Opublikowano 5 maja 20245 maj Widać po rozdziałce że Hellblade 2 robione z myślą o najpotężniejszej konsoli ever XBOX SERIES X Spencer byQ zajebiście. I day one w gamepassie
Opublikowano 5 maja 20245 maj Za rok na modłę innych gier M$ dorzucą nagle tryb 60 fps przy porównywalnej oprawie: "sorry chłopaki, wiem, że już zagraliście, ale macie 60 fps, znowu nie zmieściliśmy optymalizacji na ten rok w sprincie, jak Bethesda, Arcane i inni xD." Serio co ten Microsoft odpierdala na tych swoich konsolach to ciężko nawet ocenić bez beki.
Opublikowano 5 maja 20245 maj 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Oj czuje, że gra zostanie potraktowana brutalnie. Proste, nie jest exem na Plejkę. Przy średniej wyższej niż Ronin i Astral Sword będzie uważana za crapa.
Opublikowano 5 maja 20245 maj A ja tam myślę że spokojne będą ocenki bo każdy się spodziewa co to będzie, nie jak ze startrekiem reklamowanym jako gra o eksploracji kosmosu.
Opublikowano 5 maja 20245 maj Bardziej chodzi mi o podejście do klienteli konsolowej od co najmniej 2 lat w wypadku Microsoftu, Sony nawet takich magików optymalizacji kodu jak Square Enix zmusza do wytężonej pracy, a Microsoft nie potrafił zmusić ani Bethesdy, ani Arkane, ani NJ, żeby zoptymalizować swoje gry pod konsole wczesniej niż w rok po premierze, gdzie nikt już w te gry nie gra.
Opublikowano 5 maja 20245 maj 28 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Za rok na modłę innych gier M$ dorzucą nagle tryb 60 fps przy porównywalnej oprawie: "sorry chłopaki, wiem, że już zagraliście, ale macie 60 fps, znowu nie zmieściliśmy optymalizacji na ten rok w sprincie, jak Bethesda, Arcane i inni xD." Serio co ten Microsoft odpierdala na tych swoich konsolach to ciężko nawet ocenić bez beki. Dobrze, ze przestałem grac w starfielda to teraz będę mogl doswiadczyc gry w 60 fps a nie, czekaj. Podchodziłem dwa razy i rezygnowałem, bo gra jest jebanym gownem i zwiekszenie fps nic nie da.
Opublikowano 5 maja 20245 maj 1 godzinę temu, Daffy napisał: Może będzie tryb z lepszą rozdzielczością ale dodatkowo z dwa razy większymi pasami by to govno amerykańskie się nie roztopiło Ogra się jak wydadzą na Sonke. Wtedy 4k/60fps. Najlepsza konsolowa jakość. Z góry dzięki za beta testy frajerzy. Edytowane 5 maja 20245 maj przez LiŚciu
Opublikowano 5 maja 20245 maj Wyciekła lista miejsc w Polsce gdzie Xbox sprzedaje się najlepiej: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Szpitale_psychiatryczne_w_Polsce + dodatkowo Białystok
Opublikowano 5 maja 20245 maj 16 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Sony nawet takich magików optymalizacji kodu jak Square Enix zmusza do wytężonej pracy To niezbyt im to wychodzi, bo ostatnie 3 gry od SE działają na PS5 jak jebane gówno.
Opublikowano 5 maja 20245 maj Ale co wy się tak przejmujecie, przecież nie macie Xboxów bo to trup, w gry z gejpassa też nie gracie bo to średniaki. To skąd to poruszenie? Zostańcie sobie przy plejstejszyn gdzie gra na poziomie Lies of P jest ogromnym sukcesem, a grę 92mc spełnienie marzeń dziecięcych kupił co 25-ty użytkownik konsoli. Tam wam dobrze, więc nie przejmujecie się tym co na zielonych łąkach
Opublikowano 5 maja 20245 maj 31 minut temu, Donatello1991 napisał: Ale dają wybór u nie mają pasów na pół ekranu. Ten performance to żaden wybór, bo działa obleśnie na PS5. 30 klatek Hellblade 2 można przynajmniej wytłumaczyć porażającą grafiką i zasobożernym silnikiem.
Opublikowano 5 maja 20245 maj Korytarze wąskie niczym u wezyra na piętrze w Tworkach, czarne pasy na pół ekranu, ponoć najmocniejsza konsola na świecie i czarodzieje rzucają 900p w 30fps, ale przynajmniej jest szansa że wkoncu Xbox dostanie grę ładniejszą niż Uncharted4
Opublikowano 5 maja 20245 maj Nie wiem o co chodzi z tym Uncharted 4, ale na Xboxie od kilku lat są już znacznie lepiej wyglądające gry. No, ale skąd ty to możesz widzieć jak grasz na SteamBece?
Opublikowano 5 maja 20245 maj Steam Deck? Najlepszy przenośniak, nawet redaktorzy oraz nowi wydawcy LEGENDARNEGO magazynu o grach to wiedzą zabierając go ze sobą na majóweczkę
Opublikowano 5 maja 20245 maj Czy możemy przedyskutować fakt, że Ficuś będzie SteamDeckowcem jeszcze przez mniej wiecej najbliższy rok? Potem Switch 2 i znów transfer do obozu Nintendo jak transfer Ruchu do I. ligi.
Opublikowano 5 maja 20245 maj Switch2, deck2, PS5pro, z kurewka xboxowa już nigdy bo tylko syfem można się zarazić
Opublikowano 5 maja 20245 maj Wybrać xboxa czy ps5 na którym lepiej działają "exy" xbeki? hmmmmmmmmmmmmmm
Opublikowano 5 maja 20245 maj Hmmm ekosystem Xboxa, najlepszy pad, abonament i 1st party na rynku Vs niezauważalnie lepsza wydajność w 0.1%, DualDildo i gry za 3.5 bomby HMMMM NO NIE WIEM NIE WIEM PlayStation to choroba, kupno tego śmiecia to masochizm.