Opublikowano 21 lipca 20222 l Xbox to typowy polski film tylko zamiast kasy brakuje pomysłu, ikry i gier oczywiście A Sonka wiadomix, Ameryka Hit za Hitem, gra za grą, efekty i kasa wylewają się z ekranu tu widać jakość tych produkcji i ilość, która nie ma sobie równych Edytowane 21 lipca 20222 l przez Soul
Opublikowano 22 lipca 20222 l Jedna strona normalnych postów >>>> dziesięć stron usprawiedliwiania dymanka w temacie remaku remastera bez zmian i multiplayera za trzy bomby >>> gearsup >>> posty spermiaka
Opublikowano 22 lipca 20222 l Czekam na premiere tlou part 1 i jak klapy beda sobie racjonalizowac wydanie 3,5 bomby na stara gierke z wycietym multi.
Opublikowano 22 lipca 20222 l Po co czekać, Greg już Ci wyjaśnia: 23 minuty temu, Homelander napisał: Dalej nie rozumiem. Skończyłem kilka razy na PS3, skończyłem kilka razy na PS4. Kupuję day1 na PS5 i też pewnie skończę więcej niż raz. Szczerze powiem, że nie mogę się doczekać aż zagram ciągiem w obydwie części. To znaczy, że oblewam test, bo kupię grę, która mi się podoba? Mam chyba z 4 różne wydania Władcy Pierścieni. To znaczy, że wydawnictwa mnie dymają? Czy, że naprawdę lubię Władcę Pierścieni?
Opublikowano 22 lipca 20222 l Nawet spermatello poczuł że Jim się do niego dobiera i uciekł od tego rimejku za to yeti już się nachyla z kolegami i prosi o więcej Chociaż ta nowa koszulka dla ellie i tryb speedrun mega sprawa, zapłaciłbym za to i 4 bomby
Opublikowano 22 lipca 20222 l Ktoś się potem dziwi, że branża wygląda jak wygląda jak czyta posty co poniektórych?
Opublikowano 22 lipca 20222 l Nie no tlou i tak poziom wyzej niz cyberpunk czy gta trilogy na premiere, a takich na forum tez bylo sporo
Opublikowano 22 lipca 20222 l Trzeba się pogodzić że większość to mózgi typu karolka i yetiego. Za 10 lat gry aaa to będzie radioaktywne bagno
Opublikowano 22 lipca 20222 l 4 minuty temu, Shen napisał: Nie no tlou i tak poziom wyzej niz cyberpunk czy gta trilogy na premiere, a takich na forum tez bylo sporo CP to gra PC-towe, a niektórzy ogrywali ją na konsolach z 2013 o mocy kalkulatora.
Opublikowano 22 lipca 20222 l 25 minutes ago, Shen said: Czekam na premiere tlou part 1 i jak klapy beda sobie racjonalizowac wydanie 3,5 bomby na stara gierke z wycietym multi. Nic nie będę racjonalizował tylko z przyjemnością wydam te 70$ na Part 1 i będę się wyśmienicie bawił. A jak nie? No to odłożę na półkę i pogram w coś innego. Czas gdzie jako dzieciak musiałem kalkulować tygodniami zanim kupię gierkę już dawno jest za mną ^_^
Opublikowano 22 lipca 20222 l trzeba zrobić forumowa listę frajerów co tego gniota kupią za trzy i pół bomby
Opublikowano 22 lipca 20222 l 12 minut temu, Homelander napisał: Nic nie będę racjonalizował tylko z przyjemnością wydam te 70$ na Part 1 i będę się wyśmienicie bawił. A jak nie? No to odłożę na półkę i pogram w coś innego. Czas gdzie jako dzieciak musiałem kalkulować tygodniami zanim kupię gierkę już dawno jest za mną ^_^ To kup sobie łajna za 70$ nie będziesz chociaż psuł innym ich hobby
Opublikowano 22 lipca 20222 l ale będą minusiki lecieć w zakupkach na premierę tego 'rimejku" aż z makowca upiekę dla Square żeby zwiększył na tydzień ilość reakcji
Opublikowano 22 lipca 20222 l Cyfrę to mam nadzieje że jakiś extra Deluxe za 419 z dodatkową koszulka z abby dla Ellie.
Opublikowano 22 lipca 20222 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: Ja kupuje cyfre bo chce żeby całość pieniążków poszła do sonki <3 Jak mawia klasyk: "cieszę się z wysokiej ceny, bo Sony będzie miało więcej siana na nowe produkcje"
Opublikowano 22 lipca 20222 l 4 minuty temu, messer88 napisał: Cyfrę to mam nadzieje że jakiś extra Deluxe za 419 z dodatkową koszulka z abby dla Ellie.