Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

szermak to jest nawiekszy koczkodan tam. Co chwila pisze jak sie zajebiscie gra XD Jak ja bym sie wciagnal w gre to bym nawet nie myslal o pisaniu na forum.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 615 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dosłownie zaznaczone z tematu o screenach i przekopiowane tutaj. xd Zero ingerencji, dosłownie CTRL+C CTRL+V. To, że kompresja to jedna sprawa, a druga, że ta gra kompletnie się wyróżnia graficznie. Płynnie jest, ale technicznie mocny vibe AA.

a nie przepraszam, AA jak Lies of P czy Szczury 2 poziom wyżej

To się naucz kopiować, nie mogę z Ciebie xDD. 

Opublikowano

Ja Gearsy 4 przeszedłem i pierwsze zdanie na ich temat napisałem po skończeniu gry, a chłopy grają w średniaka i próbują wmówić sobie i nam, że wcale nie wyjebali się na ryj dając 3 stówki za bieda niera. xdd

toż to nawet nie jest poziom XGP

Opublikowano

Ale sól tej ziemi, dobrze, że w CW, bo do tematu Stellara już nie radzę wchodzić :D. 

Opublikowano

No co by nie mówić jaranie się ta grą pod kątem technicznym, że chodzi płynnie itd. to trochę śmiechowe, bo wygląda to jak wygląda i dziwne by było gdyby nie chodziło w tych 60 fpsach przy 1440p z DRS.

Opublikowano
1 minutę temu, tjery napisał:

No co by nie mówić jaranie się ta grą pod kątem technicznym, że chodzi płynnie itd. to trochę śmiechowe, bo wygląda to jak wygląda i dziwne by było gdyby nie chodziło w tych 60 fpsach przy 1440p z DRS.

powiedz to tym od Dragons dogma 2

Opublikowano
8 minut temu, tjery napisał:

Przykro mi, myślę, że jednak się pomyliłeś. 

6 minut temu, Shen napisał:

powiedz to tym od Dragons dogma 2

Oj nie tylko tym :)

Opublikowano

Liniowy korytarz vs open world to jednak trochę inna para kaloszy, ale fakt faktem, że DD2 na to jak wygląda to chodzi śmieciowo nawet jako open world.

1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Przykro mi, myślę, że jednak się pomyliłeś.

Oglądałem film DF, w tym mieście jak biega to wygląda to jak wczesne PS4.

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

To się naucz kopiować, nie mogę z Ciebie xDD. 

Oj, ta nauka kopiowania nie wyjdzie spermiage blade na dobre, bo w wyższej rozdzielczości jest jeszcze gorzej :kekw: Te włosy GOTY, ile tam pikseli jest? Ze trzy się uzbierają?

image.thumb.jpeg.1928d607292aed1bcec0fe4f3c9bcdd6.jpeg

Opublikowano

Dobrze, że zaraz symulator chodzenia hellblade 2 w 30fps i z czarnymi pasami:niki:

Opublikowano

Ten sam symulator, który ograłbyś na plejkurwie co niejednokrotnie podkreślałeś gdy były plotki o porcie, a teraz nagle znów się na niego obraziłeś? No będzie graficzkowy rozpierdol, wiadomo.

Opublikowano

No jeżeli o samej graficie rozmawiamy to H2 to jest zupełnie inny świat w porównaniu do Stellara.

Opublikowano
5 minut temu, tjery napisał:

No jeżeli o samej graficie rozmawiamy to H2 to jest zupełnie inny świat w porównaniu do Stellara.

I inna ilość FPS i czarnych pasów xD. Kogo to obchodzi? 

Stellar Blade nie tylko wyglada bardzo dobrze, ale przede wszystkim chodzi wspaniale day1, jak na grę akcji przystało i to na konsolach, bez żadnych ceregieli masełko, tak jak powinno być, a nie ma w tej generacji konsol. 

Myślę, ze jak najbardziej jest się czym jarać, bo na konsolach tego po prostu już nie ma. 

6 minut temu, Bzduras napisał:

Ten sam symulator, który ograłbyś na plejkurwie co niejednokrotnie podkreślałeś gdy były plotki o porcie, a teraz nagle znów się na niego obraziłeś? No będzie graficzkowy rozpierdol, wiadomo.

Ehh kompresja screena z PSN? Znasz? A nie znasz, bo nie masz PS5, zapomniałem. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Nie mam, kula uniknięta - niewiele brakowało, żebym w tej generacji został z tym jebanym małżem :obama: Na szczęście tak się nie stało i codziennie daję na tacę żeby podziękować opatrzności. Gdybym kiedyś zmienił się w klapa to rodzina ma moje pisemne pozwolenie na wyciągnięcie wtyczki żebym się nie męczył

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

I inna ilość FPS i czarnych pasów xD. Kogo to obchodzi? 

Stellar Blade nie tylko wyglada bardzo dobrze, ale przede wszystkim chodzi wspaniale day1, jak na grę akcji przystało i to na konsolach, bez żadnych ceregieli masełko, tak jak powinno być, a nie ma w tej generacji konsol. 

Myślę, ze jak najbardziej jest się czym jarać, bo na konsolach tego po prostu już nie ma. 

No chodzi wspaniale, bo nie wygląda bardzo dobrze, tylko średnio. Zupełnie nie ma się tu czym podniecać.

Opublikowano

K>OMG ale ten Astral Sword wygląda

P>no niezbyt szałowo, przecież Hellblade 2 zje to dupą

K>KOGO OBCHODZI GRAFIKA?

ja pierdolę XDDDD czy klapy wraz ze wstąpieniem do partii dostają też zaświadczenie o niedoyebaniu mózgowym czy jak? :rotfl: 

Opublikowano
3 minuty temu, tjery napisał:

No chodzi wspaniale, bo nie wygląda bardzo dobrze, tylko średnio. Zupełnie nie ma się tu czym podniecać.

Ok rozumiem, może Ci się nie podoba, a może grałeś w inną grę, lub oglądałeś tylko na Yt. 

Gra wygląda bardzo dobrze i na pewno jest to czołówka na konsolach nie tylko pod względem działania, ale i picture quality, animacjach postaci, cutscenkach, szczególnie w Balanced, chociaż ja akurat gram w performance.  

Fakt brakuje pecetowych fajerwerków, RT, PT, czy Lumena z UE5, ale na konsolach? Proszę o takie gry, bo UE5 to mogę sobie na PC sprawdzić. 

Opublikowano

Gra wygląda bardzo dobrze i na pewno jest to czołówka na konsolach nie tylko pod względem działania, ale i picture quality, animacjach postaci, cutscenkach, szczególnie w Balanced, chociaż ja akurat gram w performance.  

Siostro, pacjent spierdolił z izolatki. XDDDD

Krychu, ty coś w ogóle analizujesz jak grasz czy wystarczy status exa, 10/10 i pora na CSa? :kekw: 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

K>OMG ale ten Astral Sword wygląda

P>no niezbyt szałowo, przecież Hellblade 2 zje to dupą

K>KOGO OBCHODZI GRAFIKA?

ja pierdolę XDDDD czy klapy wraz ze wstąpieniem do partii dostają też zaświadczenie o niedoyebaniu mózgowym czy jak?  

Do HB2 to musisz kupić PC, przecież na konsolach to będzie ABOMINACJA możesz się już przygotować psychicznie :). 

Opublikowano

Do HB2 to musisz kupić PC, przecież na konsolach to będzie ABOMINACJA możesz się już przygotować psychicznie :). 

Ogra się na PC jak będzie, ale pewnie nie będzie i będzie nieosiągalny na PS5 poziom graficzny.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ogra się na PC jak będzie, ale pewnie nie będzie i będzie nieosiągalny na PS5 poziom graficzny.

Jak co będzie? 

Przeciez HB2 jest day1 w gamepassie :lul:

Na PCMR

Opublikowano
6 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Ok rozumiem, może Ci się nie podoba, a może grałeś w inną grę, lub oglądałeś tylko na Yt. 

Fakt brakuje pecetowych fajerwerków, RT, PT, czy Lumena z UE5, ale na konsolach? Proszę o takie gry, bo UE5 to mogę sobie na PC sprawdzić. 

Nie grałem, oglądałem, ale kompresja YT nie ma tu nic do rzeczy, bo nie chodzi o jakość obrazu, tylko o najzwyczajniej przeciętną grafikę, przecież z miejsca to widać na gameplayach i screenach, które wrzucacie.