Opublikowano 24 czerwca 20222 l 11 minut temu, SnoD napisał: Najśmieszniejsze z tym Plusem jest to, że tam w sumie nie ma premier day one, a same stare gry, które niby każdy posiadacz PS5 już dawno ograł, a ludzie i tak płacą po kilkaset zł za konwersje. Przecież xkurwa też nie ma gier na premierę bo nie ma premier WTF Edytowane 24 czerwca 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 24 czerwca 20222 l 3 godziny temu, PanKamil napisał: Liczby nie kłamią Nadplus 47 mln subskrybentow ps+ I ciągle rośnie Vs Smieciara 25 mln subskrybentow I leci w dół:) Ja pierdole jakie sztosy na start usługi VS śmieć z dwoma grami
Opublikowano 24 czerwca 20222 l A w pajaclandii nadal obietnice i półtora roku bez gier. 18 x 50 PLN - 900 PLN w plecy. A były by za to prawie 3 wielkie tytuły na Sonke. Te poyeby nie potrafią liczyć.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l No jak ktoś ostatnią dekadę spędził w schronie to może dla niego ten abonament być atrakcyjny. No ale przecież tacy Gracze jak wy dawno macie te sztosy ograne, to na huj wam to??
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Ja mam Plejkę od jakiś 6 miesięcy i ten "GodPassKiller" ma może z dwie gry do zaoferowania, bo reszta śmieci jak z głębin wyprzedaży na Steamie. Z czym do ludzi?
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Wyszło na X coś w podobie exa Demon Souls? Który teraz jest za darmo w usłudze nadkonsoli?
Opublikowano 24 czerwca 20222 l XD dobre śmieci z PS3, jak chce wstecznej to uruchamiam sobie DkS3 czy dziesiątki innych soulslikeów, a nie prymitywnego protoplastę
Opublikowano 24 czerwca 20222 l 5 godzin temu, Daddy napisał: niebieskie frajery całe życie na dnie szamba, ciekawe co znów partacze z $ony będą nieudolnie kopiować od MS i Nintendo Pewne premiery vs gry które wyjdą chuj wie kiedy xD ta plaga to od marca wisi w info grafikach, że już wkrótce... Teraz kiedy będzie? Acha, w Październiku xDDDDDD Wklej może gry z 2023!
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Bloodboorn gra kultowa bo nic nie bylo innego przez 4 lata do grania Teraz Demon Souls bog bo sie ladniej swieci a o Nioszku nikt nie napisze no bo za trudne
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Ja się cieszę że dzięki tej nieudolnej podróbce godpassa klaperskie w końcu mogą poznać tak niszowe i nieznane gry jak Ghost of Tsushima, Spoderman czy Dad of War
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Jak ktoś w ostatnich latach nie miał styczności z grami na PlayStation (konsolę mają ale raczej do Netflixa) jak większość największych krzykaczy tutaj to można być z usługi zadowolonym.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Jak kogoś nie ciśnie na granie w exy na premierę, tylko odkrywanie indyków, to GP jest nawet całkiem spoko. 4zł za cebulę to odpowiednia cena.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Ale Spencer pluje na ryj posiadaczom Xboxa na całym świecie, smacznego
Opublikowano 24 czerwca 20222 l https://www.ppe.pl/news/302039/halo-the-master-chief-collection-moze-otrzymac-mikrotransakcje-tworcy-wewnetrznie-rozwazaja-nowa-funkcje.html Buahahaha
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Zamiast te cymbały wydawać DLC fabularne do Infinite (chętnie bym wrócił) to skupiają się na atrakcjach rodem z fortnIt, chyba sami już nie wierzą w tą pseudo konsole
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Ostatnimi czasy miałem kryzys growy. Włączałem Xboxa, spoglądałem na pełny dysk, odpalałem apexa na kilka meczy, albo nawet i w ogóle nie włączałem konsoli. Kupiłem plejke, odpaliłem kene, returnal, tsushime i co......? znowu mam apetyt na gry, znowu mi wróciła chęć grania. Jednak co sonka to sonka.)
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Pawciu, miałem identyko przez pierwsze 3 miesiące, efekt nowości. Potem wrócił wszystko do normy.