Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Widać po rozdziałce że Hellblade 2 robione z myślą o najpotężniejszej konsoli ever XBOX SERIES X :) Spencer byQ zajebiście. I day one w gamepassie :pepegasm: :obama:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Za rok na modłę innych gier M$ dorzucą nagle tryb 60 fps przy porównywalnej oprawie: "sorry chłopaki, wiem, że już zagraliście, ale macie 60 fps, znowu nie zmieściliśmy optymalizacji na ten rok w sprincie, jak Bethesda, Arcane i inni xD."

Serio co ten Microsoft odpierdala na tych swoich konsolach to ciężko nawet ocenić bez beki. 

Opublikowano

A ja tam myślę że spokojne będą ocenki bo każdy się spodziewa co to będzie, nie jak ze startrekiem reklamowanym jako gra o eksploracji kosmosu. 

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o podejście do klienteli konsolowej od co najmniej 2 lat w wypadku Microsoftu, Sony nawet takich magików optymalizacji kodu jak Square Enix zmusza do wytężonej pracy, a Microsoft nie potrafił zmusić ani Bethesdy, ani Arkane, ani NJ, żeby zoptymalizować swoje gry pod konsole wczesniej niż w rok po premierze, gdzie nikt już w te gry nie gra. 

Opublikowano
28 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Za rok na modłę innych gier M$ dorzucą nagle tryb 60 fps przy porównywalnej oprawie: "sorry chłopaki, wiem, że już zagraliście, ale macie 60 fps, znowu nie zmieściliśmy optymalizacji na ten rok w sprincie, jak Bethesda, Arcane i inni xD."

Serio co ten Microsoft odpierdala na tych swoich konsolach to ciężko nawet ocenić bez beki. 

Dobrze, ze przestałem grac w starfielda to teraz będę mogl doswiadczyc gry w 60 fps 

a nie, czekaj. Podchodziłem dwa razy i rezygnowałem, bo gra jest jebanym gownem i zwiekszenie fps nic nie da.

Opublikowano
1 godzinę temu, Daffy napisał:

Może będzie tryb z lepszą rozdzielczością ale dodatkowo z dwa razy większymi pasami by to govno amerykańskie się nie roztopiło 

Screenshot_2024-05-05-08-46-44-21_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

Ogra się jak wydadzą na Sonke. Wtedy 4k/60fps. Najlepsza konsolowa jakość. 

Z góry dzięki za beta testy frajerzy. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ale co wy się tak przejmujecie, przecież nie macie Xboxów bo to trup, w gry z gejpassa też nie gracie bo to średniaki. 

To skąd to poruszenie?

Zostańcie sobie przy plejstejszyn gdzie gra na poziomie Lies of P jest ogromnym sukcesem, a grę 92mc spełnienie marzeń dziecięcych kupił co 25-ty użytkownik konsoli.

Tam wam dobrze, więc nie przejmujecie się tym co na zielonych łąkach 

Opublikowano
31 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ale dają wybór u nie mają pasów na pół ekranu.

Ten performance to żaden wybór, bo działa obleśnie na PS5. 30 klatek Hellblade 2 można przynajmniej wytłumaczyć porażającą grafiką i zasobożernym silnikiem. :reggie:

Opublikowano

Korytarze wąskie niczym u wezyra na piętrze w Tworkach, czarne pasy na pół ekranu, ponoć najmocniejsza konsola na świecie i czarodzieje rzucają 900p w 30fps, ale przynajmniej jest szansa że wkoncu Xbox dostanie grę ładniejszą niż Uncharted4 

Opublikowano

Steam Deck? Najlepszy przenośniak, nawet redaktorzy oraz nowi wydawcy LEGENDARNEGO magazynu o grach to wiedzą zabierając go ze sobą na majóweczkę :)

image.thumb.png.e5f5ff9a4ed601f005df6121d73b4e68.png

Opublikowano

Nie no ten świeżak chyba do odstrzału jak jest stim bekowcem :) 

Opublikowano

Switch2, deck2, PS5pro, z kurewka xboxowa już nigdy bo tylko syfem można się zarazić 

Opublikowano

Wybrać xboxa czy ps5 na którym lepiej działają "exy" xbeki? hmmmmmmmmmmmmmm

Opublikowano

Hmmm ekosystem Xboxa, najlepszy pad, abonament i 1st party na rynku Vs niezauważalnie lepsza wydajność w 0.1%, DualDildo i gry za 3.5 bomby

HMMMM NO NIE WIEM NIE WIEM

PlayStation to choroba, kupno tego śmiecia to masochizm.