Opublikowano 8 maja 20248 maj Powiedziałem to przedtem i powiem to znowu: Playstation to najlepsze co spotkało graczy ten rok tylko to udowodnił jakim szkodnikiem jest Microsoft dla gamingu. Edytowane 8 maja 20248 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 8 maja 20248 maj Błagam, PlayStation skończyło się na PS3. Nawet w najgorszym stanie XSX >> PS5.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Na PS Showcase mistrzowie japońskich survival horrorów z KrK jeszcze dorzucą węgla do tej dobrze naoliwionej przez Koreańczyków lokomotywy. 5 godzin temu, Donatello1991 napisał: I tak największe jaja to będą brak GTA 6 day one na xboxach przez xss. Są szanse. Xboxów i tak nie ma, kilka na forum i kilka w bawialniach dla niechcianych dzieci. Edytowane 8 maja 20248 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 8 maja 20248 maj Sony jedyny szkodnik branży. Czaicie podzielić jedną grę na 3 części i sprzedać ją tak żeby się gracze nie kapnęli? Na szczęście ta 3 część już się sprzedała bardzo słabo bo takie praktyki mogłyby się stać normą.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Nintendo jedyny szkodnik branży. Czaicie podzielić jedną grę z dlc na 2 części i sprzedać ją tak żeby się gracze nie kapnęli? Na nieszczęście ta 2 część też się sprzedała bardzo dobrze i takie praktyki mogą się stać normą.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Daffy? To ten klap co by oddał życię za Vitę, potem został psychofanem Switcha, a teraz zgrywa blacharza będąc rycerzem SteamDecka? hahaha CHORĄGIEWA
Opublikowano 8 maja 20248 maj Powiedziałem to przedtem i powiem to znowu. Nintendo w 2024 zniknął ze świadomości zagrajmerów. Kto ani razu nie włączył od stycznia Pstryka ręką w górę
Opublikowano 8 maja 20248 maj 52 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Powiedziałem to przedtem i powiem to znowu. Nintendo w 2024 zniknął ze świadomości zagrajmerów. Kto ani razu nie włączył od stycznia Pstryka ręką w górę Nie no Bayonette 2 części przeszedlem xd ale tak to zapomniałem o istnieniu switcha.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Ja włączyłem raz czy dwa, zobaczyć promki, ale kompletnie przeszła mi ochota na granie na Switchu. Dużo tych "hitów" to zwykła ściema.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Powiedziałem to przedtem i powiem to znowu. Nintendo w 2024 zniknął ze świadomości zagrajmerów. Kto ani razu nie włączył od stycznia Pstryka ręką w górę Żeby ten rok obsuwy z switchem2 im nie wyszedł bokiem bo dalej uważam że już powinniśmy na nim grać od paru miesięcy, a nie że dalej zgadujemy LCD czy OLED i kiedy w 2025. Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Daffy? To ten klap co by oddał życię za Vitę, potem został psychofanem Switcha, a teraz zgrywa blacharza będąc rycerzem SteamDecka? hahaha CHORĄGIEWA Vita wspaniały sprzęt Switch wspaniałe gry SteamDeck wspaniała hybryda świata pc i konsoli Każdy ze sprzętów zawsze zostanie w moim serduszku
Opublikowano 8 maja 20248 maj Tak sobie myślę, że gracze to jednak są dosyć mądrzy, chcieli im wrzucić te wszystkie abosyfy, ale widać, jest gruby problem z ich implementacją. Powiedziałem to ostatnio i powiem to dzisiaj: jak gamepass tylko za 4 zł to była prawda (Xbox wracaj do sprzedawanie dobrych gier, takich jak Hifi Rush, albo won). Boję się tylko, że ten jebany COD znowu otworzy nowe możliwości abonamentozy. Edytowane 8 maja 20248 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 8 maja 20248 maj Nie ma sie czego bac. Xbox zajebie sie sam, a potem branża z czasem się wyleczy.
Opublikowano 8 maja 20248 maj dobrej zaszkodzi, bo cebulaki zagraja za 4zł zamiast zapłacić za ciezka pracę. Zabiliście tango i arkane biedaki. Kogo nastepnego zajebiecie? NT i double fine pewnie. Jebane bezguscia i tak tylko w shooterki graja. Edytowane 8 maja 20248 maj przez Beelzeboss
Opublikowano 8 maja 20248 maj 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Dobrej grze abonament nie zaszkodzi, a złej nie pomoże. No jednak od wczoraj to już nie jest prawda xD
Opublikowano 8 maja 20248 maj Double Fine nic nie grozi, bo oni są faktycznie dobrym studiem. Tango przy HiFiRush pokazało, że to bardziej wypadek przy pracy. Jakoś grę na zalecenie Sony za 3.5 bomby odjebali na żółtko na meta.
Opublikowano 8 maja 20248 maj 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Double Fine nic nie grozi, bo oni są faktycznie dobrym studiem. Sprawdzimy za 6-16 miesięcy, na razie szefu odszedł, marketingu nie ma, 90 na meta pomoże? Do wczoraj tak bym powiedział, ale dzisiaj już nie wiem. Co by było jakby Spencer kupił Nintendo a potem je zamknął xD?
Opublikowano 8 maja 20248 maj Xbox w tym rok bez zadnej gry, na switcha jedna platformowka dla dzieci, dobrze, że jest Sonka 5.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Teraz, Beelzeboss napisał: o patrzcie, a ten ma zielony nick. Transfer do xboxa? W taki dzień takie zmiany, przeczuwam prowokacje. Cw poza CW
Opublikowano 8 maja 20248 maj 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Sprawdzimy za 6-16 miesięcy, na razie szefu odszedł, marketingu nie ma, 90 na meta pomoże? Do wczoraj tak bym powiedział, ale dzisiaj już nie wiem. Co by było jakby Spencer kupił Nintendo a potem je zamknął xD? Co by nie mówić, MS nie zamknął żadnego faktycznie dobrego studia. Każdy kto został to potencjalna maszynka do robienia hitów - Gearsy zaorają, Hellblade 2 będzie nowym wyznacznykiem w gatunku symulatorów chodzenia, idSoftware jednym DOOMem/Quakem zaora wszystko co Sony i Nintendo mają do zaoferowania w tym temacie. Wciąż najlepsze 1st party na rynku, powiedziałbym nawet, że teraz jeszcze lepsze.
Opublikowano 8 maja 20248 maj @Square niestety wybierał ten obrzydliwy kolor, dziwne, bo mialem go za klapa