Opublikowano 23 lipca 20222 l 23 minuty temu, Soul napisał: Cyberpunk na konsoli gra się wybornie To CW, ale nawet jak na standardy CW niezłe odklejenie.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Na konsoli typu nowej generacji się zajebiscie grało, na sprzęcie z 2013 to pewnie gorzej.
Opublikowano 23 lipca 20222 l 6 minut temu, 20inchDT napisał: Widać, że kolega maniaka Widać, że Xboxa ma w domu 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: soul oszołomiony wciąż myśli, że SiFu jest tylko na Plejkę Soul wie, że jest na PC ale na tym dualsens gra się wybornie, po za tym pc tondo pracy 1 minutę temu, tjery napisał: To CW, ale nawet jak na standardy CW niezłe odklejenie. Na Xbox series x grało się w to wybornie deal with that.
Opublikowano 23 lipca 20222 l 2 minuty temu, Soul napisał: Na Xbox series x grało się w to wybornie deal with that. Jak się grało wybornie to spoko, bardziej chodziło mi o to, że napisałeś to jakby w odniesieniu do PC, gdzie CP 2077 to trochę inna generacja niż wersja na konsole.
Opublikowano 23 lipca 20222 l 1 minutę temu, tjery napisał: Jak się grało wybornie to spoko, bardziej chodziło mi o to, że napisałeś to jakby w odniesieniu do PC, gdzie CP 2077 to trochę inna generacja niż wersja na konsole. Na starych konsolach tak ale series x dostał dobra wersję.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Teraz, Soul napisał: Na starych konsolach tak ale series x dostał dobra wersję. No jak nigdy nie widziałeś wersji PC to wtedy może i ta wersja z XSX wydawać się dobra.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Soul się klasyfikuje do rasy King kongow ma obie kosnole i gra jak Pan Bóg przykazał no ale ASX kupił sobie 30 coś tam w cenie 4 konsol i struga wariata
Opublikowano 23 lipca 20222 l W dniu 22.07.2022 o 18:08, UberAdi napisał: forumkowa obsesja nad TLOU 2 to materiał na jakiś psychologiczny artykuł
Opublikowano 23 lipca 20222 l 55 minut temu, ASX napisał: Soul niestety klasyfikuje nsiendonostatniej grupy Przede wszystkim console gamer chce grać na premiere w tytuły, o których pececiarze mogą sobie pomarzyć
Opublikowano 24 lipca 20222 l Na jeden wróciłem z urlopu do domu, a tam co? PS5 przykryta, żeby kurz nie zbierała, a xszmata 2cm kurzu. No, ale nic. Włączam xszmate i zapomniałem, że wyjebałem fh5, a miałem premium co by kiedyś e dodatek pograć. I pobieraj teraz 115 GB z ich serwerów A u Sonki co? Zrobienie sobie extra plus i od razu Stray i Man of Medan z 40gb razem. Co kraken to kraken.
Opublikowano 24 lipca 20222 l Zawsze można poczekać 4 lata na takiego Spidermana i kupić go w nowym standardzie cenowym.
Opublikowano 24 lipca 20222 l Fajnie będzie zobaczyć w Spidermanie prawdziwe 4K/60 oraz RT, bo nie myślcie sobie, że te gówno odbicia na Plejce w ogóle mają coś z RT wspólnego.
Opublikowano 24 lipca 20222 l Szkoda, ze to jest tylko console wars a nie system wars, bo ile tu bzdur o jakiejś wyimaginowanej wyższości konsol się pojawia to by można było ładne tomisko spisać. A co najlepsze niektórzy wydają się serio w to wierzyć.
Opublikowano 24 lipca 20222 l pecetowce to w ogóle grają w gry czy tylko licznik fps i przegladanie task managera jak bardzo obciąża cpu i gpu? U jebanego $ony remaster z wyciętą zawartością za 350, a u wielkiego nintendo od geniusza Takahashiego przygoda na dziesiątki godzin za 229 u prywiaciarza. Graczu wybierz mądrze, a że tutaj nie ma graczy to wybierzecie chujowo jak zwykle. Goty nadchodzi
Opublikowano 24 lipca 20222 l 3 minuty temu, 20inchDT napisał: pecetowce to w ogóle grają w gry czy tylko licznik fps i przegladanie task managera jak bardzo obciąża cpu i gpu? U jebanego $ony remaster z wyciętą zawartością za 350, a u wielkiego nintendo od geniusza Takahashiego przygoda na dziesiątki godzin za 229 u prywiaciarza. Graczu wybierz mądrze, a że tutaj nie ma graczy to wybierzecie chujowo jak zwykle. Goty nadchodzi To raczej ja blaszak mógłbym takie pytanie zadać odnośnie grania w gry, bo tutaj za gry większość użytkowników uznaje tylko ala Sony ekskluziw gałka w przód/cutscenka, a pozostałe gatunki to indyki.
Opublikowano 24 lipca 20222 l Pececiarze? Najpierw przelewają grube siano na karty graficzne, później instalują setki modów pokazując dominacje nad konsolowcami, następnie kilka godzin siedzenia w ustawieniach żeby sprawdzić czy na tym ustawieniu widać lepiej liście na drzewie ze 100 metrów, oj kurcze ale teraz spadły mi 2fpsy to tak się nie da grać chuy poczekam na nową karte graficzną i wtedy pogram chuy nie gracze
Opublikowano 24 lipca 20222 l no bez kitu i najczęściej na tych wypas komputerkach to grają w czołgi statki czy jakieś przeglądarkowe gierki a normalne gry to włączają żeby się pobawić ustawieniami sprawdzić jak działa i koniec xd
Opublikowano 24 lipca 20222 l Taka sama sytuacja jak z większością konsolowców, którzy grają tylko w Fifę i Coda.