Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi Belzjebos a czemu nie wrzucasz co miesiąc oferty z plusa? Game Pass pomimo często śmieciowych wrzutek to jest i tak o półkę wyżej niż abonament Sony.
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi Czaicie oczekiwać miesiąc w miesiąc co wrzuca do abo zamiast grać w to co cię interesuje?
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Czaicie oczekiwać miesiąc w miesiąc co wrzuca do abo zamiast grać w to co cię interesuje? chętnie poczytam jak to jest od największego fana GP @Paolo de Vesir pisz. 18 minut temu, drozdu7 napisał: Belzjebos a czemu nie wrzucasz co miesiąc oferty z plusa? zmieniliście strategię na: Spoiler
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi Ja płacę z góry za miesiąc/dwa jak wpadnie coś mnie interesującego. Nie zbieram na zapas, bo to dla mnie strata pieniędzy.
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi 24 minuty temu, Krzysztof93 napisał: zmieniliście strategię na: Strategię xD Tak, jest ogólnopolska loża botów, siedzimy przy stole po nocy w kapturach mnichów i planujemy działania, a przewodzi nam furher 20InchDeepThroat Jak chce się napierdalać w oponenta, że coś mu nie idzie to warto upewnić się, że w swoim narożniku ma się porządek, schludnie i czysto, a nie oszczany kąt w melinie. PS+ to właśnie taki oszczany kąt którego od miesięcy nikt nie sprząta, za to jest powszechnie znany lokalnej żulerni jako bezpieczny kibel, bo psiarnia tam nie zagląda i można w spokoju pozbyć się nadmiaru rompera strong z moszny. GP to przy tym czysta toaleta w pięciogwiazdkowym hotelu, w której komuś siknęło się obok muszli (pewnie miał naszywkę #TeamRed, ale u nich to normalne - celowanie to tylko za pomocą żyroskopu i tak niestety bywa) w tym miesiącu, ale zaraz przyjdzie ekipa i ogarnie wszystko na tip top. Taka różnica
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi Już 9 czerwca najważniejsza impreza dla klapów, bo może dadzą Starfielda na jesień
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi 47 minut temu, Bzduras napisał: Jak chce się napierdalać w oponenta, że coś mu nie idzie to warto upewnić się, że w swoim narożniku ma się porządek Ej ale to wy dzwonicie tym Game Passem. To jedyne co Xbox ma do zaoferowania. Jedyny awaryjny karabin na tej wojnie. 48 minut temu, Bzduras napisał: GP to przy tym czysta toaleta w pięciogwiazdkowym hotelu, Nie w pięciogwiazdkowym ale w trzy i to pod warunkiem, że patrzymy w stronę hotelów w Afryce w kurortach krajów takich jak Egipt i Tunezja. PS + jest jak nieczynny hotel, o którym nikt nie wspomina chyba, że się jest botem.
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Ej ale to wy dzwonicie tym Game Passem Akurat dzisiaj temat game passa zaczął się od takiego posta, może poznajesz nick tego kawalera: 7 godzin temu, Krzysztof93 napisał: ale jak takie sztosy wypełnia Game Pass jakie zaprezentowano na ID@Xbox to cieszę się, że nie mam GP od września 2023. Taka różnorodność gatunkowa, że aż mi się srać zachciało. No kurwa xd
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi 27 minut temu, Donatello1991 napisał: 9 czerwca. Dzień zielonego rozczarowania. Jak nie pokażą Starcrafta 3 i WoWa 2 będziemy zawiedzeni.
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi 9 czerwca 2024 - data ostatecznego rozwiązania kwestii klaperskiej. Nic co Sony wyprodukuje nie będzie mogło się nawet równać z najlepszym 1st party na rynku.
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Ja płacę z góry za miesiąc/dwa jak wpadnie coś mnie interesującego. Nie zbieram na zapas, bo to dla mnie strata pieniędzy. o, ja tez. kupiłem kodzik na 2msc za 14 ziko. Masz spencer w podzięce - kup sobie portera komesa, a ja opierdole z 5 gierek po 200ziko Jeszcze front mission 1 za 49 lir i fm2 za 79 dzienki spencer, razem jebiemy wydawców we wszystkie dziury. Niedługo skonczy sie portowanie. Edytowane 30 kwietnia 202430 kwi przez Beelzeboss
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi Kto cebuli ten cebuli, ja dla pana Microsofta pełną cenę za jakościowy produkt lub usługę.
Opublikowano 1 maja 20241 maj MS chce ożywić trupa dając 60 fps. Co najlepsze to odgapia od Sonki i 40 fps chce dać.
Opublikowano 1 maja 20241 maj Ledwo liznąłem f4 i już było więcej charakteru, emocji immersja niż w Starfielda po 15h. 15h w Starfieldzie do maxymalna dawka, która wytrzyma rozsądny gracz.
Opublikowano 2 maja 20242 maj Stellar Blade 9,3 na ten moment. Czy ktoś powstrzyma niebieskie królestwo?
Opublikowano 2 maja 20242 maj 9 godzin temu, Donatello1991 napisał: 15h w Starfieldzie do maxymalna dawka, która wytrzyma rozsądny gracz. 70godzin synu i kosmos ledwie liznięty. Aczkolwiek jeśli chodzi ogólnie o setting to fallout>Starfield oczywiście