Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

Może dlatego, że 82 dostała gra, a 83 gra tylko, że bez najważniejszej rzeczy - gameplayu ? No nie wiem, może. Ale tylko może.

Tylko może, bo taki Spierdolman 2 ma chujowy gameplay, bez porównania gorszy niż Returnal, a ma jednak od niego wyraźnie lepszą ocenę.

Hellblade 2 dojebal graficznie, mocno podkręcił klimat w którym się obracał, a sam gameplay jest wystarczający żeby nie nudzić. 5-6h intensywnego doświadczenia >> 30h sonowskiej rozjebundy.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

a w weekend G R A N I E w potężna Senuę 

C O   R O B I E N I E ? XD

Opublikowano

Strasznie cię ten Hellblade zezłomował, aż przykro patrzeć. No ale tak to jest jak klap marnuje powietrze na oczekiwanie żeby się Xboxowi podwinęła noga.

Tak jak pisałem, jeśli chodzi o gaming to wolałbym zapytać o opinie psa niż klapa, bo klap się po prostu na grach nie zna.

Opublikowano

To może zagadka.

Co jest trudniejsze: przejście Stellara jedną ręką, czy Senui obiema? :lul:

Opublikowano

Nie Hellblade mnie zezłomował tylko Twoje gadanie. Weź spójrz w lustro i powiedz, właśnie bije się w CW grą bez gameplayu. 

Stary, bez jaj xD

Opublikowano

No zezłomowało - patrząc, że klapy uaktywniły się na masową skalę w dedykowanym temacie. Tutaj można sobie smieszkować i trollować, ale tam to widać pęknięte z żalu dupy, że jednak nie dostaliśmy crapa, a nawet średniaka i dlaczego jebany Xbox wciąż nie chce zdechnąć. :/ 

Opublikowano

Klapy jak z cieczką latają, miło widzieć jak kundle wyją z zazdrości.

Xbox dowiózł kolejną zajebistą grę i to taką która wyznacza nowe standardy graficzne :banderas:

Nintendo też dzisiaj dostało dobra grę, tylko Jim się nie popisał i znowu postawił klocka na mordy klapów, taka sytuacja:

Kupić, zniszczyć kreatywność, zamknąć, cała polityka niebieskich partaczy.

Ciekawe czy lewaro  i alter pana debilka protestują przyklejeni do asfaltu   :)

Opublikowano

To kiedy hellblade 2 na Sonce, czyli na sprzęcie który uciągnie grę w 60fps?

Opublikowano

image.png.ab698f2b95a4fed04d6b15faed748bd2.png

Nie żeby mnie to obchodziło, nie mam kompleksu "gram w grę a ktoś inny nie zagra w grę więc jest lepsza dzięki temu hehe". Zostawmy takie prymitywne zachowania niebieskiemu obozowi.

Opublikowano

typowy xbox i wysługiwanie się fanbojami. No kurwa, az nie wierze, ze główny marketingowiec ms takiego twita zamiescił XD

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Steam's CCU peak for games that also launched on Game Pass:

Starfield: 330k
Halo MCC: 161k
Forza Horizon 5: 81k
Age of Empires IV: 73k
Sea of Thieves: 66k
Flight Simulator: 61k
Forza Horizon 4: 40k
Ori and the Will of the Wisps: 34k
Grounded: 32k
State of Decay 2: 22k
Gears Tactics: 7k
Psychonauts 2: 7k

-------------------------
Hi-Fi RUSH: 6k
Redfall: 6k

A Plague Tale Requiem: 5k
Forza Motorsport: 4k
Hellblade 2: 4k :newell:
Tell Me Why: 1k
Pentiment: 1k

Opublikowano

Nawet nie będzie szkoda tego Ninja theory, przez ostatnie 10 lat zrobili gówno na telefony i dwa symulatory chodzenia na 5h kazdy.

Opublikowano

W tym roku będzie showcase Sonego ? 

Czy jeszcze czekają na magików z Krakowa żeby nie zostać z pustym kalendarzem od kwietnia?

Opublikowano

Nawet na ggdeals w liście top10 aktualnie kupowanych gier dopiero wczoraj wieczorem wskoczył gdzieś na koniec

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Największy ból niebieskich? Że okazało się, że Hellblade 2 jest świetną grą, że ludzie dobrze się z nią bawią, że graficznie miażdży ofertę Sony. Ziściły się najgorsze klaperskie koszmary. :) 

Problem, że to gra na 6h, a potem do kosza, calakowanie opiera się na znajdowaniu jednej znajdźki w morzu cutscen, więc ja podziękuję :). 

Ultil Dawn jednak miał dużo więcej możliwości xD. 

To bym bardziej przyrównał to którejś części Dark Pictures^^. 

Nie żałuję ogrania, fajne doświadczenie, no ale mam straszną bekę, że Microsoft i NT nie rozszerzyli tego jakkolwiek poza zrobieniem z tego demka technologii (zajebistej, ale jednak), a trailer wyszedł w 2019 i wtedy był reklamowany jako "Next Big Thing"...

Opublikowano

Dawaj kupuj don może pieniążki pójdą do ninja theory na kolejny film :)

Opublikowano

Cieszy mnie ten FLOP hellbeki. Dobra nauczka dla devow z całego swiata, zeby nie sprzedawac filmu udającego grę. Szczerze to nawet bym chciał, żeby MS wywalił NT na ryj. Nie robią dobrych gier, a pozostałym studiom przyda się strach przed zwolnieniami. Może w końcu wezmą się do roboty.

Edytowane przez Beelzeboss