klapy obesrane kupują nową edycje za 3 bomby
Opublikowano 21 lipca 20222 l U Sony samowolka. Przyzwolenie, że każdy robi jak chce. U M$ leganckie Smart Delivery, a nawet jak się trafią takie ananasy jak płatny upgrade THPS1+2 albo Control to tylko pokazuje który wydawca to chciwy żydek. Są jeszcze ameby, które nie potrafią korzystać z tego jak przy Tales Of Arise, gdzie w pudełku 2 płyty i osobno instaluje wersje past/current gen.
Opublikowano 21 lipca 20222 l 10 minut temu, Pupcio napisał: Ja tam wole dać spencerowi 4zł i grać w najlepszą wersje persony 5 royal w czasie gdy klapy obesrane kupują nową edycje za 3 bomby Klapy to zdążyły personke już dwa razy przejść na ps4. Xbox jak zawsze sluzy do grania w poprzednia generacje, FF7 pewnie będzie na premiere kolejnego zielonego śmiecia
Opublikowano 21 lipca 20222 l 11 minut temu, 20inchDT napisał: eksperci od persony co przygode z seria zaczeli od p4 golden Polecisz jakiś fajny lets pierwszych 2 person? Największy graczyk forum a strasznie wyszczekany
Opublikowano 21 lipca 20222 l normalni ludzie nie grają w takie gówno jak persona zostawcie to dla japońskich zwyrodnialców i hikikomori. tak wygląda typowy fan persony
Opublikowano 21 lipca 20222 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: co ty pierdolisz człowieku 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Sony wam zrobi dziecko. Xbox bedzie miał gołin dałn saterdej sandej. wspaniały follow up Don, szanuję
Opublikowano 21 lipca 20222 l Dzisiaj zmieniają mi internety na chacie i od momentu kiedy mam PS5 i XSX, nie było sytuacji, w której nie miałem neta. Czemu nie mogę zagrać w żadną grę śxiąganą z gamepassa, a mogę zagrać w każdą grę z ps plus? Beż płyty i bez neta
Opublikowano 21 lipca 20222 l 1 godzinę temu, oFi napisał: Normalni ludzie ograli personę 5 w 2016/2017 roku Dziękujemy za potwierdzenie że masz nierówno pod kopułą Ofi
Opublikowano 21 lipca 20222 l Nie wiem, moze nie masz wykupionego abonamentu, albo nie wsadziłeś wtyczki do gniazdka
Opublikowano 21 lipca 20222 l Godzinę temu, Sqtr78 napisał: Dzisiaj zmieniają mi internety na chacie i od momentu kiedy mam PS5 i XSX, nie było sytuacji, w której nie miałem neta. Czemu nie mogę zagrać w żadną grę śxiąganą z gamepassa, a mogę zagrać w każdą grę z ps plus? Beż płyty i bez neta Pewnie dlatego ze smyczpass lubi trzymać na smyczy.
Opublikowano 21 lipca 20222 l 3 godziny temu, Czoperrr napisał: normalni ludzie nie grają w takie gówno jak persona Ponad 150h gry, często po nocach grane i to w jednym ciągu tzn. nie odpalałem nic innego do ukończenia P5, także wybieram obóz Nienormalnych.
Opublikowano 21 lipca 20222 l 3 godziny temu, Sqtr78 napisał: Dzisiaj zmieniają mi internety na chacie i od momentu kiedy mam PS5 i XSX, nie było sytuacji, w której nie miałem neta. Czemu nie mogę zagrać w żadną grę śxiąganą z gamepassa, a mogę zagrać w każdą grę z ps plus? Beż płyty i bez neta Bo jak masz abonament od Sony, to xbox automatycznie oddaje pole walkowerem i blokuje Ci możliwość grania w gry ze śmiećpassa, by nie psuć swoją miernością tej glorii i chwały obcowania z PS Plus Premium.
Opublikowano 21 lipca 20222 l 12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Nie mam Xboxa, a Xbox na PC to trochę zwierzęce doświadczenie. Do tych gier trzeba Xboxa Series, Już niedłigo. Mówisz ze potrzeba porządnej konsolki do gier robionych w Power Poincie? Z tego co widzę w temacie wszyscy raczej przerzucili się na granie na telefonie. A jak tam nowy dodatek do Forzuni? 10 godzin temu, kislawa napisał: Bieda okrutna ten dodatek, wymaksowanie go to myśle 7h grania z czego półtorej to rywale, jestem po 6 i zostały mi właściwie tablice do rozbicia.... "z Xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze!"
Opublikowano 21 lipca 20222 l 55 minut temu, Czoperrr napisał: jedyna dobra gra atlusa to Catherine Bieganie człowiekiem owcą jak w jakimś upośledzonym tetrisie? Gra dla weebow, a fabulka do obejrzenia na tubie Tylko personka <3