Opublikowano 13 maja 202413 maj przestawiamy suwaczki, cyk pogramy 5min i już a zaraz napierdolimy 100+h w 3dmarku nawet acziki som, to jakby grali
Opublikowano 13 maja 202413 maj czysta brudna prawda, tak to wygląda, oczywiście sam się przekonałem, nawet series s > rtx 4000, więc sprawa jest poważna
Opublikowano 13 maja 202413 maj 5 minut temu, Pupcio napisał: Pece c0rwy są ponad to bo w czasie wolnym szukają na elektrodzie czy gdzie tam te karakany się zbierają i szukają sposobu czemu im nie działa gra a po 5 godzinach wpisywania komend walą sobie konia dupom na krzyżaka kto ma 0,75 klatki więcej. Do wora a wór do jeziora Czy ty czasem kolego nie testowałeś cyberfranka jak działa z RT a jak bez RT przez dwa dni?
Opublikowano 13 maja 202413 maj Teraz, Bzduras napisał: Czy ty czasem kolego nie testowałeś cyberfranka jak działa z RT a jak bez RT przez dwa dni? kolego ale tak to właśnie działa, pc to choroba przenoszona już przy pierwszym kontakcie
Opublikowano 13 maja 202413 maj Włączysz laktos do internetu a wypadek i tak by się zdarzył Ja szybko z tego wyszedłem bo mam zajebiście silną psychike! Ale co z innymi??
Opublikowano 13 maja 202413 maj A inni to pipolini więc i tak mają ciężko w życiu, nie kopcie chłopaka
Opublikowano 13 maja 202413 maj Cytat A ja na chwilę wskoczyłem na kanał aktualizacji MAIN by mi pobrało nowego biosa. Mam teraz bezpośrednio z menu biosa opcje overclocking i undervolting. Obniżyłem pobór energii i podbiłem zegary i widzę te kilka klatek więcej w wymagających gierkach. Szału nie ma bo by w pełni korzystać z podkręconych zegarów musiałoby się dać zwiększyć tpd z 15, a obecnie tego bez kombinacji nie da się zrobić ale to w sumie zawsze klatka lub dwie więcej za darmo. Trzeba tez pamietac o uposledzonym kuzynie blachy, steambeka.
Opublikowano 13 maja 202413 maj Jak masz odpowiednią maszynkę to wszystko w prawo i grasz nie przejmując się niczym. Na konsoli wybierasz między wydajność a jakość. Biorę pada w łapę i gram jak na konsoli....tylko na konsoli z przyszłości bo dzisiejsze konsole takiego obrazu to nawet na youtubie nie zobaczą.
Opublikowano 13 maja 202413 maj no i właśnie, siedzę sobie na tym fuckin pececie z rtx 4070 na pokładzie i co robie? siedze na forum, bo tak to można sie skupić na graniu po uruchomieniu pc a co robi kreatynowyświr? heh, no właśnie
Opublikowano 13 maja 202413 maj 3 minuty temu, creatinfreak napisał: Jak masz odpowiednią maszynkę to wszystko w prawo i grasz nie przejmując się niczym. Na konsoli wybierasz między wydajność a jakość. Biorę pada w łapę i gram jak na konsoli....tylko na konsoli z przyszłości bo dzisiejsze konsole takiego obrazu to nawet na youtubie nie zobaczą. To nie jest wcale tak hej do przodu bo nie jedno porównanie DF pokazywało, że niektóre suwaki na Ultra dają gorszy obraz niż na High więc PC to nie tylko grzebanie w suwakach ale do tego masa researchu przed odpaleniem każdej gierki. Dodatkowo gry na Unreal Engine 4 chodzą gorzej na PC niż konsolach
Opublikowano 13 maja 202413 maj 7 minut temu, krzysiek923 napisał: no i właśnie, siedzę sobie na tym fuckin pececie z rtx 4070 na pokładzie i co robie? siedze na forum, bo tak to można sie skupić na graniu po uruchomieniu pc a co robi kreatynowyświr? heh, no właśnie Uciekaj z tego rtxa zanim wyssie z ciebie całą dusze zagrajmera Krzychu!!1 Byle do switcha 2 zbawcy konsolowego narodu!
Opublikowano 13 maja 202413 maj najśmieszniejsze jest jak ktoś na slepo leci ze wszystkim na ON, a wystarczy wyłączyć jakieś jedno gówno, którego nikt by nie zauważył gdyby nie wiedział o jego istnieniu i cyk magia się dzieje, mocny skok wydajności. ale to są właśnie takie zagrywki pod oszołomów typu pipolinio, nieważne, że to nic nie daje wizualnie, MUSI BYĆ NA MAX, WSZYSTKO Edytowane 13 maja 202413 maj przez krzysiek923
Opublikowano 13 maja 202413 maj No nie mów że nie widzisz jak włosy na mordzie postaci pojawiają się dopiero 500m przed postacią a nie 2km jak masz to włączone
Opublikowano 13 maja 202413 maj 3 minuty temu, Pupcio napisał: Uciekaj z tego rtxa zanim wyssie z ciebie całą dusze zagrajmera Krzychu!!1 Byle do switcha 2 zbawcy konsolowego narodu! teraz to już nieunikniona strata kasy, a miałem 1660ti pod goticzka i inne starocie to sprzedałem ;//
Opublikowano 13 maja 202413 maj 11 minut temu, krzysiek923 napisał: a co robi kreatynowyświr? heh, no właśnie Kładę dzieci spać. Spokojnie, niedługo będę grał i cieszył oko grafiką.
Opublikowano 13 maja 202413 maj Teraz, creatinfreak napisał: Spokojnie, będę cieszył oko grafiką. Blacharze w pigułce. Graficzka, fpsy, rozdziałka, tylko to się liczy.
Opublikowano 13 maja 202413 maj no jak kładziesz jak piszesz na forum, chyba, że na komputerze je kładziesz
Opublikowano 13 maja 202413 maj nie żebym negował sedno, ale jak już chcesz wyśmiewać to nie screenami jakości jakby je ktoś grzejnikiem robił
Opublikowano 13 maja 202413 maj ale RTX nie dodaje ostrości mam nadzieję, że NVIDIA nie wjebie Nintendo z tym ficzerem
Opublikowano 13 maja 202413 maj 7 hours ago, KrYcHu_89 said: Nie takie chujowe te wyniki, jak boty malują. W sumie nie rozumiem nienawiści botów do SE, i tak w Finale by nie zagrali, a co dopiero w inne Octopathy xD. dalej nie powiedzieli ile sie kopii sprzedalo rebirth zajebisty wynik ta gra musiala osiagnac.
Opublikowano 13 maja 202413 maj 1 minutę temu, Ryuk napisał: zajebisty wynik ta gra musiala osiagnac. Pies w Pikminie 4 > minigierki w FF
Opublikowano 13 maja 202413 maj Rebirth? Jakaś składanka minigierek dla mangozjebów. Lepiej kolejny raz przejść FF16
Opublikowano 13 maja 202413 maj 26 minutes ago, Shen said: Blacharze w pigułce. Graficzka, fpsy, rozdziałka, tylko to się liczy. czlowieku klapy i boty robia to samo