Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

taka prawda. Jak wychodzi gra sony to jest celebracja, swieto graczy. Wszyscy graja, wszyscy piszą o grze i społeczność żyje. Na xboxie wieczna stypa i gry z komorek w abonamencie za 60zł (bo przeciez placicie pelna cene, co nie karaluchy?)

Opublikowano

Gry z xboxa są jak seriale z netflixa, obejrzeć i zapomnieć

Opublikowano
19 minut temu, Beelzeboss napisał:

taka prawda. Jak wychodzi gra sony to jest celebracja, swieto graczy. Wszyscy graja, wszyscy piszą o grze i społeczność żyje. Na xboxie wieczna stypa i gry z komorek w abonamencie za 60zł (bo przeciez placicie pelna cene, co nie karaluchy?)

Niesamowite, ze jakoś największy ruch jest przed premierą, a potem długo cisza i niedobitki niemrawo mówią, że w sumie to racja i straszne średniaki wyszły z tych gier. Ragnarok? Spierdolman 2? Forgotten West? Hat trick porażek, gry które potrafią zabić zajawkę.

Opublikowano

Co Ty pierdolisz, przecież to są bardzo dobre i dopracowane gry, a i GoW i Spiderman, mimo wtórności, ocierają się o wybitność. Xbox w tej generacji nawet nie powąchał konsolowego exa takiego kalibru

Opublikowano

Nie no tu Paolo dobrze powiedział :) ile można grać w te gówna z foremki sony? :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Homelander napisał:

Xbox w tej generacji nawet nie powąchał konsolowego exa takiego kalibru

:rotfl:

Pierdolę wszystkie 3 - rozwleczonego GoWa z fabułą sklejoną na kolanie, wywołujące ból zębów dialogi w Horizonie, Spierdolmana który pozostawia po sobie niesmak przeprodukowanej gry.

Każda z nich skończyłem w bólach, żadnej już nie kupię na premierę.

Opublikowano
2 godziny temu, Homelander napisał:

Co Ty pierdolisz, przecież to są bardzo dobre i dopracowane gry, a i GoW i Spiderman, mimo wtórności, ocierają się o wybitność. Xbox w tej generacji nawet nie powąchał konsolowego exa takiego kalibru

I patrząc na ich model projektowy i budżety -> jeszcze długo nie dostarczą. 

Opublikowano

Czy jest na sali doktor ? Taki co leczy dusze ? Boty majaczą w amoku  x taś taś taś bociarze

Opublikowano
40 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

I patrząc na ich model projektowy i budżety -> jeszcze długo nie dostarczą. 

Kurwa Krychu Ty jesteś autentycznie zabawny i uroczy z tą swoją analizą rynku 

Opublikowano
3 hours ago, Beelzeboss said:

moze ktos go do psychiatryka odwiezc? Gry w 2024 z dusza :dynia:

Opublikowano

GoW i Spierdolman - to już odgrzewanie kotletów ze spaloną na węgiel panierką. Ale to i tak lepiej niż głodowanie na guwnoboxie :kekw:

Opublikowano
51 minut temu, Ryuk napisał:

moze ktos go do psychiatryka odwiezc? Gry w 2024 z dusza :dynia:

ale ja nie mam zamiaru ciebie odwiedzać

Opublikowano

Najgorsze w tej całej sytuacji jest to, ze nie ma gdzie uciec z tonącej łajby xbox. Jedyna alternatywa w konsolowym swiecie to playstation, ale ich niekompetencja jeżeli chodzi o backend psn mnie przeraża i nie chce tam inwestować w nic. Jebany xbox zmusi do przejścia na pc...

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Mmmm girsiki :wub: zawsze szanowałem tę wybitną serie gier! :asax:

Opublikowano

Jeszcze przekręcą sztylet zapowiadajac to na "xbox showcase" razem ze wszystkimi platformami.

Opublikowano
6 minut temu, Beelzeboss napisał:

Jeszcze przekręcą sztylet zapowiadajac to na "xbox showcase" razem ze wszystkimi platformami.

"Przekrecą" ci sztylet zapowiadając nową grę? Chyba zbyt emocjonalnie podchodzisz do gierek i konsol. 

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

"Przekrecą" ci sztylet zapowiadając nową grę? Chyba zbyt emocjonalnie podchodzisz do gierek i konsol. 

stul dziób fanboju. Leć do tematu jakiejs gry playstation podzielic sie, ze zagrasz na steam decku.

Opublikowano

Jeśli ci to przeszkadza to będziesz miał problem, bo będzie coraz więcej gier z Playstatation na Steam 

Opublikowano

Mógłby Gaben wydać jakiegoś boxa pod tv ze Steam OS za 4500tys i wojna by się zakończyła ;)

Opublikowano
1 hour ago, Beelzeboss said:

ale ja nie mam zamiaru ciebie odwiedzać

ale mi pojechales. Matma odrobiona na ponieidzialek? Gotow na kartkowke z chemii?