Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, drozdu7 napisał:

Ja ostatnio napatrzyłem się jak Soul kupił sobie plejke, wszyscy obrażeni na xboxa. To też rozgorączkowany myślę kupię ps5. 

Jednak gdy zacząłem analizować to tak naprawdę ze trzy gry by mnie interesowały. A multiplatformy świetnie działają na XSX. 

Dzięki temu dotarło do mnie ze mam najlepszy sprzęt do grania, nawet ten hujowy 2022r. tego nie zmieni 

Nie sprawdzisz sam to nie wiesz co jest dla Ciebie a co nie, też jak nie miałem Ps5 to pisałem takie bzdury a teraz?

Sifu kozak, demon souls kozak, Duch Kozak, Finał 7 kozak, deathloop kozak i jest jeszcze ruda 2 też lepsza niż myślałem. 

Także jak nie masz to wmawiasz sobie, e są może że 3 gry fajne na to PS5 a jak już masz to okazuje się, że jest ich dużo więcej.

Jeszcze to menu, wszytsko działa jak trzeba konsola zapierdala jak pojebana, chcesz sobie zapisać filmik z gry? Nie ma problemu trwa to chwilę jeszcze mogę sobie wybrać czy ma być to 1,3 czy 5.minut...takie coś na Xboxie? Ni chuja a to tylko jedna z wielu rzeczy w której konsola Sony wiedzie prym. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 615,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Najlepsze to jaranko zapisywaniem filmików i chujowym UI gdzie trzeba wszędzie wchodzić na około XDDDDDDDD no ale rozumiem, kupił nowy sprzęt jest zachwyt, a za 3 miesiące będzie narzekanie dlaczego nie można mieć normalnych folderów, nawigowanie po PS+ to jakiś labirynt dauna, a w podręcznym menu nawet nie sprawdzisz trofeów tylko trzeba wyjść całkowicie do menu XDDDDDDD

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a za 3 miesiące będzie narzekanie 

Za 3 miesiące God od War będzie głównym tematem w branży, przy którym zbledną te pierdoły które wyliczyłes. 

Opublikowano
10 minut temu, aph napisał:

Za 3 miesiące God od War będzie głównym tematem w branży, przy którym zbledną te pierdoły które wyliczyłes. 

No to za 4 miesiące. Chyba, że GoW ma w planach zostać w świadomości graczy dłużej niż HFW.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No to za 4 miesiące. Chyba, że GoW ma w planach zostać w świadomości graczy dłużej niż HFW.

Myślę że tak będzie, GoW ma większą siłę przebicia niż Horizon, no i nie będzie Eldena obok.

Tym niemniej Zakazany Zachód to sequel niemal doskonały, więc Twoje słowa odbieram jako dobry omen.

Opublikowano

Znamienne jest to, ze w Cw jedyne gry, o których piszą obydwa obozy to gry na PS5. Ciekawe dlaczego...:xboxssie::xboxssie::xboxssie::xboxssie:

Opublikowano

Przecież nikt nawet nie ma zamiaru zakłamywać rzeczywistości, ten rok jest hujowy dla Xboxa i tyle. 

Można żałować że po całkiem udanym starcie nowej generacji, gdzie były dobrze wrzutki do GP i gry MS, trochę się zjebało.

Nadal jednak uważam że jest zbyt wcześnie by skreślać Xboxa. Jest to powód do żarcików, ale myślę że kolejny rok znów pokaże że warto tą konsolę mieć 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

A najlepsze dechy są wtedy jak karzeł i reszta bociarskich myśli że ich dwie gry które wszły od premiery xboxa to nextgeny:kekw: 

Zwłaszcza że wyglądają najlepiej na xboxie360,5 czyli XSS.

Opublikowano
Godzinę temu, Jakim napisał:

No to wracajcie tu w 2023. 

Większość klaperskich nie powinna tu w ogóle wchodzić, bo nie posiada żadnej konsoli :sonkassie:

Opublikowano
18 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Ciekawe czy FM też będzie w rozkroku generacyjnym. Coś czuje ze tak. 

Na pewno w stosunku do GT 7

Opublikowano
22 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

a za 3 miesiące będzie narzekanie dlaczego nie można mieć normalnych folderów, nawigowanie po PS+ to jakiś labirynt dauna, a w podręcznym menu nawet nie sprawdzisz trofeów tylko trzeba wyjść całkowicie do menu XDDDDDDD

to prawda UI na ps5 jest niedojebane żeby coś tam szybko sprawdzić czy nawigować ale tam się gra w gry :) no ale fajnie że xbox w czymś jest lepszy, drugie miejsce Goty zaraz za możliwością robienia zakupów w Brazylii :asax:

Opublikowano

Sonka 5 i switch oled najlepszy zestaw dla prawdziwych zagrajmerów:sonkassie:

Opublikowano
29 minut temu, Shen napisał:

Sonka 5 i switch oled najlepszy zestaw dla prawdziwych zagrajmerów:sonkassie:

Mam jeszcze do tego zestawu XSX ale się kurzy :/  dobrze ze dodawali do TV tą konsole bo jakbym miał świadomie kupić to bym zrobił największy błąd w życiu, szkoda że tak szybko  się skończyła :/ 

Opublikowano

W koncu w temacie pchlalarza oceny po prawdziwości! Piccerka i tak dodał cw tax, żeby za bardzo nie drzeć łacha

Opublikowano
On 7/25/2022 at 4:34 PM, LiŚciu said:

Dodatek do gry od MSu! w GP NIE za darmo? No u kurew na Xboxie tylko takie historie.

Ale za to można w PS plus:

- poszarpać Ghosta z dodatkiem IKI za darmoszke:kaz:

- poszarpać FF 7 Remake z dodatkiem Intermission za darmoszke:obama:

- poszarpać Death Stranding w wersji DC z dodatkami za darmoszke:banderas:

- poszarpać Spidermana z dodatkiem Miles Morales za darmoszke:fsg:

Poyebany ten karzeł:kekw:

A wiecie czemu MS chce przyspieszyć uruchamianie Xboxa? Żeby móc jeszcze szybciej go wyłączyć i uruchomić Sonke:kekw: żeby grać w najlepszy gry na rynku w najlepszej usłudze abonamentowej na świecie. :sir:

Za darmoszkę? Nieźle, a myślałem, że za prawie 5 bomb rocznie. Co Sonka to Sonka taka dobra :banderas:

Opublikowano

400 pln za Extra to rzeczywiście prawie 5 bomb rocznie. :kekw:

Opublikowano

Trzeba mieć Premium za 480zł (prawie 5 bomb rocznie) żeby grać w większośc gier bo Sony się wycwaniło i remaki gier traktuje jako Klasyka i dostępne są tylko w najwyższym tierze.