Opublikowano 8 maja 20248 maj Teraz, Shen napisał: @Square niestety wybierał ten obrzydliwy kolor, dziwne, bo mialem go za klapa Pewnie zależy mu na diversity i równości.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Nie wiem jak Wy, ale ja dalej nie mogę uwierzyć, że jedyne nagradzane nowe IP od lat z Xbox Game Studios, najwyżej oceniane zarówno u graczy jak i w branży (procz samochodówki i symulatora lotów), przynoszące nagrody BAFTA i inne branżowe zostało tak brutalnie zaorane. Myślę, że to odciśnie spore piętno na branży ogólnie.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Niestety, jak tworzysz 6 średnich gier i 1 bardzo dobrą to wciąż nie jesteś dobrym studiem. Mieli swoją szansę, ale ją spierdolili. W XGS nie ma miejsca na słabiaków.
Opublikowano 8 maja 20248 maj 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Niestety, jak tworzysz 6 średnich gier i 1 bardzo dobrą to wciąż nie jesteś dobrym studiem. Mieli swoją szansę, ale ją spierdolili. W XGS nie ma miejsca na słabiaków. Z nową rodziną wydali tylko tą najlepszą. Szybki rozwód.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Niestety układ z Sony pokazał, że nawet mając budżet na grę za 3.5 bomby nie są zbyt zdolnym studiem. Można powiedzieć, że zabiło ich Sony. Od początku mówiłem, że PlayStation to rak na zdrowej tkance gamingu.
Opublikowano 8 maja 20248 maj 24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Niestety układ z Sony pokazał, że nawet mając budżet na grę za 3.5 bomby nie są zbyt zdolnym studiem. Można powiedzieć, że zabiło ich Sony. Od początku mówiłem, że PlayStation to rak na zdrowej tkance gamingu. Sony podeszło zdrowo, wzrost kosztów=wzrost cen i uznali abonament PS Plus i gry day1 za coś, czego nie mozna utrzymać długoterminowo. Ubili też kilka projektów bez zamknięcia całych studiów, ale cięcia były.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Teraz, KrYcHu_89 napisał: Sony podeszło zdrowo, wzrost kosztów=wzrost cen i uznali abonament PS Plus i gry day1 za coś, czego nie mozna utrzymać długoterminowo. Ubili też kilka projektów bez zamknięcia całych studiów, ale cięcia były. Podejście zdrowe, ale co tu dużo mówić - za wzrostem ceny nie idzie wzrost jakości, a przez to sprzedaży i dlatego Sony salwuje się ucieczką na PC, a kiedyś - na Xboxa. Normalna kolej rzeczy.
Opublikowano 8 maja 20248 maj 36 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Sony podeszło zdrowo, wzrost kosztów=wzrost cen i uznali abonament PS Plus i gry day1 za coś, czego nie mozna utrzymać długoterminowo. Ubili też kilka projektów bez zamknięcia całych studiów, ale cięcia były. Sony zamknęło więcej studiów niż MS :p
Opublikowano 8 maja 20248 maj 5 minut temu, SnoD napisał: Sony zamknęło więcej studiów niż MS :p A nie 4 przez 4 lata? Xbox 4 to tylko wczoraj:).
Opublikowano 8 maja 20248 maj 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Niemożliwe, znowu miałem rację? Ile jeszcze Daddy musi dać mi minusów i czemu nic nie komentuje zamiast się odezwać, ktoś jeszcze tak naprawdę tego gamepassa lubi xD? ale robak szybko dał minusa Chory na łeb fanboj ma teraz piane na mordzie jak czyta te twitty. Edytowane 8 maja 20248 maj przez Beelzeboss
Opublikowano 8 maja 20248 maj Teraz, Beelzeboss napisał: ale robak szybko dał minusa Chory na łeb fanboj teraz ma piane na mordzie jak czyta te twitty. Ma wylew xD
Opublikowano 9 maja 20249 maj 10 minut temu, Donatello1991 napisał: Zovaczycie nowe CoD w Gp day one jak swinia niebo hahahaha nawet jeśli to nowe CoDy to jest taki rakulec jaki się onkologom nie śnił, to już nie jest głupia i szybka paramilitarna strzelanka tylko głupia i szybka para-popierdolona strzelanka z demonami i Niki Minaj. Xbox trzyma nowotwory branży sam w sobie będąc nowotworem. Było mówione, że MS weźmie Activision-Blizzpies za jaja i zaprowadzą porządek. Wzięli już? Zaraz będzie pisane, że ,,uuuu ale CoDy to miliardy zysku!'' no i chuj LoL na PC to też miliardy zysku ale jak wspominasz o graniu w LoL'a na PC to udają, że nieee to nie my, to są ci inni. Palwordl? Niee to nie dobrze wspominać to nie my. Tak samo powinno być z CoD popularne? No popularne. Ale udajemy, że w to grają tylko ci głupi kuzyni, których nie lubisz. Tak jak jest to z hitami na PC.
Opublikowano 9 maja 20249 maj 11 godzin temu, Beelzeboss napisał: dobrej zaszkodzi, bo cebulaki zagraja za 4zł zamiast zapłacić za ciezka pracę. Zabiliście tango i arkane biedaki. Kogo nastepnego zajebiecie? NT i double fine pewnie. Jebane bezguscia i tak tylko w shooterki graja. ale Tango zostalo zamkniete po wydaniu HiFi na PS5.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Ale Ninja Theory idzie na samobój. Zrobili grę w aspect ratio, który obsłuży 3.21% graczy na Steam, 0% graczy na Xboxie. Jest dobrze . Ale u mnie mają szacunek, innowatorzy, mądrzy ludzie.
Opublikowano 9 maja 20249 maj 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Zovaczycie nowe CoD w Gp day one jak swinia niebo hahahaha nawet na te stare się nie doczekać nie można, WW2 chciałem zagrać to se w końcu kupiłem w Argentynie #jebaćgamepass #preczzabonamentemgrowym
Opublikowano 9 maja 20249 maj Niech wydają tego Coda normalnie, stare wrzucają do GP i niech to będzie koniec tej day1 szopki, gry AAA są potrzebne na rynku, mamy pierwszy rok naprawdę praktycznie bez nich i jakoś nie widzę u nikogo wielkiego entuzjazmu tymi mniejszymi grami xD. Zastrzyk gotówki w tej branży na starcie i szybko zwrot jest potrzebny, gier się w kinie nie puszcza...
Opublikowano 9 maja 20249 maj 23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Ale u mnie mają szacunek, innowatorzy, mądrzy ludzie. Ja ogram to z chęcią ale jak sobie pomyślę że robili symulator chodzenia na 7h przez 7 lat i to jeszcze pocięty na konsoli to.. Napewno dostaną od MS kolejne lata żeby sobie mogli dłubać sesje motion capture
Opublikowano 9 maja 20249 maj Dziś wolne, piękna pogoda za oknem, trening nóg na siłowni (yeahhh budddyyy), kawka dobrze smakowała, kurwa xbox coraz bliżej ostatecznego upadku, wieczorem sesyjka z najlepszym RPG generacji, Steller user score 93% Blade już czeka na dysku. Pozostaje tylko dodać, cudowna generacja.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Wychodzi na to, że Xbox nie potrzebował PlayStation żeby się wykończyć.
Opublikowano 9 maja 20249 maj oby wytrwać do e3, bo w 2025 to już będzie! Edytowane 9 maja 20249 maj przez Beelzeboss
Opublikowano 9 maja 20249 maj Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Ale Ninja Theory idzie na samobój. Zrobili grę w aspect ratio, który obsłuży 3.21% graczy na Steam, 0% graczy na Xboxie. Jest dobrze . Ale u mnie mają szacunek, innowatorzy, mądrzy ludzie. Do końca roku i tak beda zamknieci. Jeszcze tylko port na sonke 5 musza zrobic.
Opublikowano 9 maja 20249 maj obsidian do fallouta, a pozostali kupieni w 2018 na bruk. We łbie mi sie nie miesci, ze NT bierze kase od MS od szesciu lat i wysraja tylko walking sima na 8h. Jak będzie 4h gameplayu to odbebnimy sukces.