Opublikowano 27 lipca 20222 l Jednak się gierka nie sprzedała? Klaperskie ukończą z przyjemnością szczególnie doceniając tryb MOVIE MODE.
Opublikowano 27 lipca 20222 l 13 minut temu, Czoperrr napisał: Trzeba mieć Premium za 480zł (prawie 5 bomb rocznie) żeby grać w większośc gier bo Sony się wycwaniło i remaki gier traktuje jako Klasyka i dostępne są tylko w najwyższym tierze. Ale czlowieniu, kto gra w klasyki, retro i starocie? To nie Xbox
Opublikowano 27 lipca 20222 l 3 minuty temu, LiŚciu napisał: Ale czlowieniu, kto gra w klasyki, retro i starocie? @Shen i jeszcze się z tego cieszy Ale Sajfonik i Zabawka Historia 2 z platynką, więc pięć bomb usprawiedliwione
Opublikowano 27 lipca 20222 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: @Shen i jeszcze się z tego cieszy Ale Sajfonik i Zabawka Historia 2 z platynką, więc pięć bomb usprawiedliwione Żeby życie miało smaczek, raz retro, raz nówka gierka Stray ograne, zaczynam właśnie Cuszimke, już mi się abonament zwrócił.
Opublikowano 27 lipca 20222 l No podobno fajne, w kolejce jeszcze Returnal, Final Fantasy 7 i kilka innych, wspaniała usługa
Opublikowano 27 lipca 20222 l 12 minutes ago, LiŚciu said: Ale czlowieniu, kto gra w klasyki, retro i starocie? To nie Xbox Mogę zapytać w co teraz grasz? Tak bez złośliwości
Opublikowano 27 lipca 20222 l xbox gamepass tragedia. Gry wybitne można policzyć na palcach jednej ręki a i tak każdy w nie grał. Poza tym pustynia średniaków typu "a chuy odpale może będzie fajne ale na 90% usunę bo godzinie" MASAKRA, niszczator gejmingu
Opublikowano 27 lipca 20222 l 6 minut temu, Shen napisał: w kolejce jeszcze Returnal najlepsza giereczka na ps5
Opublikowano 27 lipca 20222 l 9 minut temu, Czoperrr napisał: Mogę zapytać w co teraz grasz? Tak bez złośliwości Wrocilem do Ghosta w najlepszej jakości na ps5, na przemian z Returnalem. Odstawiłem dinusie bo trochę zmęczyły bule ale wrócę. Z openworldami mam tak ze muszę dawkować.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Ja tak miałem z Ghostem, znudziło mnie po kilkunastu godzinach i buczące PS4 też mnie odrzuciło. Kiedyś tam wrócę na PS5 Slim.
Opublikowano 27 lipca 20222 l znacznie wyższa rozdzielczość, średnio 30fpsów więcej, lepsze efekty i krótsze loadingi, to kiedy śmieciarze z $orry wypuszczą nextgena? SSD WAS ZAJEBIE
Opublikowano 27 lipca 20222 l No i +44% w wydajności w PRAWDZIWYM rt a nie tej ściemie Ratchecie czy Spoodermenie. Dominacja sprzętowa na każdym froncie, ale czego się spodziewać po geniuszach z MS.
Opublikowano 27 lipca 20222 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: No i +44% w wydajności w PRAWDZIWYM rt a nie tej ściemie Ratchecie czy Spoodermenie. Dominacja sprzętowa na każdym froncie, ale czego się spodziewać po geniuszach z MS. Tymczasem wezyr wydajacy 16 bomb, zeby pograc sobie na konsoli słabszej od mojego telefonu
Opublikowano 27 lipca 20222 l Teraz, Czoperrr napisał: to ten średniak z zajebanymi assettami? ALL CRAPS MATTERS dewiza tego jebanego pasibrzucha Spensera
Opublikowano 27 lipca 20222 l 16 minut temu, Shen napisał: Tymczasem wezyr wydajacy 16 bomb, zeby pograc sobie na konsoli słabszej od mojego telefonu JA JUŻ NIE MUSZĘ REZYGNOWAĆ Z NICZEGO PS, PC, SŁITCZ ZAYEBANY I JESZCZE XBOX NIEDŁUGO
Opublikowano 27 lipca 20222 l Mamy tu gracza KOMPLETNEGO. A yebany i tak gra w wowa pewnie zamiast dobre gry
Opublikowano 27 lipca 20222 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: Mamy tu gracza KOMPLETNEGO. A yebany i tak gra w wowa pewnie zamiast dobre gry W WoWa to już będzie z pół roku jak nie gram, ale do grudnia to się zmieni, bo GOTY 2022 Dragon-fuckin'-flight wjeżdża w dopasionej edycji, day gorwa one i mnie nie ma.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Mając xboxa, wydałem tylko 40 euro na gry. Mając ps5 już około 2500 euro. Dzięki xsx mam pieniążki dla Pana Sony.