Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Chciałbym, żeby spencer ktoregos dnia wstał wczesnie z rana, poszedł pobiegac i z dotlenionym mozgiem podjał decyzję o emeryturze. Niestety to sie spełni, bo jebany fat fuck tylko żre i śpi.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

34 minuty temu, drozdu7 napisał:

Dawaj Krychu wykład o fizyce otoczenia w grach sonego 

Po co? Starczy porównać Gears of War i "Gears" 5

Opublikowano

Ok, czyli grane na YT. Klasyczek.

:kekw:

Zakładam, że najwięksi hejterzy Xboxa ostatni raz mieli z nim kontakt w 2006, jak z Mendrkiem najpierw podawali sobie pada przy stanowisku z X360 we wrocławskim Empiku, a potem…

a potem to już sami wiecie co sobie podawali :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ok, czyli grane na YT. Klasyczek.

Zakładam, że najwięksi hejterzy Xboxa ostatni raz mieli z nim kontakt w 2006, jak z Mendrkiem najpierw podawali sobie pada przy stanowisku z X360 we wrocławskim Empiku, a potem…

a potem to już sami wiecie co sobie podawali

A co mam Ci zainstalować i filmik nagrać? Idź już do lekarza. 

Tylko ślepy nie zobaczy chujowosci Gearsów 4 i 5. Tak, grałem w Gears of War 1 i to nawet jeszcze drugi raz w czasach po releasie 4 i 5 w wersji chujowej - Ultimate i pod każdym niemal względem lepsza niż 4 i 5. 

Opublikowano

Niezła odklejka, ale z przyjemnością sprawdzę twoje konto, bo jak dla mnie to zwykłe pierdolenie. :) Tak oddanego klimatu wojny, zniszczenia miasta, masakry ludności cywilnej i skali jak piątka nie miały żadne Gearsy. Chociaż ekipa z nowej trylogii nie ma charakteru Delty tak całościowo mechaniki tej gry piątka doprowadziła do perfekcji.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezła odklejka, ale z przyjemnością sprawdzę twoje konto, bo jak dla mnie to zwykłe pierdolenie. :) Tak oddanego klimatu wojny, zniszczenia miasta, masakry ludności cywilnej i skali jak piątka nie miały żadne Gearsy. Chociaż ekipa z nowej trylogii nie ma charakteru Delty tak całościowo mechaniki tej gry piątka doprowadziła do perfekcji.

Że Gearsy 1 dobre w 2022 roku i lepsze niz 4 i 5 (moze z wyjatkiem DLC Hivebusters)? Ja pierdole lecz się xD. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie napisałem nic takiego. Napisałem dosłownie na odwrót. XDDD Aż sobie zrobię zrzut ekranu na pamiątkę.

image.thumb.png.8ff5e2359dc4d2ef54ae20dc83299486.png

Dobra, to pokażesz konto czy robisz z gęby dupę?

Pokazywałem jak byłem mały, a reckę jedynki Ultimate PC wrzucałem gdzieś na forum w 2022, z info, że dalej lekko stutteruje na mocnym PC, ale i tak to dużo lepsza gra niż 4 i 5, do tego wciąż zajebiscie wygląda. 

Opublikowano

Dobra, temat zamknięty. XD Kolejny klasyk obok podwyżki GamePassa z 4 do 63zł. :pawel: 

Serio, po co ja się sprzeczam z wami, że na Xboxie są dobre gry jak wy kurwa nie macie punktu odniesienia poza PlayStation? Klapy, ogłaszam wszem wobec i każdemu z osobna, jesteście karykaturami graczy. Cześć z was do tego jebanymi PiSiorami. Dosłownie wolałbym psa na ulicy zapytać o opinię na temat gier niż Was. Jesteście bandą ziobr. 

Nie pozdrawiam :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

Po co? Starczy porównać Gears of War i "Gears" 5

Pokaż mi coś takiego w innej gierce

Z recki Digital Foundry:

Environmental interactions have clearly had a lot of thought put into them, and that extends to destruction. A new system the team calls Swift Destruction allows pre-fractured mesh objects to be destroyed using a vertex shader - this is likely how the game's destructible cover functions. Beyond this, however, there is another impressive gameplay feature in Gears 5: breakable ice. In certain areas, frozen ponds can be used to your advantage - shoot the ice and it breaks, spelling doom to any enemies standing on it.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

https://www.reddit.com/r/GearsOfWar/s/uiZ95C95C5

Polecam poczytać opinie innych ludzi, niż psychofani i spojrzeć w lustro. 

Naprawdę uwielbiałem stare Gearsy, a z nowych części to chyba wolę Tactics niż 4 i 5, mają kilka atutów ale giną w oceanie przeciętności. Trzymam kciuki za 6 anyway...

Screenshot_20240503_182443_Chrome.jpg

Screenshot_20240503_182447_Chrome.jpg

Story was mediocre at best with pacing issues and a semi-interesting protagonist. Kait was not nearly as interesting or well defined as Marcus. The whole choose between two desicion was stupid. Open world was meandering and not well thought out. Tbh the dlc story and pacing was far better than the main game. Content wise it was atrocious during the beginning of its lifespan. With every skin being an insane grind and content being unintresting. It took too long for the game to have meaningful updates. The tuning was pitiful with the lancer being a dominant gun initially. Now every interesting gun has been nerfed and feels unviable except for the same guns that pros have been using forever.It has the worst tuning imo of any gears game. The movement feels restricitive and weightless along with the gore and executions. Horde mode had classes locked to characters and little variety initially. Escape was a waste of development inferior to beast mode and overrun. Emotes were stupid and out of place. But it mostly shit the bed with the store and tuning. That’s why it’s hated. To me it’s the worst Gears game, even including judgement, by a landslide. I’ve put 200 hours in this game and I don’t think ‘ll return unless i’m playing hivebusters. I’ve put more hours into every other gears game than this one. I think it’s personally mediocre at best in multiplayer and overallg okay-good in singleplayer content. Gears 4 and 3 had a wayyyyyy better multiplayer. While gears 2 had a far superior story. Gears 1 had a better atmoshpere. And hell judgement had way more ideas

Opublikowano
16 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Polecam poczytać opinie innych ludzi, niż psychofani i spojrzeć w lustro. 

Ok, wszedłem poczytać 

Cytat

Gears 5 if the best in series, 1 2 or 3 are getting insanely overrated

Stop living in the past.

Gears 5 is the best so far, most in depth storyline and longest campgain ,gorgeous visuals, combat , soundtrack and the most complex characters, what it differs is the emotional impact, while Gears was brutal,funny and shockig it never had such an impact as Latest gear.

Krychu chyba ci się odpalił syndrom exa. Te starsze są głównie exclusivami i dlatego z automatu obrona bo każdy ex to świętość?

Opublikowano

u bociarskich jest grane vampire survivors - gra na komorke, w ktorej tylko porusza sie gałką. Tyle wystarczy wiedziec o tych graczach.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Jednak zasłużone te 9,3 user score dla SB. Bałem się, że to przez cycki.

Nie no jednak empirycznie te 0.3 może jest dodane za cycki xD. 

Opublikowano

Gearsy 1-4 dla mnie sztos gry, 5 to imo była już rozwleczona chujnia 5/10. 

Edytowane przez izon

Opublikowano

Granie babą z towrzyszem murzynem i dodać do tego otwarte lokacje xDD Chyba tylko Paolo aka jedyna osoba na planecie z xboxem może lubić coś takiego :) Dla elity mamy serie uncharted

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Granie babą z towrzyszem murzynem i dodać do tego otwarte lokacje xDD Chyba tylko Paolo aka jedyna osoba na planecie z xboxem może lubić coś takiego  Dla elity mamy serie uncharted

OK, a jakbyś ocenił jakby babka była japońska hotówą? :obama:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

OK, a jakbyś ocenił jakby babka była japońska hotówą? :obama:

10/10! :asax:

Opublikowano

2024 a boty dalej

”spokojnie zaraz się rozkręci „ yebance jak wypierają prawdę , ha tfu na was i to pudło bez duszy :kaz:

Opublikowano

Haha nastepny wariacik z duszą xd 

Co ma się rozkręcić? W zeszłym roku więcej premier niż Sonka, w tym roku kolejne.