Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Klapy w ciężkim szoku że oni wypinali dupsko przy każdej okazji a tu poważni gracze raz jebli pięścią w stół i Sory osrane

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Beka z sony, helldivers kura znoszaca złote jajka i musieli zjebac:kaz:

Opublikowano

Famitsu sales jednak później i chyba z 2ch tygodni razem, bo Golden Week w Jp, ale będzie grubo jak koreański Stellarek podbije Japonie <3. 

Opublikowano

Ciekawe jak chcieli, żeby gracze z Zimbabwe podłączyli PSN, chyba ktoś zasabotował ten projekt xD.

Ogólnie wszystko byłoby ok, jakby ta integracja była od początku, bo tak robią wszyscy, Steam po prostu nie sprzedawałby gry w wybranych krajach, a teraz już nie ma odwrotu tylko wyłączyć integracje dla wybranych. 

:leo: nawet po takim fuckupie 10000x lepiej niż 

image.png.7fce56833a504d1748d85771e84171c8.png

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

ktos wie ile famitsu dalo average blade? Bo nie wiem czy mozna juz robic beke z krzysia

55 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Średniak 82 na 100 sprzedany dupą Wirtualnej nastolatki. Upadek.

Ale z ciebie lewak i pedal :) (tak pewnie kazdy klap mysli bo cie nie jara wirtualna dupa nastolatki) 

Opublikowano
Godzinę temu, Ryuk napisał:

ktos wie ile famitsu dalo average blade? Bo nie wiem czy mozna juz robic beke z krzysia

Ale z ciebie lewak i pedal  (tak pewnie kazdy klap mysli bo cie nie jara wirtualna dupa nastolatki) 

Następne Famitsu dopiero w środa/czwartek z 2 tygodni recki i sprzedaż w Jp retail, pisałem, że mieli golden week w  królestwie gamingu. 

Opublikowano
1 minute ago, KrYcHu_89 said:

Następne Famitsu dopiero w środa/czwartek z 2 tygodni recki i sprzedaż w Jp retail, pisałem, że mieli golden week w  królestwie gamingu. 

ja nawiazywalem do tego twojego postu ze na bank bedzie 40/40 dla average blade. 

Spoiler

Ale portfel juz mam gotowy na ps5 pro i gta 6 bundle :) 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Straszna nędza mu być, że się rzucili na Stellarka :(

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał:

ja nawiazywalem do tego twojego postu ze na bank bedzie 40/40 dla average blade. 

Japońska prasa o Koreańczykach hmm, wątpię, gdzie pisałem o 40/40? Przesłanki są tylko o astronomicznych salesach w stosunku do Lies of P. 

Opublikowano

Jeszcze większa, że zamiast grać to siedzi się nad japońskim kurwa magazynem i czeka na wyniki sprzedaży xd

Opublikowano
1 minute ago, KrYcHu_89 said:

Japońska prasa o Koreańczykach hmm, wątpię, gdzie pisałem o 40/40? Przesłanki są tylko o astronomicznych salesach w stosunku do Lies of P. 

On 2/14/2024 at 10:59 AM, KrYcHu_89 said:

Stellar Blade wszystkich rozjebie!

Przeczuwam Famitsu 40/40. 

mowisz i masz :)#dublinpamieta

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Jeszcze większa, że zamiast grać to siedzi się nad japońskim kurwa magazynem i czeka na wyniki sprzedaży xd

Stellar Blade to przecież erotyczny Survival Horror, gra się tylko nocą. 

Teraz, Ryuk napisał:

mowisz i masz :)#dublinpamieta

ok, może to była prowokacja 

Opublikowano

Dawaj jeszcze jednego klauna, bo śledzenie japońskiego magazynu i wyników sprzedaży czy robienie z dupy analiz rynkowych zamiast grania bawi niesamowicie xD A klaun to tylko dowód, że pocieram w odpowiednim miejscu, bo boli.

Opublikowano

Krychu dalej nie może pogodzić się z tym że sony od 2015 nie dostało dobrego exa na swoje sprzęty?? GRUBO

Opublikowano

Jest szansa że przez tydzień będzie nr1 w kkw i na 7dni zbije z tronu Mario kart 8 deluxe 

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Krychu dalej nie może pogodzić się z tym że sony od 2015 nie dostało dobrego exa na swoje sprzęty?? GRUBO

Może nie ma ten Stellar sznytu BB 2015, ani fabuły TLOU2 2020, ale to wciąż świetna produkcja z masą kostiumów - 10/10. :leo:

Opublikowano
Just now, KrYcHu_89 said:

Może nie ma ten Stellar sznytu BB 2015, ani fabuły TLOU2 2020, ale to wciąż świetna produkcja z masą kostiumów - 10/10. :leo:

Krzys widzi dupe i daje 10/10 :)

Opublikowano

Tak zupełnie serio 

Spoiler

Na razie zagrałem 10h i dostrzegam minusy, oczywiście ocena 9.3/10 nie jest na miejscu, ale to wciąż świetna gra. 

Opublikowano
5 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Tak zupełnie serio 

Hide contents

Na razie zagrałem 10h i dostrzegam minusy, oczywiście ocena 9.3/10 nie jest na miejscu, ale to wciąż świetna gra. 

czyli 8.2/10

Opublikowano
1 minutę temu, Ryuk napisał:

czyli 8.2/10

Być może okolice 8.5 jest to dobra ocena tego tytułu, dałbym tyle po 30% gry

Opublikowano

Ej to musicie ustalić jedna wersje bo już czytałem że to poziom Bloodborna i top 10 żyćka

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Ej to musicie ustalić jedna wersje bo już czytałem że to poziom Bloodborna i top 10 żyćka

Dla niektórych, co ukończyli to jak widać jest topka życia, ale zobaczymy, czy za rok dalej będzie :D.