Opublikowano 11 maja 202411 maj 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Gdzie Ci ludzie, co pisali w listopadzie, że wstaje z desek xD? w Choroszczy pewnie
Opublikowano 11 maja 202411 maj 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Zaraz pewnie zapowiedzą wakacyjna przerwę w FM xd Najpierw muszą wybrać urlopy, potem przymusowa przerwa świąteczna, na końcu kartony i plecaki z logiem XBX. Edytowane 11 maja 202411 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 11 maja 202411 maj Dobrze. Może ktoś tam w końcu zarobi w ryja od zarządu i akcjonariuszy i pójdzie po rozum do głowy.
Opublikowano 11 maja 202411 maj 1 hour ago, Jakim said: Dobrze. Może ktoś tam w końcu zarobi w ryja od zarządu i akcjonariuszy i pójdzie po rozum do głowy. Sony wrocilo do starych zachowan z czasow premiery ps3, mysla ze sa ponad wszystko i moga robic co chca
Opublikowano 11 maja 202411 maj 2 godziny temu, Shen napisał: Nawet boty wolą GT Boty przez 5 miesięcy nap*** ligę w FM, a GT7 to już martwe od dawna. Liga zresztą wróci do FM na jesień jak będzie więcej nowej zawartości.
Opublikowano 11 maja 202411 maj 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Dodajmy do tego fatalnie zbalansowany poziom trudności, gdzie między przeciwnikiem na 4 i 5 poziomie jest przepaść w ilości zadawanych i przyjmowanych obrażeń chłop pokonany przez SZCZELINĘ XD
Opublikowano 11 maja 202411 maj trzeba sprzedawac dopoki jest cokolwiek warte. Jprdl, xboxy lataja po 1350 i nikt nie chce. To zainwestowałem kase w tetniacy zyciem ekosystem!
Opublikowano 11 maja 202411 maj Xbox się kończy, PlayStation też idzie w pc. Wszyscy chyba widzą gdzie to zmierza. Pc+Nintendo
Opublikowano 11 maja 202411 maj Belzjebos niby Xbox skończył się 10 lat temu a Ty w ostatnie 10 dni najebałes setkę postów w dziale konsoli trupa.
Opublikowano 11 maja 202411 maj 45 minut temu, creatinfreak napisał: Xbox się kończy, PlayStation też idzie w pc. Wszyscy chyba widzą gdzie to zmierza. Pc+Nintendo Granie na pc Sonka + switch to wszystko co prawdziwy gracz potrzebuje do zycia.
Opublikowano 11 maja 202411 maj Chyba jak ma się potrzebę bycia jebanym na dwa baty. Z resztą, co ja odpisuje dla gownojada?
Opublikowano 11 maja 202411 maj 36 minut temu, drozdu7 napisał: Belzjebos niby Xbox skończył się 10 lat temu a Ty w ostatnie 10 dni najebałes setkę postów w dziale konsoli trupa. mam depresje przez tę kurwę
Opublikowano 11 maja 202411 maj 23 minuty temu, Beelzeboss napisał: mam depresje przez tę kurwę Eee tam. Ja mam tylko nadzieję że gierki nie ucierpiały. To co ma wyjść to wyjdzie i będzie przynajmniej dobre, a na samym showcase pokażą gameplaye z Gearsow i innych tytułów które człowiek z chęcią ogra.
Opublikowano 11 maja 202411 maj Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Xbox fajny jest. Taki niepotrzebny, sam Microsoft to widzi.