Opublikowano 10 maja 202410 maj 5 minut temu, Bzduras napisał: Krychu analityk nie rozumie pojęcia "konsolowy eks" xD Skończ waść, bo akurat Szalony Paweł tutaj ma rację. Ty jesteś analityk, twierdząc, że Forspoken to ex, bo nie wyszedł na Xboxa xD, jakkolwiek byś tego nie nazwał. Xbox nie ma wpływu na porażkę Forspoken, jak i PS5, ani PC. A gra wyszła na PC i PS5 i nie była ograniczona tym w żaden sposób, jak Finale. Ex to jest tylko w umyśle botów. Edytowane 10 maja 202410 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 10 maja 202410 maj 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Ty jesteś analityk, twierdząc, że Forspoken to ex, bo nie wyszedł na Xboxa xD A ty jesteś przyjebany bo KONSOLOWY EXCLUSIVE to taki, który nie wyszedł na INNĄ KONSOLĘ xD 99% ludzi to rozumie
Opublikowano 10 maja 202410 maj No nie jest exem sensu stricto. Jest zaś porażką jak FF16 oraz FF7-R o czym świadczy słaba sprzedaż i naprawdę słabe opinie na forum.
Opublikowano 10 maja 202410 maj 2 minuty temu, Bzduras napisał: A ty jesteś przyjebany bo KONSOLOWY EXCLUSIVE to taki, który nie wyszedł na INNĄ KONSOLĘ xD 99% ludzi to rozumie Typ wyraźnie porównuje grę z Finalami (czyli czasowymi exami na PS5) z Forspoken (który nie był exem, bo wyszedł jednocześnie na PC, czyli zupełnie inne case study), a Ty się wpierdalasz i gadasz o definicji konsolowego exa. Ok, anyway Edytowane 10 maja 202410 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 10 maja 202410 maj To dla pieprzu dodam coś: Spoiler Zadzwoń do Sony i powiedz im, że chuja się znają
Opublikowano 10 maja 202410 maj "System seller" i "najlepsza gra generacji" rozjebana przez trzy drewniaki od Bethesdy. Jak coś to branża się nie poznała itp.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Przypominam, że xbox gówno bez żadnego exa przez ostatnie 5 miesiecy a na dokładke zamkneli studio ktore zrobilo im najlepiej oceniana gre w tej generacji.
Opublikowano 10 maja 202410 maj 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał: "System seller" i "najlepsza gra generacji" rozjebana przez trzy drewniaki od Bethesdy. Jak coś to branża się nie poznała itp. Źródło? dziwne te botowskie źródełka https://www.pushsquare.com/news/2024/04/stellar-blade-is-a-best-seller-in-the-uk-after-launch-ps5-sales
Opublikowano 10 maja 202410 maj 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Źródło? https://www.gamesindustry.biz/fallout-4-rules-the-roost-in-april-uk-monthly-charts GSD digital data includes games from participating companies sold via PC digital stores, Xbox Live, PlayStation Network, Nintendo Eshop. Major participating companies are Activision Blizzard, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Electronic Arts, Embracer Group (including Gearbox, Koch Media, Sabre Interactive), Focus Entertainment, Kepler, Konami, Marvellous Games, Microids, Microsoft (including Bethesda), Milestone, Nacon, Paradox Interactive, Quantic Dream, Sega, Sony, Square Enix, Take-Two, Tencent, Ubisoft and Warner Bros. Nintendo and 505 Games are the notable absentees, alongside smaller studios. Może po prostu misternie budowana przez klapy propaganda sukcesu pokazuje, że to mimo wszystko nie jest "najlepsza gra generacji" ani nawet szczególnie udana gra, a "średniak na 8" jak to mówi się o grach o takiej średniej na Xboxie. Można ograć, ale bez ciśnienia, poczeka się na definitive na Xboxa lub PC.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Nie wiem kto ma większy bałagan na strychu - Krychu nagle proszący o źródła podczas gdy wiadomo, że 76% stron podaje takie wyniki czy Paolo piszący o czekaniu na Xboxie na cokolwiek poza jego śmiercią
Opublikowano 10 maja 202410 maj 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: https://www.gamesindustry.biz/fallout-4-rules-the-roost-in-april-uk-monthly-charts GSD digital data includes games from participating companies sold via PC digital stores, Xbox Live, PlayStation Network, Nintendo Eshop. Major participating companies are Activision Blizzard, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Electronic Arts, Embracer Group (including Gearbox, Koch Media, Sabre Interactive), Focus Entertainment, Kepler, Konami, Marvellous Games, Microids, Microsoft (including Bethesda), Milestone, Nacon, Paradox Interactive, Quantic Dream, Sega, Sony, Square Enix, Take-Two, Tencent, Ubisoft and Warner Bros. Nintendo and 505 Games are the notable absentees, alongside smaller studios. Może po prostu misternie budowana przez klapy propaganda sukcesu pokazuje, że to mimo wszystko nie jest "najlepsza gra generacji" ani nawet szczególnie udana gra, a "średniak na 8" jak to mówi się o grach o takiej średniej na Xboxie. Można ograć, ale bez ciśnienia, poczeka się na definitive na Xboxa lub PC. A no tak, znowu dane z całego miesiąca, bez danych do kiedy itp. fajnie masz Wszędzie, gdzie SB nie jest na 1 miescu, to dobry temat na artykuł ja pierdole, Xbox to choroba. Zapewne Fallout 76 to ten z Amazona za free :). Teraz, Bzduras napisał: Nie wiem kto ma większy bałagan na strychu - Krychu nagle proszący o źródła podczas gdy wiadomo, że 76% stron podaje takie wyniki czy Paolo piszący o czekaniu na Xboxie na cokolwiek poza jego śmiercią Czyli 1 msc dla Stellara w tygodniu premiery to zły wynik w UK? https://www.nintendolife.com/news/2024/04/uk-charts-mario-kart-8-deluxe-hits-the-brakes-as-stellar-blade-speeds-into-view Może @Bzduras nie wie, że gry na PS5 się kupuje też w pudle i to duuużo Do widzenia boty.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Czy ja cokolwiek o spermiarz blade pisałem? W chuju mam sprzedaż tej czy tamtej gierki, po prostu rzucam se procenty z dupy jak mnie nauczył jeden taki użytkownik znawca tematu I w 83% przypadków takie podejście się sprawdza
Opublikowano 10 maja 202410 maj Przyznajcie się do porażki, każdy bociarz jak jeden mąż jeszcze kilka miesięcy twierdził, że na PS5 w tym roku będą same porażki, a tymczasem jest dokładnie odwrotnie, nie dość, że gry dobre, to jeszcze się sprzedają i to w pełnej cenie, taki model wygrywa i przewidziałem to już dawno.
Opublikowano 10 maja 202410 maj 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: A no tak, znowu dane z całego miesiąca, bez danych do kiedy itp. fajnie masz Wszędzie, gdzie SB nie jest na 1 miescu, to dobry temat na artykuł ja pierdole, Xbox to choroba. Zapewne Fallout 76 to ten z Amazona za free :). Tak, sales = Amazon za free XDDDDD Po prostu chłopie nauczycie się krytycznie podchodzić do swojego sprzętu. Jesteśmy w CW, więc na moje stanowisko o Xboxie nie masz co liczyć ale u klapów jest standardowa śpiewka: słaba średnia? tak naprawdę dobra gra, branża się nie poznała średnia pokroju "crap z Xboxa"? wyjebista giereczka, co Sonka to Sonka zajebista średnia? noooo, takich gier to na Xboxie nie ma Rozumiesz w czym jest problem? Klapy jebane pytać o gry to jak pytać świnię o drogę. Po prostu nie ma scenariusza w którym otrzymasz sensową odpowiedź. Dlatego tym bardziej bekę mam jak znawcy Xboxa pokroju shena, figaro albo mejma, z 2K GSu, co ostatni raz widzieli Xboxa w 2008 komentują z rozczarowaniem ruchy Xboxa chociaż nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. Więc jak ktoś jest klapem to olewam takiego typa komletnie, bo klap, z definicji, nie wie o czym pierdoli.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Jakiej porażki? Że ludzie kupili sobie grę? No fajnie dla nich. A jakbyś nie zauważył to nawet obrażając ciebie tutaj dwa posty wyżej obrażam iksboksa, bo w tym momencie to jebany śmieć bez krzty przyszłości i nadaje się jedynie do ruchania MSu w dupę w pozycji "na turka" Ale to z kolei nie oznacza, że magicznie trzeba lecieć robić pałę tej niebieskiej spierdolinie
Opublikowano 10 maja 202410 maj Ciekawe, czy ktoś mi wyjaśni, bo jestem aktywny na forum dopiero od 2-3 lat, o co chodzi z tą "niebieską spierdoliną"? Bo podnieśli cenę gier i skasowali 3 inne? Zrobili to, bo ten jebany Microsofty podkupił połowę branży i do tego chciał wprowadzić do branży model Netflixa i sami zaczęli wszędzie pierwsi wciskać gaasy na siłę, jak ktoś jest złym wujkiem, to tylko oni, od początku tej generacji zrobili totalny syf na rynku, szkoda, że tak późno to wychodzi. Edytowane 10 maja 202410 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 10 maja 202410 maj 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Ciekawe, czy ktoś mi wyjaśni, bo jestem aktywny na forum dopiero od 2-3 lat, o co chodzi z tą"niebieską spierdoliną"? Jak najbardziej kolego: chodzi o plejstejszon
Opublikowano 10 maja 202410 maj Sony olało kompletnie różnorodność gatunkową swoich gier, podnieśli cenę za czym nie szła jakość, zaniedbali multiplayer (który jak teraz wiadomo jest już w porządku za sprawą Helldivers), zamknęli też jedne z najlepszych studiów jakie mieli. Obecnie lecą na podkupionych exach 3rd party, a 1st party olali kompletnie. Obecnie Sony dba bardziej o PC-towców niż swoich graczy. Dlatego patrząc, że to samo robi obecnie MS - idę w PC.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Krycha myśli że winny temu że Sony kasuje gry, podnosi ceny, zamyka studia i ciśnie w gaasy, jest xbox xD A bez niego to w ogóle Sony na pewno byłoby dobre jak aniołek. Nie ma specjalnej różnicy między jednym a drugim korpo, oba najchętniej by nas wyruchały do ostatniego grosza, oba też nie mają żadnych skrupułów by zamykać i kasować studia i gry.
Opublikowano 10 maja 202410 maj 3 minuty temu, Bzduras napisał: Jak najbardziej kolego: chodzi o plejstejszon No to się dogadaliśmy :). Tak czy inaczej, nikt nie chciałby, żeby nie było konkurencji na rynku. Xbox raczej dąży do dominacji i najchętniej kupiliby też Nintendo i Playstation, jakby ktoś im pozwolił w sądzie, taka to firemka, na grach im nie zależy. Innym trochę bardziej, tak mi się wydaje od wielu lat. 1 minutę temu, ASX napisał: Krycha myśli że winny temu że Sony kasuje gry, podnosi ceny, zamyka studia i ciśnie w gaasy, jest xbox. A bez niego to w ogóle Sony byłoby dobre jak aniołek. Nie ma specjalnej różnicy między jednym a drugim korpo, oba najchętniej by nas wyruchały do ostatniego grosza, oba też nie mają żadnych skrupułów by zamykać i kasować studia i gry. Tak, ale Microsoft przycisnął branżę, która była raczej fajnie ułożona, stąd nerwowe ruchy pojawiają się już wszędzie. Edytowane 10 maja 202410 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 10 maja 202410 maj 1 minutę temu, ASX napisał: Krycha myśli że winny temu że Sony kasuje gry, podnosi ceny, zamyka studia i ciśnie w gaasy, jest xbox xD A bez niego to w ogóle Sony na pewno byłoby dobre jak aniołek. Nie ma specjalnej różnicy między jednym a drugim korpo, oba najchętniej by nas wyruchały do ostatniego grosza, oba też nie mają żadnych skrupułów by zamykać i kasować studia i gry. Tak jak mówiłem, PlayStation to choroba. Podejście klapów do exów też sprawia, że nie można brać ich na poważnie.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Teraz, Paolo de Vesir napisał: Tak jak mówiłem, PlayStation to choroba. Podejście klapów do exów też sprawia, że nie można brać ich na poważnie. Microsoft już nie jedną branżę tak ojebał monopolem, dlatego wolę się cieszyć z sukcesów Playstation, czy Lariana, niż zaraz kolejnego gamepassa i Call of Duty, przykro mi, że gamepass tak ludzi oszukał.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Mnie Sony oszukało chujowymi Horizonem, Spiderman 2, Horizonem oraz brakiem Frakcji. Robienie z Sony dobrego wujka to naprawdę wyższy poziom wyparcia. Jeszcze jakby pisały to chłopy co grają na różnych sprzętach, a to najcześciej jakieś jednoplatformowe poyeby co nie wychylili nosa poza PlayStation, ale nienawidzą Xboxa całym sercem, a zwałaszcza jego gier w które oczywiście nie grali. Dla mnie każdy kto ślepo trzyma z Sonką to na kompost, bo to zwykły szkodnik.
Opublikowano 10 maja 202410 maj Teraz, Paolo de Vesir napisał: Mnie Sony oszukało chujowymi Horizonem, Spiderman 2, Horizonem oraz brakiem Frakcji. Robienie z Sony dobrego wujka to naprawdę wyższy poziom wyparcia. Jeszcze jakby pisały to chłopy co grają na różnych sprzętach, a to najcześciej jakieś jednoplatformowe poyeby co nie wychylili nosa poza PlayStation, ale nienawidzą Xboxa całym sercem, a zwałaszcza jego gier w które oczywiście nie grali. Dla mnie każdy kto ślepo trzyma z Sonką to na kompost, bo to zwykły szkodnik. btw coś pisali dzisiaj, że Xbox szykuje mobilną ofensywę, więc może odpierdolą się od gier komputerowych dla graczy xD.