Opublikowano 17 maja 202417 maj 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: wyobrażacie sobie to w czasach ps2? Nigdy nie pytaj: - kobiety o wiek - mężczyzny o wysokość zarobków - klapa skąd brał gry w czasach PS2 Spoiler
Opublikowano 17 maja 202417 maj ja miałem abonament PS Pass (MS zajebał pół nazwy od tego dawnego wymysłu Sony) no i normalnie listonosz przynosił pulę gierek na początku miesiąca z listą gier, którą chcą mi zabrać no i w terminie starałem się je zwrócić bo ,,wypadały'' z abonamentu.
Opublikowano 17 maja 202417 maj ej, pamiętacie co spowodowało taka popularność x360 w Polsce? Do dziś im zostało, że za gry się nie płaci.
Opublikowano 17 maja 202417 maj 20 minut temu, Shen napisał: ej, pamiętacie co spowodowało taka popularność x360 w Polsce? Do dziś im zostało, że za gry się nie płaci. Zrzutki na pięć osób żeby kupić jedną gier... a nie, czekaj, to nie ten kolor był
Opublikowano 17 maja 202417 maj 30 minut temu, Shen napisał: ej, pamiętacie co spowodowało taka popularność x360 w Polsce? Do dziś im zostało, że za gry się nie płaci. Za to fani PlayStation przeszli długą drogę, wyleczyli się z cebuli 15 lat temu, mogą być dumni z tego jak dbają o swoją markę, płacąc za gry pełną cenę, jak każdy szanujący się użytkownik PlayStation.
Opublikowano 17 maja 202417 maj 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: szanujący się użytkownik PlayStation Zadanie na maturze "Podaj przykład oksymoronu" zaliczyłbyś na 5+
Opublikowano 17 maja 202417 maj 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Ale to też świadczy o tym, jak potężny jest w tym roku rynek PC, żeby bijatyka miała więcej ludzi na PC, niż na wszystkich konsolach, to jest jednak szokujące. Od kilku lat już multiplatformy sprzedażowo PC = pozostałe konsole a z każdym miesiącem od premiery przewaga PC rośnie. Przy indykach to już w ogóle kosmos. Stardew Valley na PC 19 milionów a pozostałe 11 to Sony, Xbox, Nintendo i mobilki.
Opublikowano 17 maja 202417 maj Ale siądzie ten Remasterek Zero Daun. I do tego jeszcze rude LEGO, ja pierdole ale Sony penetruje mocno
Opublikowano 17 maja 202417 maj 2 godziny temu, Shen napisał: Słaba sprzedaż to jest pewna, bo już po kilku wcześniejszych postach widać, że cebulaki z xboxa nie płacą za gry. Tango, pamiętamy [`] Dobrze, że to sobie ustaliliśmy - GP jest darmowy, a w MS płaczą jak ktoś wykupuje subskrypcje. Tak ograć bezduszne korpo Edytowane 17 maja 202417 maj przez SnoD
Opublikowano 17 maja 202417 maj 6 godzin temu, drozdu7 napisał: Brawo Sonka, udane wrzuty na Steama Fajnie że świętujecie premiery na PC. Schabek jest z was dumny Klapy świętują śmierć plejkurwa 4.5 bez gier przez średniaki 83 meta na PC, pięknie ich Sony wgniotło w ziemię. 4 godziny temu, SnoD napisał: Nie wiem jak inni, ale Ty na pewno :p guernica srogie dopalacze przyjmuje w energetykach, pięknie żebra o HB2 po całym forum
Opublikowano 18 maja 202418 maj Mmm abonamenciki ciekawe kiedy wersja dla biedaków i reklamy w trakcie grania
Opublikowano 18 maja 202418 maj No oczywiście że najlepszy. Chyba że chcesz wyjechać że ps plus to jest numero uno Ale jak wiadomo nikt nie zmusza do płacenia, każdą grę można sobię kupić więc japa kurwa marudy
Opublikowano 18 maja 202418 maj juz widze jak te łajzy beda płacic $20+. Złotówa snot nawet nie robił konwersji i tylko przez lata leciał na kodach za 4zł, a teraz opowiada fantazje jak to płaci pełną cenę. Dobrze wam tak, spencer wam wsadzi po same kule zanim zamknie biznes.
Opublikowano 18 maja 202418 maj Heh. No na szczęście na Sonce warto dać za CoD full price bo nawet wyłączając cross to ma się około 4mln dziennie graczy do grania. Na xboxie bez cross nie pograsz, bo puste serwery.
Opublikowano 19 maja 202419 maj 9 godzin temu, Beelzeboss napisał(a): juz widze jak te łajzy beda płacic $20+. Złotówa snot nawet nie robił konwersji i tylko przez lata leciał na kodach za 4zł, a teraz opowiada fantazje jak to płaci pełną cenę. Dobrze wam tak, spencer wam wsadzi po same kule zanim zamknie biznes. Co Ty pierdolisz XD
Opublikowano 19 maja 202419 maj Co ja tu czytam? Klapy pierdolone co urządzają sztafetę do paczkomatu, całą generację PSX i PS2 lecieli na piratach, zabili PSP przez CFW, a na gen 7. mieli nawet temat do zrzutek na gierki (który umarł jedynie przez to że na PS4 zrzutkę można było tylko na dwie osoby) i przekazują sobie poradniki jak kupować w cebulackiej Turcji zarzucają komuś niekupowanie gier. xDDDD Teraz jeszcze płacz o Tango, a 3x wjebali Square Enix na mukę zmuszając ich do powrotu do multiplatform, a samo Sony do pójścia w PC. Robaki, jesteście rakiem który toczy gaming.