Opublikowano 28 maja 202428 maj Wolny rynek, 34 miliony abonentów najlepszej usługi na rynku. Zaraz CoD day1 w XGP, nic lepszego Sonka na 2024 nie dostarczy.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Fajnie! Kod z pringlesow konczy mi sie 30.06, a potem właduję 2 latka od pajeeta cod, avowed, gearsy, indiana tak się zyje u spencera
Opublikowano 28 maja 202428 maj Najpierw było że taki huj jak dadzą wam CoDa w Gejpasie. A jak wam dadzą to odrazu z podwyżką. Teraz okazuje się że nowy Call of Duty będzie Day One w abonamencie, na dzień dzisiejszy bez podwyżki. Więc zaczynamy wpisy że Spencer desperat chce nas uzależnić od subskrypcji, że oczywiście to będzie sraka a nie gra, bo MS napewno wypuści hujnie. To jest niekończąca się spirala guwna, w każdej sprawie która dotyczy Xboxa i gier na niego. Zawsze kurwa coś nie pasuje. Na YouTube zdarzało mi się oglądać typa Dreamcast Guy. Wcześniej tego nie zauważałem,ale to jest jeden z gości z tą chorobą psychiczną gdzie we wszystkim co dotyczy Xboxa widzi problem. I takich "obiektywnych" pojebańcow jest masa. Dla mnie jako użytkownika marki Xbox cieszy że oprócz Awoved, Indiany, Stalkera 2 będę mógł jeszcze ograć kampanię CoDa w ramach abonamentu
Opublikowano 28 maja 202428 maj A niech płacą sobie 350zl, jak ktoś gra tylko w to i tak lepiej na tym wyjdzie. Niech ludzie kupują sobie za 350 zł na Xboxie jak chcą. Ale niech nie pierdolą że OPCJA w której grasz za cene dobrowolnego abonamentu wraz z masą innych gier to zły WYBÓR dla graczy
Opublikowano 28 maja 202428 maj 16 minut temu, drozdu7 napisał(a): Na YouTube zdarzało mi się oglądać typa Dreamcast Guy. Współczuję oglądania tej klaperskiej mordy. Plejstejszon? Straszna choroba.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Bociarze mysla, ze unikneli kulki, bo cod w gamepassie xd Pocieszne robaczki, tak niewiele trzeba, zeby ich zadowolic. Kosciol xboxa mocno pierze mozgi. Edytowane 28 maja 202428 maj przez Beelzeboss
Opublikowano 28 maja 202428 maj 9 hours ago, Paolo de Vesir said: Beelzeboobs pociesznie latający za każdym kto chociaż odrobinę skrytykuje Helblade2. Jeszcze lata po tematach i robi CW. Spencer, bandyto, przeproś za zezłoming psychy deepthroata! Mi typa troche zal. Boty na niego pluja, klapy tez, pc master race tez. Koles jak tak dalej pojdzie zostanie nintendofagiem Edytowane 28 maja 202428 maj przez Ryuk
Opublikowano 28 maja 202428 maj Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): A niech płacą sobie 350zl, jak ktoś gra tylko w to i tak lepiej na tym wyjdzie. Niech ludzie kupują sobie za 350 zł na Xboxie jak chcą. Ale niech nie pierdolą że OPCJA w której grasz za cene dobrowolnego abonamentu wraz z masą innych gier to zły WYBÓR dla graczy
Opublikowano 28 maja 202428 maj Haha nie wierzę że te zielone durnie nabierają się w 2024 na gejpassa, Nie ma dla nich ratunku
Opublikowano 28 maja 202428 maj 17 minut temu, Pupcio napisał(a): Haha nie wierzę że te zielone durnie nabierają się w 2024 na gejpassa, Nie ma dla nich ratunku Zawsze można skorzystać z GENIALNEJ OFERTY Ps Plus na ten miesiąc z Kanciastoportym
Opublikowano 28 maja 202428 maj Na szczescie gracze odrzucili gamepassa i nie bedzie mogł zniszczyc branzy. Cieszmy sie z cebuli poniżej 10zl na msc. Trzeba wykorzystywac korpo ile sie da
Opublikowano 28 maja 202428 maj XGP już 34 miliony abonentów, do końca generacji Xbox będzie miał większe MAU niż PlayStation i konkurować będzie ze Steamem. a PlayStation? co to kurwa jest PlayStation?
Opublikowano 28 maja 202428 maj 52 minutes ago, Beelzeboss said: Na szczescie gracze odrzucili gamepassa i nie bedzie mogł zniszczyc branzy. Cieszmy sie z cebuli poniżej 10zl na msc. Trzeba wykorzystywac korpo ile sie da Czlowieku jak 34 milliony aktywnych uzytkownikow to odrzucenie gamepass to nie wiem co ty cpasz.
Opublikowano 28 maja 202428 maj 20 minut temu, Ryuk napisał(a): Czlowieku jak 34 milliony aktywnych uzytkownikow to odrzucenie gamepass to nie wiem co ty cpasz. W tym 20 co kiedyś miało Gold i zostali zmuszeni do gp by grać online.
Opublikowano 28 maja 202428 maj To miałbyś wtedy 50 mln abonentów. Jeszcze na premierę The War Within w XGP. NADUSŁUGA
Opublikowano 28 maja 202428 maj Co tu wyć? I tak kupię na ps5 jak całą reszta, bo team bo lepsze pro pady, bo marka.
Opublikowano 28 maja 202428 maj 3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a): Fajnie! Kod z pringlesow konczy mi sie 30.06, a potem właduję 2 latka od pajeeta cod, avowed, gearsy, indiana tak się zyje u spencera A po forum chodził i pierdolił, wyzywał od cebulaków, a sam jest nędzarzem gamingu XD