Opublikowano 15 maja 202415 maj https://www.ign.com/articles/phil-spencer-and-the-battle-for-xboxs-soul
Opublikowano 15 maja 202415 maj W pudle wraz z xboxem, padem i kablem macie jeszcze manię prześladowczą
Opublikowano 15 maja 202415 maj Teraz, Krzysztof93 napisał: W pudle wraz z xboxem, padem i kablem macie jeszcze manię prześladowczą
Opublikowano 15 maja 202415 maj Pamiętacie taką grę jak Astral Sword? Ciekawe czy jak to ostatnie exy na Plejkę - zdobędzie tytuł rozczarowania roku.
Opublikowano 15 maja 202415 maj zaraz będą mieć święto przy H2 i bohaterce z która mogą się utożsamiać idealna gra dla zielonych przegrywów
Opublikowano 15 maja 202415 maj Jak może być rozczarowaniem jak tam łowienie ryb to jest niesamowite przeżycie, nieosiągalne gdzie indziej Kisne jak czytam o hardcorowych graczach, pewnie jak to piszecie to sobie knage masujecie ooo tak jestem zagrajmerem. Ja pierdole stare chłopy
Opublikowano 15 maja 202415 maj Jak przeanalizujesz dwa wykresy i wkleisz trzy ankiety z pięcioma odpowiedziami na twycie to człowieeeeeeeku, hardkorowiec jak skurwysyn a przecież za chwilę spłyną tabelki ze sprzedażą w Mozambiku i jakiś insajder poda jeszcze wykres z Zimbabwe, śledzenie tego to nie zabawa dla miękiszonów, i gdzieś trzeba jeszcze między to wepchnąć wertowanie japońskich dzienników bo może któryś dał wysoką ocenę dla gierki Tę niebieską zarazę powinno się leczyć, najlepiej prasą hydrauliczną albo kulą w potylicę
Opublikowano 15 maja 202415 maj Hardkorowcy nie grają w abonamencie. Oni kupują Fajnala Rebirth premierę roku, jeden na dwudziestu pięciu
Opublikowano 15 maja 202415 maj Nie dość, że bez duszy, to jeszcze brak wychowania i ocenianie po wieku kolegów. https://sppchoroszcz.med.pl/
Opublikowano 15 maja 202415 maj Powiem wam coś o duszy. Kiedyś włączales konsolę,uruchamiała się gra i nic Cię więcej nie obchodziło. Dziś kupujecie "konsole" które są praktycznie pctami. Pobieracie z neta albo patche albo połowę gry, bo na płytce (które niektórzy tak czczą) nie chciało się twórcom wrzucać bo gre jeszcze będą poprawiać. Płacicie za grę online, kupujecie dodatki i rozszerzenia. Gry dla których kupowało się konsole, są dostępne na laptopie u Pupcia. Wszystko to czym kiedyś gardzono, dziś jest jako standard. Oczywiście jak najbardziej dalej można czerpać z tego radość. Możesz też usiąść sobie przed ps5 popatrzeć na dashboard i pomyśleć ale mam tu duszy. Możesz ponapawac się tym dłużej, bo gra chwilę jeszcze się będzie pobierać. To jest wasza dusza
Opublikowano 15 maja 202415 maj Teraz, drozdu7 napisał: Dziś kupujecie "konsole" które są praktycznie pctami. Pobieracie z neta albo patche albo połowę gry, bo na płytce (które niektórzy tak czczą) nie chciało się twórcom wrzucać bo gre jeszcze będą poprawiać. Płacicie za grę online, kupujecie dodatki i rozszerzenia. Gry dla których kupowało się konsole, są dostępne na laptopie u Pupcia. Wszystko to czym kiedyś gardzono, dziś jest jako standard. Oczywiście jak najbardziej dalej można czerpać z tego radość. I wszystko to na konsolach zapoczątkował xbox śmieć jebany
Opublikowano 15 maja 202415 maj Mordo, a grasz w trybie jakości, wydajności czy 40fps, z raytracingiem czy bez, czy performance RT? Działa ci HDR? Bo u mnie mleko straszne, chyba muszę pogrzebać w ustawieniach TV z suwaczkami.
Opublikowano 15 maja 202415 maj Tak, gdyby nie Xbox to dzisiaj mielibyśmy gry na własność, odpalane bezpośrednio z płyty. i pewnie karty pamięci, pady na kablu i rejestrację w PSN przez pocztę
Opublikowano 15 maja 202415 maj Nigdy nie zapomnę jak sobie grałem w residencika 2 bożego a ci na forum pierdolili o jakimś mleku
Opublikowano 15 maja 202415 maj Bo tam musisz stary inny punkt jasności i czerni ustawić, mówię ci, masz jakiś zły hdr musisz włączyć ten dobry, ja mam dobry a ty na pewno jakiś zły wybrałeś, weź suwaczek w prawo jak na jutubie mówił ten pan taki z chin od telewizorów i już będzie dobrze A jeszcze pamiętam łisker jak się obraził na demo gierki bo mleko na ekranie i co to za gówno
Opublikowano 15 maja 202415 maj Chyba, że akurat gierka wymaga dociągnięcia 30GB żeby w ogóle ruszyć Ale tak, pan Nintendo pielęgnuje tradycję konsoletową - masz dwie opcje, z czego trzy są niepotrzebne i se grasz, wyjebane jajca na resztę
Opublikowano 15 maja 202415 maj Teraz, Donatello1991 napisał: Oj hellgowno 2 bez nocnej premiery bez nz . Szykuje się szajs. Famitsu ich zdefiniuje.
Opublikowano 15 maja 202415 maj 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Oj hellgowno 2 bez nocnej premiery bez nz . Szykuje się szajs. Ktoś miał jakieś złudzenia, że będzie to coś więcej niż udana próba dostarczenia najładniejszej gry konsolowej w historii?
Opublikowano 15 maja 202415 maj Teraz, Paolo de Vesir napisał: Ktoś miał jakieś złudzenia, że będzie to coś więcej niż udana próba dostarczenia najładniejszej gry konsolowej w historii? szelf defensyw system on
Opublikowano 15 maja 202415 maj Ja nawet jedynki nie skończyłem, wypierdolone w te Helblade 2 po całości.