Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze wracając do Uncharted, pamiętacie w dwójce akcje w walącym się budyniek? To był rok 2007, już wówczas Sony robiło takie magiczne rzeczy w grze, mamy 2024, a ten jebany w dope microsoft jest na poziomie tego

20230910_094018.jpg

W 30fps xDDDDDDDD

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

W ogóle @Homelander to co napędza Plejkę to legendy - legendy o jakimś nieosiągalnym poziomie graficznym, złotym środku w grach open world albo mistrzowskiej formule, a potem jakoś nikt tego poza PS nie chce kupować. Ciekawe dlaczego? Pewnie dlatego, że ludzie mają porównanie. Serio, PlayStation to jest kurwa jakiś żart.

Opublikowano

Ja juz o pościgu w U4 nie wspomnę, magicy kodu VS nieudacznicy, których jedynym osiągnięciem jest kolejny crap w 30fps, taka to jest różnica.

Opublikowano

Poczytaj opinie o HFW, Ragnaroku albo Spierdman 2. Hat trick rozczarowań, a potem czytasz jak ludzie kupują na potęgę prereleasy gier MSu na PS5. Może jednak klapom i sympatykom PlayStation wypada w końcu wyciągnąć głowę z dupy, trzeźwo spojrzeć na rzeczywistość i zobaczyć, że w sumie największym osiągnięciem PS5 tej generacji jest pierwsze miejsce w wynikach sprzedaży, bo samo PSStudios leży i kwiczy.

Opublikowano

Paolo de odklejus widze ostro daje w PALNIK w długi weekend :obama:

Opublikowano
7 minut temu, Homelander napisał:

Chyba Ty coś bierzesz mocnego twierdząc, że Gearsy to seria na 8. Obydwie serie to absolutne topy i gry 9+/10 nawet w ich słabszych częściach (U3, GoW4)

Nie pomyliłem się w ogóle 

https://www.metacritic.com/game/gears-5/

To jest poziom największych serii mikrosoftu :dynia:

I oni chcą to wydawać w Królestwie Niebieskim? 

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Nie pomyliłem się w ogóle 

https://www.metacritic.com/game/gears-5/

To jest poziom największych serii mikrosoftu :dynia:

I oni chcą to wydawać w Królestwie Niebieskim? 

2 punkty ponad jebane GOTY 2024 na Plejce. "Najgorsze" Gearsy Vs hypowany średniak. :kekw: YETI o co chodzi, że bycie klapem, uwielbienie do PiSu i niedojebanie mózgowe idzie w parze? Rekrutują was gdzieś, czy tacy się rodzicie? :pawel: Mendrek, YETI, Shen - wszyscy 3 jak od szablonu.

Opublikowano

Mnie się przypomina sytuacja z Magikiem, który symulował choroby psychiczne, żeby nie pójść do wojska, a w konsekwencji naprawdę zwariował i zrobił Magika. De Wowik nie pozwól, żeby rola, którą odgrywasz przejęła nad tobą kontrolę, bo skończysz gorzej niż twoja ziomalka senuła. Nie żartuję, to jest cienka linia i możesz nawet nie zauważyć kiedy nie będzie odwrotu.

Opublikowano

Uncharted? Ja pierdole grałem niedawno w Lost Legacy, strzelajcie sobie tam panowie. Super gierka xddd

Opublikowano

Lost Legacy :banderas: nawet poboczna gra tej serii to nie osiągalny poziom tych obsranych gyrosów

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Lost Legacy :banderas: nawet poboczna gra tej serii to nie osiągalny poziom tych obsranych gyrosów

comment_PYM70ClbsUMgMDa5cRiztcwBkvwMfHAR.gif

Pupcio dawno zatracony w trollingu. Chłopie żebyś ty jeszcze grał w te z Xboxa czy Plejki i miał jakieś porównanie. :kekw: 

Opublikowano

Sorki ale odpadłem na girsach po 10 minutach taka chujnia :/ chociaż to może przez ten kolejny szatański wymysł zwany gejpassem. Wszyscy wiemy jak to gówno odbiera radość z gier wideo :(

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Sorki ale odpadłem na girsach po 10 minutach taka chujnia  chociaż to może przez ten kolejny szatański wymysł zwany gejpassem. Wszyscy wiemy jak to gówno odbiera radość z gier wideo

Dobre zarzutki Pucio, fajnie że znajdujesz czas między sesjami w Call of Juarez i Pumpkin Jack

Opublikowano

porownywanie zajebistego gears of war do tej sraki uncharted... mozna powiedzieć wiele o tej kurwie xbox, ale odpierdolic sie od gearsow.

Opublikowano

Gearsy zaczęły dobrze, ale teraz to tak 3 levele poniżej Uncharted 4 i nigdy się nie zbliżą. Seria cofa się od 18 lat. Gearsy jedynka lepsze od 5tki, nie wspomnę już o fizyce otoczenia...

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

2 punkty ponad jebane GOTY 2024 na Plejce. "Najgorsze" Gearsy Vs hypowany średniak

GOTY 24, czyli Rebirth na plejce ma 92%

Stellar 9.3 i to jest właściwa ocena, a nie tę recenzję od skrzywionych psychicznie lewaków.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Rebirth kolejna gra Sony co niby oceny spoko, a w temacie chłopy modlą się żeby się już skończyło. Nie dziwię się, że czekacie jak psy aż wam z Xboxa w końcu dobra gra skapnie.

3 minuty temu, GearsUp napisał:

@Paolo de Vesir to twój kanał?

Tak, ale to jak byłem jeszcez w formie.

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Uncharted 4 i nigdy się nie zbliżą

Oby do tej cukmanowskiej sraki nie równali. Zaginiony brate i emocje targające psycholem co zabił przez trzy części ponad tysiąc osób 

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Gearsy zaczęły dobrze, ale teraz to tak 3 levele poniżej Uncharted 4 i nigdy się nie zbliżą. Seria cofa się od 18 lat. Gearsy jedynka lepsze od 5tki, nie wspomnę już o fizyce otoczenia...

Czysta, brudna prawda. Girsy jedynka najlepsza część, później prosta pochyla. Ciekawe czy najnowsza część przebije piątkę pod względem chujowizny, gdzie największa zmiana nastąpiła w nazwie. Po prostu twórcy doszli do wniosku, że gra jest tak słaba, że zasługuje tylko na pierwszy człon nazwy :kekw:

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał:

Oby do tej cukmanowskiej sraki nie równali. Zaginiony brate i emocje targające psycholem co zabił przez trzy części ponad tysiąc osób 

Chciałbyś Gearsy z tak ponadczasową fabułą, a nie tylko strzelanie do robocików i tych tam jak się nazywali locustów czy innych obdartusów. 

Gearsy 5 to "Gearsy bez wojny".

Opublikowano

The Coalition to mistrzowie Unreal Engine ale z każdą kolejną częścią jest gorzej :dafuq: 

Prawdziwe marzenie klapów już od czasów PS3:

34391-gears-of-war-collection.png

Opublikowano

Co za pierdolenie. xddd Gearsy 5, zwłaszcza w pierwszych i ostatnich aktach chyba jak nigdy wcześniej pokazują wojnę z perspektywy cywili, z dużą dozą kontekstu dlaczego mieszkańcy niezmilitaryzowani z taką niechęcią traktują COG, nie mówiąć o klimacie horroru i straty jaki towarzyszy tej grze.

Serio, ja się naprawdę zastanawiam czy wy nie gracie w te gry na YouTube.

12 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Gearsy 5 to "Gearsy bez wojny".

Opublikowano
24 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

nie wspomnę już o fizyce otoczenia...

Dawaj Krychu wykład o fizyce otoczenia w grach sonego