Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Todd się śmieje w 21:48, przewiduję więc New Vegas 2 :D. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

:notbad: ale jak takie sztosy wypełnia Game Pass jakie zaprezentowano na ID@Xbox to cieszę się, że nie mam GP od września 2023. Taka różnorodność gatunkowa, że aż mi się srać zachciało.

Opublikowano

I znów wybiórczość ;) dopiero była fajna wrzutka Jedi Ocalały, oczywiście to pomineliscie. Wcześniej Diablo 4 przykładowo. Gry które raczej trudno dziś znaleźć w katalogu PSPlus.

Kurwa ja rozumiem że można woleć ps5, lubieć ich gry itp. huj. Ale klaperstwo to jest naprawdę choroba

Opublikowano

No ale gry dużych wydawców jak Jedi czy Diablo to nie jest to mityczne szukanie innowacji, wynajdywanie koła na nowo, przedzieranie nowych szlaków, odkrywanie nowych lądów. Od tego są indyki ;)
Ja pisałem tylko o ID@Xbox, które wywołało u mnie ogromne wrażenie i stolec.
Jedi fajnie :drakeyeah:
Diablo 4 fajnie :drakeyeah: tym bardziej, że od Blizzkurwy to albo używka za nędzne pieniądze albo właśnie w abonamencie

Choć i tak abonamenty jebać maczetami.

Opublikowano

Jaką ofertę na kwiecień/maj przygotowało PS+?

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Jaką ofertę na kwiecień/maj przygotowało PS+?

Kwiecień? Beznadziejną
Maj? Nie ma jeszcze, prawdopodobnie będzie chujowa

Opublikowano

Liczę zatem Krzysiu, że będziesz zadowolony, że nie opłacasz PS+ od miesiąca X i dasz temu równie głośny wyraz na forumku. Nie zawiedź mnie, tego jednego zawodu moje serduszko nie zniesie :frog:

Opublikowano

Jestem bardzo niezadowolony z PS+ Extra, kończy się w czerwcu i nie zamierzam przedłużać. Tylko promocje i używki.

Opublikowano

@Paolo de Vesir walcz!
Ale ogólnie to beka trochę jak sobie przypomnę samogwałt białostockiego Wezyra na Hi-Fi Rush a teraz wchodzę w temat SB i tam Paolo zabrania się ludziom dobrze bawić :kekw:

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wystarczy status exa i instynktownie kupują te gierki próbując uratować kurwę niebieską. :) 

no ale mówiłeś, że nie kupują exów bo grają w Fortnite. :notlikethis: Coooo!? Czyżby granie w Fortnite to ogólny problem spierdolenia graczy niezależnie od platformy?! Granie w Fortnite to nie jest wina PS5?! Ja pierdole!

Opublikowano

Ahaahah teraz już oficjalnie posługujemy się User Score czy tylko wtedy jak Sonka nie dowozi na meta? ;)

Dobrze że niedługo gierka dla dorosłego świadomego odbiorcy a nie podstarzałych trzepiekoni.

Przypominam że wewnętrzne recki w obozie MS przewidują grę 90 mc.

;)

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

Szanuję, tak wytresować kundle, że walczą za gry których nie kupują ani nie grają. Wystarczy exa i już się zaczynają ślinić - Krzysztof to w ogóle miesza już bekę ze spermiarzy z beka z gry, w dodatku przypisuje mi czyjeś słowa. :kekw:

Widać jak na dłoni, że przy diagnozie niedoyebania mozgowego klapy dostają od razu bon na darmowe PlayStation.

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał:

Ahaahah teraz już oficjalnie posługujemy się User Score czy tylko wtedy jak Sonka nie dowozi na meta? ;)

Dobrze że niedługo gierka dla dorosłego świadomego odbiorcy a nie podstarzałych trzepiekoni.

Przypominam że wewnętrzne recki w obozie MS przewidują grę 90 mc.

;)

No kto by pomyślał, że dupolizy redaktorskie od MS wystawia hb2 9 i 10 xd xd user score ich rozliczy. 

Opublikowano

YETI_skrypt.exe

jesli niska średnia - liczy się user score

jesli wysoka średnia - liczy się średnia

jesli niski userscore i średnia - branża się nie poznała, Mesjasz w skali forumowej

klapy? https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Zwierzęta

Opublikowano

Eee tam, przecież niezależnie od oceny i tak będzie tu zesranie totalne i obrzydzanie gry na wszystkie możliwe sposoby 

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof93 napisał:

Jestem bardzo niezadowolony z PS+ Extra, kończy się w czerwcu i nie zamierzam przedłużać. Tylko promocje i używki.

Musisz głośniej.