Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Xboty lubią starbeke bo mogą pisać swoje dyrdymały w czasie loadingów co 30 sekund

Opublikowano

Boty lubią Starfielda bo jest tak nudny, że tylko to usypia głosy w ich głowach

Opublikowano

Dobra nie ma co się śmiać z gry życia paola! w końcu nabił w to tyle godzin jak w każdą inną perłe xboxa którego zaciekle broni od dekady! RÓWNE C0RWA 0 :kekw:

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

Boty lubią Starfielda bo jest tak nudny, że tylko to usypia głosy w ich głowach

Nawet jak się komuś to podoba, to trzeba mieć schozofremię, żeby napisac, że to prawdziwy next gen, co w przypadku Starfielda to akurat prawdziwy past gen xD i 10/10.

Opublikowano

Tylko klapom zostaje - płacz o Starbekę, o Schizofrenię, a potem lepsze oceny tych „crapów” niż „sztosów” z Sonki zapomnianych w dwa tygodnie po premierze. :banderas:Z Hellblade 2 ludzie zapamietają chociaż mistrzowskie wykonanie, a Astral Sword? Ronin? Final Fantasy 7 Sprzedanych Kopii?

Pamiętają to jedynie odklejusy co lepiej wiedzą niż twórcy, że gra się jednak sprzedała albo bronią bieda Niera, bo przez 1.5 roku nie dostali nic wartościowego na swoją konsole. :kekw:

Opublikowano

Ja właśnie takiej gadki nie mogę kurwa zrozumieć xd niech sobie każdy go ocenia jak chce 5/10, 6/10 czy 8/10, jego prawo. Ale mieszanie tego z błotem jakby Wam Todd Howard rodzinę przy okazji wymordował to jest kabaret.

Jasne, to jak był reklamowany, co sam Todzik pierdolił a co dostaliśmy to można zrozumieć wkurwienie.

Ale to wciąż gra która ma najlepsze strzelanie w grach Bethesdy, sporo dobrych questów czy bardzo ciekawie zrobiony system perków.

Zresztą ja tak samo mogę powiedziec że nudny dla mnie bywał Ragnarok gdzie momentami szło usnąć w tej rynnie. Albo ten nieszczęsny Forbidden West z tak pojebana fabułą i questami że podejrzewam że Czarny Samuraj będzie miał lepszą historię. 

No ale to są gry wybitne

Opublikowano

Najlepsze strzelanie w grach bethesdy xDD To sobie chłopaki wysoko zawiesiły poprzeczke swoimi poprzednimi perełkami :kekw:

Opublikowano
16 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ja właśnie takiej gadki nie mogę kurwa zrozumieć xd niech sobie każdy go ocenia jak chce 5/10, 6/10 czy 8/10, jego prawo. Ale mieszanie tego z błotem jakby Wam Todd Howard rodzinę przy okazji wymordował to jest kabaret.

Kabaret, ale to piszą najczęściej pojebane klapy co to później siadają go gier 7/10 i mówią co Sonka to Sonka.

Na tym forum dobra gra ma niebieski albo biały pasek na pudełku, a zła - zielony.

Xbox bias is real.

Opublikowano
22 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

nikt na całe szczęście nie wymordował rodziny ale grze ocenionej przez sprzedajne kurwy należy się jebanie

23 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Zresztą ja tak samo mogę powiedziec że nudny dla mnie bywał Ragnarok gdzie momentami szło usnąć w tej rynnie. Albo ten nieszczęsny Forbidden West z tak pojebana fabułą i questami że podejrzewam że Czarny Samuraj będzie miał lepszą historię. 

i dobrze jebaj ile wlezie byle to było prosto z serca

23 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Jasne, to jak był reklamowany, co sam Todzik pierdolił a co dostaliśmy to można zrozumieć wkurwienie.

no teraz to już nie rozumiem

24 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ale to wciąż gra która ma najlepsze strzelanie w grach Bethesdy, sporo dobrych questów czy bardzo ciekawie zrobiony system perków.

zaczyna się gadka i wyciąganie karty ,,Bethesda Game'' no super, fajnie. Włącza się i można chodzić w dodatku strzela się najlepiej wśród gier, w których strzela się chujowo ale przecież należy to docenić bo Bethesda ma 5 latek i ciężko choruje.

Opublikowano

No ale taka prawda Xbox ma lepsze gry od Sonki w prawie każdej kategorii

Najlepszy slasher - Ninja Gaiden Black

Najlepsza strzelanka - seria Gears of War 

Najlepszy survival horror - State of Decay 2

Najlepsza turówka - Gears Tactics

Najlepszy sim - Flight Simulator

Najlepszy RTS - Halo Wars 2

Najlepsza samochodówka - Forza Horizon

Przegrywa jedynie w third person adventure

Opublikowano
7 minut temu, GearsUp napisał(a):

No ale taka prawda Xbox ma lepsze gry od Sonki w prawie każdej kategorii

Najlepszy slasher - Ninja Gaiden Black

Najlepsza strzelanka - seria Gears of War 

Najlepszy survival horror - State of Decay 2

Najlepsza turówka - Gears Tactics

Najlepszy sim - Flight Simulator

Najlepszy RTS - Halo Wars 2

Najlepsza samochodówka - Forza Horizon

Przegrywa jedynie w third person adventure

Z tym State of Decay 2 to Ci się nawet udało :lul:

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

Z tym State of Decay 2 to Ci się nawet udało :lul:

Wspaniała gra, trójka rozjebie system :) A najlepsze, że ciągle wspierana, co nie włączę Xboxa to jakaś łatka wpada :D

Opublikowano

To teraz moja lista @GearsUp

Najlepszy slasher - Stellar Blade

Najlepszy soulslike - Blooborne

Najlepszy Roguelike - Returnal

Najlepsza strzelanka TPS mechanicznie - Helldrivers 2

Najlepsza samochodóka - Gran Turismo 7

Najlepszy Survival Horror - Until Dawn / seria The Last of Us

Najlepsza gra Action Adventure - The Last of Us 1 albo 2/ GOW 2018/ GOW Ragnarok, jak kto woli 

Najlepsza gra logiczna - The Witness

Najlepszy Walking Sim - The Journey

Najambitniejszy projekt - Dreams

-------------------

Najlepsze Mario - Astrobot xD

Opublikowano

2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ten youtuber ładnie wypunktował tę grę. Polecam obejrzeć w całości

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Ten youtuber ładnie wypunktował tę grę. Polecam obejrzeć w całości

Ogólnie z tym slasherem to ok, to tak na siłę ta kategoria, slashery wyginęły generację temu :D. Mechanicznie Ninja Gaiden Black lepsza niż GOW 2/3 zapewne. 

Opublikowano

A jeszcze co do SoD 2 to w 2024 jest to zupełnie inna gra niż była w 2018 i tamte oceny nie mają niczego wspólnego z jej odbiorem teraz.

Opublikowano

Największy plus dla XGS, to że cośtam robią turówki i RTSy i to nawet udane, mają konkurencje gdzie indziej, nie u Sony, czy Nintendo.

W AoE 4 nie grałem, ale Gears Tactics szacunek, dobre to było, ale nie poziom Xcomów. 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Na tym forum dobra gra ma niebieski albo biały pasek na pudełku, a zła - zielony.

Xbox bias is real.

8qs2oq.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

To teraz moja lista @GearsUp

Najlepszy soulslike - Blooborne

Najlepszy Roguelike - Returnal

Najlepsza strzelanka TPS mechanicznie - Helldrivers 2

Najlepsza samochodóka - Gran Turismo 7

Najlepszy Survival Horror - Until Dawn / seria The Last of Us

Najlepsza gra Action Adventure - The Last of Us 1 albo 2/ GOW 2018/ GOW Ragnarok, jak kto woli 

Najlepsza gra logiczna - The Witness

Najlepszy Walking Sim - The Journey

Najambitniejszy projekt - Dreams

-------------------

Najlepsze Mario - Astrobot xD

Dobrze, że skończyłem jeść XD

O ile wyliczanka Gearsupa jeszcze ma jakiś logiczny sens tak Twoja, to jak wybory Miss żeńskiego więzienia XD