Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Belzjebos a czemu nie wrzucasz co miesiąc oferty z plusa? 

Game Pass pomimo często śmieciowych wrzutek to jest i tak o półkę wyżej niż abonament Sony.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czaicie oczekiwać miesiąc w miesiąc co wrzuca do abo zamiast grać w to co cię interesuje?

chętnie poczytam jak to jest od największego fana GP ;) @Paolo de Vesir pisz.

18 minut temu, drozdu7 napisał:

Belzjebos a czemu nie wrzucasz co miesiąc oferty z plusa? 

zmieniliście strategię na:

Spoiler

8oiqhw.jpg.046d231e6eee04b14c66bc9fedf24d47.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

zmieniliście strategię na:

Strategię xD Tak, jest ogólnopolska loża botów, siedzimy przy stole po nocy w kapturach mnichów i planujemy działania, a przewodzi nam furher 20InchDeepThroat

Jak chce się napierdalać w oponenta, że coś mu nie idzie to warto upewnić się, że w swoim narożniku ma się porządek, schludnie i czysto, a nie oszczany kąt w melinie. PS+ to właśnie taki oszczany kąt którego od miesięcy nikt nie sprząta, za to jest powszechnie znany lokalnej żulerni jako bezpieczny kibel, bo psiarnia tam nie zagląda i można w spokoju pozbyć się nadmiaru rompera strong z moszny. GP to przy tym czysta toaleta w pięciogwiazdkowym hotelu, w której komuś siknęło się obok muszli (pewnie miał naszywkę #TeamRed, ale u nich to normalne - celowanie to tylko za pomocą żyroskopu i tak niestety bywa) w tym miesiącu, ale zaraz przyjdzie ekipa i ogarnie wszystko na tip top. Taka różnica

Opublikowano

Już 9 czerwca najważniejsza impreza dla klapów, bo może dadzą Starfielda na jesień 

Opublikowano
47 minut temu, Bzduras napisał:

Jak chce się napierdalać w oponenta, że coś mu nie idzie to warto upewnić się, że w swoim narożniku ma się porządek

Ej ale to wy dzwonicie tym Game Passem. To jedyne co Xbox ma do zaoferowania. Jedyny awaryjny karabin na tej wojnie.

48 minut temu, Bzduras napisał:

GP to przy tym czysta toaleta w pięciogwiazdkowym hotelu,

Nie w pięciogwiazdkowym ale w trzy i to pod warunkiem, że patrzymy w stronę hotelów w Afryce w kurortach krajów takich jak Egipt i Tunezja. :)

PS + jest jak nieczynny hotel, o którym nikt nie wspomina chyba, że się jest botem.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

Ej ale to wy dzwonicie tym Game Passem

Akurat dzisiaj temat game passa zaczął się od takiego posta, może poznajesz nick tego kawalera:

7 godzin temu, Krzysztof93 napisał:

:notbad: ale jak takie sztosy wypełnia Game Pass jakie zaprezentowano na ID@Xbox to cieszę się, że nie mam GP od września 2023. Taka różnorodność gatunkowa, że aż mi się srać zachciało.

No kurwa xd

Opublikowano
27 minut temu, Donatello1991 napisał:

9 czerwca. Dzień zielonego rozczarowania.

Jak nie pokażą Starcrafta 3 i WoWa 2 będziemy zawiedzeni. 

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja płacę z góry za miesiąc/dwa jak wpadnie coś mnie interesującego. Nie zbieram na zapas, bo to dla mnie strata pieniędzy.

o, ja tez. kupiłem kodzik na 2msc za 14 ziko. Masz spencer w podzięce - kup sobie portera komesa, a ja opierdole z 5 gierek po 200ziko :nosacz3:

Jeszcze front mission 1 za 49 lir i fm2 za 79 :banderas:dzienki spencer, razem jebiemy wydawców we wszystkie dziury. Niedługo skonczy sie portowanie.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Ledwo liznąłem f4 i już było więcej charakteru, emocji immersja niż w Starfielda po 15h. 

15h w Starfieldzie do maxymalna dawka, która wytrzyma rozsądny gracz.

Opublikowano
9 godzin temu, Donatello1991 napisał:

15h w Starfieldzie do maxymalna dawka, która wytrzyma rozsądny gracz.

70godzin synu i kosmos ledwie liznięty. 

Aczkolwiek jeśli chodzi ogólnie o setting to fallout>Starfield oczywiście