Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał:

W pudle wraz z xboxem, padem i kablem macie jeszcze manię prześladowczą

image.thumb.png.ac8d86331bf8335348ee4437bbb8d772.png

Opublikowano

zaraz będą mieć święto przy H2 i bohaterce z która mogą się utożsamiać :) idealna gra dla zielonych przegrywów 

Opublikowano

Jak może być rozczarowaniem jak tam łowienie ryb to jest niesamowite przeżycie, nieosiągalne gdzie indziej :)

Kisne jak czytam o hardcorowych graczach, pewnie jak to piszecie to sobie knage masujecie ooo tak jestem zagrajmerem. 

Ja pierdole stare chłopy 

Opublikowano

Jak przeanalizujesz dwa wykresy i wkleisz trzy ankiety z pięcioma odpowiedziami na twycie to człowieeeeeeeku, hardkorowiec jak skurwysyn

a przecież za chwilę spłyną tabelki ze sprzedażą w Mozambiku i jakiś insajder poda jeszcze wykres z Zimbabwe, śledzenie tego to nie zabawa dla miękiszonów, i gdzieś trzeba jeszcze między to wepchnąć wertowanie japońskich dzienników bo może któryś dał wysoką ocenę dla gierki

Tę niebieską zarazę powinno się leczyć, najlepiej prasą hydrauliczną albo kulą w potylicę :)

Opublikowano

Hardkorowcy nie grają w abonamencie. Oni kupują Fajnala Rebirth premierę roku, jeden na dwudziestu pięciu 

Opublikowano

Powiem wam coś o duszy. Kiedyś włączales konsolę,uruchamiała się gra i nic Cię więcej nie obchodziło.

Dziś kupujecie "konsole" które są praktycznie pctami. Pobieracie z neta albo patche albo połowę gry, bo na płytce (które niektórzy tak czczą) nie chciało się twórcom wrzucać bo gre jeszcze będą poprawiać.

Płacicie za grę online, kupujecie dodatki i rozszerzenia. Gry dla których kupowało się konsole, są dostępne na laptopie u Pupcia.

Wszystko to czym kiedyś gardzono, dziś jest jako standard. Oczywiście jak najbardziej dalej można czerpać z tego radość.

Możesz też usiąść sobie przed ps5 popatrzeć na dashboard i pomyśleć ale mam tu duszy. Możesz ponapawac się tym dłużej, bo gra chwilę jeszcze się będzie pobierać. To jest wasza dusza 

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał:

Dziś kupujecie "konsole" które są praktycznie pctami. Pobieracie z neta albo patche albo połowę gry, bo na płytce (które niektórzy tak czczą) nie chciało się twórcom wrzucać bo gre jeszcze będą poprawiać.

Płacicie za grę online, kupujecie dodatki i rozszerzenia. Gry dla których kupowało się konsole, są dostępne na laptopie u Pupcia.

Wszystko to czym kiedyś gardzono, dziś jest jako standard. Oczywiście jak najbardziej dalej można czerpać z tego radość.

I wszystko to na konsolach zapoczątkował xbox śmieć jebany

Opublikowano

Mordo, a grasz w trybie jakości, wydajności czy 40fps, z raytracingiem czy bez, czy performance RT? Działa ci HDR? Bo u mnie mleko straszne, chyba muszę pogrzebać w ustawieniach TV z suwaczkami.

Opublikowano

Nigdy nie zapomnę jak sobie grałem w residencika 2 bożego a ci na forum pierdolili o jakimś mleku :dynia:

Opublikowano

Bo tam musisz stary inny punkt jasności i czerni ustawić, mówię ci, masz jakiś zły hdr musisz włączyć ten dobry, ja mam dobry a ty na pewno jakiś zły wybrałeś, weź suwaczek w prawo jak na jutubie mówił ten pan taki z chin od telewizorów i już będzie dobrze

A jeszcze pamiętam łisker jak się obraził na demo gierki bo mleko na ekranie i co to za gówno :dynia:

Opublikowano

Na KONSOLI Big N to oczywiście prawda :) 

Opublikowano

Chyba, że akurat gierka wymaga dociągnięcia 30GB żeby w ogóle ruszyć :)

Ale tak, pan Nintendo pielęgnuje tradycję konsoletową - masz dwie opcje, z czego trzy są niepotrzebne i se grasz, wyjebane jajca na resztę

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Oj hellgowno 2 bez nocnej premiery bez nz . Szykuje się szajs.

Famitsu ich zdefiniuje. 

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Oj hellgowno 2 bez nocnej premiery bez nz . Szykuje się szajs.

Ktoś miał jakieś złudzenia, że będzie to coś więcej niż udana próba dostarczenia najładniejszej gry konsolowej w historii?

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ktoś miał jakieś złudzenia, że będzie to coś więcej niż udana próba dostarczenia najładniejszej gry konsolowej w historii?

szelf defensyw system on 

Opublikowano

Wylew Paulo po chuyowej sprzedaży i słabej średniej H2 będzie piękny 

Opublikowano

Haha pięknie ucieka z tonącego statku :)