Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 615,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Trzeba mieć Premium za 480zł (prawie 5 bomb rocznie) żeby grać w większośc gier bo Sony się wycwaniło i remaki gier traktuje jako Klasyka i dostępne są tylko w najwyższym tierze. 

Ale czlowieniu, kto gra w klasyki, retro i starocie? To nie Xbox:sonkassie:

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale czlowieniu, kto gra w klasyki, retro i starocie?

@Shen i jeszcze się z tego cieszy :pawel: Ale Sajfonik i Zabawka Historia 2 z platynką, więc pięć bomb usprawiedliwione

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

@Shen i jeszcze się z tego cieszy :pawel: Ale Sajfonik i Zabawka Historia 2 z platynką, więc pięć bomb usprawiedliwione

Żeby życie miało smaczek, raz retro, raz nówka gierka :)

Stray ograne, zaczynam właśnie Cuszimke, już mi się abonament zwrócił.

Opublikowano

No podobno fajne, w kolejce jeszcze Returnal, Final Fantasy 7 i kilka innych, wspaniała usługa :)

Opublikowano
12 minutes ago, LiŚciu said:

Ale czlowieniu, kto gra w klasyki, retro i starocie? To nie Xbox:sonkassie:

Mogę zapytać w co teraz grasz? Tak bez złośliwości :)

Opublikowano

xbox gamepass tragedia. Gry wybitne można policzyć na palcach jednej ręki a i tak każdy w nie grał. Poza tym pustynia średniaków typu "a chuy odpale może będzie fajne ale na 90% usunę bo godzinie" MASAKRA, niszczator gejmingu

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

Mogę zapytać w co teraz grasz? Tak bez złośliwości :)

Wrocilem do Ghosta w najlepszej jakości na ps5, na przemian z Returnalem. Odstawiłem dinusie bo trochę zmęczyły bule ale wrócę. Z openworldami mam tak ze muszę dawkować. 

Opublikowano

:kekw:  znacznie wyższa rozdzielczość, średnio 30fpsów więcej, lepsze efekty i krótsze loadingi, to kiedy śmieciarze z $orry wypuszczą nextgena? 

:kekw:

SSD WAS ZAJEBIE  :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

No i +44% w wydajności w PRAWDZIWYM rt a nie tej ściemie Ratchecie czy Spoodermenie. :banderas:Dominacja sprzętowa na każdym froncie, ale czego się spodziewać po geniuszach z MS.

Tymczasem wezyr wydajacy 16 bomb, zeby pograc sobie na konsoli słabszej od mojego telefonu :)

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

to ten średniak z zajebanymi assettami? 

ALL CRAPS MATTERS

dewiza tego jebanego pasibrzucha Spensera

Opublikowano
16 minut temu, Shen napisał:

Tymczasem wezyr wydajacy 16 bomb, zeby pograc sobie na konsoli słabszej od mojego telefonu :)

JA JUŻ NIE MUSZĘ REZYGNOWAĆ Z NICZEGO 

PS, PC, SŁITCZ ZAYEBANY I JESZCZE XBOX NIEDŁUGO

:banderas::fsg: :obama: 

Opublikowano

Mamy tu gracza KOMPLETNEGO. A yebany i tak gra w wowa pewnie zamiast dobre gry :kekw:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Mamy tu gracza KOMPLETNEGO. A yebany i tak gra w wowa pewnie zamiast dobre gry :kekw:

W WoWa to już będzie z pół roku jak nie gram, ale do grudnia to się zmieni, bo GOTY 2022 Dragon-fuckin'-flight wjeżdża w dopasionej edycji, day gorwa one i mnie nie ma. :banderas:

Opublikowano

Sonka znowu dojebała do pieca, nie ma lepszego abonamentu na konsolach :banderas: