Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Powiedziałem to przedtem i powiem to znowu: Playstation to najlepsze co spotkało graczy :psclassic:ten rok tylko to udowodnił jakim szkodnikiem jest Microsoft dla gamingu. :xboss:

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Na PS Showcase mistrzowie japońskich survival horrorów z KrK jeszcze dorzucą węgla do tej dobrze naoliwionej przez Koreańczyków lokomotywy. 

5 godzin temu, Donatello1991 napisał:

I tak największe jaja to będą brak GTA 6 day one na xboxach przez xss.

Są szanse. Xboxów i tak nie ma, kilka na forum i kilka w bawialniach dla niechcianych dzieci. 

Opublikowano

Sony jedyny szkodnik branży. Czaicie podzielić jedną grę na 3 części i sprzedać ją tak żeby się gracze nie kapnęli? Na szczęście ta 3 część już się sprzedała bardzo słabo bo takie praktyki mogłyby się stać normą.

Opublikowano

Nintendo jedyny szkodnik branży. Czaicie podzielić jedną grę z dlc na 2 części i sprzedać ją tak żeby się gracze nie kapnęli? Na nieszczęście ta 2 część też się sprzedała bardzo dobrze i takie praktyki mogą się stać normą.

Opublikowano

Ficusiowi chyba spadła steam beka na głowe haha

Opublikowano

Powiedziałem to przedtem i powiem to znowu. Nintendo w 2024 zniknął ze świadomości zagrajmerów.

Kto ani razu nie włączył od stycznia Pstryka ręką w górę :thumbsup:

Opublikowano
52 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Powiedziałem to przedtem i powiem to znowu. Nintendo w 2024 zniknął ze świadomości zagrajmerów.

Nie no Bayonette 2 części przeszedlem xd ale tak to zapomniałem o istnieniu switcha. 

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

Żeby ten rok obsuwy z switchem2 im nie wyszedł bokiem bo dalej uważam że już powinniśmy na nim grać od paru miesięcy, a nie że dalej zgadujemy LCD czy OLED i kiedy w 2025. 

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Daffy? To ten klap co by oddał życię za Vitę, potem został psychofanem Switcha, a teraz zgrywa blacharza będąc rycerzem SteamDecka? hahaha CHORĄGIEWA :) 

Vita wspaniały sprzęt

Switch wspaniałe gry 

SteamDeck wspaniała hybryda świata pc i konsoli

Każdy ze sprzętów zawsze zostanie w moim serduszku 

Opublikowano

Tak sobie myślę, że gracze to jednak są dosyć mądrzy, chcieli im wrzucić te wszystkie abosyfy, ale widać, jest gruby problem z ich implementacją. 

Powiedziałem to ostatnio i powiem to dzisiaj: jak gamepass tylko za 4 zł to była prawda (Xbox wracaj do sprzedawanie dobrych gier, takich jak Hifi Rush, albo won). 

Boję się tylko, że ten jebany COD znowu otworzy nowe możliwości abonamentozy.

Opublikowano

Nie ma sie czego bac. Xbox zajebie sie sam, a potem branża z czasem się wyleczy.

Opublikowano

dobrej zaszkodzi, bo cebulaki zagraja za 4zł zamiast zapłacić za ciezka pracę. Zabiliście tango i arkane biedaki. Kogo nastepnego zajebiecie? NT i double fine pewnie. Jebane bezguscia i tak tylko w shooterki graja.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobrej grze abonament nie zaszkodzi, a złej nie pomoże.  

No jednak od wczoraj to już nie jest prawda xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Double Fine nic nie grozi, bo oni są faktycznie dobrym studiem. :) 

Sprawdzimy za 6-16 miesięcy, na razie szefu odszedł, marketingu nie ma, 90 na meta pomoże? Do wczoraj tak bym powiedział, ale dzisiaj już nie wiem. 

Co by było jakby Spencer kupił Nintendo a potem je zamknął xD?

Opublikowano

Xbox w tym rok bez zadnej gry, na switcha jedna platformowka dla dzieci, dobrze, że jest Sonka 5. :banderas:

Opublikowano
Teraz, Beelzeboss napisał:

o patrzcie, a ten ma zielony nick. Transfer do xboxa?

W taki dzień takie zmiany, przeczuwam prowokacje. 

Cw poza CW

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Sprawdzimy za 6-16 miesięcy, na razie szefu odszedł, marketingu nie ma, 90 na meta pomoże? Do wczoraj tak bym powiedział, ale dzisiaj już nie wiem. 

Co by było jakby Spencer kupił Nintendo a potem je zamknął xD?

Co by nie mówić, MS nie zamknął żadnego faktycznie dobrego studia. :) Każdy kto został to potencjalna maszynka do robienia hitów - Gearsy zaorają, Hellblade 2 będzie nowym wyznacznykiem w gatunku symulatorów chodzenia, idSoftware jednym DOOMem/Quakem zaora wszystko co Sony i Nintendo mają do zaoferowania w tym temacie. 

Wciąż najlepsze 1st party na rynku, powiedziałbym nawet, że teraz jeszcze lepsze.