Opublikowano 20 maja 202420 maj 27 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Microsoft zamknie Ninja Theory w: Mniej niż 12 miesięcy po wydaniu Hellblade 2, jeśli nie odniesie sukcesu Niecałe 18 miesięcy po premierze Hellblade 2, jeśli odniesie sukces Jeszcze żeby to ktoś wiedział co to dla MS oznacza sukces hehe 38 minut temu, Szermac napisał(a): Nie mogę się doczekać jutro festiwalu hipokryzji zielonkawych ziomeczków Ty myślisz że ktoś tu będzie robił z tej gry mesjasza jak wy z Automaty z Aliexpres?
Opublikowano 20 maja 202420 maj 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ty myślisz że ktoś tu będzie robił z tej gry mesjasza jak wy z Automaty z Aliexpres? Nope, nie o to mi się akurat rozchodzi xd
Opublikowano 20 maja 202420 maj 11 minut temu, drozdu7 napisał(a): Jeszcze żeby to ktoś wiedział co to dla MS oznacza sukces hehe Ty myślisz że ktoś tu będzie robił z tej gry mesjasza jak wy z Automaty z Aliexpres? Już niemal słychać u klapów ten skręt kiszek aby recenzje HBII nie były za dobre
Opublikowano 20 maja 202420 maj Nie będą Chyba że na filmwebie bo tam trzeba wysłać to filmowe ścierwo
Opublikowano 20 maja 202420 maj 30 minut temu, Pupcio napisał(a): Chyba że na filmwebie bo tam trzeba wysłać to filmowe ścierwo uzytkownik pupcio OSTRO o grach PlayStation Studios
Opublikowano 20 maja 202420 maj 2 hours ago, Bzduras said: Ta, Bloodborne z PS4 zapomnialem o SP2 ale to zaraz na PC Edytowane 20 maja 202420 maj przez Ryuk
Opublikowano 20 maja 202420 maj Ten z tym mlekiem kurwa znowu, konsolowiec. Stoi przy tym telewizorze i ogląda kurwa z każdej strony zamiast grać. Zanim zaczniesz sprawdź matrycę czy prosta Co tam strzelamy ile mc ? Mój typ 83-84 Edytowane 20 maja 202420 maj przez drozdu7
Opublikowano 20 maja 202420 maj 4 minuty temu, Szermac napisał(a): 77-80 Według forumkowej skali to spokojnie 96
Opublikowano 20 maja 202420 maj i tak poleca. 99 ich nie uratuje. Beda robic filmiki do nastepnego cod. Edytowane 20 maja 202420 maj przez Beelzeboss
Opublikowano 20 maja 202420 maj 40 minut temu, Bzduras napisał(a): Według forumkowej skali to spokojnie 96 A to nie wiem
Opublikowano 20 maja 202420 maj 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nic ciekawego na Plejce nie bylo, naprawdę. fix Jako użytkownik plejśmieciary 4.5 od ponad roku muszę to podkreślić że przykro się patrzy jak Jim rozjebał PS które jeszcze za czasów PS3 miało fajne gierki. Teraz tylko Jim sra na klaperskie ryje a te trzy robale co zostały pod kamieniem udają jaranko takimi średniaczkami jak ronin czy stelar beka. Gdyby nie czasowy ex to żaden klap by o tych grach słowa nie napisał a tak coś tam piszą ale nikt nie kupił xd. Niech Sony zapowie swój festiwal beki i zobaczymy co tam mają na 2024-2025 bo jeśli tylko symulator magazyniera 2 i ta podróba assassynów w Japonii to czas sprzedać złoma
Opublikowano 20 maja 202420 maj Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Według forumkowej skali to spokojnie 96 Oczywiscie, ale dopiero po premierze na PS5. Wtedy 82 na MC to będzie jebane GOTG. Magia exów.
Opublikowano 20 maja 202420 maj Nie mogę z tych xbotów że w 2024 jarają się szarą grą filmem z pasami w 20fpsach mdr aż przypomina się 2015 i jaranko klapów tym zjebanym orderem
Opublikowano 20 maja 202420 maj 34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Oczywiscie, ale dopiero po premierze na PS5. Wtedy 82 na MC to będzie jebane GOTG. Magia exów. Ja mam już pobraną grę, słyszałem od kolegi, że jak pobiorę żenuę o 10, to o 13 będę miał już 10/11 aczików, czy to prawda koledzy? Replayability gorsze od ulubionego 3D Markt pecetowca.
Opublikowano 20 maja 202420 maj Najgorzej że ta gra ma serio graficzke więc przyciągnie pece zjebów jak pipcio i będzie gadał o mleku xboxiarzom w temacie