Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 hour ago, drozdu7 said:

Czyli showcase sonego po wakacjach bo jeszcze ostatnie szlify Silent Hila 2 

Pieknie to podsumowuje stan tej jebanej firmy. Nic tylko time-ex i remake. 

Opublikowano

Wciąż lepsze od filmowej gierki na 5h o dopasowywaniu kształtów. W 2024 za pieniadze microsoftu mieli czelność stworzyc grę polegającą głównie na chodzeniu i oglądaniu pieprzonych skał. 

Opublikowano
4 minuty temu, Beelzeboss napisał(a):

W 2024 za pieniadze microsoftu mieli czelność stworzyc grę polegającą głównie na chodzeniu i oglądaniu pieprzonych skał. 

Najpopularniejsza grę z Xboxa wśród klapów. Jeśli to nie pokazuje, że kurwa niebieska nie jest domem dla największych januszy i fanów samograjów które właśnie Sonka dostarcza to już nie wiem co to robi.

PlayStation? Od zawsze wybór januszy.

Opublikowano

Ukończyłem Chorą Babę: Hellblade 2 i nie wiem o co tyle szumu, zwykła gierka na 6. Lepiej bawiłem się w What Remains of Edith Finch i The Order 1886 bo bardziej czułem sens tego, że trzymam pada, tutaj wolałbym żeby akcja szła na przód bez mojego udziału. Z dużej chmury mały deszcz. 

Opublikowano

Hellblade 2 to ta gierka dla corowców z Xboxa w której w opcjach można wyłączyć walkę?

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał(a):

Hellblade 2 to ta gierka dla corowców z Xboxa w której w opcjach można wyłączyć walkę?

Na razie najbardziej popularna gra z Xboxa wśród klapów. Wnioski wyciągniesz sam. :) 

Opublikowano

Starfield to jest chyba jedyna gra której dałem 4 szanse. Każda zmarnowana. No fajnie gra działa teraz, ale przez te postacie, przez miałkość gry nie jestem w stanie tego przejść. Żegnaj bublu.

Opublikowano

Oceniłem Starfielda i HB2 na 8, ze względów na sympatię i różowe okulary, ale nie bawiłem się dobrze. 

Obiektywnie to szóstki. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Oceniłem Starfielda i HB2 na 8, ze względów na sympatię i różowe okulary, ale nie bawiłem się dobrze. 

Obiektywnie to szóstki. 

:notsure: co do chuja 

Opublikowano

Typowy krychu, grał ale się nie cieszył

Zupełnie jak 74% prawdziwych fanów

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

:notsure: co do chuja 

Nic, po prostu się nie cieszyłem, jak ogrywałem 

Opublikowano

no to dlaczego 8 :whyyy: różowe okulary? Kurwa, ja od urodzenia jestem razem z RoboCopem od kiedy pamiętam, oglądałem ten film gdy byłem tak mały, że dziś to by mnie zabrali starym za pokazywanie dziecku takich filmów. Kocham pierwszy film z RoboCopem, grałem w gierkę i bawiłem się dobrze choć jest po prostu średnia i oceniłem ją jako średnią grę mimo, że bawiłem się dobrze. Jak można bawić się źle i oceniać coś na 8, które jest w chuj wysoką oceną zarezerwowaną dla sztosów? No kurwa ja się nie dziwie, że prasa i YT wygląda jak wygląda skoro wy macie jakieś mityczne różowe okulary z dupy. 

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

no to dlaczego 8 :whyyy: różowe okulary? Kurwa, ja od urodzenia jestem razem z RoboCopem od kiedy pamiętam, oglądałem ten film gdy byłem tak mały, że dziś to by mnie zabrali starym za pokazywanie dziecku takich filmów. Kocham pierwszy film z RoboCopem, grałem w gierkę i bawiłem się dobrze choć jest po prostu średnia i oceniłem ją jako średnią grę mimo, że bawiłem się dobrze. Jak można bawić się źle i oceniać coś na 8, które jest w chuj wysoką oceną zarezerwowaną dla sztosów? No kurwa ja się nie dziwie, że prasa i YT wygląda jak wygląda skoro wy macie jakieś mityczne różowe okulary z dupy. 

Masz racje, zarówno Starfield, jak i HB2 to najgorsze gry komputerowe kolejno Bethesdy i NJ. 

NT* 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Krychu w szponach obłedu.

SH2 Ci pokaże jak się robi narracyjnego walking sima z walką :D. 

Opublikowano

Wiem, wiem. Mistrzowie z Krakowa dzięki mocy exa zrobią dobrą grę w oczach klapa. Status gry na wyłączność na PlayStation pomaga przymknąć oko na wiele rzeczy i wypromować największe średniaki do rangi gry legendarnej.

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ale to wyjdzie też na inne sprzęty

SH2 wyjdzie day1 na PC Steam i PS5, inne platformy to raczej później.

MGS3 ma wyjść też na Xboxa.

Ale to gry Konami, to wciąż nikt nie wie jak wyjdą, jednakże chyba nie można aż tak spierdolić materiału źródłowego.