Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Gdzie Ci ludzie, co pisali w listopadzie, że wstaje z desek xD?

w Choroszczy pewnie

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Zaraz pewnie zapowiedzą wakacyjna przerwę w FM xd 

Najpierw muszą wybrać urlopy, potem przymusowa przerwa świąteczna, na końcu kartony i plecaki z logiem XBX.:lul:

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Dobrze. Może ktoś tam w końcu zarobi w ryja od zarządu i akcjonariuszy i pójdzie po rozum do głowy.

Opublikowano
1 hour ago, Jakim said:

Dobrze. Może ktoś tam w końcu zarobi w ryja od zarządu i akcjonariuszy i pójdzie po rozum do głowy.

:dynia: Sony wrocilo do starych zachowan z czasow premiery ps3, mysla ze sa ponad wszystko i moga robic co chca 

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

Nawet boty wolą GT :banderas:

Przechwytywanie.JPG.41c2503dbbcd53d3594b92cafdb67c16.JPG

Boty przez 5 miesięcy nap*** ligę w FM, a GT7 to już martwe od dawna.

Liga zresztą wróci do FM na jesień jak będzie więcej nowej zawartości.

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Dodajmy do tego fatalnie zbalansowany poziom trudności, gdzie między przeciwnikiem na 4 i 5 poziomie jest przepaść w ilości zadawanych i przyjmowanych obrażeń

chłop pokonany przez SZCZELINĘ XD 

Opublikowano

Ale wysyp xboxow na pchlim, co to się stało:niki: Zaraz goty hellblade

Opublikowano

trzeba sprzedawac dopoki jest cokolwiek warte. Jprdl, xboxy lataja po 1350 i nikt nie chce. To zainwestowałem kase w tetniacy zyciem ekosystem!

Opublikowano

Belzjebos niby Xbox skończył się 10 lat temu a Ty w ostatnie 10 dni najebałes setkę postów w dziale konsoli trupa.

Opublikowano
45 minut temu, creatinfreak napisał:

Xbox się kończy, PlayStation też idzie w pc. Wszyscy chyba widzą gdzie to zmierza. Pc+Nintendo 

Granie na pc:dafuq:

Sonka + switch to wszystko co prawdziwy gracz potrzebuje do zycia.

Opublikowano
36 minut temu, drozdu7 napisał:

Belzjebos niby Xbox skończył się 10 lat temu a Ty w ostatnie 10 dni najebałes setkę postów w dziale konsoli trupa.

mam depresje przez tę kurwę

Opublikowano
23 minuty temu, Beelzeboss napisał:

mam depresje przez tę kurwę

Eee tam. Ja mam tylko nadzieję że gierki nie ucierpiały. To co ma wyjść to wyjdzie i będzie przynajmniej dobre, a na samym showcase pokażą gameplaye z Gearsow i innych tytułów które człowiek z chęcią ogra.