Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał:

Jest takie powiedzenie w Polsce: nie strasz, nie strasz :dafuq:
Jak masz Paolo jakąś babę u siebie to ona musi być w chuj zadowolona jak co pół roku patrzysz w to samo miejsce mówiąc ,,trzeba się zabrać za malowanie tej ściany''
czekam na tego PC-ta w chuj bo jestem ciekawy co tam zmajstrujesz ale czekam już od zeszłego roku.

Ale ja mam już blachę. Bez rewelacji bo i7-9700 i RTX 3060Ti, ale w 1080p potężny zapas klatek. Przymierzając się do zmiany myślę jednak o czymś pod 4K, bo przecież to jak wygląda FF16 w Performance czy AW2 w Performance zakrawa na zbrodnię. xdd

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

@Paolo de Vesir spoczko git
ale czy ten PC-towy gejming jest taki zdrowy i zajebisty skoro w sumie nie da się ukryć fajną kartę 3060Ti chcesz wymieniać na coś jeszcze lepszego żeby gry z 2023 roku chodziły lepiej w 4k, które jest z nami od tak wielu lat? Mi się wydaje, że byłby zdrowy i zajebisty jakby te kurwy deweloperskie zaczęły cokolwiek optymalizować.

Opublikowano

klapy i plejkurwa 4.5 bez gier :kekw:

Zaraz wleci krycha, SE stabilnie, stabilnie, pozytywny przekaz leci, gracze na forum dla gejów napisali 5 postów więcej o FF7 niż kilka lat temu temu o FF15.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

@Paolo de Vesir spoczko git
ale czy ten PC-towy gejming jest taki zdrowy i zajebisty skoro w sumie nie da się ukryć fajną kartę 3060Ti chcesz wymieniać na coś jeszcze lepszego żeby gry z 2023 roku chodziły lepiej w 4k, które jest z nami od tak wielu lat? Mi się wydaje, że byłby zdrowy i zajebisty jakby te kurwy deweloperskie zaczęły cokolwiek optymalizować.

No niestety, dopóki priorytetem będzie diversity, support for trans community oraz female empowerment to lepiej w giereczkowie nie będzie. :/ 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ale ja mam już blachę. Bez rewelacji bo i7-9700 i RTX 3060Ti, ale w 1080p potężny zapas klatek. Przymierzając się do zmiany myślę jednak o czymś pod 4K, bo przecież to jak wygląda FF16 w Performance czy AW2 w Performance zakrawa na zbrodnię. xdd

A na co Ci te 4K na piecu. 1440p + DLSS i grasz jak panisko. Natywne 4K zeżre każdy zapas mocy.

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

Żeby wowik dobrze chodził i wystarczy dla Paolo taki komputer. 

No jakby nie patrzeć jest ok. 200-240 klatek. :notbad: 

14 minut temu, SnoD napisał:

A na co Ci te 4K na piecu. 1440p + DLSS i grasz jak panisko. Natywne 4K zeżre każdy zapas mocy.

Chyba spróbuję, bo ostatnio jak żyłowałem Godrizon 5 w natywnym 4K/60 to widać, że karcioszka była "I'm tired boss". :D

Opublikowano
20 godzin temu, Daddy napisał:

GNVF0SxWsAAchmf?format=jpg&name=large

Tej siły nic nie zatrzyma, dobrze że aparaty i gry na PC ratują  plejkurwe 4.5 bez gier :kaz:

Pokłosie konferencji o pieniążkach ze wczoraj

image.thumb.png.f3a11401df24da0220c6bb352b520e60.png

:gigabeta:

Opublikowano

No wyniki finansowe super, jest czym się jarać. Szkoda tylko, że gierki dopiero po kwietniu 2025 r. jak sam pan prezes powiedział 

Opublikowano

Dla klapów to chyba dobrze? Będą mogli siedzieć i dalej pierdolić te kocopoły a nie się męczyć i grać w gry :/

Opublikowano

Z pececiarzy się śmieją, że klatki liczą a sami kurwa całe dnie studiują wykresy "jak sobie radzi moje ukochane korpo" :dynia:

Plejstejszon = choroba psychiczna

Opublikowano

Duże gry AAA po kwietniu 2025, third party i małe pewnie jakieś wpadną na Q3 i Q4.

Ostatni PS Showcase był zapowiedziany 17 maja 2023. a odbył się 24 maja 2023. Teraz pewnie podobnie. Akurat z tamtego Showcase dowieźli praktycznie wszystkie gry w czasie. 

Tam pewnie będą zajawki, co nowego. Jak się obudzili trochę z letargu gaasowego to lineup na 2025 i 2026 będzie mocny.  

Na ten rok Q3 i Q4 z singla to może jakiś mały Astro + Venom. 

Z multiplatform mogliby pokazać co z remakiem MGSa na tym showcasie, na poprzednim był ogłoszony. 

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Będą mogli siedzieć i dalej pierdolić te kocopoły a nie się męczyć i grać w gry :/

Pojebało ci sie z botami, od starbeki żadnej gry na to gówno obesrane

Opublikowano

No i co z tego? Do końca tego roku HBII, Avoved, Indiana, AoM: Retold, nowy MFS. Do tego GP w formie, masa świetnych gier day one. MS nie ma dziury wydawniczej na półtora roku.

A na PS same czasowe exy przez półtora roku :p A za rok to i z tymi czasówkami będzie problem bo kolejni japońscy wydawcy mówią pass.

No ale rekordy przychodów Sony bije i już za rok wypuszczą pierwszą swoją grę :p

Opublikowano

Jak ktoś lubi grać w gierki a nie gry to chyba będzie zadowolony z oferty micro:niki:

Opublikowano
2 minuty temu, SnoD napisał:

No i co z tego? Do końca tego roku HBII, Avoved, Indiana, AoM: Retold, nowy MFS. Do tego GP w formie, masa świetnych gier day one. MS nie ma dziury wydawniczej na półtora roku.

A na PS same czasowe exy przez półtora roku :p A za rok to i z tymi czasówkami będzie problem bo kolejni japońscy wydawcy mówią pass.

No ale rekordy przychodów Sony bije i już za rok wypuszczą pierwszą swoją grę :p

Hahaha, przecież Microsoft nie wypuścił nic od Starfielda, czyli prawie rok, a wcześniej też nic, to nie dziura wydawnicza xD ?

Z  tymi releasami wszystkiego w tym roku to też bym uważał, obsuwy szczególnie teraz mogą tam się pojawiać jak grzyby po deszczu :). 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Na PS takie zajebiste gierki, że Shen już modli żeby HBII się nie sprzedało bo może wyjdzie na PS.

Tak samo ślinili się 2 miesiące temu na myśl o Starbece na PS XD

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Jak ktoś lubi grać w gierki a nie gry to chyba będzie zadowolony z oferty micro:niki:

Fakt, Microsoft "dominuje" w grach w rozmiarze poniżej 1 GB, przygodach dzielnych krabów i ilości graczy też poniżej 1, masa hitów. :kaz:

Ich gry "first party" to głównie te co kupili sobie całe firmy i dowieźli do końca stare projekty w okrojonej najlepiej wersji, żeby było taniej i gorzej, fantastyczne community czekające na hity od tych utalentowanych studiów xD.

1 minutę temu, SnoD napisał:

Na PS takie zajebiste gierki, że Shen już modli żeby HBII się nie sprzedało bo może wyjdzie na PS.

Tak samo ślinili się 2 miesiące temu na myśl o Starbece na PS XD

Na Showcase zapowiedź dalszych wydań na PS5 zakładam, że będzie, 60 mln urządzeń do grania swoje robi. 

Opublikowano

No udawajmy, że w tym roku day one w GP nie wyszło/wyjdzie poza grami MS: Persona 3 Reloaded, Stalker 2, Frostpunk 2 itd. :)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Persona 3 Reload to chyba jedyny naprawdę poważny, można powiedzieć duży, pełnoprawny tytuł na ten rok, który pojawił się day1 w gamepassie (do tej pory). 

Opublikowano

Ale pierdolą śmieci klapy, akurat dobre wrzuty są do GP. Diablo 4, Jedi np. 

Jasne trafi się jakiś miesiąc przestoju czy śmieciarki. A najlepsze że śmieją się a w plusie wieje hujem 

Opublikowano

Haha to niezłe wrzutki użytkowniku Drozdu7!

Opublikowano

Sony zdecydowało się nic nie wrzucać do PS Extra day1, żeby ludzie szybciej odeszli od tego gównianego modelu xD.