Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Fajnie! Kod z pringlesow konczy mi sie 30.06, a potem właduję 2 latka od pajeeta :) cod, avowed, gearsy, indiana :xboss:tak się zyje u spencera

Opublikowano

Najpierw było że taki huj jak dadzą wam CoDa w Gejpasie. A jak wam dadzą to odrazu z podwyżką.

Teraz okazuje się że nowy Call of Duty będzie Day One w abonamencie, na dzień dzisiejszy bez podwyżki. Więc zaczynamy wpisy że Spencer desperat chce nas uzależnić od subskrypcji, że oczywiście to będzie sraka a nie gra, bo MS napewno wypuści hujnie.

To jest niekończąca się spirala guwna, w każdej sprawie która dotyczy Xboxa i gier na niego. Zawsze kurwa coś nie pasuje.

Na YouTube zdarzało mi się oglądać typa Dreamcast Guy. Wcześniej tego nie zauważałem,ale to jest jeden z gości z tą chorobą psychiczną gdzie we wszystkim co dotyczy Xboxa widzi problem. I takich "obiektywnych" pojebańcow jest masa.

Dla mnie jako użytkownika marki Xbox cieszy że oprócz Awoved, Indiany, Stalkera 2 będę mógł jeszcze ograć kampanię CoDa w ramach abonamentu 

Opublikowano

Trzy i pół bomby u Jima za CODa tak żyją frajerzy w 2024 :banderas:

:obama:

Opublikowano

A niech płacą sobie 350zl, jak ktoś gra tylko w to i tak lepiej na tym wyjdzie. Niech ludzie kupują sobie za 350 zł na Xboxie jak chcą.

Ale niech nie pierdolą że OPCJA w której grasz za cene dobrowolnego abonamentu wraz z masą innych gier to zły WYBÓR dla graczy 

Opublikowano
16 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Na YouTube zdarzało mi się oglądać typa Dreamcast Guy.

Współczuję oglądania tej klaperskiej mordy. Plejstejszon? Straszna choroba.

Opublikowano

Bociarze mysla, ze unikneli kulki, bo cod w gamepassie xd Pocieszne robaczki, tak niewiele trzeba, zeby ich zadowolic. Kosciol xboxa mocno pierze mozgi.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano
9 hours ago, Paolo de Vesir said:

Beelzeboobs pociesznie latający za każdym kto chociaż odrobinę skrytykuje Helblade2.  Jeszcze lata po tematach i robi CW.

Spencer, bandyto, przeproś za zezłoming psychy deepthroata!

Mi typa troche zal. Boty na niego pluja, klapy tez, pc master race tez. Koles jak tak dalej pojdzie zostanie nintendofagiem 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

A niech płacą sobie 350zl, jak ktoś gra tylko w to i tak lepiej na tym wyjdzie. Niech ludzie kupują sobie za 350 zł na Xboxie jak chcą.

Ale niech nie pierdolą że OPCJA w której grasz za cene dobrowolnego abonamentu wraz z masą innych gier to zły WYBÓR dla graczy 

8rxzx3.jpg

Opublikowano

Haha nie wierzę że te zielone durnie nabierają się w 2024 na gejpassa, Nie ma dla nich ratunku :)

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał(a):

Haha nie wierzę że te zielone durnie nabierają się w 2024 na gejpassa, Nie ma dla nich ratunku :)

Zawsze można skorzystać z GENIALNEJ OFERTY Ps Plus na ten miesiąc z Kanciastoportym

Opublikowano

Na szczescie gracze odrzucili gamepassa i nie bedzie mogł zniszczyc branzy.

Cieszmy sie z cebuli poniżej 10zl na msc. Trzeba wykorzystywac korpo ile sie da 

Opublikowano
52 minutes ago, Beelzeboss said:

Na szczescie gracze odrzucili gamepassa i nie bedzie mogł zniszczyc branzy.

Cieszmy sie z cebuli poniżej 10zl na msc. Trzeba wykorzystywac korpo ile sie da 

Czlowieku jak 34 milliony aktywnych uzytkownikow to odrzucenie gamepass to nie wiem co ty cpasz. 

Opublikowano
20 minut temu, Ryuk napisał(a):

Czlowieku jak 34 milliony aktywnych uzytkownikow to odrzucenie gamepass to nie wiem co ty cpasz. 

W tym 20 co kiedyś miało Gold i zostali zmuszeni do gp by grać online.

Opublikowano

warto przypomnieć, że ten człowiek jest chory

Przechwytywanie.JPG.8c7830130e0bd075283d8ee64c32695a.JPG

Opublikowano
3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a):

Fajnie! Kod z pringlesow konczy mi sie 30.06, a potem właduję 2 latka od pajeeta :) cod, avowed, gearsy, indiana :xboss:tak się zyje u spencera

A po forum chodził i pierdolił, wyzywał od cebulaków, a sam jest nędzarzem gamingu XD

Opublikowano

I to mi się podoba że donek wyda trzy i pół bomby na CODa :kaz: