Opublikowano 7 maja 20247 maj 2 minuty temu, Pupcio napisał: pc kurwiszony nie znają się na dobrych grach?! A to ci nowość Jak widać jebane klapy ani fagi też się nie poznały.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 7 minut temu, Pupcio napisał: pc kurwiszony nie znają się na dobrych grach?! A to ci nowość Posiadane sprzęty pucia: kurwiszonowy laptop
Opublikowano 7 maja 20247 maj Przecież pececiaki dopiero odmówili namaszczenia psn przez Sony. Steamowa sekta.
Opublikowano 7 maja 20247 maj To że xboty nie znają się na grach i nie wsparły odpowiednio HiFi Rush nie jest żadnym zaskoczeniem, ale że tacy koneserzy gamingu jak posiadacze PS5 nie kupili HiFi Rush to jednak jestem rozczarowany.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 2 minuty temu, ASX napisał: To że xboty nie znają się na grach i nie wsparły odpowiednio HiFi Rush nie jest żadnym zaskoczeniem, ale że tacy koneserzy gamingu jak posiadacze PS5 nie kupili HiFi Rush to jednak jestem rozczarowany. Faktycznie, bo sprzedaż hi fi rusz na ps5 miała wpływ na zamknięcie, które było planowane od miesięcy. Dopiero szczekanie było, że hi fi sea i grounsed to topka sprzedaży na Sony. Zaraz się okaże że więcej kopii poszło niż na xszmacie i pc razem wziętych.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Faktycznie, bo sprzedaż hi fi rusz na ps5 miała wpływ na zamknięcie, które było planowane od miesięcy. Dopiero szczekanie było, że hi fi sea i grounsed to topka sprzedaży na Sony. Zaraz się okaże że więcej kopii poszło niż na xszmacie i pc razem wziętych. To na pewno, gier na Xboxa się nie kupuję od początku gamepassa.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Raczej pokazuje, że ta misternie budowana narracja o niebieskich koneserach to zwykła mrzonka, bo PlayStation to od zawsze była konsola dla każuala. Xboxa wybierano zaś świadomie, więc jak HiFiRush nie zwojowało tam rynku to tylko pokazuje, że to naprawdę nie było nic specjalnego (jak pisałem już wielokrotnie w normalnych tematach growych).
Opublikowano 7 maja 20247 maj Przeciez HiFi Rush nie był robiony dla pieniędzy, tylko pod oceny. Tango było już wcześniej do wyjebania. Dla pieniędzy robili Redfalla xD.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Jakie w ogóle porównanie. Na PS5 wjezdza taki Stellar Blade ludzie się cieszą a na Xbox news o zamknięciu studia od takich hitów jak EW czy Ghostwire nie wspomnę o hi fi. Masakra co ten MS odwala.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Podobna sytuacja jak Sunset Overdrive i Insomniac, nawet gra podobna xD. Teraz, Paolo de Vesir napisał: Cieszą się z gier na 82, bo na Plejce jest jebana bieda growa od 2021. To jest gra 8.8-9 a może i 9.3/10, potencjał na 3-5 mln do końca roku w pełnej cenie 3ipół bomby. Nie ma porównania.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Gra pociągnięta przed dupiatą bohaterkę o twarzy nastolatki i status exa. Jak chłopy w temacie piszą, że fabułą rozwala Niera albo to top gierka generacji to już wiem, że tych oszołomów nie ma co brać na serio.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Bo rozwala. Tylko trzeba zagrać i przejść. Daliby jakąś brzydka koze z rodziny xboxa i oceny od graczy byłyby takie same.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Gra pociągnięta przed dupiatą bohaterkę o twarzy nastolatki i status exa. Jak chłopy w temacie piszą, że fabułą rozwala Niera albo to top gierka generacji to już wiem, że tych oszołomów nie ma co brać na serio. Z tą fabułą to akurat nie wiem, może za dużo dopaminy, ale wszystko inne tak. Po 66% gry. Teraz, Donatello1991 napisał: Bo rozwala. Tylko trzeba zagrać i przejść. Daliby jakąś brzydka koze z rodziny xboxa i oceny od graczy byłyby takie same. Juz po jestes? Podobno najlepsze na koniec zostawili <3
Opublikowano 7 maja 20247 maj 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Z tą fabułą to akurat nie wiem, może za dużo dopaminy, ale wszystko inne tak. Po 66% gry. Juz po jestes? Podobno najlepsze na koniec zostawili <3 W piątek skończyłem.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Bo rozwala. Tylko trzeba zagrać i przejść. Daliby jakąś brzydka koze z rodziny xboxa i oceny od graczy byłyby takie same. Jakby nie było statusu exa to byłoby kolejny slasherek a rynku, a tak robi się z gry mesjasza. No klasyczek na forum. Pragnę zauważyć, że w temacie Ronina 7/10 (no nie oszukujmy się, wstyd) już budowana jest narracja, że perła, a WoLongowi o znacznie lepszych ocenach i ciekawszym settingu zarzucało się słabą jakość, bo gra do XGP. xddd Serio, nie wiem jak możecie nie zauważać, że status exa i cena 3 stów od razu uruchamiacie dodatkowe neurony na bronienie sonki. xddd
Opublikowano 7 maja 20247 maj 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Jakby nie było statusu exa to byłoby kolejny slasherek a rynku, a tak robi się z gry mesjasza. No klasyczek na forum. Pragnę zauważyć, że w temacie Ronina 7/10 (no nie oszukujmy się, wstyd) już budowana jest narracja, że perła, a WoLongowi o znacznie lepszych ocenach i ciekawszym settingu zarzucało się słabą jakość, bo gra do XGP. xddd Serio, nie wiem jak możecie nie zauważać, że status exa i cena 3 stów od razu uruchamiacie dodatkowe neurony na bronienie sonki. xddd Nie.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Dla mnie po demie mega średniawa, gra jakich wiele na rynku, ale przynajmniej chujowa jako slasher. Tylko ja nie miałem postu growego od końca 2021, więc może po prostu nie rzuciłem się z głodu na byle co.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Dla mnie po demie mega średniawa, gra jakich wiele na rynku, ale przynajmniej chujowa jako slasher. Tylko ja nie miałem postu growego od końca 2021, więc może po prostu nie rzuciłem się z głodu na byle co. No system walki akurat dostaje kilka razy mocne pierdolniecie, w demo to mało pokazali, nawet w boss rush.
Opublikowano 7 maja 20247 maj smietnikpass tez juz stoi na progu. Jeżeli oni beda chcieli robic tylko blockbustery, to jak maja byc netflixem gamingu bez mniejszych gier wypelniajacych luki? Tragedia. Niech juz oni zapowiedza, ze przechodza 3rd party i zabija xboxa.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dla mnie po demie mega średniawa, gra jakich wiele na rynku, ale przynajmniej chujowa jako slasher. wowiarz nie zna sie na dobrych grach? stare, znalem
Opublikowano 7 maja 20247 maj Ogra się kiedyś od niechcenia używkę za 5 dych. Klasycznie i tak jak już opadnie hype to wyjdzie to o czym piszę o wielu grach od dawien dawna, że w sumie po prostu solidny tytuł i nic więcej. Nie wiem jak to jest, ale identycznie przewidziałem z Ragnarokiem, Finalem VII-R, Spiderdolmanem 2 czy Horizonem Forgotten West.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ogra się kiedyś od niechcenia używkę za 5 dych. Klasycznie i tak jak już opadnie hype to wyjdzie to o czym piszę o wielu grach od dawien dawna, że w sumie po prostu solidny tytuł i nic więcej. Nie wiem jak to jest, ale identycznie przewidziałem z Ragnarokiem, Finalem VII-R, Spiderdolmanem 2 czy Horizonem Forgotten West. Same rock solid 9/10 xD.
Opublikowano 7 maja 20247 maj 9 na 10 takim grom sprawia, że branża wygląda jak wygląda. 82 na MC, 96 w skali forumka, a w zdrowej skali 1-10 to mocne 6 z plusem.