Opublikowano 9 maja 20249 maj Sony i Nintendo mają preferencyjne traktowanie i zawyżane oceny (albo tłumaczone, że 7/10 to perełka). MS musi starać się za trzech, a bezgusty powiedzą, że i tak słabe gry. Niestety, w giereczkowie nie będzie dobrze dopóki istnieją w nim Sony i Nintendo. edit: nowa strona, klasyczek
Opublikowano 9 maja 20249 maj Ciekawe czy na showcase Sony zapowie Starfielda? To może być największa bomba ich konfy
Opublikowano 9 maja 20249 maj Ale oczywiście znajdą się takie Vesiry którzy będą tłumaczyć zamykanie dobrze prosperujących studiów gdzie nawet fani Sony wieszają psy za zamknięcie evolution studios bo wiedzą że stracili nadzieję na drivecluby czy motorstormy. Tutaj nie ma miejsca na bronienie i tłumaczenie takich zagrywek czy z jednego czy drugiego obozu to kurestwo i cios w graczy i chyba tylko Zieloni sobie to głupio tłumaczą Edytowane 9 maja 20249 maj przez Whisker
Opublikowano 9 maja 20249 maj Dobra, ale Tango nie było jakimś rewelacyjnym developerem. Szkoda mi każdego zamkniętego studia, jeśli rozmawiamy poza CW, ale zamknięcie akurat tego mnie nie dziwi.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Akurat powinno bo: - wydali ostatnio najlepiej przyjętą grę na Xa, - samo studio jest stosunkowo małe, chyba kilkadziesiąt osób. Zysk na tym żaden, a straty wizerunkowe itp. ogromne.
Opublikowano 9 maja 20249 maj 49 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra, ale Tango nie było jakimś rewelacyjnym developerem. Szkoda mi każdego zamkniętego studia, jeśli rozmawiamy poza CW, ale zamknięcie akurat tego mnie nie dziwi. Kierwa Paolo ujebali potencjalnego Evil Within 3 czy nawet tego Hi Fi Rush 2. To co teraz będą ścinać siekierą każdego kto nie zarobi? To po co Rare robi Everwild, Compulsion South of Midnight? Przecież takie gry nie robią nie wiadomo jakich wyników. To lepiej odrazu się okopać kurwa i wywiesić białą chorągiew
Opublikowano 9 maja 20249 maj 18 minut temu, drozdu7 napisał: Kierwa Paolo ujebali potencjalnego Evil Within 3 czy nawet tego Hi Fi Rush 2. To co teraz będą ścinać siekierą każdego kto nie zarobi? To po co Rare robi Everwild, Compulsion South of Midnight? Przecież takie gry nie robią nie wiadomo jakich wyników. To lepiej odrazu się okopać kurwa i wywiesić białą chorągiew Ten bezguść nie ma pojecia o dobrych grach. Będzie lizał dupe Spencerowi jak największy fanatyk. Nieważne ze taka decyzja pozbawi nas potencjalne mega dobrych gier. Zrobił tak MS wiec jest tak jak chciał MS. I ten głupek się cieszy. To co następne? Spencer wsiada na Schleswig - Holstein a spocony Wezyr biegnie za nim krzycząc ze dobra decyzja? Chory poyeb. Spoiler Jak każdy bociarz
Opublikowano 9 maja 20249 maj 2 minuty temu, LiŚciu napisał: Nieważne ze taka decyzja pozbawi nas potencjalne mega dobrych gier Może megadobrych gier na warunki PSN, bo na Xboxie to były żółtka. 25 minut temu, drozdu7 napisał: Kierwa Paolo ujebali potencjalnego Evil Within 3 czy nawet tego Hi Fi Rush 2. To co teraz będą ścinać siekierą każdego kto nie zarobi? To po co Rare robi Everwild, Compulsion South of Midnight? Przecież takie gry nie robią nie wiadomo jakich wyników. To lepiej odrazu się okopać kurwa i wywiesić białą chorągiew Ja rozumiem, ale naprawdę dla mnie zamknięcie Tango nic nie robi. Obiektywnie można powiedzieć, że Xbox stracił jedyne japońskie studio, ale subiektywnie - naprawdę nie odczuwam tej straty. Tak jak Pupcio nie odczułby zamknięcia The Coalition albo GearsUp - Naughty Dog. 11 minut temu, Donatello1991 napisał: Co za firma! Bezlitosna. Za winę odpowiada tak naprawdę PlayStation - Tango dostało słaby projekt którego klapy nie kupiły, ostatnie AAA od tego studia, a gdy HiFiRush pokazało na co studio stać to i tak było już za późno, bo mleko się rozlało. To nie Microsoft zabił Tango, a Sony właśnie. Największe szkodniki branży. ;/
Opublikowano 10 maja 202410 maj A co jak się okaże, że to jest agent Sony? Będzie to największy kon trojański w historii.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Wiedziałem żeby nie ufać Philowi ten uśmieszek i seksi bebzon uśpiły moją czujność a gość zwyczajnie w świecie chce zniszczyć true zagrajmerów i stworzyć świat dla takich zagrywów jak paolo gdzie jest tylko cod, starfield i wow
Opublikowano 10 maja 202410 maj Jeszcze raz trzeba to napisać, za śmierć Tango odpowiada tylko i wyłącznie Sony. To samo będzie ze Square Enix.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Śmierć square enix w końcu nier i yoko taro trafiłby do jakiegoś normalnego wydawcy bo poza nim nic nie ma w tym kurwidołku
Opublikowano 10 maja 202410 maj Mnie problem tzw. xboxa nie dotyczy, ale jak sobie pomyślę, że ktoś się dał na to gówno nabrać 20/10/5 lat temu albo wczoraj to nie potrafię się nie uśmiechnąć z politowaniem
Opublikowano 10 maja 202410 maj @Donatello1991 ładny kolorek, transfer do zielonych? no trzeba to przyznać że start tej generacji propagandowo to mieli świetny, mocna konsola, gry w GP (wtedy jeszcze się starali) wsteczna, zakup beth i wizja przyszłych gier day one za 3 zł (a robią jakieś sraki jak redfalle) fpsboosty itp kontra sonka z grami za 3 i pół bomby. Jedyne co to jest teraz fajny cichy sprzęt do tanich jak barszcz multiplatform/wstecznej.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Teraz w podzięce dla pana Xboxa za wyruchanie fanów bez mydła należy bez skrupułów kupować gierki u pana Brazylijczyka.
Opublikowano 10 maja 202410 maj właśnie kupiłem sunset overdrive z dlc za 17 lir. Tansze od snickersa. Spensi, dzieki za jebanie wszystkich wydawcow po kolei Co tydzien zawsze coś wpadnie.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Teraz, messer88 napisał: oj źle się zestarzały takie graficzki bedziemy musieli robic update co jakis czas z czerwonymi krzyzykami
Opublikowano 10 maja 202410 maj 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Co to jest za gierka obok RARE? a to chyba ten czekaj, Neverwild? coś takiego?