Opublikowano 20 maja 202420 maj Teraz, Pupcio napisał(a): Najgorzej że ta gra ma serio graficzke więc przyciągnie pece zjebów jak pipcio i będzie gadał o mleku xboxiarzom w temacie P rzecięty bot myśli, że ta gra to następca God of War, tylko grafika lepsza, na siłowni gadałem, widać marketing gamepassa zadziałał.
Opublikowano 20 maja 202420 maj Biedny gość [*] odpali gre z nadzieją na jakość sony a to typowa gra z xc0rwy na 7
Opublikowano 20 maja 202420 maj Brzmi jak śpiew łabędzia Edytowane 20 maja 202420 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 20 maja 202420 maj Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Brzmi jak śpiew łabędzia pewnie zawód co nie? Bo liczyłeś na co innego. A jutro pewnie kolejny zawód jak okaże się że gra zbierze pozytywne recenzje. I tak się żyje w tej ideologii PlayStation, zamiast kibicować gierkom by byly jak najlepsze, to jest trzymanie kciuków by gra była słaba a ludzie twórcy zostali zwolnieni
Opublikowano 20 maja 202420 maj 13 minut temu, ASX napisał(a): pewnie zawód co nie? Bo liczyłeś na co innego. Poczekamy zobaczymy, przypominam, że nowy projekt Tango Gameworks miał wielokrotnie światło zielone :).
Opublikowano 20 maja 202420 maj 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Poczekamy zobaczymy, przypominam, że nowy projekt Tango Gameworks miał wielokrotnie światło zielone :). Nie jest to prawda, Tango było dopiero w trakcie przygotowania koncepcji dla HiFi Rush 2 i studio zostało zamknięte zanim dostali zielone światło.
Opublikowano 20 maja 202420 maj Asax jeszcze się nie nauczył że słowa wypowiedziane z ust przedstawicieli microszrota gówno znaczą
Opublikowano 20 maja 202420 maj Przeciez się śmiejemy w tym temacie @ASX nie chcę by ich zwalniali (jeżeli dobrze im się tam pracuje, a są jacyś smutni i widać to nawet w tej wypowiedzi), ale wolałbym, aby Microsoft nie robił rzeczy głupich, bo zespół od marketingu to dzieci we mgle, popełnili szereg błędów przy tej grze, a jak coś nie wyjdzie to będzie jutro meltdown. Nawet jak zamkną to studio, to pewnie Ci sami ludzie sobie otworzą nowe studio Indie i będą dalej robić gry, na razie czekamy wciąż na Microsoft, żeby jakieś fajniejsze gry zrobił i się wykazał czymś zajebistym, akurat Senua to będzie na 100% piękna wydmuszka, więc poczekamy dalej. Edytowane 20 maja 202420 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 20 maja 202420 maj 1 godzinę temu, ASX napisał(a): pewnie zawód co nie? Bo liczyłeś na co innego. A jutro pewnie kolejny zawód jak okaże się że gra zbierze pozytywne recenzje. I tak się żyje w tej ideologii PlayStation, zamiast kibicować gierkom by byly jak najlepsze, to jest trzymanie kciuków by gra była słaba a ludzie twórcy zostali zwolnieni ten drugi projekt to port hb2 na ps5 tym coorvo z ms i ich tubom propagandowym nie ma co wierzyc za bardzo
Opublikowano 21 maja 202421 maj Akurat tu mi się wydaje że Kamala Harris nawet nie wiedziała co się świeci w sprawie Tango. A jak jej naświetlili wszystko to ledwo była w stanie wywiadu udzielić
Opublikowano 21 maja 202421 maj 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Akurat tu mi się wydaje że Kamala Harris nawet nie wiedziała co się świeci w sprawie Tango. A jak jej naświetlili wszystko to ledwo była w stanie wywiadu udzielić No, ale to kto tam cokolwiek wie? Spencer nie wiedział, Bond nie wiedziała, no i Harris też nie. Bill Gates pewnie zamknął. Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): 3h 15min. Dzisiaj pogrom niebieskich kreatur!
Opublikowano 21 maja 202421 maj Idę po dechę okno zabić, bo przecież nie będę czekał do nocy żeby grać w tego sztosa.
Opublikowano 21 maja 202421 maj Nie ma dowodów, powtarzam nie ma dowodów że Kamala Harris wiedziała o holokauście o mordzie najlepszego studia microbeki
Opublikowano 21 maja 202421 maj Najlepsze studio, bo zrobili jedną grę ponad 7.5/10? Brzmi jak definicja “najlepszości” wg. klapów pyerdolonych.
Opublikowano 21 maja 202421 maj No to już widzisz w jakim stanie jest twoje korpo życia jak to było ich najlepsze studio Paolo
Opublikowano 21 maja 202421 maj Kurde pupcio naprawdę spoko gość ale macha tą szabelką na wszystkie strony. Nie wiem czy to blacharz czy konsolorz, hardkorowiec czy graczyk?
Opublikowano 21 maja 202421 maj Teraz, drozdu7 napisał(a): Kurde pupcio naprawdę spoko gość ale macha tą szabelką na wszystkie strony. Nie wiem czy to blacharz czy konsolorz, hardkorowiec czy graczyk? W sercu Pawcia tak naprawdę jest tylko Kratos czyli Sonka, ale niestety ta miłość wygasła wraz z PS5
Opublikowano 21 maja 202421 maj pawciokratos to był gracz szkoda że umarł jak miłość sony do gier wideo