Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 615 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
23 minuty temu, Soul napisał:

Cyberpunk na konsoli gra się wybornie :banderas:

To CW, ale nawet jak na standardy CW niezłe odklejenie.

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Widać, że kolega maniaka

Widać, że Xboxa ma w domu  :kekw:

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

soul oszołomiony wciąż myśli, że SiFu jest tylko na Plejkę :rotfl:

Soul wie, że jest na PC ale na tym dualsens gra się wybornie, po za tym pc tondo pracy  ;)

1 minutę temu, tjery napisał:

To CW, ale nawet jak na standardy CW niezłe odklejenie.

Na Xbox series x grało się w to wybornie deal with that.  ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Na Xbox series x grało się w to wybornie deal with that.  ;)

Jak się grało wybornie to spoko, bardziej chodziło mi o to, że napisałeś to jakby w odniesieniu do PC, gdzie CP 2077 to trochę inna generacja niż wersja na konsole.

Opublikowano
1 minutę temu, tjery napisał:

Jak się grało wybornie to spoko, bardziej chodziło mi o to, że napisałeś to jakby w odniesieniu do PC, gdzie CP 2077 to trochę inna generacja niż wersja na konsole.

Na starych konsolach tak ale series x dostał dobra wersję.

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Na starych konsolach tak ale series x dostał dobra wersję.

No jak nigdy nie widziałeś wersji PC to wtedy może i ta wersja z XSX wydawać się dobra.

Opublikowano

IMG_20220723_205322.thumb.jpg.2ed5e6ace0cbb7198fbb7e02655b1441.jpg

Soul niestety klasyfikuje sie  do ostatniej grupy

Opublikowano

Soul się klasyfikuje do rasy King kongow ma obie kosnole i gra jak   Pan Bóg przykazał no ale ASX kupił sobie 30 coś tam w cenie 4 konsol i struga wariata :kekw:

Opublikowano
W dniu 22.07.2022 o 18:08, UberAdi napisał:

295137970_546404973947318_4355809883320836015_n.jpg

forumkowa obsesja nad TLOU 2 to materiał na jakiś psychologiczny artykuł

Opublikowano
55 minut temu, ASX napisał:

IMG_20220723_205322.thumb.jpg.2ed5e6ace0cbb7198fbb7e02655b1441.jpg

Soul niestety klasyfikuje nsiendonostatniej grupy

Przede wszystkim console gamer chce grać na premiere w tytuły, o których pececiarze mogą sobie pomarzyć :shieeet:

Opublikowano

Na jeden wróciłem z urlopu do domu, a tam co? PS5 przykryta, żeby kurz nie zbierała, a xszmata 2cm kurzu. No, ale nic. Włączam xszmate i zapomniałem, że wyjebałem fh5, a miałem premium co by kiedyś e dodatek pograć. I pobieraj teraz 115 GB z ich serwerów

A u Sonki co? Zrobienie sobie extra plus i od razu Stray i Man of Medan z 40gb razem. Co kraken to kraken.

Opublikowano

Zawsze można poczekać 4 lata na takiego Spidermana i kupić go w nowym standardzie cenowym. :kekw:

Opublikowano

Szkoda, ze to jest tylko console wars a nie system wars, bo ile tu bzdur o jakiejś wyimaginowanej wyższości konsol się pojawia to by można było ładne tomisko spisać. A co najlepsze niektórzy wydają się serio w to wierzyć.

Opublikowano

pecetowce to w ogóle grają w gry czy tylko licznik fps i przegladanie task managera jak bardzo obciąża cpu i gpu?

U jebanego $ony remaster z wyciętą zawartością za 350, a u wielkiego nintendo od geniusza Takahashiego przygoda na dziesiątki godzin za 229 u prywiaciarza. Graczu wybierz mądrze, a że tutaj nie ma graczy to wybierzecie chujowo jak zwykle.

Goty nadchodzi

pyrafist7kkt6.gif

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

pecetowce to w ogóle grają w gry czy tylko licznik fps i przegladanie task managera jak bardzo obciąża cpu i gpu?

U jebanego $ony remaster z wyciętą zawartością za 350, a u wielkiego nintendo od geniusza Takahashiego przygoda na dziesiątki godzin za 229 u prywiaciarza. Graczu wybierz mądrze, a że tutaj nie ma graczy to wybierzecie chujowo jak zwykle.

Goty nadchodzi

pyrafist7kkt6.gif

To raczej ja blaszak mógłbym  takie pytanie zadać odnośnie grania w gry, bo tutaj za gry większość użytkowników uznaje tylko ala Sony ekskluziw gałka w przód/cutscenka, a pozostałe gatunki to indyki.

Opublikowano

Pececiarze? Najpierw przelewają grube siano na karty graficzne, później instalują setki modów pokazując dominacje nad konsolowcami, następnie kilka godzin siedzenia w ustawieniach żeby sprawdzić czy na tym ustawieniu widać lepiej liście na drzewie ze 100 metrów, oj kurcze ale teraz spadły mi 2fpsy to tak się nie da grać :/ chuy poczekam na nową karte graficzną i wtedy pogram :kekw:

chuy nie gracze

Opublikowano

no bez kitu i najczęściej na tych wypas komputerkach to grają w czołgi statki czy jakieś przeglądarkowe gierki a normalne gry to włączają żeby się pobawić ustawieniami sprawdzić jak działa i koniec xd 

Opublikowano

Taka sama sytuacja jak z większością konsolowców, którzy grają tylko w Fifę i Coda.