Opublikowano 6 maja 20246 maj Klapy w ciężkim szoku że oni wypinali dupsko przy każdej okazji a tu poważni gracze raz jebli pięścią w stół i Sory osrane
Opublikowano 6 maja 20246 maj Famitsu sales jednak później i chyba z 2ch tygodni razem, bo Golden Week w Jp, ale będzie grubo jak koreański Stellarek podbije Japonie <3.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Sonka ugieła się pod naporem bombardowania negatywami laptokarzy przesiadujacych na taboretach w swoich centrach dowodzenia Edytowane 6 maja 20246 maj przez Pierre Deck
Opublikowano 6 maja 20246 maj Ciekawe jak chcieli, żeby gracze z Zimbabwe podłączyli PSN, chyba ktoś zasabotował ten projekt xD. Ogólnie wszystko byłoby ok, jakby ta integracja była od początku, bo tak robią wszyscy, Steam po prostu nie sprzedawałby gry w wybranych krajach, a teraz już nie ma odwrotu tylko wyłączyć integracje dla wybranych. nawet po takim fuckupie 10000x lepiej niż Edytowane 6 maja 20246 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 6 maja 20246 maj ktos wie ile famitsu dalo average blade? Bo nie wiem czy mozna juz robic beke z krzysia 55 minutes ago, Paolo de Vesir said: Średniak 82 na 100 sprzedany dupą Wirtualnej nastolatki. Upadek. Ale z ciebie lewak i pedal (tak pewnie kazdy klap mysli bo cie nie jara wirtualna dupa nastolatki)
Opublikowano 6 maja 20246 maj Godzinę temu, Ryuk napisał: ktos wie ile famitsu dalo average blade? Bo nie wiem czy mozna juz robic beke z krzysia Ale z ciebie lewak i pedal (tak pewnie kazdy klap mysli bo cie nie jara wirtualna dupa nastolatki) Następne Famitsu dopiero w środa/czwartek z 2 tygodni recki i sprzedaż w Jp retail, pisałem, że mieli golden week w królestwie gamingu.
Opublikowano 6 maja 20246 maj 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Następne Famitsu dopiero w środa/czwartek z 2 tygodni recki i sprzedaż w Jp retail, pisałem, że mieli golden week w królestwie gamingu. ja nawiazywalem do tego twojego postu ze na bank bedzie 40/40 dla average blade. Spoiler Ale portfel juz mam gotowy na ps5 pro i gta 6 bundle Edytowane 6 maja 20246 maj przez Ryuk
Opublikowano 6 maja 20246 maj 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Następne Famitsu dopiero w środa/czwartek z 2 tygodni recki i sprzedaż w Jp retail, pisałem, że mieli golden week w królestwie gamingu. Straszna nędza mu być, że się rzucili na Stellarka
Opublikowano 6 maja 20246 maj Teraz, Ryuk napisał: ja nawiazywalem do tego twojego postu ze na bank bedzie 40/40 dla average blade. Japońska prasa o Koreańczykach hmm, wątpię, gdzie pisałem o 40/40? Przesłanki są tylko o astronomicznych salesach w stosunku do Lies of P.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Jeszcze większa, że zamiast grać to siedzi się nad japońskim kurwa magazynem i czeka na wyniki sprzedaży xd
Opublikowano 6 maja 20246 maj 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Japońska prasa o Koreańczykach hmm, wątpię, gdzie pisałem o 40/40? Przesłanki są tylko o astronomicznych salesach w stosunku do Lies of P. On 2/14/2024 at 10:59 AM, KrYcHu_89 said: Stellar Blade wszystkich rozjebie! Przeczuwam Famitsu 40/40. mowisz i masz #dublinpamieta
Opublikowano 6 maja 20246 maj Teraz, Bzduras napisał: Jeszcze większa, że zamiast grać to siedzi się nad japońskim kurwa magazynem i czeka na wyniki sprzedaży xd Stellar Blade to przecież erotyczny Survival Horror, gra się tylko nocą. Teraz, Ryuk napisał: mowisz i masz #dublinpamieta ok, może to była prowokacja
Opublikowano 6 maja 20246 maj Dawaj jeszcze jednego klauna, bo śledzenie japońskiego magazynu i wyników sprzedaży czy robienie z dupy analiz rynkowych zamiast grania bawi niesamowicie xD A klaun to tylko dowód, że pocieram w odpowiednim miejscu, bo boli.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Krychu dalej nie może pogodzić się z tym że sony od 2015 nie dostało dobrego exa na swoje sprzęty?? GRUBO
Opublikowano 6 maja 20246 maj Jest szansa że przez tydzień będzie nr1 w kkw i na 7dni zbije z tronu Mario kart 8 deluxe
Opublikowano 6 maja 20246 maj 7 minut temu, Pupcio napisał: Krychu dalej nie może pogodzić się z tym że sony od 2015 nie dostało dobrego exa na swoje sprzęty?? GRUBO Może nie ma ten Stellar sznytu BB 2015, ani fabuły TLOU2 2020, ale to wciąż świetna produkcja z masą kostiumów - 10/10.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Just now, KrYcHu_89 said: Może nie ma ten Stellar sznytu BB 2015, ani fabuły TLOU2 2020, ale to wciąż świetna produkcja z masą kostiumów - 10/10. Krzys widzi dupe i daje 10/10
Opublikowano 6 maja 20246 maj Tak zupełnie serio Spoiler Na razie zagrałem 10h i dostrzegam minusy, oczywiście ocena 9.3/10 nie jest na miejscu, ale to wciąż świetna gra.
Opublikowano 6 maja 20246 maj 5 minutes ago, KrYcHu_89 said: Tak zupełnie serio Hide contents Na razie zagrałem 10h i dostrzegam minusy, oczywiście ocena 9.3/10 nie jest na miejscu, ale to wciąż świetna gra. czyli 8.2/10
Opublikowano 6 maja 20246 maj 1 minutę temu, Ryuk napisał: czyli 8.2/10 Być może okolice 8.5 jest to dobra ocena tego tytułu, dałbym tyle po 30% gry
Opublikowano 6 maja 20246 maj Ej to musicie ustalić jedna wersje bo już czytałem że to poziom Bloodborna i top 10 żyćka
Opublikowano 6 maja 20246 maj 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Ej to musicie ustalić jedna wersje bo już czytałem że to poziom Bloodborna i top 10 żyćka Dla niektórych, co ukończyli to jak widać jest topka życia, ale zobaczymy, czy za rok dalej będzie :D.