Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Xbox to typowy polski film tylko zamiast kasy brakuje pomysłu, ikry i gier oczywiście :kekw:

A Sonka wiadomix, Ameryka Hit za Hitem, gra za grą, efekty i kasa wylewają się z ekranu tu widać jakość tych produkcji i ilość, która nie ma sobie równych :banderas:

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Jedna strona normalnych postów >>>> dziesięć stron usprawiedliwiania dymanka w temacie remaku remastera bez zmian i multiplayera za trzy bomby >>> gearsup >>> posty spermiaka

Opublikowano

Czekam na premiere tlou part 1 i jak klapy beda sobie racjonalizowac wydanie 3,5 bomby na stara gierke z wycietym multi. :)

Opublikowano

Po co czekać, Greg już Ci wyjaśnia:

23 minuty temu, Homelander napisał:

Dalej nie rozumiem. Skończyłem kilka razy na PS3, skończyłem kilka razy na PS4. Kupuję day1 na PS5 i też pewnie skończę więcej niż raz. Szczerze powiem, że nie mogę się doczekać aż zagram ciągiem w obydwie części. To znaczy, że oblewam test, bo kupię grę, która mi się podoba? Mam chyba z 4 różne wydania Władcy Pierścieni. To znaczy, że wydawnictwa mnie dymają? Czy, że naprawdę lubię Władcę Pierścieni?

Opublikowano

Nawet spermatello poczuł że Jim się do niego dobiera i uciekł od tego rimejku  :) za to yeti już się nachyla z kolegami i prosi o więcej  :)

Chociaż ta nowa koszulka dla ellie i tryb speedrun mega sprawa, zapłaciłbym za to i 4 bomby

Opublikowano

Nie no tlou i tak poziom wyzej niz cyberpunk czy gta trilogy na premiere, a takich na forum tez bylo sporo :kekw:

Opublikowano

Trzeba się pogodzić że większość to mózgi typu karolka i yetiego. Za 10 lat gry aaa to będzie radioaktywne bagno 

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał:

Nie no tlou i tak poziom wyzej niz cyberpunk czy gta trilogy na premiere, a takich na forum tez bylo sporo :kekw:

CP to gra PC-towe, a niektórzy ogrywali ją na konsolach z 2013 o mocy kalkulatora. :kekw: 

Opublikowano
25 minutes ago, Shen said:

Czekam na premiere tlou part 1 i jak klapy beda sobie racjonalizowac wydanie 3,5 bomby na stara gierke z wycietym multi. :)

Nic nie będę racjonalizował tylko z przyjemnością wydam te 70$ na Part 1 i będę się wyśmienicie bawił. A jak nie? No to odłożę na półkę i pogram w coś innego. Czas gdzie jako dzieciak musiałem kalkulować tygodniami zanim kupię gierkę już dawno jest za mną ^_^

Opublikowano

Nawet nie musiałem wchodzic do tematu tlou, sami przyszli :banderas:

Opublikowano
12 minut temu, Homelander napisał:

Nic nie będę racjonalizował tylko z przyjemnością wydam te 70$ na Part 1 i będę się wyśmienicie bawił. A jak nie? No to odłożę na półkę i pogram w coś innego. Czas gdzie jako dzieciak musiałem kalkulować tygodniami zanim kupię gierkę już dawno jest za mną ^_^

To kup sobie łajna za 70$ nie będziesz chociaż psuł innym ich hobby :) 

Opublikowano

ale będą minusiki lecieć w zakupkach na premierę tego 'rimejku"

aż z makowca upiekę dla Square żeby zwiększył na tydzień ilość reakcji

Opublikowano

Ja kupuje cyfre bo chce żeby całość pieniążków poszła do sonki <3

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ja kupuje cyfre bo chce żeby całość pieniążków poszła do sonki <3

Jak mawia klasyk: "cieszę się z wysokiej ceny, bo Sony będzie miało więcej siana na nowe produkcje"

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

Cyfrę to mam nadzieje że jakiś extra Deluxe za 419 z dodatkową koszulka z abby dla Ellie. 

:banderas:

Przechwytywanie.JPG.fc53ae6e6e686a689a019d5278ca0f34.JPG