Opublikowano 7 maja 20247 maj 17 godzin temu, drozdu7 napisał: Ej to musicie ustalić jedna wersje bo już czytałem że to poziom Bloodborna i top 10 żyćka Dzisiaj już 9/10 bym dał, Sekiro moment Shif Upa.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Studia odpowiedzialne za Redfalla i HIFI Rush zamknięte. No z Redfallem wiadomo, zapierdalają na galerze od dnia premiery. Ale HIFI Rush musiał mocno zbombić, mimo, że dostępny w Gamepass.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 1 minutę temu, Homelander napisał: Studia odpowiedzialne za Redfalla i HIFI Rush zamknięte. No z Redfallem wiadomo, zapierdalają na galerze od dnia premiery. Ale HIFI Rush musiał mocno zbombić, mimo, że dostępny w Gamepass. No zamykać tak utalentowane studia to można tylko z excelem w ręku, debile.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Xbox widze jak zwykle w formie zabijając studio które zrobiło jedyną dobrą grę na ten sprzęt od dekady!
Opublikowano 7 maja 20247 maj 9 minut temu, Pupcio napisał: Xbox widze jak zwykle w formie zabijając studio które zrobiło jedyną dobrą grę na ten sprzęt od dekady! To jest niesamowity sukces Microsoftu!
Opublikowano 7 maja 20247 maj Dopiero śmiali się z Sony, ale Sony Boże wybrnęło. Karma wróciła. HI fi Rush 2 oczekiwane przez miliony żegnaj. Tak zabić firmę. TEW3 też pogrzebany. Co za paskudna firma.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Teraz, Donatello1991 napisał: Dopiero śmiali się z Sony, ale Sony Boże wybrnęło. Karma wróciła. HI fi Rush 2 oczekiwane przez miliony żegnaj. Tak zabić firmę. TEW3 też pogrzebany. Co za paskudna firma. Sony mogło poczekać z tym linkowaniem kont 1 dzień, dzisiaj by podlinkowali nawet Zimbabwe .
Opublikowano 7 maja 20247 maj 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Dopiero śmiali się z Sony, ale Sony Boże wybrnęło. Karma wróciła. HI fi Rush 2 oczekiwane przez miliony żegnaj. Tak zabić firmę. TEW3 też pogrzebany. Co za paskudna firma. Ano lipa Panie. Robisz najwyżej ocenianą na Xboxa grę i Ci tak dziękują. Ale Sony też koorwy nie oszukujmy się
Opublikowano 7 maja 20247 maj 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Ano lipa Panie. Robisz najwyżej ocenianą na Xboxa grę i Ci tak dziękują. Ale Sony też koorwy nie oszukujmy się Mimo wszystko, nawet PRowo większego gówna, niż zamykanie studia odpowiedzialnego za swój ostatni hit nie widziałem, to beczka śmiechu. Pewnie następne Ninja Theory, nie ma nic bardziej niszowego i drogiego niż piękny Hellblade 2 na kilka godzin, którego nikt poza gamepassem przecież nie kupi, a na pewno kosztowało to krocie. Edytowane 7 maja 20247 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 7 maja 20247 maj Tango? Może w PSS uchodziliby za gwiazdy, ale w XGS to za niski poziom.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Teraz, Paolo de Vesir napisał: Tango? Może w PSS uchodziliby za gwiazdy, ale w XGS to za niski poziom. Myślałem, że przynajmniej w tym smutnym dniu się skruszysz, ale widzę, że nie xD.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tango? Może w PSS uchodziliby za gwiazdy, ale w XGS to za niski poziom. Nie oczekujemy od takiego bezguścia jak Ty jakiejkolwiek sensownej opinii o dobrej grze. Ale jak ktoś przypadkiem trafi na ten debilni tekst to podpowiadam ze to studio zrobiło dwie części The Evil Within które są mega dobrymi horrorami. Spencer kacie zajebany!!!
Opublikowano 7 maja 20247 maj oczywiscie. hellblade to bedzie wtopa. Double fine tez moze zabierac rzeczy z biura.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 24 minuty temu, LiŚciu napisał: Spencer kacie zajebany!!! Ja myślę że tam Spencer to już niewiele ma do gadania
Opublikowano 7 maja 20247 maj 46 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Myślałem, że przynajmniej w tym smutnym dniu się skruszysz, ale widzę, że nie xD. Nie no, nie mam ani sentymentu ani dobrych wspomnień z ich grami. TEW było spoczko, ale ci co się bardziej na horrorkach znają już narzekali na TEW2. Potem dostaliśmy naprawdę średniawe Ghostwire Tokyo (czyli jakby nie patrzeć dużą grę) i HiFi Rush które dla mnie było po prostu w porządku gierką. Nie jest to ani zamknięcie Playgrounds, ani Blizzarda ani innego studia na gry których bym szczególnie czekał.
Opublikowano 7 maja 20247 maj oczywiście, tzw TEMAT ZASTĘPCZY Tango zamknięte chyba tylko dlatego, że knurowi nie chciało się latać do Japonii na pokaz gameplaya.