Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

dobrych? 

Co to znaczy? Bo zaraz napiszesz że exów 

Opublikowano

No spoko, teraz perspektywa wygląda tak że w tym roku na pleju wyszły 3 exy. Ok.

Ale jak do końca roku Sony nic nie da więcej, a na Xboxie będzie Hellblade2, Avowed i Indiana? To będzie w drugą stronę.

Tak jak w zeszłym roku, no plejka dostała S2 i Finala. A ja na Xboxie zagrałem w Hi Fi, Starfielda czy Forze. To wszystko wsparte tona wyjebanych multiplatform które zjadły wszystkie napompowane exy. Świetny rok growy 

Opublikowano

Co? Kolego, Ty się wczoraj urodziłeś? XDDD

Nie chodzi o to, że jakaś gra wyjdzie na Xboxa. Liczą się tylko te które na niego NIE wyjdą i to jest najważniejsza wartość dla klapa. To że będzie to jakieś żółtko na meta oni mają w dupie, bo zracjonalizują to sobie tym, że uwzięli się za nią lewacy albo chujowi recenzenci i to jest tak naprawdę 95 i tak dobrych gier Xbox nie ma.

Rzeczowa, krytyczna rozmowa o grach z klapem? Równie dobrze mógłbyś gadać z psem.

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał:

No spoko, teraz perspektywa wygląda tak że w tym roku na pleju wyszły 3 exy. Ok.

Ale jak do końca roku Sony nic nie da więcej, a na Xboxie będzie Hellblade2, Avowed i Indiana? To będzie w drugą stronę.

Tak jak w zeszłym roku, no plejka dostała S2 i Finala. A ja na Xboxie zagrałem w Hi Fi, Starfielda czy Forze. To wszystko wsparte tona wyjebanych multiplatform które zjadły wszystkie napompowane exy. Świetny rok growy 

Na Sonke bedzie jeszcze Kraków 2. 

Godzinę temu, Beelzeboss napisał:

heh, boty takie zainteresowane xboxem, ze nawet nie obejrzeli.

Obejrzałem. Tragedia, tak jak cały xbox. Znowu show pełne gierek z artstylem fortnite i chujowymi animacjami. Amatorszczyzna promowana przez najwieksze korpo, facepalm.

Był Silksong :lul:?

Opublikowano
22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Na Sonke bedzie jeszcze Kraków 2. 

No ale to jest czasowy ex. To ja mógłbym powiedzieć o Stalkerze 2 na Xboxie.

I to jest to co napisał Paolo, wy zawsze dostosujecie narrację tylko pod siebie ;)

Opublikowano
21 minut temu, drozdu7 napisał:

No ale to jest czasowy ex. To ja mógłbym powiedzieć o Stalkerze 2 na Xboxie.

I to jest to co napisał Paolo, wy zawsze dostosujecie narrację tylko pod siebie ;)

Timed 12 msc minimum + wyjdzie też na PC day1 (i tą wersję pewnie większość mających wybór wybierze PC, jak Bloober ogarnie performance jak zawsze, czyli w ogóle :D), przynajmniej tak było mówione, więc to inny rodzaj ekskluzywności, nie wiem jak jest ze Stalkerem 2, ale chyba znacznie krócej, mowa o 3 do 6 miesięcy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

Na Sonce5 Stellarek boży, na xboxie pokaz gier z kosza z przecenami

https://www.ign.com/articles/idxbox-april-2024-everything-announced

Serio, kto gra w te indyki non stop na dużej konsoli? Od tego są handheldy, już nawet nie są tworzone newsy na temat tych pokazów. Śmiech na pustej sali. 

Teraz, Donatello1991 napisał:

Stalker 2 xd serio? Przecież jak to wyjdzie to będzie cud, a o downgrade i bugach nie mówiąc 

Też jestem tego zdania, że to może być potworek na premierę. 

Deweloperzy wyglądają jak twórcy The Days Before na ostatnich "trailerach" z narracją, "znowu się qrwa" nie wyrobiliśmy :D. 

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Timed 12 msc minimum + wyjdzie też na PC day1 (i tą wersję pewnie większość mających wybór wybierze PC, jak Bloober ogarnie performance jak zawsze, czyli w ogóle :D), przynajmniej tak było mówione, więc to inny rodzaj ekskluzywności, nie wiem jak jest ze Stalkerem 2, ale chyba znacznie krócej, mowa o 3 do 6 miesięcy. 

Stalker 2 w piekle developerskim będzie lepszą grą niż Silent Hill 2 od wyrobników z Krakowa którzy brukają legendę swoim przeciętniactwem. Chociaż jak Silent będzie żółto na meta to niebiescy koneserzy gówna dostaną ślinotoku. xddd

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał:

I widzisz, co bym nie napisał wy dalej to robicie xd

Sorry, jakoś tak wyszło z tym Stalkerem, ale nikt nie ma co do tej gry wątpliwości, serio???

Opublikowano

Drozdu czemu taki miły chłopak broni tej xboxowskiej c0rwy?

Opublikowano

Generalnie sporo gier ze wschodniej Europy na koniec 2024: SH2, Stalker 2 i Kingdom Come 2, oby chociaż jedna z nich działała bez 15 patchy. 

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Stalker 2 w piekle developerskim będzie lepszą grą niż Silent Hill 2 od wyrobników z Krakowa którzy brukają legendę swoim przeciętniactwem. Chociaż jak Silent będzie żółto na meta to niebiescy koneserzy gówna dostaną ślinotoku. xddd

SH2 to survival horror, zatem tam żółte eurojanki są najlepsze <3. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

Drozdu czemu taki miły chłopak broni tej xboxowskiej c0rwy?

Wejdź kolego serdeczny czasem w dział Xboxa i poczytaj jakie mam zdanie o tym co robi MS i wogóle. 

Nawet PlayStation 5 mam. Po prostu uważam że Xbox sporo rzeczy zrobił lepiej. Nie jestem też jakimś wyznawcą exów Sonowskich, ale lubię bardzo kilka z nich. Ale np Forbidden West? Im dłużej o nim myślę, tym większym kasztanem dla mnie jest

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
12 minut temu, Donatello1991 napisał:

Sh2 będzie działał, ale nie dowiezie tak jak tego wszyscy oczekują. Obym się mylił, ale jestem gotowy na żółty kolor. 

Zero oczekiwań, ale wolę się miło zaskoczyć niż brzydko rozczarować.