Opublikowano 27 maja 202427 maj Czyli showcase sonego po wakacjach bo jeszcze ostatnie szlify Silent Hila 2
Opublikowano 27 maja 202427 maj 1 hour ago, drozdu7 said: Czyli showcase sonego po wakacjach bo jeszcze ostatnie szlify Silent Hila 2 Pieknie to podsumowuje stan tej jebanej firmy. Nic tylko time-ex i remake.
Opublikowano 27 maja 202427 maj Wciąż lepsze od filmowej gierki na 5h o dopasowywaniu kształtów. W 2024 za pieniadze microsoftu mieli czelność stworzyc grę polegającą głównie na chodzeniu i oglądaniu pieprzonych skał.
Opublikowano 27 maja 202427 maj 4 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): W 2024 za pieniadze microsoftu mieli czelność stworzyc grę polegającą głównie na chodzeniu i oglądaniu pieprzonych skał. Najpopularniejsza grę z Xboxa wśród klapów. Jeśli to nie pokazuje, że kurwa niebieska nie jest domem dla największych januszy i fanów samograjów które właśnie Sonka dostarcza to już nie wiem co to robi. PlayStation? Od zawsze wybór januszy.
Opublikowano 27 maja 202427 maj Co wszyscy gadali, że krótki ten Hellblade 2? Gram od premiery i jeszcze nie ukończyłem.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Ukończyłem Chorą Babę: Hellblade 2 i nie wiem o co tyle szumu, zwykła gierka na 6. Lepiej bawiłem się w What Remains of Edith Finch i The Order 1886 bo bardziej czułem sens tego, że trzymam pada, tutaj wolałbym żeby akcja szła na przód bez mojego udziału. Z dużej chmury mały deszcz.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Jedyna gra na xboxa od ilu? 8 miesiecy? Trzeba sie jarac, nie ma wyboru.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Beelzeboobs pociesznie latający za każdym kto chociaż odrobinę skrytykuje Helblade2. Jeszcze lata po tematach i robi CW. Spencer, bandyto, przeproś za zezłoming psychy deepthroata!
Opublikowano 28 maja 202428 maj Jeżeli to cw to moderacja usunie. Tylko zacytowałem odklejenca lalkarza.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Hellblade 2 to ta gierka dla corowców z Xboxa w której w opcjach można wyłączyć walkę?
Opublikowano 28 maja 202428 maj 2 minuty temu, LiŚciu napisał(a): Hellblade 2 to ta gierka dla corowców z Xboxa w której w opcjach można wyłączyć walkę? Na razie najbardziej popularna gra z Xboxa wśród klapów. Wnioski wyciągniesz sam.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Starfield to jest chyba jedyna gra której dałem 4 szanse. Każda zmarnowana. No fajnie gra działa teraz, ale przez te postacie, przez miałkość gry nie jestem w stanie tego przejść. Żegnaj bublu.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Oceniłem Starfielda i HB2 na 8, ze względów na sympatię i różowe okulary, ale nie bawiłem się dobrze. Obiektywnie to szóstki. Edytowane 28 maja 202428 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 28 maja 202428 maj 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Oceniłem Starfielda i HB2 na 8, ze względów na sympatię i różowe okulary, ale nie bawiłem się dobrze. Obiektywnie to szóstki. co do chuja
Opublikowano 28 maja 202428 maj Typowy krychu, grał ale się nie cieszył Zupełnie jak 74% prawdziwych fanów
Opublikowano 28 maja 202428 maj 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): co do chuja Nic, po prostu się nie cieszyłem, jak ogrywałem
Opublikowano 28 maja 202428 maj no to dlaczego 8 różowe okulary? Kurwa, ja od urodzenia jestem razem z RoboCopem od kiedy pamiętam, oglądałem ten film gdy byłem tak mały, że dziś to by mnie zabrali starym za pokazywanie dziecku takich filmów. Kocham pierwszy film z RoboCopem, grałem w gierkę i bawiłem się dobrze choć jest po prostu średnia i oceniłem ją jako średnią grę mimo, że bawiłem się dobrze. Jak można bawić się źle i oceniać coś na 8, które jest w chuj wysoką oceną zarezerwowaną dla sztosów? No kurwa ja się nie dziwie, że prasa i YT wygląda jak wygląda skoro wy macie jakieś mityczne różowe okulary z dupy.
Opublikowano 28 maja 202428 maj 4 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): no to dlaczego 8 różowe okulary? Kurwa, ja od urodzenia jestem razem z RoboCopem od kiedy pamiętam, oglądałem ten film gdy byłem tak mały, że dziś to by mnie zabrali starym za pokazywanie dziecku takich filmów. Kocham pierwszy film z RoboCopem, grałem w gierkę i bawiłem się dobrze choć jest po prostu średnia i oceniłem ją jako średnią grę mimo, że bawiłem się dobrze. Jak można bawić się źle i oceniać coś na 8, które jest w chuj wysoką oceną zarezerwowaną dla sztosów? No kurwa ja się nie dziwie, że prasa i YT wygląda jak wygląda skoro wy macie jakieś mityczne różowe okulary z dupy. Masz racje, zarówno Starfield, jak i HB2 to najgorsze gry komputerowe kolejno Bethesdy i NJ. NT*
Opublikowano 28 maja 202428 maj 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Krychu w szponach obłedu. SH2 Ci pokaże jak się robi narracyjnego walking sima z walką :D.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Wiem, wiem. Mistrzowie z Krakowa dzięki mocy exa zrobią dobrą grę w oczach klapa. Status gry na wyłączność na PlayStation pomaga przymknąć oko na wiele rzeczy i wypromować największe średniaki do rangi gry legendarnej.
Opublikowano 28 maja 202428 maj 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ale to wyjdzie też na inne sprzęty SH2 wyjdzie day1 na PC Steam i PS5, inne platformy to raczej później. MGS3 ma wyjść też na Xboxa. Ale to gry Konami, to wciąż nikt nie wie jak wyjdą, jednakże chyba nie można aż tak spierdolić materiału źródłowego.
Opublikowano 28 maja 202428 maj 60 fps 40fps vrr 30fps zero ziarna zero abo. Czysty fun. Magicy z Cracov dowiozą.