Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi szermak to jest nawiekszy koczkodan tam. Co chwila pisze jak sie zajebiscie gra XD Jak ja bym sie wciagnal w gre to bym nawet nie myslal o pisaniu na forum.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Dosłownie zaznaczone z tematu o screenach i przekopiowane tutaj. xd Zero ingerencji, dosłownie CTRL+C CTRL+V. To, że kompresja to jedna sprawa, a druga, że ta gra kompletnie się wyróżnia graficznie. Płynnie jest, ale technicznie mocny vibe AA. a nie przepraszam, AA jak Lies of P czy Szczury 2 poziom wyżej To się naucz kopiować, nie mogę z Ciebie xDD.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Ja Gearsy 4 przeszedłem i pierwsze zdanie na ich temat napisałem po skończeniu gry, a chłopy grają w średniaka i próbują wmówić sobie i nam, że wcale nie wyjebali się na ryj dając 3 stówki za bieda niera. xdd toż to nawet nie jest poziom XGP
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Ale sól tej ziemi, dobrze, że w CW, bo do tematu Stellara już nie radzę wchodzić :D.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Tak jak pisałem, temat to świętość po premierze, dla tych co grają.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi No co by nie mówić jaranie się ta grą pod kątem technicznym, że chodzi płynnie itd. to trochę śmiechowe, bo wygląda to jak wygląda i dziwne by było gdyby nie chodziło w tych 60 fpsach przy 1440p z DRS.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 1 minutę temu, tjery napisał: No co by nie mówić jaranie się ta grą pod kątem technicznym, że chodzi płynnie itd. to trochę śmiechowe, bo wygląda to jak wygląda i dziwne by było gdyby nie chodziło w tych 60 fpsach przy 1440p z DRS. powiedz to tym od Dragons dogma 2
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 8 minut temu, tjery napisał: No co by nie mówić jaranie się ta grą pod kątem technicznym, że chodzi płynnie itd. to trochę śmiechowe, bo wygląda to jak wygląda i dziwne by było gdyby nie chodziło w tych 60 fpsach przy 1440p z DRS. Przykro mi, myślę, że jednak się pomyliłeś. 6 minut temu, Shen napisał: powiedz to tym od Dragons dogma 2 Oj nie tylko tym
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Liniowy korytarz vs open world to jednak trochę inna para kaloszy, ale fakt faktem, że DD2 na to jak wygląda to chodzi śmieciowo nawet jako open world. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Przykro mi, myślę, że jednak się pomyliłeś. Oglądałem film DF, w tym mieście jak biega to wygląda to jak wczesne PS4.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: To się naucz kopiować, nie mogę z Ciebie xDD. Oj, ta nauka kopiowania nie wyjdzie spermiage blade na dobre, bo w wyższej rozdzielczości jest jeszcze gorzej Te włosy GOTY, ile tam pikseli jest? Ze trzy się uzbierają?
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi No ale tak to wygląda, demo jak i te zrzuty ekranu w odpowiednim temacie nie pokazują szałowej grafiki.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Dobrze, że zaraz symulator chodzenia hellblade 2 w 30fps i z czarnymi pasami
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Ten sam symulator, który ograłbyś na plejkurwie co niejednokrotnie podkreślałeś gdy były plotki o porcie, a teraz nagle znów się na niego obraziłeś? No będzie graficzkowy rozpierdol, wiadomo.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi No jeżeli o samej graficie rozmawiamy to H2 to jest zupełnie inny świat w porównaniu do Stellara.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 5 minut temu, tjery napisał: No jeżeli o samej graficie rozmawiamy to H2 to jest zupełnie inny świat w porównaniu do Stellara. I inna ilość FPS i czarnych pasów xD. Kogo to obchodzi? Stellar Blade nie tylko wyglada bardzo dobrze, ale przede wszystkim chodzi wspaniale day1, jak na grę akcji przystało i to na konsolach, bez żadnych ceregieli masełko, tak jak powinno być, a nie ma w tej generacji konsol. Myślę, ze jak najbardziej jest się czym jarać, bo na konsolach tego po prostu już nie ma. 6 minut temu, Bzduras napisał: Ten sam symulator, który ograłbyś na plejkurwie co niejednokrotnie podkreślałeś gdy były plotki o porcie, a teraz nagle znów się na niego obraziłeś? No będzie graficzkowy rozpierdol, wiadomo. Ehh kompresja screena z PSN? Znasz? A nie znasz, bo nie masz PS5, zapomniałem. Edytowane 26 kwietnia 202426 kwi przez KrYcHu_89
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Ehh kompresja screena z PSN? Znasz? A nie znasz, bo nie masz PS5, zapomniałem. Nie mam, kula uniknięta - niewiele brakowało, żebym w tej generacji został z tym jebanym małżem Na szczęście tak się nie stało i codziennie daję na tacę żeby podziękować opatrzności. Gdybym kiedyś zmienił się w klapa to rodzina ma moje pisemne pozwolenie na wyciągnięcie wtyczki żebym się nie męczył
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: I inna ilość FPS i czarnych pasów xD. Kogo to obchodzi? Stellar Blade nie tylko wyglada bardzo dobrze, ale przede wszystkim chodzi wspaniale day1, jak na grę akcji przystało i to na konsolach, bez żadnych ceregieli masełko, tak jak powinno być, a nie ma w tej generacji konsol. Myślę, ze jak najbardziej jest się czym jarać, bo na konsolach tego po prostu już nie ma. Ehh kompresja screena z PSN? Znasz? A nie znasz, bo nie masz PS5, zapomniałem. No chodzi wspaniale, bo nie wygląda bardzo dobrze, tylko średnio. Zupełnie nie ma się tu czym podniecać.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi K>OMG ale ten Astral Sword wygląda P>no niezbyt szałowo, przecież Hellblade 2 zje to dupą K>KOGO OBCHODZI GRAFIKA? ja pierdolę XDDDD czy klapy wraz ze wstąpieniem do partii dostają też zaświadczenie o niedoyebaniu mózgowym czy jak?
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 3 minuty temu, tjery napisał: No chodzi wspaniale, bo nie wygląda bardzo dobrze, tylko średnio. Zupełnie nie ma się tu czym podniecać. Ok rozumiem, może Ci się nie podoba, a może grałeś w inną grę, lub oglądałeś tylko na Yt. Gra wygląda bardzo dobrze i na pewno jest to czołówka na konsolach nie tylko pod względem działania, ale i picture quality, animacjach postaci, cutscenkach, szczególnie w Balanced, chociaż ja akurat gram w performance. Fakt brakuje pecetowych fajerwerków, RT, PT, czy Lumena z UE5, ale na konsolach? Proszę o takie gry, bo UE5 to mogę sobie na PC sprawdzić.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Gra wygląda bardzo dobrze i na pewno jest to czołówka na konsolach nie tylko pod względem działania, ale i picture quality, animacjach postaci, cutscenkach, szczególnie w Balanced, chociaż ja akurat gram w performance. Siostro, pacjent spierdolił z izolatki. XDDDD Krychu, ty coś w ogóle analizujesz jak grasz czy wystarczy status exa, 10/10 i pora na CSa?
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: K>OMG ale ten Astral Sword wygląda P>no niezbyt szałowo, przecież Hellblade 2 zje to dupą K>KOGO OBCHODZI GRAFIKA? ja pierdolę XDDDD czy klapy wraz ze wstąpieniem do partii dostają też zaświadczenie o niedoyebaniu mózgowym czy jak? Do HB2 to musisz kupić PC, przecież na konsolach to będzie ABOMINACJA możesz się już przygotować psychicznie :).
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Do HB2 to musisz kupić PC, przecież na konsolach to będzie ABOMINACJA możesz się już przygotować psychicznie :). Ogra się na PC jak będzie, ale pewnie nie będzie i będzie nieosiągalny na PS5 poziom graficzny.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Teraz, Paolo de Vesir napisał: Ogra się na PC jak będzie, ale pewnie nie będzie i będzie nieosiągalny na PS5 poziom graficzny. Jak co będzie? Przeciez HB2 jest day1 w gamepassie Na PCMR
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Jak co będzie? Przeciez HB2 jest day1 w gamepassie Na PCMR Jak będzie bieda na konsoli ogra się na PC, zero presji.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Ok rozumiem, może Ci się nie podoba, a może grałeś w inną grę, lub oglądałeś tylko na Yt. Gra wygląda bardzo dobrze i na pewno jest to czołówka na konsolach nie tylko pod względem działania, ale i picture quality, animacjach postaci, cutscenkach, szczególnie w Balanced, chociaż ja akurat gram w performance. Fakt brakuje pecetowych fajerwerków, RT, PT, czy Lumena z UE5, ale na konsolach? Proszę o takie gry, bo UE5 to mogę sobie na PC sprawdzić. Nie grałem, oglądałem, ale kompresja YT nie ma tu nic do rzeczy, bo nie chodzi o jakość obrazu, tylko o najzwyczajniej przeciętną grafikę, przecież z miejsca to widać na gameplayach i screenach, które wrzucacie.