Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
27 minut temu, Shen napisał(a):

Wojowanie samograjem na szynach na 5h mocne nawet jak na cw

najśmieszniejsze, ze najbardziej zagorzali fanatycy nawet nie grali. Daddy tez smieszek. 2chapter, 4h w grze. Chyba kurwa zasnął grając w to i juz nie wrocil.

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dominacja jak za X360.

wtedy to każdy chciał Xboxa, dzisiaj to pomyłka w prezentach komunijnych, zawód dla rodziny, pustki na serwerach, nuda, marazm, niechęć i wysypka.

Ogółem chujnia ten xbox, dominacja? Jedynie jaką dominację widzę w tym temacie to twój umysł Paolo zdominowany ciężką chorobą.
Szkoda mi dla Ciebie :( ale mimo wszystko wolałbym żebyś był zamknięty pod obserwacją

Opublikowano
26 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

najśmieszniejsze, ze najbardziej zagorzali fanatycy nawet nie grali. Daddy tez smieszek. 2chapter, 4h w grze. Chyba kurwa zasnął grając w to i juz nie wrocil.

No ja czekałem sobie do weekendu i co z tego? Nie wspominam już że mam dwie gry rozgrzebane.

Ja wiem że u niebieskich braci chcą nawet brać dzień wolny na premierę challenge mode i nowego stroju w Stelażu ;) ale no chyba nie 

Opublikowano

Paolo i ta dominacja x360 zawsze bawi :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

image.png.ec97487d27c1a37c9f4f75e81fe5b513.png

image.png.1575557b91b759c61a2141119bf05ef8.png

jednak trochę ludzi jest rozczarowanych tym mesjaszem gamingu i przeciwnikiem gamifikacji xDD. Nawet 10x 10/10 od portali Windows/Xbox nie pomogły 

Spencer znowu nie wiedział, czego gracze chcą, no trudno, może uda się z innym studiem, szkoda, gdyby nie był pazerny, to może nie byłoby aż takiej porażki, to gra, która powinna kosztować max 89 złotych... image.thumb.png.1454fbe226b6255f305ae7ecb473cd33.png

Czaicie tych roczarowanych ludzi?

Screenshot_20240524_110925_Chrome.thumb.jpg.bcdb446d6a18f2fe210c6d26c640f22c.jpg

Screenshot_20240524_111101_Chrome.thumb.jpg.a3e1fbb65135e311eef1122a040eded7.jpg

:reggie:

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Moim zdaniem też nie ma co się dziwić że trochę podobnie jak taki Death Stranding to nie jest bezpieczny blocbuster, zaprojektowany i zrobiony pod tabelki w excelu byle spróbować zadowolić jak największą grupę odbiorców do których jesteśmy przyzwyczajeni i często narzekamy, tylko autorska wizja twórców, stąd zrozumiałe dużo rozbieżnych opinii. 

I o ile co do samej gry to można mieć naturalnie różne opinie i może się ona podobać lub nie, to moim zdaniem najważniejsze jest że dobrze że powstają jeszcze czasami takie mocno autorskie produkcje z własną tożsamością. 

Zresztą, pewnie wiele osób już nie pamięta, ale  kiedyś tego typu tytuły były raczej domeną Sony, które często nie bało się ryzykować dając takim oryginalnym tytułom szansę i pieniądze. A Xbox był krytykowany że swoje podejście skupione wyłącznie na blockbusterach i dojeniu Halo Forzy i Gearsów.

Opublikowano

jezu paolo nie nasza wina że wasz zjebany microsoft nie potrafi i nigdy nie potrafił zrobić dobrej gry :) niech te parobasy trzymają się z dala od rynku gier wideo i robią te swoje excele czy co bezduszne korposy tam wytwarzają :)

Opublikowano

Graficzka w tym hellblade 2 jak na ps4

Gdzie tej nextgen?

8D423F2A-B986-4B71-8941-9412F0D7AE10.jpeg

Opublikowano

Tak wygrał że aż przejebał jak zawsze :) 

Opublikowano

Ja pierdole i wy dalej macie tą manie nazywania hujowymi grami, gry które hujowe nie są.

Patrząc przez pryzmat MS, to można mówić o rozczarowaniu ale ogólnie czy to Starfield czy H2 są oceniane jako gry bardzo dobre.

A wy latacie po tych tematach, jeden pierdoli że Starfield to rozczarowanie życia xd drugi co zalicza w huj śmieci gada że Hellblade miał najgorszy gameplay. Pojebane to jest. I tak jest zawsze. 

Dla mnie taki Horizon Forbidden West to z perspektywy czasu rak w huj ale nie latam wszędzie i nie ogłaszam że sprzedaje ps5 

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Starfield czy H2 są oceniane jako gry bardzo dobre.

Do H2 na razie nic nie mam póki nie skończę ale Starfield to popierdolone śmierdzące gówno i dowód na to, że na oceny redakturkuf i innych pojebusów graczy czy blogerów trzeba mieć wyjebane po całości bo oni są gorzej jak NPC a do recenzowania gier nie powinni mieć dostępu. Jebać ich i jebać Starfielda.

Opublikowano
47 minut temu, LiŚciu napisał(a):

Graficzka w tym hellblade 2 jak na ps4

Gdzie tej nextgen?

8D423F2A-B986-4B71-8941-9412F0D7AE10.jpeg

Myślę, że tu lepiej widać różnicę między grą z PS4 a HB2

raeKysV.jpeg

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Do H2 na razie nic nie mam póki nie skończę ale Starfield to popierdolone śmierdzące gówno i dowód na to, że na oceny redakturkuf i innych pojebusów graczy czy blogerów trzeba mieć wyjebane po całości bo oni są gorzej jak NPC a do recenzowania gier nie powinni mieć dostępu. Jebać ich i jebać Starfielda.

image.thumb.png.5a71a3a1d3c7ad98428fb82efcc6a8a6.png:vegeta_smile2:

Opublikowano

No wziąłbym z laczka wyjebał temu redaktorowi low-kinga za takie recenzje. Niech on się zajmie hodowlą grzywki, zakolak zasrany.

Opublikowano
6 minut temu, tjery napisał(a):

Myślę, że tu lepiej widać różnicę między grą z PS4 a HB2

raeKysV.jpeg

gdzieś tam jest ten nextgen, szczególnie na PCMR, ale tlou2 to stara gra, więc bez jaj :). 

Ja bym dał HB2 na 3cie

1. Cyber PT

2. Anal PT

3. Schiza 2

4. Horizon FW