Opublikowano 25 czerwca 20222 l Po prawie 4 miesiącach ostrego ciorania w nextgenowe gt7, pora ściągnąć fm7 na xkundlasx. Trzeba się przyzwyczaić do zeszłej generacji I do tego co mskundel będzie miał do zaoferowania w 23 roku. Crapfield 30fps, loadingi w FM. I trening wymiany baterii co 1h. Ja pierdole co za uwstecznienie.
Opublikowano 25 czerwca 20222 l co za patola, grac w gry jak ktos w lozku obok spi xd Idz do drugiego pokoju człowieku
Opublikowano 25 czerwca 20222 l ludzie często grają bo ukochana chce być obok i spać wtulona, ale rozumiem, że zielonych to nie spotyka ze względu na odór
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 44 minutes ago, Donatello1991 said: Po prawie 4 miesiącach ostrego ciorania w nextgenowe gt7, pora ściągnąć fm7 na xkundlasx. Trzeba się przyzwyczaić do zeszłej generacji I do tego co mskundel będzie miał do zaoferowania w 23 roku. Crapfield 30fps, loadingi w FM. I trening wymiany baterii co 1h. Ja pierdole co za uwstecznienie. za 30 minut będzie wrzask że jak to kurla nie ma fm7 w Gamepassie xdd
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Ja mam to kupione czopku. Cyfrowa wersja. 3 raz będę singla ogrywał wszystkie zawody. Edytowane 25 czerwca 20222 l przez Donatello1991
Opublikowano 25 czerwca 20222 l A za 35 cisza, bo Xbox tak chujowy ze trzeba na nim pograć i zmyć brud Crap Trusimo 7. Krąg życia, spirala szaleństwa.
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Raczej multi znajomość branży, my mamy porównanie obiektywne posiadając oba sprzęty a zieloni tylko jeden, nie zaznają takich rarytasów
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 2 godziny temu, 20inchDT napisał: rarytasy Delikatesy wręcz bym powiedział Edytowane 25 czerwca 20222 l przez Whisker
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Inch sie nabija z rarytasów conajmniej jakby był jakimś koneserem A to zwykły gownojad gamepassojad
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Godzinę temu, LiŚciu napisał: Inch sie nabija z rarytasów conajmniej jakby był jakimś koneserem A to zwykły gownojad gamepassojad W ciagu ostatnich 3 lat elden to chyba jedyna gra spoza nadusługi w jaka gralem. Nawet skyrim tam kurła jest, ale i tak mam swoja kopię z dlc Spencer dziękuję
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 5 godzin temu, Mendrek napisał: Polubiiłem się ze streamingiem gier. Czasami mam hype na grę albo gatunek, który jest wywołany jakimś emocjonalnym triggerem typu utwór muzyczny, filmik czy jakiś artykuł. Problem z tym moim hype jest, że szybko spada. I jak się ściągnie i zainstaluje gra, to mi dawno mija. Ubolewam nad tym, ale fajnie że dzięki streamingowi mogę coś wybrać, odpalić i podtrzymać chęć na grę. Po sprawdzeniu na Bit.Trip Runner 2 (który wymaga jakiejś tam precyzji skoków) stwierdziłem, że chodzi u mnie dobrze. I dzięki temu mogę też sprawdzić szybkensem coś - np. Armageddon Riders, którego przeoczyłem, a okazuje się klonem Carmageddon i jest zrobiony od ludków co wyklepali Hard Truck Apocalypse (którego miło wspominam, mimo że był technologicznym babolem). Generalnie co raz bardziej mi się ten abonament podoba, jeśli to jest początek i ma się rozwijać, to bardzo chętnie go wesprę swoim portfelem widzicie, wystarczyło kilka dni i narracja odnosnie abonamentu sie zmieniła. Nawet streaming jest super!
Opublikowano 26 czerwca 20222 l No tylko świnia nie zmienia zdania. To troche jest tak że najpierw jeździsz starym polonezem i co chwile mówisz sobie że jazda jest niekomfortowa, niebezpieczna i samo auto chujowo wygląda, więc dochodzisz do wniosku że jeżdżenie autem jest chujowe. Później nagle ktoś podstawia Mercedesa, wsiadasz i nie masz żadnych wad więc zaczynasz znowu lubić jeżdżenie autem. Abonamenty nie są złe po prostu do 24 czerwca 2022 w Polsce nie było żadnego wartego uwagi. Po 24 czerwca wszystko się zmieniło. Natomiast niech ten gamepass sobie będzie, dla kontrastu. Zawsze będzie można na niego z politowaniem popatrzyć i kolejny raz zdać sobie sprawę że na Sonce jest lepiej.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l https://www.ppe.pl/publicystyka/302041/gran-turismo-7-bedzie-wachac-spaliny-nowej-forzy-motorsport-jesli-turn-10-nie-rzuci-slow-na-wiatr.html Gran Turismo 7 będzie wąchać spaliny nowej Forzy Motorsport Kiedy nawet czołowe klapy ''redaktory'' z ppe wiedzą jak będzie
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Ale co się dziwić? Skoro do momentu premiery PS Plus Premium, jedynym sensownym reprezentantem tego typu abonamentów był gameśmieć pass. Trudno było się przekonać do tego, patrząc na to jaki to był scam ze szkodą dla wszystkich. Nadal jest. Teraz powinien się zaorać i wziąć przykład z konkurencji, ale po co ma to robić, skoro nabierają się na niego nadal i bronią tego szrotu. Nadal jestem trochę przeciwny abonamentyzacji branży, ale jeśli nie da się tego powstrzymać, to niech przynajmniej będzie to jakoś zrównoważone i porządne, tak jak to robi Sony. Jak to mówią, wilk syty i owca cała, a bot wyruchany
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Abonamenty są dla biedaków, owiec podążających ślepo i głucho za stadem. Korporacje mówią w co masz grać i jeszcze im za to płacicie. Nawet mi was nie żal
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Kupowanie gier w cyfrze w cyfrze za 400 zł faktycznie jest lepszym wyjściem niż gry w cyfrze za 4 zł...
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 10 minutes ago, Sedrak said: Kupowanie gier w cyfrze w cyfrze za 400 zł faktycznie jest lepszym wyjściem niż gry w cyfrze za 4 zł... Życzę Ci dojścia do momentu w życiu gdzie wybór w co chcesz grać nie będzie determinowany tym, czy Cię na to stać
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 9 minutes ago, Homelander said: Życzę Ci dojścia do momentu w życiu gdzie wybór w co chcesz grać nie będzie determinowany tym, czy Cię na to stać A to bardzo dziękuję. Kurczę taka kultura w CW.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l kocham zielona korporacje, bo wrzuca gry, w ktore i tak chciałem zagrac
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 4 minuty temu, 20inchDT napisał: kocham zielona korporacje, bo wrzuca gry, w ktore i tak chciałem zagrac