Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
27 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Microsoft zamknie Ninja Theory w:vegeta_smile2::

• Mniej niż 12 miesięcy po wydaniu Hellblade 2, jeśli nie odniesie sukcesu
  • Niecałe 18 miesięcy po premierze Hellblade 2, jeśli odniesie sukces

Jeszcze żeby to ktoś wiedział co to dla MS oznacza sukces ;) hehe

38 minut temu, Szermac napisał(a):

Nie mogę się doczekać jutro festiwalu hipokryzji zielonkawych ziomeczków :banderas:

Ty myślisz że ktoś tu będzie robił z tej gry mesjasza jak wy z Automaty z Aliexpres? 

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ty myślisz że ktoś tu będzie robił z tej gry mesjasza jak wy z Automaty z Aliexpres? 

Nope, nie o to mi się akurat rozchodzi xd

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Jeszcze żeby to ktoś wiedział co to dla MS oznacza sukces hehe

Już niemal słychać u klapów ten skręt kiszek aby recenzje HBII nie były za dobre ;)

Opublikowano

Nie będą :) Chyba że na filmwebie bo tam trzeba wysłać to filmowe ścierwo :)

Opublikowano
2 hours ago, Bzduras said:

Ta, Bloodborne z PS4

zapomnialem o SP2 :dynia:  ale to zaraz na PC

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Anuluj już dzisiaj i idź sobie, wszyscy łącznie z MS ci podziękują

Opublikowano

Ten z tym mlekiem kurwa znowu, konsolowiec. Stoi przy tym telewizorze i ogląda kurwa z każdej strony zamiast grać. Zanim zaczniesz sprawdź matrycę czy prosta

Co tam strzelamy ile mc ? Mój typ 83-84

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
4 minuty temu, Szermac napisał(a):

77-80

Według forumkowej skali to spokojnie 96

Opublikowano

i tak poleca. 99 ich nie uratuje. Beda robic filmiki do nastepnego cod.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano
40 minut temu, Bzduras napisał(a):

Według forumkowej skali to spokojnie 96

A to nie wiem

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nic ciekawego na Plejce nie bylo, naprawdę.

fix :kaz:

Jako użytkownik plejśmieciary 4.5 od ponad roku muszę to podkreślić że przykro się patrzy jak Jim rozjebał PS które jeszcze za czasów PS3 miało fajne gierki.

Teraz tylko Jim sra na klaperskie ryje a te trzy robale co zostały pod kamieniem udają jaranko takimi średniaczkami jak ronin czy stelar beka. Gdyby nie czasowy ex to żaden klap by o tych grach słowa nie napisał a tak coś tam piszą ale nikt nie kupił xd.

Niech Sony zapowie swój festiwal beki i zobaczymy co tam mają na 2024-2025 bo jeśli tylko symulator magazyniera 2 i ta podróba assassynów w Japonii to czas sprzedać złoma :)

Opublikowano

Nie mogę z tych xbotów że w 2024 jarają się szarą grą filmem z pasami w 20fpsach mdr aż przypomina się 2015 i jaranko klapów tym zjebanym orderem

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Oczywiscie, ale dopiero po premierze na PS5. Wtedy 82 na MC to będzie jebane GOTG.

Magia exów.

Ja mam już pobraną grę, słyszałem od kolegi, że jak pobiorę żenuę o 10, to o 13 będę miał już 10/11 aczików, czy to prawda koledzy? 

Replayability gorsze od ulubionego 3D Markt pecetowca. 

Opublikowano

Najgorzej że ta gra ma serio graficzke więc przyciągnie pece zjebów jak pipcio i będzie gadał o mleku xboxiarzom w temacie :kekw: