Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi A co ja jestem klapem żebym jarał się wszystkim, bo ma takie a nie inne logo? Do tego na co czekam wystarczy mi własny reaserch, a nie reklama czy pokaz. Jestem nadgraczem, wy niebieskie karaluchy.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 6 minut temu, messer88 napisał: dobrych? Co to znaczy? Bo zaraz napiszesz że exów
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Dobrych w ujęciu "mam żółtko na meta, ale jestem exem na PlayStation" albo "branża się nie poznała".
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi No spoko, teraz perspektywa wygląda tak że w tym roku na pleju wyszły 3 exy. Ok. Ale jak do końca roku Sony nic nie da więcej, a na Xboxie będzie Hellblade2, Avowed i Indiana? To będzie w drugą stronę. Tak jak w zeszłym roku, no plejka dostała S2 i Finala. A ja na Xboxie zagrałem w Hi Fi, Starfielda czy Forze. To wszystko wsparte tona wyjebanych multiplatform które zjadły wszystkie napompowane exy. Świetny rok growy
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Co? Kolego, Ty się wczoraj urodziłeś? XDDD Nie chodzi o to, że jakaś gra wyjdzie na Xboxa. Liczą się tylko te które na niego NIE wyjdą i to jest najważniejsza wartość dla klapa. To że będzie to jakieś żółtko na meta oni mają w dupie, bo zracjonalizują to sobie tym, że uwzięli się za nią lewacy albo chujowi recenzenci i to jest tak naprawdę 95 i tak dobrych gier Xbox nie ma. Rzeczowa, krytyczna rozmowa o grach z klapem? Równie dobrze mógłbyś gadać z psem.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 9 minut temu, drozdu7 napisał: No spoko, teraz perspektywa wygląda tak że w tym roku na pleju wyszły 3 exy. Ok. Ale jak do końca roku Sony nic nie da więcej, a na Xboxie będzie Hellblade2, Avowed i Indiana? To będzie w drugą stronę. Tak jak w zeszłym roku, no plejka dostała S2 i Finala. A ja na Xboxie zagrałem w Hi Fi, Starfielda czy Forze. To wszystko wsparte tona wyjebanych multiplatform które zjadły wszystkie napompowane exy. Świetny rok growy Na Sonke bedzie jeszcze Kraków 2. Godzinę temu, Beelzeboss napisał: heh, boty takie zainteresowane xboxem, ze nawet nie obejrzeli. Obejrzałem. Tragedia, tak jak cały xbox. Znowu show pełne gierek z artstylem fortnite i chujowymi animacjami. Amatorszczyzna promowana przez najwieksze korpo, facepalm. Był Silksong ?
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Na Sonke bedzie jeszcze Kraków 2. No ale to jest czasowy ex. To ja mógłbym powiedzieć o Stalkerze 2 na Xboxie. I to jest to co napisał Paolo, wy zawsze dostosujecie narrację tylko pod siebie
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Na Sonce5 Stellarek boży, na xboxie pokaz gier z kosza z przecenami https://www.ign.com/articles/idxbox-april-2024-everything-announced
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 21 minut temu, drozdu7 napisał: No ale to jest czasowy ex. To ja mógłbym powiedzieć o Stalkerze 2 na Xboxie. I to jest to co napisał Paolo, wy zawsze dostosujecie narrację tylko pod siebie Timed 12 msc minimum + wyjdzie też na PC day1 (i tą wersję pewnie większość mających wybór wybierze PC, jak Bloober ogarnie performance jak zawsze, czyli w ogóle :D), przynajmniej tak było mówione, więc to inny rodzaj ekskluzywności, nie wiem jak jest ze Stalkerem 2, ale chyba znacznie krócej, mowa o 3 do 6 miesięcy.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Stalker 2 xd serio? Przecież jak to wyjdzie to będzie cud, a o downgrade i bugach nie mówiąc
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 1 minutę temu, Shen napisał: Na Sonce5 Stellarek boży, na xboxie pokaz gier z kosza z przecenami https://www.ign.com/articles/idxbox-april-2024-everything-announced Serio, kto gra w te indyki non stop na dużej konsoli? Od tego są handheldy, już nawet nie są tworzone newsy na temat tych pokazów. Śmiech na pustej sali. Teraz, Donatello1991 napisał: Stalker 2 xd serio? Przecież jak to wyjdzie to będzie cud, a o downgrade i bugach nie mówiąc Też jestem tego zdania, że to może być potworek na premierę. Deweloperzy wyglądają jak twórcy The Days Before na ostatnich "trailerach" z narracją, "znowu się qrwa" nie wyrobiliśmy :D.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Timed 12 msc minimum + wyjdzie też na PC day1 (i tą wersję pewnie większość mających wybór wybierze PC, jak Bloober ogarnie performance jak zawsze, czyli w ogóle :D), przynajmniej tak było mówione, więc to inny rodzaj ekskluzywności, nie wiem jak jest ze Stalkerem 2, ale chyba znacznie krócej, mowa o 3 do 6 miesięcy. Stalker 2 w piekle developerskim będzie lepszą grą niż Silent Hill 2 od wyrobników z Krakowa którzy brukają legendę swoim przeciętniactwem. Chociaż jak Silent będzie żółto na meta to niebiescy koneserzy gówna dostaną ślinotoku. xddd
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Teraz, drozdu7 napisał: I widzisz, co bym nie napisał wy dalej to robicie xd Sorry, jakoś tak wyszło z tym Stalkerem, ale nikt nie ma co do tej gry wątpliwości, serio???
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Normalny chłop co kocha gry, a nie markę. Xbox to jest główna konsola tej generacji.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Generalnie sporo gier ze wschodniej Europy na koniec 2024: SH2, Stalker 2 i Kingdom Come 2, oby chociaż jedna z nich działała bez 15 patchy. 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Stalker 2 w piekle developerskim będzie lepszą grą niż Silent Hill 2 od wyrobników z Krakowa którzy brukają legendę swoim przeciętniactwem. Chociaż jak Silent będzie żółto na meta to niebiescy koneserzy gówna dostaną ślinotoku. xddd SH2 to survival horror, zatem tam żółte eurojanki są najlepsze <3. Edytowane 29 kwietnia 202429 kwi przez KrYcHu_89
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Sh2 będzie działał, ale nie dowiezie tak jak tego wszyscy oczekują. Obym się mylił, ale jestem gotowy na żółty kolor.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 13 minut temu, Pupcio napisał: Drozdu czemu taki miły chłopak broni tej xboxowskiej c0rwy? Wejdź kolego serdeczny czasem w dział Xboxa i poczytaj jakie mam zdanie o tym co robi MS i wogóle. Nawet PlayStation 5 mam. Po prostu uważam że Xbox sporo rzeczy zrobił lepiej. Nie jestem też jakimś wyznawcą exów Sonowskich, ale lubię bardzo kilka z nich. Ale np Forbidden West? Im dłużej o nim myślę, tym większym kasztanem dla mnie jest Edytowane 29 kwietnia 202429 kwi przez drozdu7
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 12 minut temu, Donatello1991 napisał: Sh2 będzie działał, ale nie dowiezie tak jak tego wszyscy oczekują. Obym się mylił, ale jestem gotowy na żółty kolor. Zero oczekiwań, ale wolę się miło zaskoczyć niż brzydko rozczarować.