Opublikowano 24 maja 202424 maj Xboty lubią starbeke bo mogą pisać swoje dyrdymały w czasie loadingów co 30 sekund
Opublikowano 24 maja 202424 maj Boty lubią Starfielda bo jest tak nudny, że tylko to usypia głosy w ich głowach
Opublikowano 24 maja 202424 maj Dobra nie ma co się śmiać z gry życia paola! w końcu nabił w to tyle godzin jak w każdą inną perłe xboxa którego zaciekle broni od dekady! RÓWNE C0RWA 0
Opublikowano 24 maja 202424 maj Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Boty lubią Starfielda bo jest tak nudny, że tylko to usypia głosy w ich głowach Nawet jak się komuś to podoba, to trzeba mieć schozofremię, żeby napisac, że to prawdziwy next gen, co w przypadku Starfielda to akurat prawdziwy past gen xD i 10/10.
Opublikowano 24 maja 202424 maj Tylko klapom zostaje - płacz o Starbekę, o Schizofrenię, a potem lepsze oceny tych „crapów” niż „sztosów” z Sonki zapomnianych w dwa tygodnie po premierze. Z Hellblade 2 ludzie zapamietają chociaż mistrzowskie wykonanie, a Astral Sword? Ronin? Final Fantasy 7 Sprzedanych Kopii? Pamiętają to jedynie odklejusy co lepiej wiedzą niż twórcy, że gra się jednak sprzedała albo bronią bieda Niera, bo przez 1.5 roku nie dostali nic wartościowego na swoją konsole.
Opublikowano 24 maja 202424 maj Ja właśnie takiej gadki nie mogę kurwa zrozumieć xd niech sobie każdy go ocenia jak chce 5/10, 6/10 czy 8/10, jego prawo. Ale mieszanie tego z błotem jakby Wam Todd Howard rodzinę przy okazji wymordował to jest kabaret. Jasne, to jak był reklamowany, co sam Todzik pierdolił a co dostaliśmy to można zrozumieć wkurwienie. Ale to wciąż gra która ma najlepsze strzelanie w grach Bethesdy, sporo dobrych questów czy bardzo ciekawie zrobiony system perków. Zresztą ja tak samo mogę powiedziec że nudny dla mnie bywał Ragnarok gdzie momentami szło usnąć w tej rynnie. Albo ten nieszczęsny Forbidden West z tak pojebana fabułą i questami że podejrzewam że Czarny Samuraj będzie miał lepszą historię. No ale to są gry wybitne
Opublikowano 24 maja 202424 maj Najlepsze strzelanie w grach bethesdy xDD To sobie chłopaki wysoko zawiesiły poprzeczke swoimi poprzednimi perełkami
Opublikowano 24 maja 202424 maj Też mnie to rozbawiło trochę xd no zawsze to jakiś plus rozwinęli się co nie.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 16 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ja właśnie takiej gadki nie mogę kurwa zrozumieć xd niech sobie każdy go ocenia jak chce 5/10, 6/10 czy 8/10, jego prawo. Ale mieszanie tego z błotem jakby Wam Todd Howard rodzinę przy okazji wymordował to jest kabaret. Kabaret, ale to piszą najczęściej pojebane klapy co to później siadają go gier 7/10 i mówią co Sonka to Sonka. Na tym forum dobra gra ma niebieski albo biały pasek na pudełku, a zła - zielony. Xbox bias is real.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 22 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ja właśnie takiej gadki nie mogę kurwa zrozumieć xd niech sobie każdy go ocenia jak chce 5/10, 6/10 czy 8/10, jego prawo. Ale mieszanie tego z błotem jakby Wam Todd Howard rodzinę przy okazji wymordował to jest kabaret. nikt na całe szczęście nie wymordował rodziny ale grze ocenionej przez sprzedajne kurwy należy się jebanie 23 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Zresztą ja tak samo mogę powiedziec że nudny dla mnie bywał Ragnarok gdzie momentami szło usnąć w tej rynnie. Albo ten nieszczęsny Forbidden West z tak pojebana fabułą i questami że podejrzewam że Czarny Samuraj będzie miał lepszą historię. i dobrze jebaj ile wlezie byle to było prosto z serca 23 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Jasne, to jak był reklamowany, co sam Todzik pierdolił a co dostaliśmy to można zrozumieć wkurwienie. no teraz to już nie rozumiem 24 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ale to wciąż gra która ma najlepsze strzelanie w grach Bethesdy, sporo dobrych questów czy bardzo ciekawie zrobiony system perków. zaczyna się gadka i wyciąganie karty ,,Bethesda Game'' no super, fajnie. Włącza się i można chodzić w dodatku strzela się najlepiej wśród gier, w których strzela się chujowo ale przecież należy to docenić bo Bethesda ma 5 latek i ciężko choruje.
Opublikowano 24 maja 202424 maj No ale taka prawda Xbox ma lepsze gry od Sonki w prawie każdej kategorii Najlepszy slasher - Ninja Gaiden Black Najlepsza strzelanka - seria Gears of War Najlepszy survival horror - State of Decay 2 Najlepsza turówka - Gears Tactics Najlepszy sim - Flight Simulator Najlepszy RTS - Halo Wars 2 Najlepsza samochodówka - Forza Horizon Przegrywa jedynie w third person adventure
Opublikowano 24 maja 202424 maj 7 minut temu, GearsUp napisał(a): No ale taka prawda Xbox ma lepsze gry od Sonki w prawie każdej kategorii Najlepszy slasher - Ninja Gaiden Black Najlepsza strzelanka - seria Gears of War Najlepszy survival horror - State of Decay 2 Najlepsza turówka - Gears Tactics Najlepszy sim - Flight Simulator Najlepszy RTS - Halo Wars 2 Najlepsza samochodówka - Forza Horizon Przegrywa jedynie w third person adventure Z tym State of Decay 2 to Ci się nawet udało
Opublikowano 24 maja 202424 maj Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Z tym State of Decay 2 to Ci się nawet udało Wspaniała gra, trójka rozjebie system A najlepsze, że ciągle wspierana, co nie włączę Xboxa to jakaś łatka wpada
Opublikowano 24 maja 202424 maj To teraz moja lista @GearsUp Najlepszy slasher - Stellar Blade Najlepszy soulslike - Blooborne Najlepszy Roguelike - Returnal Najlepsza strzelanka TPS mechanicznie - Helldrivers 2 Najlepsza samochodóka - Gran Turismo 7 Najlepszy Survival Horror - Until Dawn / seria The Last of Us Najlepsza gra Action Adventure - The Last of Us 1 albo 2/ GOW 2018/ GOW Ragnarok, jak kto woli Najlepsza gra logiczna - The Witness Najlepszy Walking Sim - The Journey Najambitniejszy projekt - Dreams ------------------- Najlepsze Mario - Astrobot xD
Opublikowano 24 maja 202424 maj 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Najlepszy slasher - Stellar Blade Ten youtuber ładnie wypunktował tę grę. Polecam obejrzeć w całości
Opublikowano 24 maja 202424 maj 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Ten youtuber ładnie wypunktował tę grę. Polecam obejrzeć w całości Ogólnie z tym slasherem to ok, to tak na siłę ta kategoria, slashery wyginęły generację temu :D. Mechanicznie Ninja Gaiden Black lepsza niż GOW 2/3 zapewne.
Opublikowano 24 maja 202424 maj A jeszcze co do SoD 2 to w 2024 jest to zupełnie inna gra niż była w 2018 i tamte oceny nie mają niczego wspólnego z jej odbiorem teraz.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Najlepsza gra logiczna - The Witness chyba musisz zaktualizować swoją bardzo obiektywną listę najlepszych gier https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/the-witness-swiadek/BX1WPT5RJSB2
Opublikowano 24 maja 202424 maj Największy plus dla XGS, to że cośtam robią turówki i RTSy i to nawet udane, mają konkurencje gdzie indziej, nie u Sony, czy Nintendo. W AoE 4 nie grałem, ale Gears Tactics szacunek, dobre to było, ale nie poziom Xcomów.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 5 minut temu, ASX napisał(a): chyba musisz zaktualizować swoją bardzo obiektywną listę najlepszych gier https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/the-witness-swiadek/BX1WPT5RJSB2 A nie wiem, może już jest na Xboxa, na początku była exem, anyway widze, że graczy na Windows Store przerosła xD
Opublikowano 24 maja 202424 maj Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Na tym forum dobra gra ma niebieski albo biały pasek na pudełku, a zła - zielony. Xbox bias is real.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): To teraz moja lista @GearsUp Najlepszy slasher - Stellar Blade Najlepszy soulslike - Blooborne Najlepszy Roguelike - Returnal Najlepsza strzelanka TPS mechanicznie - Helldrivers 2 Najlepsza samochodóka - Gran Turismo 7 Najlepszy Survival Horror - Until Dawn / seria The Last of Us Najlepsza gra Action Adventure - The Last of Us 1 albo 2/ GOW 2018/ GOW Ragnarok, jak kto woli Najlepsza gra logiczna - The Witness Najlepszy Walking Sim - The Journey Najambitniejszy projekt - Dreams ------------------- Najlepsze Mario - Astrobot xD Dobrze, że skończyłem jeść XD O ile wyliczanka Gearsupa jeszcze ma jakiś logiczny sens tak Twoja, to jak wybory Miss żeńskiego więzienia XD