Opublikowano 24 maja 202424 maj Piecze potężny Hellblade, a na Plejaku taka bieda, że zapomnianego 2 tygodnie po premierze Astrala chłopy hypują na GOTG. JEBANEGO BIEDA NIERA, taka nędza na kurwie niebieskiej
Opublikowano 24 maja 202424 maj 27 minut temu, Shen napisał(a): Wojowanie samograjem na szynach na 5h mocne nawet jak na cw najśmieszniejsze, ze najbardziej zagorzali fanatycy nawet nie grali. Daddy tez smieszek. 2chapter, 4h w grze. Chyba kurwa zasnął grając w to i juz nie wrocil.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dominacja jak za X360. wtedy to każdy chciał Xboxa, dzisiaj to pomyłka w prezentach komunijnych, zawód dla rodziny, pustki na serwerach, nuda, marazm, niechęć i wysypka. Ogółem chujnia ten xbox, dominacja? Jedynie jaką dominację widzę w tym temacie to twój umysł Paolo zdominowany ciężką chorobą. Szkoda mi dla Ciebie ale mimo wszystko wolałbym żebyś był zamknięty pod obserwacją
Opublikowano 24 maja 202424 maj Z Białego do Choroszczy naprawdę mam rzut beretem, więc jakbym zniknął TO WIEXIE GDZIE JESYEM
Opublikowano 24 maja 202424 maj 26 minut temu, Beelzeboss napisał(a): najśmieszniejsze, ze najbardziej zagorzali fanatycy nawet nie grali. Daddy tez smieszek. 2chapter, 4h w grze. Chyba kurwa zasnął grając w to i juz nie wrocil. No ja czekałem sobie do weekendu i co z tego? Nie wspominam już że mam dwie gry rozgrzebane. Ja wiem że u niebieskich braci chcą nawet brać dzień wolny na premierę challenge mode i nowego stroju w Stelażu ale no chyba nie
Opublikowano 24 maja 202424 maj Myślisz, że te dni wolne to dlatego, że te gry są takie dobre? Te karaluchy biorą wolne aby wyrobić się przed weekendem na poniedziałkowy sprint do paczkomatu. PlayStation to choroba.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): jednak trochę ludzi jest rozczarowanych tym mesjaszem gamingu i przeciwnikiem gamifikacji xDD. Nawet 10x 10/10 od portali Windows/Xbox nie pomogły Spencer znowu nie wiedział, czego gracze chcą, no trudno, może uda się z innym studiem, szkoda, gdyby nie był pazerny, to może nie byłoby aż takiej porażki, to gra, która powinna kosztować max 89 złotych... Czaicie tych roczarowanych ludzi? Edytowane 24 maja 202424 maj przez SnoD
Opublikowano 24 maja 202424 maj No co Ty, liczy się wynik user score na meta gdzie klapy pierdolone nawet nie muszą grać tylko 0/10 dla gier MSu i fajrant. zwierzeta
Opublikowano 24 maja 202424 maj Moim zdaniem też nie ma co się dziwić że trochę podobnie jak taki Death Stranding to nie jest bezpieczny blocbuster, zaprojektowany i zrobiony pod tabelki w excelu byle spróbować zadowolić jak największą grupę odbiorców do których jesteśmy przyzwyczajeni i często narzekamy, tylko autorska wizja twórców, stąd zrozumiałe dużo rozbieżnych opinii. I o ile co do samej gry to można mieć naturalnie różne opinie i może się ona podobać lub nie, to moim zdaniem najważniejsze jest że dobrze że powstają jeszcze czasami takie mocno autorskie produkcje z własną tożsamością. Zresztą, pewnie wiele osób już nie pamięta, ale kiedyś tego typu tytuły były raczej domeną Sony, które często nie bało się ryzykować dając takim oryginalnym tytułom szansę i pieniądze. A Xbox był krytykowany że swoje podejście skupione wyłącznie na blockbusterach i dojeniu Halo Forzy i Gearsów.
Opublikowano 24 maja 202424 maj Chujowa gra to chujowa gra. Tłumacz sobie jak chcesz, nie zmienia to faktu, o!
Opublikowano 24 maja 202424 maj jezu paolo nie nasza wina że wasz zjebany microsoft nie potrafi i nigdy nie potrafił zrobić dobrej gry niech te parobasy trzymają się z dala od rynku gier wideo i robią te swoje excele czy co bezduszne korposy tam wytwarzają
Opublikowano 24 maja 202424 maj Nie no, to wyparcie, że Xbox 360 nie wygrał generacji 7. jest uroczo głupie.
Opublikowano 24 maja 202424 maj Ja pierdole i wy dalej macie tą manie nazywania hujowymi grami, gry które hujowe nie są. Patrząc przez pryzmat MS, to można mówić o rozczarowaniu ale ogólnie czy to Starfield czy H2 są oceniane jako gry bardzo dobre. A wy latacie po tych tematach, jeden pierdoli że Starfield to rozczarowanie życia xd drugi co zalicza w huj śmieci gada że Hellblade miał najgorszy gameplay. Pojebane to jest. I tak jest zawsze. Dla mnie taki Horizon Forbidden West to z perspektywy czasu rak w huj ale nie latam wszędzie i nie ogłaszam że sprzedaje ps5
Opublikowano 24 maja 202424 maj 8 minut temu, drozdu7 napisał(a): Starfield czy H2 są oceniane jako gry bardzo dobre. Do H2 na razie nic nie mam póki nie skończę ale Starfield to popierdolone śmierdzące gówno i dowód na to, że na oceny redakturkuf i innych pojebusów graczy czy blogerów trzeba mieć wyjebane po całości bo oni są gorzej jak NPC a do recenzowania gier nie powinni mieć dostępu. Jebać ich i jebać Starfielda.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 47 minut temu, LiŚciu napisał(a): Graficzka w tym hellblade 2 jak na ps4 Gdzie tej nextgen? Myślę, że tu lepiej widać różnicę między grą z PS4 a HB2
Opublikowano 24 maja 202424 maj 8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Do H2 na razie nic nie mam póki nie skończę ale Starfield to popierdolone śmierdzące gówno i dowód na to, że na oceny redakturkuf i innych pojebusów graczy czy blogerów trzeba mieć wyjebane po całości bo oni są gorzej jak NPC a do recenzowania gier nie powinni mieć dostępu. Jebać ich i jebać Starfielda.
Opublikowano 24 maja 202424 maj No wziąłbym z laczka wyjebał temu redaktorowi low-kinga za takie recenzje. Niech on się zajmie hodowlą grzywki, zakolak zasrany.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 6 minut temu, tjery napisał(a): Myślę, że tu lepiej widać różnicę między grą z PS4 a HB2 gdzieś tam jest ten nextgen, szczególnie na PCMR, ale tlou2 to stara gra, więc bez jaj :). Ja bym dał HB2 na 3cie 1. Cyber PT 2. Anal PT 3. Schiza 2 4. Horizon FW